De beste JURA koffiemachines voor de lekkerste koffie

Beste Jura Koffiemachines

Een JURA koffiemachine is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een hoogwaardig design. JURA koffiemachines zijn robuust en duurzaam. JURA richt zich vooral op smaak en heeft de beste technologieën ontwikkeld om marktleider te worden in hoogwaardige volautomatische koffiemachines.

JURA-koffiemachines worden geassocieerd met de beste koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en verbluffend design. Met JURA geniet je met één druk op de knop van een scala aan koffiespecialiteiten – altijd vers gemalen, niet in capsules.

Ben je op zoek naar een JURA koffiemachine? Wij hebben de populairste modellen van dit moment voor je op een rij gezet.

1. JURA E6 - Piano Black (EC) - Model 2022 - volautomatische espressomachine

JURA E6 - Piano Black (EC) - Model 2022 - volautomatische espressomachine

JURA E6 (EC) MODEL 2022 De nieuwe JURA E6 (EC) model weet op het vlak van diversiteit en esthetiek te scoren. Het 2022 model, heeft als kenmerk (EC) meegekregen, zo is gemakkelijk te herkennen dat het om de laatste en meest recente uitvoering gaat. De volgende kleuren zijn beschikbaar: Piano Black, Dark Inox, Platina en de Piano White alle geheel met een nieuwe ''look-and-feel'' Ook deze volautomatisch koffiemachine is volgestopt met allerlei vernieuwende technologieën, zoals het pulserend extractie proces.

bol.com | €873,50 | bekijken >

2. Jura D4 - Espressomachine - Piano Black

Jura D4 - Espressomachine - Piano Black

JURA presenteert de Full Size-volautomaat voor de echte espresso liefhebber. Zo maakt deze espressomachine gebruik van de unieke P.E.P zettechnologie voor een vollere smaak van elke espresso. Naast espresso kan je kiezen voor doppio, americano, lungo of ristretto dat gereed gemaakt kan worden met Bluetooth verbinding. Al deze koffiespecialiteiten kunnen van sterkte, hoeveelheid en temperatuur worden aangepast. Zwarte koffie Het apparaat focust zich op specialiteiten met zwarte koffie, die de echte volle smaak heeft en het gevoel geeft alsof je in een koffiebar zit. De machine is handig te bedienen, met slechts één druk op de knop zet je 1 of 2 kopjes.

bol.com | €699,00 | bekijken >

3. Jura ONO (EA) Piano Black

Jura ONO (EA) Piano Black

De nieuwe Jura ONO (EA) Piano Black. Uniek in zijn soort! Perfecte koffie, met de smaak die u wenst! De perfecte eenkopsmachine is voor iedereen die van koffie houdt, waarde hecht aan hoge kwaliteit en geeft om het milieu. De Jura ONO is meer dan een koffiezetapparaat: hij biedt u werkelijk unieke momenten van koffiegenot. Een kopje, geen capsule! Kies de soorten koffie die je wilt naar jouw smaak, blijf volledig onafhankelijk en help op de lange termijn afval te verminderen. Bewuste barista-momenten Vier de koffiebereiding met de ONO door een bewust barista-moment te creëren tijdens het bedienen met zwengel en hendel. Dit maakt de bereiding tot een plezier.

bol.com | €395,00 | bekijken >

4. Jura E4 - Piano Black

Jura E4 - Piano Black

De Jura E4 is kleine broertje van de E6 en E8 koffiemachines met 100% focus op pure koffie en heeft dus geen melkopschuimer. Dit is het grote verschil met de andere modellen uit de E-serie. De nieuwe E4 heeft de professionele koffiemolen gekregen en de nieuwste zetgroep. Heerlijke koffie, precies zoals je van Jura gewend bent met blijvend goede koffie kwaliteit door het volledige automatisch reinigingsproces. Met deze machine kun je kiezen uit: espresso, 2 x espresso, koffie, 2 x koffie, heet water (voor thee of noodles). In deze koffiemachine zijn JURA's hoogwaardigste en nieuwste technologieën verwerkt om je blijvend een overheerlijk kopje koffie te geven.

bol.com | €795,00 | bekijken >

5. JURA E8 - Koffiemachine - Platina - 2023 - EB - Nieuwe Kleur

JURA E8 - Koffiemachine - Platina - 2023 - EB - Nieuwe Kleur

De nieuwe serie van JURA E8: de meest succesvolle volautomaat pronkt met een nieuw design en nieuwe functies, die voorheen slechts in het premium segment beschikbaar waren. Firstclass in de koffiekwaliteit JURA komt met een nieuwe serie volautomaten. Met de nieuwe Professional Aroma Grinder garandeert JURA 12,2%* meer aroma en geeft het een constant hoge kwaliteit van het maalgoed. Dit zorgt voor een heerlijke smaakontplooiing gedurende de gehele levensduur van de molen. Het pulserende extractieproces (P.E.P.®) geeft een volle smaak bij korte specialiteiten en warmt intelligent voor, voor de optimale temperatuur en dit al vanaf het eerste kopje.

