De duurste Pokémon kaarten van dit moment

duurste pokemonkaarten

Pokémon kaarten zijn populairder dan ooit en de ene Pokémon kaart is nog waardevoller dan de andere.

Ben je zelf van plan om een mooie Pokémon kaarten set te kopen? Dit zijn de duurste Pokémon kaarten van dit moment.

Bijgewerkt: 21-11-2023 06:55

1. Pokémon Scarlet & Violet Obsidian Flames Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

Pokémon Scarlet & Violet Obsidian Flames Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

Gloeiende sintels verlichten de pikzwarte nacht en vonken flitsen in een vuurzee terwijl Charizard ex naar voren stormt met net ontdekte duistere krachten! Het schitterende Terastal-fenomeen geeft sommige Pokémon ex, zoals Tyranitar, Eiscue en Vespiquen, andere eigenschappen dan normaal, terwijl Dragonite ex en Greedent ex meesterschap tonen over hun eigen innerlijke krachten. Naast deze Pokémon beloven ook Revavroom ex, Melmetal ex en meer Pokémon om de loop van de strijd te veranderen in de Scarlet & Violet—Obsidian Flames-uitbreiding! Een sleeved booster bevat 10 Pokémon kaarten.

bol.com | €5,99 | bekijken >

2. Pokémon Sword & Shield: Silver Tempest Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

Pokémon Sword & Shield: Silver Tempest Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

Pokémon sleeved boosters bevatten 10 kaarten. Een onheilspellend gerommel weergalmt in de verte en Lugia VSTAR duikt op uit de diepten van de oceaan om zijn roep te beantwoorden! Naast Alolan Vulpix VSTAR ligt er nog onbekend terrein te wachten om verkend te worden, terwijl Serperior, Unown en Mawile zich bij de expeditie voegen als Pokémon VSTAR, en een legendarische strijd wacht als Regieleki VMAX en Regidrago VSTAR uit hun slaap ontwaken. Ontdek krachtige partnerschappen in de Trainer Gallery en zet koers naar avontuur met de Pokémon TCG: Sword & Shield-Silver Tempest-uitbreiding!

bol.com | €5,99 | bekijken >

3. Pokemon Premium Collection - Charizard ex Box - Pokémon Kaarten

Pokemon Premium Collection - Charizard ex Box - Pokémon Kaarten

Verlicht een pad van duisternis met de Pokémon Premium Collection - Charizard ex Box. Charizard ex doet de tegenstander versteld staan met het sluwe vuurvermogen van een Duisternis-type Pokémon! Laat het evolueren vanuit Charmander en Charmeleon, en gebruik vervolgens zijn sterke Vermogen en aanval om met veel lawaai terug te komen. Een complete set kaarthoezen houdt je deck er geweldig uit zien, en nadat de strijd voorbij is, kun je deze speciale Tera Pokémon ex tentoonstellen in de duurzame kaartbeschermer met handige magnetische sluiting.

bol.com | €45,69 | bekijken >

4. Pokémon Scarlet & Violet Paradox Rift Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

Pokémon Scarlet & Violet Paradox Rift Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

Duik in de wolken en verken een land dat lijkt te zijn vrij van tijd! Met woeste aanvallen verschijnen Oude Pokémon zoals Roaring Moon ex en Sandy Shocks ex naast kunstmatige Toekomst Pokémon zoals Iron Valiant ex en Iron Hands ex. Ondertussen, Terastallize Garchomp ex, Mewtwo ex en anderen om nieuwe typen te verkrijgen, terwijl Armarouge ex, Gholdengo ex en meer Pokémon ex zich aansluiten bij het gevecht. Avontuur wacht als tijdlijnen botsen in de Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paradox Rift uitbreiding! Elk booster pack bevat 10 Pokémon kaarten.

bol.com | €5,99 | bekijken >

5. Pokémon Scarlet & Violet - Paldea Evolved Sleeved Booster - Pokémon Kaarten - 10 Kaarten

Pokémon Scarlet & Violet - Paldea Evolved Sleeved Booster - Pokémon Kaarten - 10 Kaarten

