De 10 duurste 4K Ultra HD Blu-ray Box Sets van dit moment

The Godfather Trilogy th Anniversary Collectors Edition K UHD

Extra lang genieten van films en series in de beste kwaliteit heeft zo z’n prijskaartje. Dit zijn de 10 duurste 4K Ultra HD Blu-ray Boxsets van dit moment.

Bijgewerkt: 10-06-2024

1. Hobbit Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Hobbit Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Dit is de volledige film collectie van Tolkien's The Hobbit trilogy. Beleef Bilbo's volledige reis, een fantasierijk en episch avontuur, in zijn volledigheid. Over de drie delen: An Unexpected Journey, The Desolation Of Smaug & The Battle Of The Five Armies. The Hobbit: An Unexpected Journey: De eerste in een trilogie van films gebaseerd op het legendarische meesterwerk The Hobbit van J.R.R. Tolkien, The Hobbit: An Unexpected Journey volgt het hoofdpersonage Bilbo Balins – samen met de tovenaar Gandalf de Grijze en 13 dwergen, geleid door Thorin Eikenschild – in een epische queeste om het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de vreselijke draak Smaug.

€ 73,99

Bekijken >

2. Jurassic Complete Movie Collection 1-6 (4K Ultra HD Blu-ray)

Jurassic Complete Movie Collection 1-6 (4K Ultra HD Blu-ray)

Vier ��n van de grootste filmfranchises aller tijden met de Jurassic World Ultimate Collection. De box bundelt de zes onvergetelijke avonturen en wekt alle prehistorische schepsels, memorabele personages en heuglijke momenten van de legendarische Jurassic-saga weer tot leven. Het epische verhaal begint met een dinopark en komt tot een hoogtepunt van ongekende chaos wanneer de menselijke drang naar genetisch experimenteren het voortbestaan van onze planeet op het spel zet. Explosieve actie, monsterlijke spanning en verbluffende visuele effecten, qua filmisch genot torent de Jurassic-saga uit boven alles en iedereen.

€ 68,70

Bekijken >

3. Game Of Thrones - Seizoen 1 - 8 (4K Ultra HD Blu-ray)

Game Of Thrones - Seizoen 1 - 8 (4K Ultra HD Blu-ray)

'When you play the Game of Thrones, you win… or you die.' Deze legendarische serie, naar de bestsellers van George R.R. Martin, won meerdere Emmy's. In acht bloedstollende seizoenen wordt het verhaal verteld van de adellijke families van Westeros in hun strijd om de IJzeren Troon. Met meer dan 15 uur bonus features inclusief: - The Two-Part Game of Thrones: Reunion Special, Hosted by Conan O'Brien - Game of Thrones: The Last Watch - Conquest & Rebellion: An Animated History of the Seven Kingdoms - Audio Commentaries with the cast and crew - Deleted Scenes - Behind-The-Scenes Featurettes

€ 182,00

Bekijken >

4. Discovery Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Discovery Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

- Batman v Superman: Dawn of Justice (Ultimate Edition): De twee superhelden Batman/Bruce Wayne (Ben Affleck) en Superman/Clark Kent (Henry Cavill) ontmoeten elkaar in een langverwachte confrontatie. Batman vreest voor wat er kan gebeuren wanneer een krachtige held als Superman ongehinderd zijn gang kan gaan. En dus gaat de hoeder van Gotham City de strijd aan met de geprezen redder van Metropolis, terwijl de wereld worstelt met de vraag wat voor held zij eigenlijk nodig heeft. Maar op het moment dat de titanenstrijd losbarst, doemt er een ander onheil op dat de hele mensheid in gevaar dreigt te brengen.

€ 26,90

Bekijken >

5. Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Wanneer Harry Potter er op zijn elfde verjaardag achter komt dat hij eigenlijk een tovenaar is, staat zijn leven op zijn kop. Hij gaat nu naar een nieuwe school, Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, samen met zijn nieuwe beste vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel, waar hij er al snel achter komt dat tovenarij ook een veel duisterdere kant heeft dan ze ooit hadden kunnen denken.

