Geperfectioneerde baardverzorging; Mad Viking Beard Co.

Mad Viking Beard

Laten we eerlijk zijn, van alle mannen in de geschiedenis die baarden hadden, zijn Vikingen de meest indrukwekkende. Dus het is logisch om een merk dat zich richt op baardverzorgingsproducten te vernoemen naar de Scandinavische plunderaars.

Mad Viking Beard & Moustache Company is een Amerikaanse producent van eersteklas verzorgingsproducten voor mannen die zijn gemaakt van de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat jouw baard er altijd op zijn best uitziet. De producten, waaronder balsems, shampoos, oliën en conditioners, zijn van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen met een grote passie voor baarden.

Bekijk hieronder een paar van onze favoriete producten van de jongens van Mad Viking Beard & Moustache Company.

Odin’s Rok Shampoo

Mad Viking Beard Co Odins Rok ShampooMad Viking Beard Shampoo wordt gemaakt van de beste ingrediënten. De shampoo maakt je baard grondig schoon, maar zorgt ervoor dat de natuurlijke oliën niet van de baardharen worden gewassen. De shampoo heeft een perfecte PH waarde om zo effectief mogelijk te werken. De Mad Viking Baardshampoo kun je dagelijks gebruiken voor zowel hoofd als baard.

Ravn Rom Baardbalsem

Mad Viking Beard Co Ravn Rom BaardbalsemDe mannen van Mad Viking Beard hebben bijna een jaar getest met het perfectioneren van hun baardbalsem. Elk potje baardbalsem wordt samengesteld uit een vakkundig geselecteerde groep van natuurlijke oliën, die de beste resultaten te bereiken! Al de baardverzorging producten van Mad Viking Beard worden geproduceerd met behulp van alleen de beste ingrediënten. Deze ingrediënten hebben bewezen dat ze de groei te bevorderen, wilde haren temmen en zorgen voor sterker, gezonder haar en huid. De balsem trekt snel in je baard.

Yggdrasil Conditioner

Mad Viking Beard Co Yggdrasil ConditionerMad Viking Beard Conditioner wordt gemaakt van de beste ingrediënten. De conditioner maakt je baard heerlijk zacht nadat je deze gewassen hebt. De beard conditioner heeft een perfecte PH waarde om zo effectief mogelijk te werken. De Mad Viking conditioner kun je dagelijks gebruiken voor zowel hoofd als baard. De beard conditioner bevat geen Sulfaten en Parabenen!

Berserker baardolie

Berserker XL baardolieDeze gepatenteerde mix van oliën wekt de zintuigen terwijl ze tegelijertijd hydrateert. De verzorgende baardolie maakt je baard lekker zacht, voedt je huid en haren en geeft je baard een hele gezonde look zonder hem vet te maken. Regelmatig gebruik helpt bij het verlichten van acne, een droge huid, baardroos en stopt de jeuk!

Je vindt de producten van Mad Viking Beard Co. bij Mijnbaard.nl

1. Baardgroei kit met dermaroller

Baardgroei kit met dermaroller

✅Bevorderd de baardgroei ✅Binnen 3 weken zichtbaar resultaat ✅Activeert en herstelt de haarzakjes ✅Bevat natuurlijke ingrediënten ✅Hydraterende werking voor huid ✅Creëert voor een vollere baard Deze Baardgroeikit voor mannen is ontworpen om levendigheid van de huid te verbeteren en tegelijkertijd de haargroei te stimuleren! Ons Activator serum is de beste optie voor gebruikers die hun gezichtshaar en huidgezondheid zo goed mogelijk willen verzorgen. Het groeiserum is ontworpen om het haar te hydrateren en te voeden, terwijl het de stimulatie van de haarzakjes bevordert om vlekken op te vullen en het haar dikker te maken.

