De beste houtskool barbecues voor deze zomer

beste houtskoolbarbecues

Als het aankomt op barbecuen dan kiest de echte kenner telkens opnieuw voor houtskool in plaats van gas. Hoewel gasbarbecues ook voordelen hebben, zoals een constantere temperatuur, gaat er niets boven de heerlijke smaak die het vlees krijgt van houtskool barbecues. Houtskool barbecues zijn meestal ook goedkoper dan gas- of pelletbarbecues. Dus je kunt heerlijk buiten koken, zelfs als je een beperkt budget hebt.

Dat gezegd hebbende vind je hieronder onze lijst van de beste houtskool barbecues voor deze zomer. Van roken tot schroeien, verbeter je barbecue skills en geniet dit jaar van heerlijk gegrild vlees met deze geweldige barbecues. Gril en geniet!

1. Weber Bar-B-Kettle Houtskoolbarbecue - � 47 cm - Zwart

Weber Bar-B-Kettle Houtskoolbarbecue - � 47 cm - Zwart

Daar staat-ie dan: de Weber Compact Kettle houtsbarbecue. Zonder poespas, maar uitgebreid genoeg om vele lekkernijen op te bereiden. Regel de temperatuur door met de ventilatieroosters te spelen en houd je barbecue schoon met de vernieuwde uitneembare asschaal.

Prijs: €78,75

Bekijk op Bol.com

2. Weber Smokey Joe Original Houtskoolbarbecue - Ø 37 cm - Zwart

Weber Smokey Joe Original Houtskoolbarbecue - Ø 37 cm - Zwart

Grenzeloos barbecueën doe je met deze Weber Smokey Joe Original. Deze kleine, lichte barbecue is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Maar natuurlijk ook in de achtertuin of op het balkon doet deze barbecue het perfect! De barbecue heeft een porseleinen geëmailleerde deksel en ketel. Het kookopervlak is Ø 37 cm en het rooster is verchroomd. Tevens heeft de Smokey Joe handgrepen met nikkelschild en aan aluminium ventilatierooster. Weber Smokey Joe Original Houtskoolbarbecue Grilloppervlak: Ø 37 Gemakkelijk mee te nemen Materiaal: Porselein geëmailleerde deksel en ketel Handgrepen met nikkelschild Over Weber Het merk Weber is de absolute marktleider op het gebied van barbecues.

Prijs: €63,99

Bekijk op Bol.com

3. Patton Kamado Grill 13" - Keramisch - Kookoppervlak Ø 28 - Mat zwart

Patton Kamado Grill 13

Het kook- en grill virus is mede door de komst van de Patton Kamado nu toch ook echt in Nederland toegeslagen met de mooiste bereidingen van o.a. picanha, Angus beef, tomahawk en velerlei vis, groente en zelfs vega experimenten op de grill. Neem dan ook geen genoegen met zomaar een Kamado, maar kies voor een Patton Kamado, welke al zo’n tien jaar de trend zet binnen de culinaire barbecue wereld De Patton Kamado is al vaak gekopieerd, maar mogen zeker stellen nog nooit eerder geëvenaard ! Vanwege zijn hoogwaardige kwaliteit en afwerking maakt Patton steeds opnieuw het verschil in de markt van de keramische barbecues.

Prijs: €134,99

Bekijk op Bol.com

4. BBQ Collection Houtskool Barbecue - Grilloppervlak (LxB) 45 x 45 cm - Met Wielen - Zwart

BBQ Collection Houtskool Barbecue - Grilloppervlak (LxB) 45 x 45 cm - Met Wielen - Zwart

Ronde houtskool barbecue van het merk BBQ Collection met 2 wielen en een voorraadrekje. Product informatie: - Merk: BBQ Collection - Incl. 2 wielen - Incl. voorraadrekje - Incl. asopvang schaal - Incl. ventilatierooster - Incl. handgreep - TÜV en GS gekeurd Technische informatie: - Diameter grilloppervlak: ca 45cm - Hoogte: ca 60cm - Materiaal: Metaal

Prijs: €34,99

Bekijk op Bol.com

5. Boretti Fratello houtskoolbarbecue - Grilloppervlak 58x41 cm - Zwart

Boretti Fratello houtskoolbarbecue - Grilloppervlak 58x41 cm - Zwart

Voor iedereen die geen tuin heeft of klein behuisd is maar toch wil barbecueën, is deze Boretti Fratello houtskoolbarbecue meer dan geschikt. Met haar kleine formaat past dit model namelijk ook op een balkon of (dak)terras. De Fratello is een houtskoolmodel met twee grillroosters én twee uitneembare asbakken waardoor je nooit meer de struggle hebt om een grote asla te tillen. In de klep zit een handige thermometer om bij te houden hoe warm de barbecue is. Boretti Fratello houtskoolbarbecue - Grilloppervlak 58x41 cm - Zwart 2 Grillroosters Geïntegreerde thermometer Grilloppervlak: 58 x 41 cm 2 kolenbakken Hittebestendige handgrepen Gewicht: 32 kg Afmetingen: 77 x 104,5 x 49,5 cm Met deze compacte Fratello houtskoolbarbecue geniet van je heerlijke bbq avonden.

Prijs: €182,07

Bekijk op Bol.com

6. Lanterfant® Buitenoven Gerard - Roest

Lanterfant® Buitenoven Gerard - Roest

Buiten koken. Dat is pas écht genieten. Met buitenoven Gerard maak jij ongetwijfeld de lekkerste gerechten. De ingebouwde thermometer zorgt ervoor dat jij in een oogopslag ziet of de oven de juiste temperatuur heeft bereikt. Voor directe verhitting maak je gebruik van het meegeleverde, grillrooster. Wil je verhitting rondom? Open het deurtje, zet je gerecht op de daarvoor geschikte steen en sluit het deurtje weer af. Buitenoven Gerard heeft een roestig uiterlijk. Hoe langer hij staat, hoe meer hij gaat roesten en hoe mooier de oven gaat ogen.

Prijs: €349,00

Bekijk op Bol.com

7. Barbecue prikker - BBQ accesoires - man en vrouw - BBQ fun

Barbecue prikker - BBQ accesoires - man en vrouw - BBQ fun

Barbecue prikker Deze leukerds zijn perfect om marshmallows te laten smelten of je worstje te laten garen. Een leuke cadeautip die mega origineel is!

Prijs: €14,95

Bekijk op Bol.com