De mooiste Nachtmann whiskeyglazen voor de beste smaakbeleving

Nachtmann Whiskeyglazen

Whiskey liefhebbers weten het; een lekkere whiskey komt het beste tot zijn recht in een goed whiskeyglas. Een Nachtmann whiskeyglas is gemaakt van prachtig kristalglas, is mooi versierd en ligt stevig in de hand. Zo geniet je telkens opnieuw van een heerlijk glas whiskey.

Om de keuze makkelijk te maken, hebben we onderstaand de 10 populairste Nachtmann whiskeyglazen voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 24-03-2023 08:08

1. Nachtmann Whisky Set Sculpture 3-Delig

Nachtmann Whisky Set Sculpture 3-Delig

Nachtmann Whisky Set Sculpture De whisky set van Nachtmann is gemaakt uit helder kristalglas wat duurzaam en zeer krasbestendig is. De set is perfect voor het bewaren en serveren van whisky. Door het prachtig geslepen kristal ontstaat er een prachtige lichtbreking zodra er licht invalt.

bol.com | €134,19 | bekijken >

2. Nachtmann Highland Whiskyset, 5-delig

Nachtmann Highland Whiskyset, 5-delig

Deze Whiskyset uit de serie ‘Highland’ van Nachtmann is perfect voor het serveren en drinken van whisky. De rechthoekige karaf met dop is versierd met prachtige vormen. Ook de bijpasssende kristalheldere glazen zijn allemaal op een andere manier geslepen. Hierdoor weerkaatst het licht in ieder glas net even anders. Deze set bevat 1 karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 345 milliliter. Het ‘Highland’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

bol.com | €120,99 | bekijken >

3. Nachtmann Noblesse voordeelset 6 SOF, 6 Whisky tumblers en 6 longdrink glazen

Nachtmann Noblesse voordeelset 6 SOF, 6 Whisky tumblers en 6 longdrink glazen

Voordeelset met totaal 18 prachtige glazen van het merk Nachtmann. Betekenis SOF = Single Old Fashioned glas

bol.com | €94,95 | bekijken >

4. Nachtmann Noblesse Whiskyset - 3-delig

Nachtmann Noblesse Whiskyset - 3-delig

Deze Whiskyset uit de serie ‘Noblesse’ van Nachtmann is perfect voor het serveren en drinken van whisky. De bijzonder luxe, prachtig geslepen karaf met dop trekt net als de bijpassende glazen alle aandacht naar de voet. Hier zie je een helder ruitvormig patroon dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 1 karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 295 milliliter. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

bol.com | €78,93 | bekijken >

5. Nachtmann Highland voordeelset 6 tumblers en 6 longdrinkglazen

Nachtmann Highland voordeelset 6 tumblers en 6 longdrinkglazen

Voordeelset met de prachtige glazen van Nachtmann Highland Square. Totaal 12 glazen.

bol.com | €74,95 | bekijken >

6. Nachtmann Whiskyset 'Shu Fa' - 3-delig

Nachtmann Whiskyset 'Shu Fa' - 3-delig

Deze whiskyset uit de serie ‘Shu Fa' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en ander gedistilleerd. In dit ontwerp komt whisky on the rocks pas echt goed tot zijn recht. Het is gebaseerd op kalligrafische inktschilderijen van Chinese berggesteente-landschappen. Het patroon van blokkerig graniet zul je meteen herkennen. Deze set bevat een helder kristallen karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 330 milliliter. Het ‘Shu Fa’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

bol.com | €59,00 | bekijken >

7. Nachtmann Punk Whiskyglas 348 ml, set à 4 stuks

Nachtmann Punk Whiskyglas 348 ml, set à 4 stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Punk' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Het karakteristieke, stoere glas is voorzien van een stijlvol ontwerp van Anke Buchmann. Zij liet zich inspireren door de vroege punkbeweging in het Verenigd Koninkrijk. Dit glas is een kunstwerk op zich. Deze set bevat 4 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 348 milliliter. Het ‘Punk’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking. Dankzij de hardheid van het kristalglas is het glaswerk duurzaam, zeer krasbestendig en behoudt het haar glans.

bol.com | €29,95 | bekijken >

8. Nachtmann Shu Fa - Tumbler set van 4

Nachtmann Shu Fa - Tumbler set van 4

Nachtmann Whiskyglazen Shu Fa - 4 StuksDe Nachtmann Shu Fa whiskyglazen maken iedere gelegenheid helemaal compleet. Het schitterende design is gebaseerd op kalligrafische inktschilderijen van Chinese berggesteente landschappen. Deze set van vier glazen is gemaakt van het beste kristalglas. Kristalglas is zuiverder em helderder waardoor er meer schitteringen uitkomen wanneer er licht in valt. De glazen hebben hierdoor een luxe uitstraling en zijn ideaal voor een speciale gelegenheid.

bol.com | €29,95 | bekijken >

9. Nachtmann Whiskyglas - Noblesse - Gold - 295 ml - Set van 2 Stuks

Nachtmann Whiskyglas - Noblesse - Gold - 295 ml - Set van 2 Stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Noblesse Gold' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Dit bijzonder luxe, prachtig geslepen glas heeft een gouden rand van 24 karaat goud. Vanaf de voet zie je een helder ruitvormig patroon gaat dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 2 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 295 milliliter. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

bol.com | €29,95 | bekijken >
blokker.nl | €29,95 | bekijken >

10. Nachtmann - Whiskyglas - Noblesse - Roze - 295 ml - 2stuks

Nachtmann - Whiskyglas - Noblesse - Roze - 295 ml - 2stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Noblesse' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Dit bijzonder luxe, prachtig geslepen glas trekt alle aandacht naar de voet. Hier zie je een helder ruitvormig patroon dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 2 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 295 milliliter. De kleur van de glazen is 'rosé' roze. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

bol.com | €29,94 | bekijken >
blokker.nl | €29,94 | bekijken >