€ 149,00

Bekijken >

6. Hellraiser Tetralogy - 4K UHD - Import zonder NL ondertiteling

Hellraiser Tetralogy - 4K UHD - Import zonder NL ondertiteling

Opgelet, import zonder NL ondertiteling. First four films in the supernatural horror franchise based on the novella 'The Hellbound Heart' by Clive Barker. In 'Hellraiser' (1987), when sexual profligate Frank Cotton (Sean Chapman) opens a puzzle box purported to grant access to a place of unparalleled pleasure, he is taken away to be tormented by the resident Cenobites led by Pinhead (Doug Bradley). Frank's brother Larry (Andrew Robinson) and his wife Julia (Clare Higgins) then move into Frank's house where Larry inadvertently summons Frank's spirit.

€ 55,25

Bekijken >

7. Harry Potter - 1 - 7.2 Collection + Fantastic Beasts 1 - 3 (4K Ultra HD Blu-ray)

Harry Potter - 1 - 7.2 Collection + Fantastic Beasts 1 - 3 (4K Ultra HD Blu-ray)

De nieuwste en meest uitgebreide Wizarding World-collectie met alle acht Harry Potter-films en alle drie de films in de nieuwe Fantastic Beasts-filmreeks. DEEL 1: Harry Potter en de Steen der Wijzen (Harry Potter and the Philosopher's Stone); Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. DEEL 2: Harry Potter en de Geheime Kamer (Harry Potter and the Chamber of Secrets); Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.

€ 181,00

Bekijken >

8. Jason Bourne - 1 - 5 Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Jason Bourne - 1 - 5 Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

The Bourne identity: Nadat hij werd opgevist met twee kogels in zijn rug, ontdekt Jason Bourne dat hij over onvermoede, levensgevaarlijke talenten beschikt. Zijn gewelddadige verleden is echter een groot zwart gat. In een race tegen de tijd om het geheim van zijn identiteit te achterhalen, stuit hij op de dodelijke waarheid. Hij is een geheim regeringsagent, een op hol geslagen wapen van 30 miljoen dollar, dat dringend uit de weg moet geruimd worden. Maar zijn ex-opdrachtgevers vergeten één zaak: hun doelwit is niet van plan zich zonder slag of stoot over te geven. Een spetterende actiethriller met verbluffende vechtscènes, naar de bestseller van Robert Ludlum.

€ 67,99

Bekijken >

9. Westworld - Seizoen 1 - 4 (4K Ultra HD Blu-ray)

Westworld - Seizoen 1 - 4 (4K Ultra HD Blu-ray)

In deze met een Emmy Award -bekroonde serie, die zich afspeelt in het futuristische fantasiepark Westworld, wijkt een groep androïde ‘hosts’ af van de zorgvuldig geplande scripts van hun programmeurs. Een langdurige oorlog breekt uit wanneer de hosts uit het park ontsnappen en hun entree maken in de echte mensenwereld. Uiteindelijk is de mensheid vrij. Of daar lijkt het tenminste op.

€ 109,60

Bekijken >

10. Dark knight trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

Dark knight trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)

- Batman begins: Topregisseur Christopher Nolan richt zijn vizier op de herkomst van de Dark Knight. Na de moord op zijn ouders trekt Bruce Wayne de wereld over, op zoek naar manieren om onrecht te bestrijden. Met behulp van zijn butler Alfred, detective Jim Gordon en zijn bondgenoot Lucius Fox keert Wayne terug naar Gotham. Daar verschijnt zijn alter ego: Batman. - The dark knight: The Dark Knight herenigt regisseur Christopher Nolan en steracteur Christian Bale (Batman/Bruce Wayne). Met behulp van luitenant Jim Gordon en off cier van justitie Harvey Dent wil Batman voorgoed een einde maken aan de georganiseerde misdaad in Gotham.

€ 62,99

Bekijken >

11. Fast 1-10 (4K Ultra HD Blu-ray)

Fast 1-10 (4K Ultra HD Blu-ray)

Alle 10 films boordevol actie! Box bevat: - The Fast and the Furious - 2 Fast 2 Furious - The Fasr and the Furious: Tokyo Drift - Fast & Furious - Fast Five - Fast & Furious 6 - Furious 7 - The Fate of the Furious - F9: The Fast Saga - Fast X

€ 71,99

Bekijken >