Beveel een spetterende uitvoering aan Pokémon met de Pokémon Scarlet & Violet Paldea Evolved Sleeved Booster! De energie stijgt als nieuwe krachten ontwaken en gevaarlijke legendes worden onthuld! Eerste partners Meowscarada ex, Skeledirge ex en Quaquaval ex hebben geëvolueerd om het podium te betreden met betoverende magie, zang en dans. Ondertussen schitteren Forretress, Slowking en Dedenne als Tera Pokémon ex, en Chien-Pao ex, Ting-Lu ex en brengen anderen ontzagwekkende krachten met zich mee die moed vereisen om te bevelen. Zelfs Pikachu doet mee aan het ex-feestje van Pokémon de Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paldea Evolved-uitbreiding!

bol.com | €5,99 | bekijken >

6. Pokémon Holiday Adventkalender 2023 - Pokémon Kaarten

Pokémon Holiday Adventkalender 2023 - Pokémon Kaarten

De feestdagen worden pas een echt feestje met deze Pokémon Holiday Adventkalender! Deze adventkalender zit boordevol met de meest mooie Pokémon kaarten! Ontdek elke dag een nieuw Pokémon-item en laat je verrassen! Inhoud 8 folie promokaarten met een feestelijke stempel, voor dat extra beetje feestdagenplezier 5 Pokémon booster packs 7 Pokémon 3-kaart booster packs, elk pack bevat een mooie holo-kaart 2 Pokémon munten 2 Pokémon stickervellen 1 sidekick hanger van Pikachu Een code voor Pokémon TCG Live

bol.com | €49,99 | bekijken >

7. Pokémon Scarlet & Violet Obsidian Flames Elite Trainer Box - Pokémon Kaarten

Pokémon Scarlet & Violet Obsidian Flames Elite Trainer Box - Pokémon Kaarten

loeiende sintels verlichten de pikzwarte nacht en vonken flitsen in een inferno terwijl Charizard ex naar voren stormt met pas ontdekte duistere krachten! Het glinsterende Terastal-fenomeen geeft sommige Pokémon ex zoals Tyranitar, Eiscue en Vespiquen verschillende typen dan normaal, terwijl Dragonite ex en Greedent ex meesterschap tonen over hun eigen innerlijke krachten.

bol.com | €49,49 | bekijken >

8. Pokémon Scarlet & Violet 151 Elite Trainer Box - Pokémon Kaarten

Pokémon Scarlet & Violet 151 Elite Trainer Box - Pokémon Kaarten

Een epische reis door de Kanto-regio zou niet compleet zijn zonder een eerste partner Pokémon! Voeg Bulbasaur, Charmander en Squirtle toe aan je team als speelbare folie-promokaarten en werk vervolgens aan het voltooien van je Kanto Pokédex door meer boosterpacks te openen uit de speciale Scarlet & Violet—151 uitbreiding.

bol.com | €55,99 | bekijken >

9. Pokémon Battle Academy 2022 - Pokémon Kaarten

Pokémon Battle Academy 2022 - Pokémon Kaarten

Pokémon Battle Academy 2022 - Pokémon Kaarten

bol.com | €22,49 | bekijken >

10. Pokémon Scarlet & Violet 151 6-Booster Bundle - Pokémon Kaarten

Pokémon Scarlet & Violet 151 6-Booster Bundle - Pokémon Kaarten

Een epische reis door de Kanto-regio zou niet compleet zijn zonder een eerste partner Pokémon! Voeg Bulbasaur, Charmander en Squirtle toe aan je team als speelbare folie-promokaarten en werk vervolgens aan het voltooien van je Kanto Pokédex door meer boosterpacks te openen uit de speciale Scarlet & Violet—151 uitbreiding. Bovendien vind je een kleurrijke poster die klaar is om overal op te hangen waar je maar wilt! Inhoud 6 Pokémon Scarlet & Violet 151 boosters

bol.com | €34,99 | bekijken >