De duurste Pokémon kaarten van dit moment

duurste pokemonkaarten

Pokémon kaarten zijn populairder dan ooit en de ene Pokémon kaart is nog waardevoller dan de andere.

Ben je zelf van plan om een mooie Pokémon kaarten set te kopen? Dit zijn de duurste Pokémon kaarten van dit moment.

1. Orginele Evolutions Booster Box - Kaarten - 36 Pakjes - Sealed

Orginele Evolutions Booster Box  - Kaarten - 36 Pakjes - Sealed

XY12 Evolutions! Deze set bevat de allereerste ooit gemaakt! Evolutions bevat de top krachten van MEGA-Venusaur Ex, MEGA-Charizard Ex en MEGA-Blastoise. Dragonite-Ex, Ninetales Break, Machamp-Ex en MEGA Slowbro Ex zorgen daarnaast voor positieve verassingen in deze Old Skool set! Deze set bevat 36 boosterpacks. De leukste generatie van is zonder twijfel Evolutions. De serie heeft 230 nieuwe kaarten en dit is een van de grootste in releases in jaren. is hier met de nieuwe serie Evolutions. Evolutions heeft nog meer nieuwe kaarten. Evolutions staat voor teamwork en om aan de top te blijven moet je team werken als één.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 649,95

2. Pokemon Celebrations Ultra Premium Collection

Pokemon Celebrations Ultra Premium Collection

Pokemon Celebrations Ultra Premium Collection 25 jaar Pokémon wordt gevierd met de Pokémon TCG Celebrations lijn! Celebrations bevat karakters en artwork van elke regio uit het Pokémon universum en daarnaast een speciale subset van reprints van klassieke kaarten uit de historie, inclusief Charizard uit de Base Set. Een Celebrations booster bevat 4 foil kaarten met het 25th anniversay logo.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 414,95

3. Pokémon - Base Set: Zap! Theme Deck Engels - Pokemon Kaarten

Pokémon - Base Set: Zap! Theme Deck Engels - Pokemon Kaarten

Base Set: Zap! Theme Deck engels geseald. Super zeldzaam.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 399,99

4. Pokémon World Championship Deck 2019 - Pokémon Kaarten

Pokémon World Championship Deck 2019 - Pokémon Kaarten

Speel als een kampioen! Grijp je kans om je verzameling uit te breiden met s' werelds beste Pokémon decks! De decks van de Wereld Kampioenschap Pokémon zijn dit jaar terug. Dit jaar zijn er weer vier decks uitgekozen die werden gebruikt door top trainers op het WK Pokémon. Kruip met de topdecks van de World Cup Pokémon in de huid van de beste trainers van de wereld. De decks worden willekeurig verzonden, maar elke deck heeft zijn unieke kracht en vette kaarten! De Pokémon kaarten in deze box hebben een anders achterkant en mogen niet gebruikt worden in officiële toernooien.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 299,00

5. Pokémon Sword & Shield Ultra-Premium Collection Zacian & Zamazenta - Pokémon Kaarten

Pokémon Sword & Shield Ultra-Premium Collection Zacian & Zamazenta - Pokémon Kaarten

Voeg een ontzettend krachtige set van Galar Region Pokémon en metalen munten, dobbelstenen, en condition markers to aan jouw Pokémon beleving! Met twee Legendary Pokémon uit Galar in de vorm van gouden kaarten, vergezeld door metalen accessoires, zal jouw collectie zich onderscheiden van de rest. De kracht van Zacian V en Zamazenta V zullen jouw deck naar een nieuw niveau tillen wanneer de kracht van de Metal-type Pokémon wordt ingezet. Naast de player's guide, die het hele eerste jaar van Sword & Shield behandelt, waaronder ook details over de top kaarten en top combo's, vind je nog meer verrassingen in de Pokémon booster packs.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 279,99

6. Pokémon Center Exclusive Celebrations Elite Trainer Box - Pokémon Kaarten

Pokémon Center Exclusive Celebrations Elite Trainer Box - Pokémon Kaarten

Productbeschrijving Vier de grootste momenten van Pokémon van de afgelopen 25 jaar met favoriete Pokémon van Mew en Ho-Oh tot Lunala en Zamazenta! Terwijl een parade van legendarische Pokémon langskomt, en beroemde Pokémon van in den beginnen terugkeren om zich bij jou te voegen, kun je zelfs een Flying Pikachu en Surfing Pikachu V als Pokémon V en Pokémon VMAX vinden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 249,95

