De duurste Pokémon kaarten van dit moment

duurste pokemonkaarten

Pokémon kaarten zijn populairder dan ooit en de ene Pokémon kaart is nog waardevoller dan de andere.

Ben je zelf van plan om een mooie Pokémon kaarten set te kopen? Dit zijn de duurste Pokémon kaarten van dit moment.

Bijgewerkt: 30-01-2023 17:22

1. Pokemon Celebrations Ultra Premium Collection

Pokemon Celebrations Ultra Premium Collection

Dit is de Pokemon Celebrations Ultra Premium Collection. Let op: geopende boxen kunnen niet retour. 25 jaar Pokémon wordt gevierd met de Pokémon TCG Celebrations lijn! Celebrations bevat karakters en artwork van elke regio uit het Pokémon universum en daarnaast een speciale subset van reprints van klassieke kaarten uit de historie, inclusief Charizard uit de Base Set. Een Celebrations booster bevat 4 foil kaarten met het 25th anniversay logo.

bol.com | €404,88 | bekijken >

2. Pokémon World Championship Deck 2019 - Pokémon Kaarten

Pokémon World Championship Deck 2019 - Pokémon Kaarten

Speel als een kampioen! Grijp je kans om je verzameling uit te breiden met s' werelds beste Pokémon decks! De decks van de Wereld Kampioenschap Pokémon zijn dit jaar terug. Dit jaar zijn er weer vier decks uitgekozen die werden gebruikt door top trainers op het WK Pokémon. Kruip met de topdecks van de World Cup Pokémon in de huid van de beste trainers van de wereld. De decks worden willekeurig verzonden, maar elke deck heeft zijn unieke kracht en vette kaarten! De Pokémon kaarten in deze box hebben een anders achterkant en mogen niet gebruikt worden in officiële toernooien.

bol.com | €299,00 | bekijken >

3. Pokémon Sword & Shield Ultra-Premium Collection Zacian & Zamazenta - Pokémon Kaarten

Pokémon Sword & Shield Ultra-Premium Collection Zacian & Zamazenta - Pokémon Kaarten

Voeg een ontzettend krachtige set van Galar Region Pokémon en metalen munten, dobbelstenen, en condition markers to aan jouw Pokémon beleving! Met twee Legendary Pokémon uit Galar in de vorm van gouden kaarten, vergezeld door metalen accessoires, zal jouw collectie zich onderscheiden van de rest. De kracht van Zacian V en Zamazenta V zullen jouw deck naar een nieuw niveau tillen wanneer de kracht van de Metal-type Pokémon wordt ingezet. Naast de player's guide, die het hele eerste jaar van Sword & Shield behandelt, waaronder ook details over de top kaarten en top combo's, vind je nog meer verrassingen in de Pokémon booster packs.

bol.com | €279,99 | bekijken >

4. Pokémon Asmodee POK TCG Sun & Moon Burning Shadows Elite Trainer - EN

Pokémon Asmodee POK TCG Sun & Moon Burning Shadows Elite Trainer - EN

Fantastische Pokémon box voor de echte Pokémon Trainers! Deze Elite Trainer box van de Sun & Moon set Burning Shadows brengt je onder andere 8 Burning Shadows boosterpacks, een set cardsleeves, diverse dobbelstenen en 4 dividers, alles in een mooie collectors box.

bol.com | €249,99 | bekijken >

5. Pokemon TCG Hidden Fates Elite Trainer Box

Pokemon TCG Hidden Fates Elite Trainer Box

Hidden Fates is een wilde set en zit vol met favorieten van alle tijden. De Pokémon TCG: Hidden Fates uitbreiding is de droom van elke collector en speler. Vlieg tot nieuwe hoogtes met het eerste Tag Team trio, Moltres, Zapdos en Articuno-GX. Ook Gyarados-GX en meer dan 75 andere Pokémon kan je in hun shiny versie bewonderen - zoals Mewtwo-GX en Charizard-GX. Kies voor de ongewone en buitengewone kracht van Pokémon en ontdek je eigen Hidden Fates.

