De beste JURA koffiemachines voor de lekkerste koffie

Beste Jura Koffiemachines

Een JURA koffiemachine is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een hoogwaardig design. JURA koffiemachines zijn robuust en duurzaam. JURA richt zich vooral op smaak en heeft de beste technologieën ontwikkeld om marktleider te worden in hoogwaardige volautomatische koffiemachines.

JURA-koffiemachines worden geassocieerd met de beste koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en verbluffend design. Met JURA geniet je met één druk op de knop van een scala aan koffiespecialiteiten – altijd vers gemalen, niet in capsules.

Ben je op zoek naar een JURA koffiemachine? Wij hebben de populairste modellen van dit moment voor je op een rij gezet.

1. JURA E8 - Volautomatische espressomachine - Piano Black - EB

JURA E8 - Volautomatische espressomachine - Piano Black - EB

De nieuwe serie van JURA E8: de meest succesvolle volautomaat pronkt met een nieuw design en nieuwe functies, die voorheen slechts in het premium segment beschikbaar waren. Firstclass in de koffiekwaliteit JURA komt met een nieuwe serie volautomaten. Met de nieuwe Professional Aroma Grinder garandeert JURA 12,2%* meer aroma en geeft het een constant hoge kwaliteit van het maalgoed. Dit zorgt voor een heerlijke smaakontplooiing gedurende de gehele levensduur van de molen. Het pulserende extractieproces (P.E.P.®) geeft een volle smaak bij korte specialiteiten en warmt intelligent voor, voor de optimale temperatuur en dit al vanaf het eerste kopje.

€ 1.059,00

Bekijken >

2. Jura D4 - Volautomatische espressomachine - Piano Black

Jura D4 - Volautomatische espressomachine - Piano Black

JURA presenteert de Full Size-volautomaat voor de echte espresso liefhebber. Zo maakt deze espressomachine gebruik van de unieke P.E.P zettechnologie voor een vollere smaak van elke espresso. Naast espresso kan je kiezen voor doppio, americano, lungo of ristretto dat gereed gemaakt kan worden met Bluetooth verbinding. Al deze koffiespecialiteiten kunnen van sterkte, hoeveelheid en temperatuur worden aangepast. Zwarte koffie Het apparaat focust zich op specialiteiten met zwarte koffie, die de echte volle smaak heeft en het gevoel geeft alsof je in een koffiebar zit. De machine is handig te bedienen, met slechts één druk op de knop zet je 1 of 2 kopjes.

€ 699,00

Bekijken >

3. JURA E6 - Volautomatische espressomachine - Piano Black - EC

JURA E6 - Volautomatische espressomachine - Piano Black - EC

JURA E6 (EC) MODEL 2022 De nieuwe JURA E6 (EC) model weet op het vlak van diversiteit en esthetiek te scoren. Het 2022 model, heeft als kenmerk (EC) meegekregen, zo is gemakkelijk te herkennen dat het om de laatste en meest recente uitvoering gaat. De volgende kleuren zijn beschikbaar: Piano Black, Dark Inox, Platina en de Piano White alle geheel met een nieuwe ''look-and-feel''De Kleur Piano Black kenmerkt zich door zijn glimmende voorzijde en matzwarte bovenkant en zijkanten. De chromen accenten zorgen ervoor dat de JURA E6 Piano Black hét pronkstuk in uw keuken is.

€ 819,00

Bekijken >

4. Jura E4 - Volautomatische espressomachine - Piano Black

Jura E4 - Volautomatische espressomachine - Piano Black

De Jura E4 is kleine broertje van de E6 en E8 koffiemachines met 100% focus op pure koffie en heeft dus geen melkopschuimer. Dit is het grote verschil met de andere modellen uit de E-serie. De nieuwe E4 heeft de professionele koffiemolen gekregen en de nieuwste zetgroep. Heerlijke koffie, precies zoals je van Jura gewend bent met blijvend goede koffie kwaliteit door het volledige automatisch reinigingsproces. Met deze machine kun je kiezen uit: espresso, 2 x espresso, koffie, 2 x koffie, heet water (voor thee of noodles). In deze koffiemachine zijn JURA's hoogwaardigste en nieuwste technologieën verwerkt om je blijvend een overheerlijk kopje koffie te geven.

€ 799,00

Bekijken >

5. JURA E8 - Volautomatische espressomachine - Piano Black - EC

JURA E8 - Volautomatische espressomachine - Piano Black - EC

De nieuwe Jura E8 ECDe nieuwe Jura E8 EC is het vernieuwde broertje van de Jura E8 EB. De E8 kenmerkt zich al sinds 2020 als dé koffiemachine voor de echte koffieliefhebbers. Of u nu van melkspecialiteiten houdt of gewoon een goede kop koffie wil drinken, de E8 is daarvoor het pronkstuk in uw keuken!Hoewel de EB variant nog steeds leverbaar is, is de EC het vernieuwde type.De verschillen zijn klein, maar noemenswaardig. Zo is het menu in de EC iets overzichtelijker geworden, is de standenschakelaar voor de maalgraad aangepast en zijn er indicatiestippen op de kloppen gekomen.

