De populairste Bialetti percolators voor authentieke koffie

Bialetti percolators

De Bialetti percolator is ’s werelds meest erkende en gekoesterde koffiezetapparaat. De opvallende achtkantige aluminium pot is gemakkelijk te gebruiken en maakt je koffie klaar op een authentieke wijze.

Vul onderaan het reservoir met water, doe gemalen koffie in het filter, schroef het geheel in elkaar en plaats het op een warmtebron. Het water borrelt langzaam omhoog, door de koffie heen en produceert zo een rijke, heerlijke, aromatische espresso in slechts enkele minuten. De percolator is demonteerbaar voor eenvoudige reiniging.

Ben je op zoek naar een Bialetti percolator? Wij hebben de populairste modellen van dit moment voor je op een rij gezet.

1. Bialetti Moka Express Percolator

Bialetti Moka Express Percolator - Middel - 6 Kops - Zilver

De Bialetti 6-kops Moka Express is 's werelds meest erkende en gekoesterde koffiezetapparaat. De opvallende achtkantige aluminium pot is gemakkelijk te gebruiken en maakt je koffie klaar op een authentieke wijze. Vul onderaan het reservoir met water, doe gemalen koffie in het filter, schroef het geheel in elkaar en plaats het op een warmtebron. Het water borrelt langzaam omhoog, door de koffie heen en produceert zo een rijke, heerlijke, aromatische espresso in slechts enkele minuten. De aluminium pot is demonteerbaar voor eenvoudige reiniging.

Prijs: €26,99

Bekijk op Bol.com

2. Bialetti Moka Express Percolator

Bialetti Moka Express Percolator - Middel - 4 Kops - Zilver

4 kops espressomaker 'Moka Express' van Bialetti. Aluminium percolator, voor heerlijke verse espresso! Inhoud: 230ml. Geschikt voor elke warmtebron, exclusief inductie.

Prijs: €24,95

Bekijk op Bol.com

3. Bialetti Moka Express Percolator

Bialetti Moka Express Percolator - Klein - 2 Kops - Zilver

De Bialetti 2-kops Moka Express is 's werelds meest erkende en gekoesterde koffiezetapparaat. De opvallende achtkantige aluminium pot is gemakkelijk te gebruiken en maakt je koffie klaar op een authentieke wijze. Vul onderaan het reservoir met water, doe gemalen koffie in het filter, schroef het geheel in elkaar en plaats het op een warmtebron. Het water borrelt langzaam omhoog, door de koffie heen en produceert zo een rijke, heerlijke, aromatische espresso in slechts enkele minuten. De aluminium pot is demonteerbaar voor eenvoudige reiniging.

Prijs: €21,49

Bekijk op Bol.com

4. Bialetti Percolator

Bialetti Percolator - 4 kops - roestvrijstaal

4 kops espressomaker 'Venus' van Bialetti. Roestvrijstalen percolator, voor heerlijke verse espresso! Inhoud: 230ml. Geschikt voor elke warmtebron, inclusief inductie.

Prijs: €31,00

Bekijk op Bol.com

5. Bialetti Moka Express Percolator

Bialetti Moka Express Percolator - Middel - 3 Kops - Zilver

3 kops espressomaker 'Moka Express' van Bialetti. Aluminium percolator, voor heerlijke verse espresso! Inhoud: 130ml. Geschikt voor elke warmtebron, exclusief inductie.

Prijs: €23,55

Bekijk op Bol.com

6. Bialetti Moka Inductie Percolator Zwart 2

Bialetti Moka Inductie Percolator Zwart 2-kops - 100ml

De nieuwe Bialetti Moka Inductie 2020 is de perfecte combinatie tussen de traditionele, authenthieke Moka Express en de moderne uitstraling van roestvrijstaal. Het bovenste deel van de percolator is gemaakt van aluminium. Het onderste deel echter is gemaakt van zwaar roestvrijstaal waardoor deze Bialetti percolator op alle warmtebronnen te gebruiken is. Zelfs op inductie! Vul het onderste reservoir met water tot net onder het ventiel, doe gemalen koffie in het filter, schroef het geheel op elkaar en plaats het op een warmtebron.

Prijs: €36,00

Bekijk op Bol.com

7. Bialetti New Brikka 2020 Percolator

Bialetti New Brikka 2020 Percolator - 100 ml - 2 kops

De Nieuwe Bialetti Brikka 2020 Percolator koffiemaker 2 kops met NIEUW crema systeem De Bialetti Brikka Percolator is een uniek fornuis top espresso-apparaat dat het mogelijk maakt om espresso te bereiden met 'crema'. De Brikka is een revolutie op gebied van het maken van espresso en een echte ervaring. Dankzij een speciale druk-gestuurde klep kunt u nu genieten van de rijke en intense smaak van een romige koffie. Deze nieuwe stijl Brikka is zelfs nog beter - hij is nu uitgerust met een opening in het deksel die het mogelijk maakt de condens te laten ontsnappen.

Prijs: €30,95

Bekijk op Bol.com

8. Bialetti Percolator Venus

Bialetti Percolator Venus - 6 kops - roestvrijstaal

Met de roestvrijstalen espressomakers uit de VENUS serie van Bialetti maak je snel en gemakkelijk een overheerlijke espresso. De VENUS is gemaakt van roestvrijstaal en door zijn wanddikte van 1.2mm is de VENUS geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen dus zelfs inductie (met uitzondering van de 2 kops variant). Het gebruik is heel eenvoudig: Vul het reservoir met water, plaats de trechter met de koffie en schroef de espressomaker weer in elkaar. Zet de VENUS op een warmterbron en wacht tot je overheerlijke Italiaanse espresso omhoog komt. De praktische druppelvrije uitloop en de stay cool greep maken het tijdloze design compleet!

Prijs: €34,00

Bekijk op Bol.com

9. Bialetti Kitty Peculator RVS Inductie

Bialetti Kitty Peculator RVS Inductie - 4 kops

Met de Bialetti Kitty Percolator RVS koffiezetapparaat maak je snel en gemakkelijk een heerlijke espresso. Je hoeft alleen maar het waterreservoir te vullen met water, koffie in het daarvoor bestemde bakje te doen. Vervolgens zet je de Kitty op een kookplaat en het water zal omhoog borrelen naar het koffiereservoir. Binnen enkele ogenblikken kun je genieten van een overheerlijke espresso. Uitzonderlijk aan dit ontwerp is dat het ook mogelijk is de koffie te bereiden op een inductie kookplaat. De praktische druppel- vrije uitloop maakt het geheel af. Bialetti Kitty. Inhoud: 0,23 l, Kleur van het product: Zwart, Roestvrijstaal, Capaciteit in kopjes: 4 kopjes. Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

Prijs: €30,00

Bekijk op Bol.com

10. Bialetti Moka Express Percolator

Bialetti Moka Express Percolator - Groot - 9 Kops - Zilver

9 kops espressomaker 'Moka Express' van Bialetti. Aluminium percolator, voor heerlijke verse espresso! Inhoud: 550ml. Geschikt voor elke warmtebron, exclusief inductie.

Prijs: €37,74

Bekijk op Bol.com