Prijs: €25,91

Bekijk op Bol.com

2. Baardverzorging set + Baard / Derma roller | Baardolie | BaardBalsem | Baardkam | Baardborstel I Giftset I Geschenkset | voor Mannen | Baardgroei | Schaar| Baardset | Kado man | Cadeau voor hem

Baardverzorging set + Baard / Derma roller | Baardolie | BaardBalsem | Baardkam | Baardborstel I Giftset I Geschenkset | voor Mannen | Baardgroei | Schaar| Baardset | Kado man | Cadeau voor hem

Deze baardverzorging set van LBProducts' is een MUST HAVE voor elke man met een snor en/of baard. Deze set bevat Baard Olie, Baard Balsem, Anti-Klit Kam en een Baard Borstel, dit alles in een handige en sierlijke verpakking. Prachtig Cadeau voor o.a. vaderdag! De LB Products Baard Olie: ✔ Ingrediënten met Essentiele Vitamines & Mineralen ✔ Bevordert de baardgroei en voorkomt jeuk ✔ Verzacht je baard en zorgt voor een rijke textuur & glans De LB Products BaardBalsem: ✔ De Beard Balm is een stevige balsem waarmee je de snor en baard in model brengt en tegelijkertijd verzorgd.

Prijs: €29,91

Bekijk op Bol.com

3. Beard Solution baardgroei kit - Baardgroei set - Baardgroei kit - baardolie - Baardgroei - Cadeau voor mannen - Baardgroei stimuleren - Baard serum - Baardgroei olie - Derma roller - Verzorg set - Baard verzorging - Giftset - Baardroller - Minoxidil

Beard Solution baardgroei kit - Baardgroei set - Baardgroei kit - baardolie - Baardgroei - Cadeau voor mannen - Baardgroei stimuleren - Baard serum - Baardgroei olie - Derma roller  - Verzorg set - Baard verzorging - Giftset - Baardroller - Minoxidil

GEEN RESULTAAT = GELD TERUG. Heeft u altijd al zo een volle Viking baard willen hebben? Droomt u van die echte alpha mannen look? Beard Solution heeft THE SOLUTION voor uw baardgroei. Met deze eenvoudige baardgroei kit heeft u alles wat u nodig hebt om de perfecte baard te groeien. Een nieuwe formule als nooit te voren, om de echte Viking in u omhoog te halen. Beard Solution voor optimale stimulatie van de haargroei. Beard Solution pakt plekken met minder haargroei goed aan, het versneld het groeitraject en stimuleert de haardikte.

Prijs: €34,95

Bekijk op Bol.com

4. Baardverzorging set l Baardolie l BaardBalsem l Baardkam l Baardborstel I Giftset I Geschenkset I voor Mannen I Baardgroei I Baard | Baardset | Kado man | Cadeau voor hem

Baardverzorging set l Baardolie l BaardBalsem l Baardkam l Baardborstel I Giftset I Geschenkset I voor Mannen I Baardgroei I Baard | Baardset | Kado man | Cadeau voor hem

Deze baardverzorging set van LBProducts' is een MUST HAVE voor elke man met een snor en/of baard. Deze set bevat Baard Olie, Baard Balsem, Anti-Klit Kam en een Baard Borstel, dit alles in een handige en sierlijke verpakking. Prachtig Cadeau! De LB Products Baard Olie: ✔ Essentiele Vitamines & Mineralen ✔ Bevordert de baardgroei ✔voorkomt jeuk ✔ Verzacht je baard en zorgt voor een rijke textuur & glans De LB Products BaardBalsem: ✔ De Beard Balm is een stevige balsem waarmee je de snor en baard in model brengt en tegelijkertijd verzorgd.

Prijs: €26,91

Bekijk op Bol.com

5. Verzorgende baardgroei set – Baardolie – Baard verzorging set – Baardgroei kit - Baardkam

Verzorgende baardgroei set – Baardolie – Baard verzorging set – Baardgroei kit - Baardkam

Verlang jij ook naar een volle mannelijke baard waar jij trots op kunt zijn? De baardgroei set van Finez brengt jou de uitkomst. Ons product is volledig veilig samengesteld op basis van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van baardgroei. De baardgroei set is speciaal ontworpen om voor een vollere baard te zorgen met meer volume. Met meer dan 25.000 gebruikers wereldwijd is Finez niet voor niks een van de beste en snelst groeiende bedrijven in de baardgroei industrie. Finez Baardroller De 540 titaniumnaalden van de baardroller creëren microscopische kleine kanalen die activeren het natuurlijke genezingsproces van het lichaam.

Prijs: €23,95

Bekijk op Bol.com