De stoerste herenhorloges van dit moment

stoere herenhorloges

Een stoer horloge is de perfecte manier om je outfit compleet mee te maken. Of je nu op zoek bent naar een casual horloge voor in het weekend of een horloge voor op kantoor, je zult in onderstaande lijst een stoer horloge vinden dat precies bij je past.

1. Seiko Chronograph SSB299P1 Heren Horloge

Seiko Chronograph SSB299P1 Heren Horloge - 44 mm

Wat een fantastisch model, de Seiko SSB299P1. Dit is een horloge van edelstaal. De band van dit Seiko herenhorloge is gemaakt van kwalitatief goed zilver edelstaal. Dit model heeft een quartz uurwerk, waarop de tijd analoog wordt getoond. De Seiko SSB299P1 heeft met 44 mm. een mooi formaat en wordt afgemaakt met een zwart gekleurde wijzerplaat. Het materiaal glas van dit uurwerk is hardlex, en het horloge is 10 ATM (zwemmen) waterdicht. Specificaties: Quartz uurwerk Horlogekast van 44 mm Waterdichtheid van 10 ATM Twee jaar fabrieksgarantie Waterdichtheid 10 ATM Dit horloge is bestand tegen water bij het douchen, handen wassen en zwemmen aan de oppervlakte.

Prijs: €169,00

Bekijk op Bol.com

2. Fossil Nate JR1401 Heren Horloge

Fossil Nate JR1401 Heren Horloge

Fossil JR1401 heren horloge. Dit horloge heeft een stalen horlogeband en stalen horlogekast met een diameter van 50 mm. Het horloge is 5 ATM waterdicht en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

Prijs: €149,00

Bekijk op Bol.com

3. Tommy Hilfiger TH1710383 Heren Horloge 44 mm

Tommy Hilfiger TH1710383 Heren Horloge 44 mm - Zwart

Tommy Hilfiger - TH1710383 Dit herenhorloge van Tommy Hilfiger heeft een luxe uitstraling. Het horloge is een multifunctie en de horlogekast heeft een diameter van 44 mm. De stalen band is ‘brushed steel’. HET MERK Tommy Hilfiger is wereldwijd één van de grootste designer lifestyle merken en is internationaal bekend om haar classic American cool stijl. De horloges zijn voor dames en heren met een eigen stijl, die niet bang zijn om dit aan de wereld te laten zien. SPECIFICATIES - Zwarte stalen band - Zwarte horlogekast - Zwarte wijzerplaat - Diameter 44 mm

Prijs: €159,00

Bekijk op Bol.com

4. Fossil Machine FS4656 Heren Horloge

Fossil Machine FS4656 Heren Horloge - 42 mm

Fossil FS4656 heren horloge. Dit horloge heeft een lederen horlogeband en stalen horlogekast met een diameter van 42 mm. Het horloge is 5 ATM waterdicht en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

Prijs: €159,00

Bekijk op Bol.com

5. Fossil The Minimalist FS5305 Heren Horloge

Fossil The Minimalist FS5305 Heren Horloge

De cleane wijzerplaat en de kleurcombinatie van dit Fossil heren horloge zorgt voor een moderne uitstraling bij deze klassieke kast. Quartz uurwerk Dit horloge wordt aangedreven door een accuraat quartz uurwerk. Het voordeel hiervan is dat het heel nauwkeurig de tijd weergeeft. Alle horloges van Fossil worden geleverd inclusief batterij. Waterdichtheid 5 ATM Dit horloge is bestand tegen water bij het zwemmen aan de oppervlakte of het douchen (mits er geen sprake is van grote temperatuurverschillen, anders kan er condens is de horlogekast ontstaan).