€ 1.249,00

Bekijken >

6. JURA E6 - Piano Black 2020

JURA E6 - Piano Black 2020

De E6 - Piano Black 2020 (dus glanzend front, niet mat!) onderscheidt zich door eenvoudige bediening, een uitstekend koffieresultaat en een helder design. Het chique, verchroomde kopjesplateau vormt het ideale po­dium waarop alle specialiteiten perfect voor het voetlicht worden gebracht. Aan de voorzijde geplaatste toetsen en een moderne kleurendisplay brengen u met één druk op de knop direct waar u wilt zijn. 11 verschillende specialiteiten met één druk op de knop – inclusief caffè barista en lungo barista.

€ 999,00

Bekijken >

7. Jura ONO - Volautomatische espressomachine - Piano Black - EA

Jura ONO - Volautomatische espressomachine - Piano Black - EA

De nieuwe Jura ONO (EA) Piano Black. Uniek in zijn soort! Perfecte koffie, met de smaak die u wenst!De perfecte eenkopsmachine is voor iedereen die van koffie houdt, waarde hecht aan hoge kwaliteit en geeft om het milieu. De Jura ONO is meer dan een koffiezetapparaat: hij biedt u werkelijk unieke momenten van koffiegenot. Een kopje, geen capsule!Kies de soorten koffie die je wilt naar jouw smaak, blijf volledig onafhankelijk en help op de lange termijn afval te verminderen. Bewuste barista-momentenVier de koffiebereiding met de ONO door een bewust barista-moment te creëren tijdens het bedienen met zwengel en hendel. Dit maakt de bereiding tot een plezier.

€ 365,00

Bekijken >

8. JURA J8 Piano Black

JURA J8 Piano Black

De nieuwe generatie van de wereldwijd populaire J-serie zit vol technische innovaties voor een nog perfecter koffieresultaat. De J8 beheerst het gehele spectrum van koffieklassiekers en nu zelfs nog meer specialiteiten.De Kleur Piano Black kenmerkt zich door zijn glimmende voorzijde en matzwarte bovenkant en zijkanten. De chromen accenten zorgen ervoor dat de JURA J8 Piano Black hét pronkstuk in uw keuken is. De Sweet Foam-functie aromatiseert het melkschuim met elke siroop in de gewenste smaakrichting, zoetheid en intensiteit. Zo lukt zelfs een Sweet Latte met één druk op de knop. De molen P.A.G.

€ 1.769,00

Bekijken >

9. JURA - ENA 8 Special Edition - All Black - Full Metropolian

JURA - ENA 8 Special Edition - All Black - Full Metropolian

De JURA ENA 8 is een compacte volautomaat waarmee je met één druk op de knop een cappuccino zet. Kies uit 6 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Je zet voortaan een heerlijke espresso met een vol aroma dankzij de P.E.P. zetmethode waarbij het water langzamer en in fases door de koffie loopt. Dankzij de G3 molen gaat het malen van de bonen snel en zonder veel lawaai. Met de 10 verschillende sterkteniveaus zet je de koffie precies naar jouw smaak. Gebruik het aparte vakje voor gemalen koffie om een decafé te zetten; lekker voor `s avonds op de bank. Deze Jura machine is een aanrader voor de veelzijdige koffiedrinker met een kleine keuken.

€ 1.049,00

Bekijken >

10. JURA S8 - Volautomatische espressomachine - Piano Black - EA

JURA S8 - Volautomatische espressomachine - Piano Black - EA

De Jura S8 Piano Black is een volautomatische espressomachine van de nieuwe S-serie met de Aroma G3 molen en het Pulse Extraction Proces. Zo beschikt dit apparaat over vele mogelijkheden met een compact en harmonieuze design. Een lichte ­aan­raking van het 4,3 inch hoge-resolutie touchscreen kleurendisplay is voldoende om een van de 15 koffiespecialiteiten in het kopje te laten stromen Functies van de Jura S8 De S8 volautomatische espressomachine van Jura heeft een TFT-touchscreen-kleurendisplay waar je met één druk op de knop een perfecte espresso of koffie bereidt. De heetwatertemperatuur kan ingesteld worden op 3 niveaus en zelfs de bereidingstemperatuur heeft 3 standen.

€ 1.549,00

Bekijken >