bol.com | €209,99 | bekijken >

6. TCG Pokémon Sword & Shield Darkness Ablaze Booster Box

TCG Pokémon Sword & Shield Darkness Ablaze Booster Box

Darkness Ablaze is de derde Pokémon TCG Sword & Shield set. Deze set is gebaseerd op de Japanse sets Eruption Walker met Centiskorch VMAX en Infinity Zone met Eternatus VMAX. Tevens bevat de set kaarten zoals Charizard VMAX en Grimmsnarl VMAX. Een Boosterpack bevat 10 kaarten. XYToys: Een boosterdisplay bestaat uit 36 boosters! Dit boosterbox heeft een perfecte seal om te gebuiken als display item of om open te maken. De gehele set Darkness Ablaze heeft o.a: Meer dan 189 kaarten. Tientallen recent ontdekte Pokémon uit de regio Galar 15 krachtige Pokémon V en 7 enorme Pokémon VMAX Meer dan 15 Trainerkaarten en 4 nieuwe Speciale Energiekaarten

bol.com | €209,99 | bekijken >

7. Pokemon Sword & Shield - Brilliant Stars - Booster box

Pokemon Sword & Shield - Brilliant Stars - Booster box

1x factory seal booster box Brilliant stars met 36 zakjes Overvloeiend van licht daalt Arceus VSTAR van hemel af om zijn hemelse krachten te delen met andere Pokémon V. Shaymin VSTAR, Charizard VSTAR en Whimsicott VSTAR ondervinden dat ze geweldige nieuwe VSTAR-krachten hebben gekregen, terwijl Mimikyu VMAX, Aggron VMAX en Kingler VMAX in zijn enorme Gigantamax-vorm ook veel sterker zijn geworden. Elke Brilliant Stars Boosterbox bevat 36 booster packs Elk Brilliant Stars Booster Pack bevat 10 kaarten geopende boxen worden niet retour genomen

bol.com | €189,95 | bekijken >

8. Pokemon Charizard Ultra Premium Collection Box - Speciale uitgave

Pokemon Charizard Ultra Premium Collection Box - Speciale uitgave

Dit is de Pokemon Charizard Ultra Premium Collection Box. De Sword & Shield-serie en het tijdperk van Pokémon V, Pokémon VMAX en Pokémon VSTAR hebben krachtige gameplay-opties geboden. Nu kun je je spel nog verder uitbreiden met de hulp van een hotshot die al die kracht goed gebruikt: Charizard voert het vuur op in deze ultra-premium collectie en verschijnt op drie prachtige promokaarten met geëtste foliebehandelingen die je tegenstanders zeker zullen intimideren! Charizard V voert het peloton aan met een Incinerate-aanval die niet alleen de actieve Pokémon van je tegenstander beschadigt, maar ook alle eraan gekoppelde Pokémon Tools verwijdert.

bol.com | €169,88 | bekijken >

9. Pokemon Sword & Shield: Lost Origin Booster Box - Pokemon Kaarten

Pokemon Sword & Shield: Lost Origin Booster Box - Pokemon Kaarten

Terwijl de grens tussen dimensies uit elkaar scheurt, stort Giratina VSTAR de wereld in de abyssale schaduw van de Verloren Zone! Wees op uw hoede voor de kracht van de Verloren Zone - in tegenstelling tot de aflegstapel, kunnen kaarten die hier worden verzonden niet worden teruggevonden. Terwijl Aerodactyl VSTAR deze vervormde kracht gebruikt, verschijnen Magnezone, Drapion, Hisuian Goodra en Hisuian Zoroark ook als Pokémon VSTAR om te pronken met hun eigen verbazingwekkende vaardigheden, samen met Kyurem VMAX.

bol.com | €154,99 | bekijken >

10. Pokémon Magearna Mythical Collection - Pokémon Kaarten

Pokémon Magearna Mythical Collection - Pokémon Kaarten

De Pokémon Mythical Collection Box is een grote box vol met mythische Pokémons. Deze box is in stijl van Magearna. De Pokémon Mythical Collection Box bevat: - 1 full-art foil promo kaart van Megearna - 6 foil promokaarten van mythische Pokémons: Mew, Manaphy, Shaymin, Arceus, Genesect, en Meloetta - 5 Pokémon boosters met elk 10 Pokémon kaarten - Een code voor de Pokémon online game

bol.com | €149,99 | bekijken >