Prijs: €97,45

Bekijk op Bol.com

6. Tommy Hilfiger Polshorloge Staal Zwart 44

Tommy Hilfiger Polshorloge Staal Zwart 44

Dit klassieke heren horloge is van Tommy Hilfiger. Het horloge is voorzien van een stalen band en een ‘sunray’ wijzerplaat. Het horloge is een multifunctie. De diameter van de horlogekast is 44 mm en de hoogte 9.70 mm. Het horloge is 5 ATM waterdicht. We leveren het horloge met 2 jaar garantie. HET MERK Tommy Hilfiger is wereldwijd één van de grootste designer lifestyle merken en is internationaal bekend om haar classic American cool stijl. De horloges zijn voor dames en heren met een eigen stijl, die niet bang zijn om dit aan de wereld te laten zien.

Prijs: €199,00

Bekijk op Bol.com

7. Armani Exchange Hampton Heren Horloge AX2164

Armani Exchange Hampton Heren Horloge AX2164 - 46 mm

Dit heren horloge AX2164 van Armani Exchange heeft een zwarte wijzerplaat met goudkleurige accenten. De zwarte horlogeband en kast zijn gemaakt van roestvrij staal. Stoer, mannelijk en stijvol. Een echte eyecatcher om de pols! Quartz uurwerk Dit horloge wordt aangedreven door een accuraat quartz uurwerk. Het voordeel hiervan is dat het heel nauwkeurig de tijd weergeeft. Alle horloges van AX worden geleverd inclusief batterij. Waterdichtheid 5 ATM Dit horloge is bestand tegen water bij het zwemmen aan de oppervlakte of het douchen (mits er geen sprake is van grote temperatuurverschillen, anders kan er condens is de horlogekast ontstaan).

Prijs: €152,59

Bekijk op Bol.com

8. Diesel Mega Chief DZ4329 Heren Horloge

Diesel Mega Chief DZ4329 Heren Horloge - 59 mm

DitDiesel DZ4329 horloge heeft een blauwewijzerplaat en is voorzien van een quartzuurwerk. De kast is gemaakt van roestvrij staal. Ditherenhorloge is voorzien van mineraalglas. DZ4329 heeft een waterdichtheid van 10 ATM . De horlogeband is gemaakt van zilverkleurige roestvrij staal. Het horloge sluit door middel van eenvouwsluiting. De horloges van Diesel worden geleverd in een uniekeDiesel horlogedoos inclusief garantieboekje. Er zit standaard twee jaar fabrieksgarantie op alle horloges van Diesel.

Prijs: €228,20

Bekijk op Bol.com

9. Fossil Grant FS5151 Heren Horloge

Fossil Grant FS5151 Heren Horloge

De Fossil Grant voor heren is tijdloos en overleeft de trends met blauwe wijzerplaat en bruin lederen band. Quartz uurwerk Dit horloge wordt aangedreven door een accuraat quartz uurwerk. Het voordeel hiervan is dat het heel nauwkeurig de tijd weergeeft. Alle horloges van Fossil worden geleverd inclusief batterij. Waterdichtheid 5 ATM Dit horloge is bestand tegen water bij het zwemmen aan de oppervlakte of het douchen (mits er geen sprake is van grote temperatuurverschillen, anders kan er condens is de horlogekast ontstaan).

Prijs: €109,00

Bekijk op Bol.com

10. Tommy Hilfiger TH1791560 Heren Horloge Ø 46 mm

Tommy Hilfiger TH1791560 Heren Horloge  Ø 46 mm - Blauw

Dit sportieve herenhorloge is van Tommy Hilfiger. De blauwe wijzerplaat in combinatie met de blauw stalen band geven het horloge een sportieve uitstraling. Het horloge is voorzien van mineraalglas en heeft een diameter van 46 mm. Specificaties - Mineraal glas - Ronde kastvorm Ø 46 mm - Blauwe horlogekast - Blauwe wijzerplaat - Blauwe band - 5 ATM (Spatwaterdicht) Quartz uurwerk Dit horloge wordt aangedreven door een accuraat quartz uurwerk. Het voordeel hiervan is dat het heel nauwkeurig de tijd weergeeft.

Prijs: €146,35

Bekijk op Bol.com