De mooiste Nachtmann whiskeyglazen voor de beste smaakbeleving

Nachtmann Whiskeyglazen

Whiskey liefhebbers weten het; een lekkere whiskey komt het beste tot zijn recht in een goed whiskeyglas. Een Nachtmann whiskeyglas is gemaakt van prachtig kristalglas, is mooi versierd en ligt stevig in de hand. Zo geniet je telkens opnieuw van een heerlijk glas whiskey.

Om de keuze makkelijk te maken, hebben we onderstaand de 10 populairste Nachtmann whiskeyglazen voor je op een rij gezet.

1. Nachtmann Whiskyset 'Shu Fa' - 3-delig

Nachtmann Whiskyset 'Shu Fa' - 3-delig

Deze whiskyset uit de serie ‘Shu Fa' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en ander gedistilleerd. In dit ontwerp komt whisky on the rocks pas echt goed tot zijn recht. Het is gebaseerd op kalligrafische inktschilderijen van Chinese berggesteente-landschappen. Het patroon van blokkerig graniet zul je meteen herkennen. Deze set bevat een helder kristallen karaf van 750 milliliter en 2 whiskyglazen van 330 milliliter.Het ‘Shu Fa’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

€ 59,00

Bekijk op bol.com >

2. Nachtmann Shu Fa - Whiskeyglas - 330 ml - set 4 stuks

Nachtmann Shu Fa - Whiskeyglas - 330 ml - set 4 stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Shu Fa' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. In dit ontwerp komt whisky on the rocks pas echt goed tot zijn recht. Het is gebaseerd op kalligrafische inktschilderijen van Chinese berggesteente-landschappen. Het patroon van blokkerig graniet zul je meteen herkennen. Deze set bevat 4 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 330 milliliter. Het ‘Shu Fa’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

€ 25,99

Bekijk op bol.com >

3. Nachtmann Noblesse - Whiskeyglazen - Taupe - 295 ml - set 2 Stuks

Nachtmann Noblesse - Whiskeyglazen - Taupe - 295 ml - set 2 Stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Noblesse' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Dit bijzonder luxe, prachtig geslepen glas trekt alle aandacht naar de voet. Hier zie je een helder ruitvormig patroon dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 2 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 295 milliliter. De kleur van de glazen is 'taupe'. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

€ 24,95

Bekijk op bol.com >

4. Nachtmann Noblesse - Whiskyglazen - Berry - 295 ml - Set 2 stuks

Nachtmann Noblesse - Whiskyglazen - Berry - 295 ml - Set 2 stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Noblesse' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Dit bijzonder luxe, prachtig geslepen glas trekt alle aandacht naar de voet. Hier zie je een helder ruitvormig patroon dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 2 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 295 milliliter. De kleur van de glazen is 'berry' donkerrood. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

€ 24,95

Bekijk op bol.com >

5. Nachtmann Noblesse - Whiskeyglazen - Tobacco - 295 ml - set 2 Stuks

Nachtmann Noblesse - Whiskeyglazen - Tobacco - 295 ml - set 2 Stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Noblesse' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Dit bijzonder luxe, prachtig geslepen glas trekt alle aandacht naar de voet. Hier zie je een helder ruitvormig patroon dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 2 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 295 milliliter. De kleur van de glazen is 'tobacco' bruin. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

€ 24,95

Bekijk op bol.com >

6. Nachtmann Noblesse - Whiskeyglas - Aqua - 295 ml - set 2 Stuks

Nachtmann Noblesse - Whiskeyglas - Aqua - 295 ml - set 2 Stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Noblesse' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Dit bijzonder luxe, prachtig geslepen glas trekt alle aandacht naar de voet. Hier zie je een helder ruitvormig patroon dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 2 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 295 milliliter. De kleur van de glazen is 'aqua' blauw. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

€ 24,95

Bekijk op bol.com >

7. Nachtmann Highland - Whiskyglas - 345 ml - set 4 stuks

Nachtmann Highland - Whiskyglas - 345 ml - set 4 stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Highland’ van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. De kristalheldere glazen zijn allemaal op een andere manier geslepen. Hierdoor weerkaatst het licht in ieder glas net even anders. Deze set bevat 4 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 345 milliliter. Het ‘Highland’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking. Dankzij de hardheid van het kristalglas is het glaswerk duurzaam, zeer krasbestendig en behoudt het haar glans. En, handig, alle artikelen en items mogen gewoon in de vaatwasmachine.

€ 23,95

Bekijk op bol.com >

8. Nachtmann Aspen - Whiskyglas 324 ml - set 4 stuks

Nachtmann Aspen - Whiskyglas 324 ml - set 4 stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Aspen’ van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Het glas heeft geslepen verticale lijnen en loopt over van een 12-vlaksverdeling bovenin, naar een 6-vlaksverdeling onderin. En als je het glas vult, zul je verrast worden door het bijzondere spiegeleffect van dit perfect geslepen glas. Deze set bevat 4 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 324 milliliter. Het ‘Aspen’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

€ 22,75

Bekijk op bol.com >

9. Nachtmann Punk - Whiskyglas - 348 ml - set 4 stuks

Nachtmann Punk - Whiskyglas - 348 ml - set 4 stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Punk' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Bijzonder aan de serie 'Punk' is dat deze is ontwikkeld in samenwerking met de wereldberoemde kunst- en designopleiding Central Saint Martins in Londen. De jonge ontwerpster Anke Buchmann liet zich voor deze serie inspireren door de vroege punkbeweging in het Verenigd Koninkrijk. Dit whiskyglas is dan ook een kunstwerk op zich. Deze set bevat 4 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 348 milliliter. Het ‘Punk’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

€ 23,50

Bekijk op bol.com >

10. Nachtmann Noblesse - Whiskyglas - Rosé - 295 ml - set 2 stuks

Nachtmann Noblesse - Whiskyglas - Rosé - 295 ml - set 2 stuks

Dit whiskyglas uit de serie ‘Noblesse' van Nachtmann is perfect voor whisky, old fashioned en cocktails. Dit bijzonder luxe, prachtig geslepen glas trekt alle aandacht naar de voet. Hier zie je een helder ruitvormig patroon dat verder naar boven overgaat in langwerpige figuren. Eenmaal gevuld staat er pure luxe bij jou op tafel. Deze set bevat 2 whiskyglazen, ieder met een inhoud van 295 milliliter. De kleur van de glazen is 'rosé' roze. Het ‘Noblesse’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen en schalen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking.

€ 23,03

Bekijk op bol.com >