7. Trend24 - Behang - Brooklyn Bridge - Vliesbehang - Fotobehang - Behang Woonkamer - 450x315x2 cm - Incl. behanglijm

Trend24 - Behang - Brooklyn Bridge - Vliesbehang - Fotobehang - Behang Woonkamer - 450x315x2 cm - Incl. behanglijm

Prachtig behang - Brooklyn BridgeBehang met een gewicht van 130 g / m2 afgedrukt op nieuwe generatie plotters met flexibele inkten zorgen voor duidelijke, verzadigde kleuren en hun nauwkeurige details. Het behang bestaat uit geurloze 100% veilige inkten. Uvgel. Bestand tegen vuil, krassen en water. De flexibele en meer elastische formule van Uvgel-inkten zorgt voor een uitstekende beeldstabiliteit, hoge kleurconsistentie en zichtbaarheid van fijne details. Elke rol behang is gewikkeld op een rol, gewikkeld in rek en zorgvuldig verpakt in een stevige kartonnen doos.Maak een wereldreis in gedachte met ons mooie stedelijke behang.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 248,95

8. Trend24 - Behang - De Brug Naar San Francisco - Vliesbehang - Fotobehang - Behang Woonkamer - 450x315x2 cm - Incl. behanglijm

Trend24 - Behang - De Brug Naar San Francisco - Vliesbehang - Fotobehang - Behang Woonkamer - 450x315x2 cm - Incl. behanglijm

Prachtig behang - De Brug Naar San FranciscoBehang met een gewicht van 130 g / m2 afgedrukt op nieuwe generatie plotters met flexibele inkten zorgen voor duidelijke, verzadigde kleuren en hun nauwkeurige details. Het behang bestaat uit geurloze 100% veilige inkten. Uvgel. Bestand tegen vuil, krassen en water. De flexibele en meer elastische formule van Uvgel-inkten zorgt voor een uitstekende beeldstabiliteit, hoge kleurconsistentie en zichtbaarheid van fijne details. Elke rol behang is gewikkeld op een rol, gewikkeld in rek en zorgvuldig verpakt in een stevige kartonnen doos.Maak een wereldreis in gedachte met ons mooie stedelijke behang.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 248,95

9. Trend24 - Behang - Verenigd Koninkrijk Parlement - Vliesbehang - Fotobehang - Behang Woonkamer - 450x315x2 cm - Incl. behanglijm

Trend24 - Behang - Verenigd Koninkrijk Parlement - Vliesbehang - Fotobehang - Behang Woonkamer - 450x315x2 cm - Incl. behanglijm

Prachtig behang - Verenigd Koninkrijk ParlementBehang met een gewicht van 130 g / m2 afgedrukt op nieuwe generatie plotters met flexibele inkten zorgen voor duidelijke, verzadigde kleuren en hun nauwkeurige details. Het behang bestaat uit geurloze 100% veilige inkten. Uvgel. Bestand tegen vuil, krassen en water. De flexibele en meer elastische formule van Uvgel-inkten zorgt voor een uitstekende beeldstabiliteit, hoge kleurconsistentie en zichtbaarheid van fijne details. Elke rol behang is gewikkeld op een rol, gewikkeld in rek en zorgvuldig verpakt in een stevige kartonnen doos.Maak een wereldreis in gedachte met ons mooie stedelijke behang.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 248,95

10. Pokemon Sword & Shield Evolving Skies - Booster Box

Pokemon Sword & Shield Evolving Skies - Booster Box

Evolving Skies Een epische storm wacht op jou met Pokémon TCG Sword & Shield Evolving Skies! De machtige Dragon-type Pokémon zijn terug: deze set bevat onder andere Rayquaza VMAX en Duraludon VMAX (in Gigantamax vorm), maar ook Dragonite V, Noivern V, en nog veel meer. Als de wolken uit elkaar gaan, verschijnen Eevee's Evolutions in een volledige regenboog van Pokémon V en Pokémon VMAX om het begin van een heldere nieuwe dag in Pokémon TCG: Sword & Shield-Evolving Skies aan te tonen. Pokémon TCG: Sword & Shield Evolving Skies bestaat in totaal uit meer dan 200 kaarten, waaronder: 18 sterke Pokémon V en 15 gigantische Pokémon VMAX.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 239,99