De mooiste Nachtmann whiskeyglazen voor de beste smaakbeleving

Nachtmann Whiskeyglazen

Whiskey liefhebbers weten het; een lekkere whiskey komt het beste tot zijn recht in een goed whiskeyglas. Een Nachtmann whiskeyglas is gemaakt van prachtig kristalglas, is mooi versierd en ligt stevig in de hand. Zo geniet je telkens opnieuw van een heerlijk glas whiskey.

Om de keuze makkelijk te maken, hebben we onderstaand de 10 populairste Nachtmann whiskeyglazen voor je op een rij gezet.

1. Nachtmann Whisky Set Sculpture 3-Delig

Nachtmann Whisky Set Sculpture 3-Delig

Nachtmann Whisky Set Sculpture De whisky set van Nachtmann is gemaakt uit helder kristalglas wat duurzaam en zeer krasbestendig is. De set is perfect voor het bewaren en serveren van whisky. Door het prachtig geslepen kristal ontstaat er een prachtige lichtbreking zodra er licht invalt.

Beste prijs

bol.com | bekijken >
blokker.nl | bekijken >

2. Nachtmann Julia Paola - Karaf

Nachtmann Julia Paola - Karaf

Dit karaf van Nachtmann is gemaakt van kristalglas. Dankzij de hardheid van het glas is het karaf krasbestendig en super helder. Dit zorgt ervoor dat je de prachtige kleur van je whiskey goed kunt zien.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

3. Nachtmann Noblesse voordeelset 6 SOF, 6 Whisky tumblers en 6 longdrink glazen

Nachtmann Noblesse voordeelset 6 SOF, 6 Whisky tumblers en 6 longdrink glazen

Voordeelset met totaal 18 prachtige glazen van het merk Nachtmann. Betekenis SOF = Single Old Fashioned glas

Beste prijs

bol.com | bekijken >

4. Nachtmann Highland Whiskyset, 5-delig

Nachtmann Highland Whiskyset, 5-delig

Deze Whiskyset uit de serie ‘Highland’ van Nachtmann is perfect voor het serveren en drinken van whisky. De rechthoekige karaf met dop is versierd met prachtige vormen. Ook de bijpasssende kristalheldere glazen zijn allemaal op een andere manier geslepen. Hierdoor weerkaatst het licht in ieder glas net even anders. Deze set bevat 1 karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 345 milliliter. Het ‘Highland’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

5. Nachtmann Noblesse Whiskyset - 3-delig

Nachtmann Noblesse Whiskyset - 3-delig

Deze Whiskyset uit de serie ‘Noblesse’ van Nachtmann is perfect voor het serveren en drinken van whisky. De bijzonder luxe, prachtig geslepen karaf met dop trekt net als de bijpassende glazen alle aandacht naar de voet. Hier zie je een helder ruitvormig patroon dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 1 karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 295 milliliter. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

6. Nachtmann Whiskyset 'Shu Fa' - 3-delig

Nachtmann Whiskyset 'Shu Fa' - 3-delig

Deze whiskyset uit de serie ‘Shu Fa' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en ander gedistilleerd. In dit ontwerp komt whisky on the rocks pas echt goed tot zijn recht. Het is gebaseerd op kalligrafische inktschilderijen van Chinese berggesteente-landschappen. Het patroon van blokkerig graniet zul je meteen herkennen. Deze set bevat een helder kristallen karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 330 milliliter. Het ‘Shu Fa’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

7. Nachtmann Whiskeyglas Sculpture

Nachtmann Whiskeyglas Sculpture

Al sinds 1834 maken ze bij Nachtmann kristal heldere glazen producten. Echt vakmanschap met liefde uitgevoerd, dat kun je aan alle producten zien. In 2004 werden zowel Nachtmann als Spiegelau overgenomen door het prestigieuze Riedel een bedrijf wat al meer dan 14 generaties glazen produceert. Nachtmann heeft flink van deze overname kunnen profiteren en behoort nu tot de lifestyle divisie van Riedel glaswerk. Op dit moment maakt Nachtmann schitterende collecties en geeft jonge designer de kans schitterende designs te produceren in de hypermoderne fabrieken van Nachtmann.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

8. Nachtmann Whiskey Glazen Sculpture 370 ml - 4 Stuks

Nachtmann Whiskey Glazen Sculpture 370 ml - 4 Stuks

Nachtmann whiskyglazen SculptureDe sculpture glazen van Nachtmann zijn ideaal voor het drinken van whisky on the rocks of voor het serveren van een heerlijke cocktail. Het design van de glazen is gebaseerd op ijskristallen en tot perfectie geslepen uit helder kristalglas. Door de kwaliteit van het kristalglas zijn de glazen duurzaam en zeer krasbestendig. Ook kunnen de glazen door de kwaliteit gereinigd worden in de vaatwasmachine. De set bestaat uit vier whiskyglazen van 36.5 cl. Nachtmann whiskyglazen sculpture Kopen?Maak de collectie compleet een neem ook een kijkje bij de rest van de Nachtmann Sculpture collectie. Of laat u inspireren door de andere Nachtmann collecties.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

9. Nachtmann - Whiskyglas - Noblesse - Roze - 295 ml - 2stuks

Nachtmann - Whiskyglas - Noblesse - Roze - 295 ml - 2stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Noblesse' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Dit bijzonder luxe, prachtig geslepen glas trekt alle aandacht naar de voet. Hier zie je een helder ruitvormig patroon dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 2 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 295 milliliter. De kleur van de glazen is 'rosé' roze. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

Beste prijs

bol.com | bekijken >
blokker.nl | bekijken >

10. Nachtmann Whiskyglas - Noblesse - Gold - 295 ml - Set van 2 Stuks

Nachtmann Whiskyglas - Noblesse - Gold - 295 ml - Set van 2 Stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Noblesse Gold' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Dit bijzonder luxe, prachtig geslepen glas heeft een gouden rand van 24 karaat goud. Vanaf de voet zie je een helder ruitvormig patroon gaat dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 2 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 295 milliliter. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

Beste prijs

bol.com | bekijken >
blokker.nl | bekijken >