bol.com | €1.209,00 | bekijken >

6. JURA S8 (EA) volautomatische espressomachine - Piano Black

JURA S8 (EA) volautomatische espressomachine - Piano Black

De Jura S8 Piano Black is een volautomatische espressomachine van de nieuwe S-serie met de Aroma G3 molen en het Pulse Extraction Proces. Zo beschikt dit apparaat over vele mogelijkheden met een compact en harmonieuze design. Een lichte aanraking van het 4,3 inch hoge-resolutie touchscreen kleurendisplay is voldoende om een van de 15 koffiespecialiteiten in het kopje te laten stromen Functies van de Jura S8 De S8 volautomatische espressomachine van Jura heeft een TFT-touchscreen-kleurendisplay waar je met één druk op de knop een perfecte espresso of koffie bereidt. De heetwatertemperatuur kan ingesteld worden op 3 niveaus en zelfs de bereidingstemperatuur heeft 3 standen.

bol.com | €1.475,00 | bekijken >

7. JURA E8 - Dark Inox - EC - 2023

JURA E8 - Dark Inox - EC - 2023

Nieuw in het JURA assortiment: De Jura E8 Dark Inox EC 2023 - Jouw Sleutel tot Koffieperfectie! Stel je voor: elke ochtend ontwaken met de heerlijke geur van vers gezette koffie, met het gemak en de verfijning die alleen de Jura E8 Dark Inox EC kan bieden. Dit meesterwerk van zwitserse techniek en elegantie is ontworpen om jouw koffie-ervaring te transformeren en je de ultieme smaakbeleving te bieden. Kenmerken: Stijlvolle Dark Inox Afwerking: De Jura E8 Dark Inox EC straalt pure elegantie uit met zijn diepzwarte roestvrijstalen behuizing. Een pronkstuk in elke keuken, deze machine voegt een vleugje modern raffinement toe aan je huis.

bol.com | €1.317,50 | bekijken >

8. JURA E6 - Dark Inox (EC) - Model 2022 - volautomatische espressomachine

JURA E6 - Dark Inox (EC) - Model 2022 - volautomatische espressomachine

JURA E6 (EC) MODEL 2022 - NIEUW! - Nu te bestellen! De nieuwe JURA E6 (EC) model weet op het vlak van diversiteit en esthetiek te scoren. Het 2022 model, heeft als kenmerk (EC) meegekregen, zo is gemakkelijk te herkennen dat het om de laatste en meest recente uitvoering gaat. De volgende kleuren zijn beschikbaar: Piano Black, Dark Inox, Platina en de Piano White alle geheel met een nieuwe ''look-and-feel'' Ook deze volautomatisch koffiemachine is volgestopt met allerlei vernieuwende technologieën, zoals het pulserend extractie proces.

bol.com | €959,00 | bekijken >

9. JURA E6 - Piano Black 2020

JURA E6 - Piano Black 2020

De E6 - Piano Black 2020 (dus glanzend front, niet mat!) onderscheidt zich door eenvoudige bediening, een uitstekend koffieresultaat en een helder design. Het chique, verchroomde kopjesplateau vormt het ideale podium waarop alle specialiteiten perfect voor het voetlicht worden gebracht. Aan de voorzijde geplaatste toetsen en een moderne kleurendisplay brengen u met één druk op de knop direct waar u wilt zijn. 11 verschillende specialiteiten met één druk op de knop – inclusief caffè barista en lungo barista.

bol.com | €929,00 | bekijken >

10. JURA GIGA X8c Aluminium Zwart

JURA GIGA X8c Aluminium Zwart

Met de GIGA X8c presenteert JURA een volledig nieuwe generatie volautomaten voor professioneel gebruik. Hij schittert in alle opzichten en is meteen 4x professioneler: 1. Een compleet nieuw binnenwerk maakt de GIGA X8c robuuster, efficiënter, intelligenter en nog gemakkelijker te onderhouden. 2. De combi-uitloop is volledig afgestemd op de behoeften en eisen in het professionele segment. 3. De restwaterbak is geschikt voor de vaatwasser en kan heel eenvoudig met maar één hand worden weggenomen en geleegd. 4. De touch display maakt de bediening intuïtief en eenvoudig en biedt de grootst mogelijke flexibiliteit.

bol.com | €7.249,00 | bekijken >