De mooiste Nachtmann whiskeyglazen voor de beste smaakbeleving

Nachtmann Whiskeyglazen

Whiskey liefhebbers weten het; een lekkere whiskey komt het beste tot zijn recht in een goed whiskeyglas. Een Nachtmann whiskeyglas is gemaakt van prachtig kristalglas, is mooi versierd en ligt stevig in de hand. Zo geniet je telkens opnieuw van een heerlijk glas whiskey.

Om de keuze makkelijk te maken, hebben we onderstaand de 10 populairste Nachtmann whiskeyglazen voor je op een rij gezet.

1. Nachtmann Noblesse Whiskeyglas - 4 stuks - 295 ml

Nachtmann Noblesse Whiskeyglas - 4 stuks - 295 ml

Nachtmann Noblesse WhiskyglazenNachtmann Noblesse staat voor pure luxe. Prachtig geslepen glaswerk met ruitpatroon is het kenmerk van deze mooie lijn, gemaakt van het beste (lood)kristal. Loodkristal is zuiverder & helderder waardoor er meer schitteringen uitkomen wanneer er licht in valt.Deze vier delige set tumbler glazenvan Nachtmann zijn speciaal gemaakt voor whisky, maar is ook geschikt voor het serveren andere alcoholische dranken,water of serveer er eens een lekkere cocktail in. De glazen zijn gemaakt van loodkristal en hebben een inhoud van 295 ml, een diameter van 8,1 cm en zijn 9,8 cm hoog.

bol.com | €22,99 | bekijken >

2. Nachtmann Highland Whiskeyglazen - Tumbler set van 4 - 345 ml

Nachtmann Highland Whiskeyglazen - Tumbler set van 4 - 345 ml

Dit whiskyglas uit de serie ‘Highland’ van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. De kristalheldere glazen zijn allemaal op een andere manier geslepen. Hierdoor weerkaatst het licht in ieder glas net even anders. Deze set bevat 4 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 345 milliliter. Het ‘Highland’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking. Dankzij de hardheid van het kristalglas is het glaswerk duurzaam, zeer krasbestendig en behoudt het haar glans. En, handig, alle artikelen en items mogen gewoon in de vaatwasmachine.

bol.com | €22,99 | bekijken >

3. Nachtmann Shu Fa - Tumbler set van 4

Nachtmann Shu Fa - Tumbler set van 4

Nachtmann Whiskyglazen Shu Fa - 4 StuksDe Nachtmann Shu Fa whiskyglazen maken iedere gelegenheid helemaal compleet. Het schitterende design is gebaseerd op kalligrafische inktschilderijen van Chinese berggesteente landschappen. Deze set van vier glazen is gemaakt van het beste kristalglas. Kristalglas is zuiverder em helderder waardoor er meer schitteringen uitkomen wanneer er licht in valt. De glazen hebben hierdoor een luxe uitstraling en zijn ideaal voor een speciale gelegenheid.

bol.com | €25,99 | bekijken >

4. Nachtmann Bossa Nova Whiskyglas - 330 ml - set à 4 stuks

Nachtmann Bossa Nova Whiskyglas - 330 ml - set à 4 stuks

Nachtmann Whiskyglazen Bossa NovaDe Nachtmann Bossa Nova whiskyglazen zijn ideaal voor het serveren van sterke dranken. Deze set van vier glazen is gemaakt van het beste kristalglas. Kristalglas is zuiverder & helderder waardoor er meer schitteringen uitkomen wanneer er licht in valt. De glazen hebben een luxe uitstraling waardoor ze ideaal zijn voor een speciale gelegenheid.

bol.com | €22,99 | bekijken >

5. Nachtmann Noblesse S.O.F. glas - 245 ml - set à 4 stuks

Nachtmann Noblesse S.O.F. glas - 245 ml - set à 4 stuks

Dit single old fashioned glas uit de serie ‘Noblesse' van Nachtmann is perfect voor whisky en old fashioned. Dit bijzonder luxe, prachtig geslepen glas trekt alle aandacht naar de voet. Hier zie je een helder ruitvormig patroon dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 4 single old fashioned glazen, ieder met een inhoud van 245 milliliter. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

bol.com | €22,99 | bekijken >

6. Nachtmann Whiskey Glazen Sculpture 370 ml - 4 Stuks

Nachtmann Whiskey Glazen Sculpture 370 ml - 4 Stuks

Nachtmann whiskyglazen SculptureDe sculpture glazen van Nachtmann zijn ideaal voor het drinken van whisky on the rocks of voor het serveren van een heerlijke cocktail. Het design van de glazen is gebaseerd op ijskristallen en tot perfectie geslepen uit helder kristalglas. Door de kwaliteit van het kristalglas zijn de glazen duurzaam en zeer krasbestendig. Ook kunnen de glazen door de kwaliteit gereinigd worden in de vaatwasmachine. De set bestaat uit vier whiskyglazen van 36.5 cl. Nachtmann whiskyglazen sculpture Kopen?Maak de collectie compleet een neem ook een kijkje bij de rest van de Nachtmann Sculpture collectie. Of laat u inspireren door de andere Nachtmann collecties.

bol.com | €25,00 | bekijken >

7. Nachtmann Noblesse Whiskyset - 3-delig

Nachtmann Noblesse Whiskyset - 3-delig

Deze Whiskyset uit de serie ‘Noblesse’ van Nachtmann is perfect voor het serveren en drinken van whisky. De bijzonder luxe, prachtig geslepen karaf met dop trekt net als de bijpassende glazen alle aandacht naar de voet. Hier zie je een helder ruitvormig patroon dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 1 karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 295 milliliter. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

bol.com | €88,99 | bekijken >

8. Nachtmann Punk Whiskyglas 348 ml, set à 4 stuks

Nachtmann Punk Whiskyglas 348 ml, set à 4 stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Punk' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Het karakteristieke, stoere glas is voorzien van een stijlvol ontwerp van Anke Buchmann. Zij liet zich inspireren door de vroege punkbeweging in het Verenigd Koninkrijk. Dit glas is een kunstwerk op zich. Deze set bevat 4 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 348 milliliter. Het ‘Punk’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking. Dankzij de hardheid van het kristalglas is het glaswerk duurzaam, zeer krasbestendig en behoudt het haar glans.

bol.com | €24,99 | bekijken >

9. Nachtmann Whiskey Glazen Noblesse Vintage Blue 295 ml - 2 Stuks

Nachtmann Whiskey Glazen Noblesse Vintage Blue 295 ml - 2 Stuks

Deze Noblesse set van Nachtmann bevat 2 klassieke whiskeyglazen. De glazen zijn gemaakt van helder kristalglas en zijn voorzien van diep gegraveerde versieringen rondom en aan de onderzijde van de glazen. De whiskeyglazen hebben een donkerblauwe kleur en een uitstekende glans, dit maakt ze erg chique en geschikt voor verschillende gelegenheden.

bol.com | €29,95 | bekijken >

10. Nachtmann Whiskyset 'Shu Fa' - 3-delig

Nachtmann Whiskyset 'Shu Fa' - 3-delig

Deze whiskyset uit de serie ‘Shu Fa' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en ander gedistilleerd. In dit ontwerp komt whisky on the rocks pas echt goed tot zijn recht. Het is gebaseerd op kalligrafische inktschilderijen van Chinese berggesteente-landschappen. Het patroon van blokkerig graniet zul je meteen herkennen. Deze set bevat een helder kristallen karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 330 milliliter. Het ‘Shu Fa’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

bol.com | €59,00 | bekijken >