De beste houtskool barbecues voor deze zomer

beste houtskoolbarbecues

Als het aankomt op barbecuen dan kiest de echte kenner telkens opnieuw voor houtskool in plaats van gas. Hoewel gasbarbecues ook voordelen hebben, zoals een constantere temperatuur, gaat er niets boven de heerlijke smaak die het vlees krijgt van houtskool.

Dat gezegd hebbende vind je hieronder onze lijst van de beste houtskool barbecues voor deze zomer. Van roken tot schroeien, verbeter je barbecue skills en geniet dit jaar van heerlijk gegrild vlees met deze geweldige barbecues. Gril en geniet!

1. Carawela Doze

Carawela Doze

Carawela Doze Plate Grill Het unieke design maakt de Carawela Doze tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De dikke vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als bakplaat / plancha. Carawela Doze opent hiermee een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken. Dit is de absolute top klasse in zijn soort. En is met zijn prachtige design een aanwinst voor uw tuin. Carawela Doze is de perfecte Grill/BBQ voor buiten met vrienden en familie, eromheen zitten,koken en eten terwijl ze met elkaar praten en pleziermaken. Grill plaat 10 mm staal Grill Ring 5 mm RVS As bak 3 mm Corten staal Vuur schaal 5 mm Corten staal Grill 3 mm Corten staal Gewicht 305 kg

Prijs: €4.350,00

Bekijk deze barbecue

2. OFYR XL (150 cm) - Ofyr - Staal - Bruin

OFYR XL (150 cm) - Ofyr - Staal - Bruin

OFYR XL: Extra groot, uitermate geschikt voor de horeca Handige hout opslag Te gebruiken als barbecue en vuurschaal Eenvoudig verplaatsbaar: driedelig opgebouwd Gemaakt van duurzaam cortenstaal: De OFYR kan het hele jaar door buiten blijven staan Verkrijgbaar in verschillende afmetingen (hoogte sokkel en diameter van vuurschaal) Ook uitermate geschikt voor horeca-doeleinden Nadelen Elke keer na gebruik de plaat schoonmaken Heel erg zwaar! Kinderen op afstand houden, de grilplaat wordt erg heet OFYR OFYR is hèt merk als het gaat over opvallend design en oneindige mogelijkheden.

Prijs: €4.245,00

Bekijk deze barbecue

3. Big Green Egg XLarge Houtskoolbarbecue met Modular Nest System Compleet RVS

Big Green Egg XLarge Houtskoolbarbecue met Modular Nest System Compleet RVS

Het nieuwe Modular Nest System voor de Big Green Egg is een soort Lego voor volwassenen. Het is zo gedesigned dat alle losse componenten met elkaar gecombineerd kunnen worden en je zo je Big Green Egg buitenkeuken volledig naar eigen wens kunt uitbreiden.

Prijs: €4.123,00

Bekijk deze barbecue

4. OFYR Island Black 100 PRO Ceramic Dark Grey

OFYR Island Black 100 PRO Ceramic Dark Grey

OFYR Island PRO Black Ceramic Dark Grey De OFYR Island PRO is een grotere en mobiele versie van het Butcher Block 135. Met zijn 135 x 65 cm biedt deze werktafel veel werkruimte. De Island PRO is geschikt voor gebruik op vlakke ondergronden. Het bestaat uit een stevig snijblok om voedsel op te bereiden en een handige houder voor accessoires. Het snijblok is verkrijgbaar in teakhout en donkergrijs keramiek en dient u na gebruik binnenshuis op te bergen. Het blok van keramiek mag altijd buiten blijven.. Onder het werkblad is een opslagruimte voor hout.

Prijs: €3.995,00

Bekijk deze barbecue

5. Big Green Egg XLarge Houtskoolbarbecue met Modular Nest System Compleet Acaciahout

Big Green Egg XLarge Houtskoolbarbecue met Modular Nest System Compleet Acaciahout

Het nieuwe Modular Nest System voor de Big Green Egg is een soort Lego voor volwassenen. Het is zo gedesigned dat alle losse componenten met elkaar gecombineerd kunnen worden en je zo je Big Green Egg buitenkeuken volledig naar eigen wens kunt uitbreiden.

Prijs: €3.925,00

Bekijk deze barbecue

6. Big Green Egg XXL met GRATIS Sürel wokpan

Big Green Egg XXL met GRATIS Sürel wokpan

Big Green Egg XXL met GRATIS Sürel wokpan De XXL editie van Big Green Egg is de grootste in zijn soort en is op verschillende manieren samen te stellen, waardoor deze barbecue bijzonder multifunctioneel te gebruiken is. Zo is de XXL niet alleen geschikt om vlees, vis en groentes te bereiden, maar met een ruim assortiment aan los verkrijgbare accessoires bak je de lekkerste pizza's, broden en is zelfs slowcooken geen probleem. Ook het bereiden van een heerlijke gevulde kip, het plaatsen van gietijzeren pannen om heerlijke stoofpot te maken of grote stukken vlees is geen enkel probleem vanwege het hoge deksel.

Prijs: €3.874,00

Bekijk deze barbecue

7. Big Green Egg 2XL - Standaard

Big Green Egg 2XL - Standaard

Big Green Egg is waarschijnlijk het meest gewilde en meest bekende merk als het aan komt op (kamado)barbecues. En dat is niet voor niets. De gebruiksvriendelijkheid, de unieke luchtcirculatie, het gemakkelijk kunnen reguleren van de temperatuur, de vormgeving, het fraaie groen en het NASA-gepatenteerde keramiek maken van de Big Green Egg een absolute topbarbecue. Big Green Egg brengt diverse modellen op de markt die onderling verschillen in grootte en ook in uitrustingsniveau. Er is voor iedereen wel een Big Green Egg die aan alle eisen voldoet. De uitvoeringen variëren van de vriendelijke en handzame BGE Mini tot aan de reusachtige en stoere 2XL.

Prijs: €3.874,00

Bekijk deze barbecue