De mooiste Nachtmann whiskeyglazen voor de beste smaakbeleving

Nachtmann Whiskeyglazen

Whiskey liefhebbers weten het; een lekkere whiskey komt het beste tot zijn recht in een goed whiskeyglas. Een Nachtmann whiskeyglas is gemaakt van prachtig kristalglas, is mooi versierd en ligt stevig in de hand. Zo geniet je telkens opnieuw van een heerlijk glas whiskey.

Om de keuze makkelijk te maken, hebben we onderstaand de 10 populairste Nachtmann whiskeyglazen voor je op een rij gezet.

1. Nachtmann Punk Whiskyset, 3-delig

Nachtmann Punk Whiskyset, 3-delig

Deze Whiskyset uit de serie ‘Punk’ van Nachtmann is perfect voor het serveren en drinken van whisky. De karakteristieke, stoere set is voorzien van een stijlvol ontwerp van Anke Buchmann. Zij liet zich inspireren door de vroege punkbeweging in het Verenigd Koninkrijk. De karaf en de 2 glazen vormen samen een kunstwerk op zich. Deze set bevat 1 karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 348 milliliter. Het ‘Punk’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

Prijs: €94,95

Bekijk deze glazen

2. Nachtmann Aspen Whiskyset, 3-delig

Nachtmann Aspen Whiskyset, 3-delig

Deze whiskyset uit de serie ‘Aspen’ van Nachtmann is perfect voor het serveren en drinken van whisky. De rechthoekige karaf heeft schitterend geslepen verticale lijnen. De bijpasssende glazen hebben geslepen verticale lijnen en lopen over van een 12-vlaksverdeling bovenin, naar een 6-vlaksverdeling onderin. En als je de karaf en de glazen vult, zul je verrast worden door het bijzondere spiegeleffect van het perfect geslepen glas. Deze set bevat 1 karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 324 milliliter. Het ‘Aspen’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas.

Prijs: €94,84

Bekijk deze glazen

3. Nachtmann Highland Whiskyset, 5-delig

Nachtmann Highland Whiskyset, 5-delig

Deze Whiskyset uit de serie ‘Highland’ van Nachtmann is perfect voor het serveren en drinken van whisky. De rechthoekige karaf met dop is versierd met prachtige vormen. Ook de bijpasssende kristalheldere glazen zijn allemaal op een andere manier geslepen. Hierdoor weerkaatst het licht in ieder glas net even anders. Deze set bevat 1 karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 345 milliliter. Het ‘Highland’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

Prijs: €72,80

Bekijk deze glazen

4. Nachtmann Noblesse Whiskyset - 3-delig

Nachtmann Noblesse Whiskyset - 3-delig

Deze Whiskyset uit de serie ‘Noblesse’ van Nachtmann is perfect voor het serveren en drinken van whisky. De bijzonder luxe, prachtig geslepen karaf met dop trekt net als de bijpassende glazen alle aandacht naar de voet. Hier zie je een helder ruitvormig patroon dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 1 karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 295 milliliter. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

Prijs: €66,75

Bekijk deze glazen

5. Nachtmann Whiskyset 'Shu Fa' - 3-delig

Nachtmann Whiskyset 'Shu Fa' - 3-delig

Deze whiskyset uit de serie ‘Shu Fa' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en ander gedistilleerd. In dit ontwerp komt whisky on the rocks pas echt goed tot zijn recht. Het is gebaseerd op kalligrafische inktschilderijen van Chinese berggesteente-landschappen. Het patroon van blokkerig graniet zul je meteen herkennen. Deze set bevat een helder kristallen karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 330 milliliter. Het ‘Shu Fa’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

Prijs: €59,00

Bekijk deze glazen

6. Nachtmann Bossa Nova Tumbler - 12 stuks

Nachtmann Bossa Nova Tumbler - 12 stuks

Een schitterend exclusief longdrinkglas uit de Nachtmann Bossa Nova serie. Dit glas is multifunctioneel maar ideaal voor mixdranken en de betere frisdranken en met ijs. Hoogte: 15,0 cm Diameter: 8cm Inhoud: 395 ml

Prijs: €57,95

Bekijk deze glazen

7. Nachtmann Prezioso Rosso

Nachtmann Prezioso Rosso

Whisky or water glass

Prijs: €54,00

Bekijk deze glazen

8. Nachtmann Prezioso Ambra

Nachtmann Prezioso Ambra

Whisky or water glass

Prijs: €54,00

Bekijk deze glazen

9. Nachtmann Whiskey- en Longdrinkglazenset Highland 12-Delig

Nachtmann Whiskey- en Longdrinkglazenset Highland 12-Delig

Nachtmann Whisky- en Longdrinkglazenset Highland 12-Delig kopen?Deze drinkglazenset Highland van Nachtmann bevat 6 whiskyglazen 345 ml 6 longdrinkglazen 445 mlHet whiskyglas is perfect voor whisky (met ijs), old fashioned en cocktails; de longdrinkglazen zijn perfect voor dranken als fris, fruitsap en water. Alle glazen zijn gemaakt uit duurzaam, helder, krasvast kristalglas dat blijft glanzen. Het glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking. Dankzij de hardheid van het kristalglas is het glaswerk duurzaam, zeer krasbestendig en behoudt het haar glans.

Prijs: €41,00

Bekijk deze glazen

10. Nachtmann Whiskeyglas Imperial

Nachtmann Whiskeyglas Imperial

Dit whiskyglas uit de serie ‘Imperial’ van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Het kristalheldere glas is prachtig geslepen in een speels lijnenpatroon. Gevuld komt het patroon, dat lijkt op een blad, nog sterker naar voren. Zonder uiteraard de inhoud tekort te doen. Deze set bevat 4 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 310 milliliter. Het ‘Imperial’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking. Dankzij de hardheid van het kristalglas is het glaswerk duurzaam, zeer krasbestendig en behoudt het haar glans.

Prijs: €32,00

Bekijk deze glazen