JURA D6; Professionele koffiedranken voor thuis

JURA D6

Jura heeft de wetenschap van machinaal gemaakte automatische espresso geperfectioneerd en er een kunst van gemaakt. Elke functie op elke Jura-machine is volledig automatisch. Van de eerste stap waarbij koffiebonen vers worden gemalen tot de laatste stap waarbij de machine zichzelf reinigt. Je zult merken dat je geniet van koffies van de hoogste kwaliteit in minder dan 60 seconden en met weinig meer dan één druk op de knop.

De JURA D6 automatische koffiemachine

JURA D6Met een druk op de knop kan je een espressodrank maken in minder dan 60 seconden. Met Zwitserse precisie waar JURA om bekend staat. De D6 biedt selecteerbare sterkte-opties die de dosering bepalen van de shots die je zet. Je kunt kiezen uit 4 sterktes tussen de 5 en 16 gram koffie. Je kunt jouw ervaring verder aanpassen met programmeerbaar watervolume, brouwtemperatuur en voorbrouwen.

Aanpassingen worden gedaan met de intuïtieve draaischakelaar en de machine kan jouw voorkeuren onthouden om jouw favoriete drankje steeds opnieuw te zetten. Je kunt ook de instellingen aanpassen per drank zonder jouw gewenste instellingen te verliezen.

Het maken van melkdranken is eenvoudiger dan ooit dankzij de fijne melkopschuimer. De opschuimer werkt door melk uit een container over te hevelen in een geautomatiseerd schuimapparaat dat rijk gestructureerd schuim levert voor al je favoriete dranken op basis van melk.

JURA makkelijk te bedienen
Eenvoudig bedieningsconcept

Digitaal tekstdisplay met draaiknop maakt de machine eenvoudig te bedienen of om één van de 7 verschillende specialiteiten te programmeren.

JURA koffie kwaliteit
Superieure koffiekwaliteit

JURA's exclusieve technologie Pulse Extraction Process (P.E.P.) optimaliseert de extractietijd voor de perfecte koffie van professionele kwaliteit in barista-stijl.

JURA melkschuim
Heerlijk melkschuim

De fijnschuim melkopschuimer bereidt snel schuimige melk voor cappuccino. Onbeperkte stoomproductie voor meerdere cappuccino's.

JURA waterkwaliteit
Pure waterkwaliteit

Intelligent Water System (I.W.S.) met RFID-technologie detecteert automatisch het CLEARYL Smart-waterfilter en waarschuwt u wanneer het filter moet worden vervangen.

Waarom JURA marktleider is in automatische koffiemachines

Enkele kopjes zetten
Maalt automatisch hele bonen, stampt aan en zet elke kop vers voor een optimale smaak en aroma.

Voorbereiding met één druk op de knop
Bereidt perfecte koffiespecialiteiten met één druk op de knop in minder dan 60 seconden.

Programmeerbaar en instelbaar
Gepersonaliseerde bereidingssterkte, volumes en in hoogte verstelbare koffie-uitloop.

Perfect melkschuim
Produceert perfect rijk melkschuim voor een "one-touch" cappuccino.

Kostenbesparingen
Bereidt professionele koffiedranken voor een fractie van de kosten.

Bekijk de laagste prijs

Bijgewerkt: 24-03-2023 21:42

1. Jura GIGA X8

Jura GIGA X8

De nieuwe GIGA X8 – 4 x professioneler Hightech koffiemachine met maximale prestaties De nieuwe GIGA X8 is robuuster, efficiënter en intelligenter dan zijn voorgangers. Met een groot waterreservoir is deze machine in te zetten op alle locaties waar topprestaties tellen. Hij heeft een capaciteit van maximaal 200 kopjes koffie per dag en biedt een keuze uit 32 verschillende koffiespecialiteiten. Voor maximale prestaties, met één druk op de knop

bol.com | €6.999,00 | bekijken >

2. JURA GIGA X3c

JURA GIGA X3c

Met de GIGA X3c geeft JURA op indrukwekkende wijze blijk van Zwitserse innovatiekracht en professionaliteit tot in het kleinste detail. Overal waar een capaciteit tot wel 150 kopjes per dag wordt verwacht, overtuigt hij met kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Dit gepaard aan een topprestatie in alle opzichten resulteert in een hightech-volautomaat die ideaal is afgestemd op de eisen van grote kantoren, ontbijt-, cursus- en vergaderruimten en zelfbedieningszones. De GIGA X3c heeft het in zich: de krachtige keramische schijfmolen levert betrouwbaar jarenlang een precieze, constant gelijkmatige maalgraad. Daarvoor zorgt een topinnovatie: A.G.A.

bol.com | €5.199,00 | bekijken >

3. JURA GIGA 6 Aluminium

JURA GIGA 6 Aluminium

De JURA GIGA 6 is een volautomatische espressomachine waarmee heerlijke koffie zoals espresso cappuccino of caffé lungo gemaakt kan worden. De machine heeft een afmeting van 41,5 x 32 x 41,5 cm en heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,6 liter. Dankzij het compleet nieuwe binnenwerk met 2 verwarmingssystemen en 2 pompen kunnen koffie en melk of melkschuim op hetzelfde moment worden bereid. Hierdoor is het mogelijk om twee verschillende kopjes koffie tegelijkertijd te zetten. Het apparaat heeft 4 koffiesterktes. De machine heeft een in hoogte verstelbare koffie-uitloop (69 – 158 mm) zodat u verschillende kopjes kunt gebruiken.

bol.com | €3.349,00 | bekijken >

4. Jura X8 Professional Espressomachine, platina

Jura X8 Professional Espressomachine, platina

De lekkerste koffiespecialiteiten Wanneer op kantoor de voorkeur uit gaat naar koffiespecialiteiten met melk is de Jura X8 een uitkomst. De Jura X8 is uitgerust met een professionele cappuccinotoren die het mooiste melkschuim produceert. Je maakt met de espressomachine dan ook met een druk op de knop één of twee melkspecialiteiten per keer. Ook is deJura X8 voorzien van het Puls-Extractie-Proces, ook wel P.E.P. genoemd. Dit zorgt ervoor dat de extractietijd bij het koffiezetten geoptimaliseerd wordt. Vooral bij het maken van een espresso of ristretto zal dit bijdragen aan een nog vollere en rijkere smaak welke steeds dichterbij een echte pistonmachine komt.

bol.com | €3.299,00 | bekijken >

5. JURA GIGA 10 Diamond Black

JURA GIGA 10 Diamond Black

De GIGA 10 – een superbe volautomaat voor koffiespecialiteiten die voorbij alle bestaande grenzen van prestatie en genot gaat en nieuwe normen stelt! Met twee bonenreservoirs met elk een eigen molen, revolutionair Cold Extraction Process, innovatief panoramisch scherm voor optimaal overzicht en nieuw, intuïtief bedieningsconcept biedt de GIGA 10 een keuze aan specialiteiten die nog nooit zo groot was. Daarbij vertoont hij zich in een markant design dat alle power van deze unieke koffie-volautomaat krachtig onderstreept. De GIGA 10 maakt van koffiegenot een uniek barista-moment en verandert uw keuken bij aanraking in een trendy bar.

bol.com | €3.295,00 | bekijken >

6. JURA X8 (EU) Professional Espressomachine Platina - voor op kantoor - 15413

JURA X8 (EU) Professional Espressomachine Platina - voor op kantoor - 15413

Met de introductie van de JURA X8 brengt JURA een koffiemachine op de markt die speciaal is ontwikkeld voor locaties waar gemiddeld zo’n 80 koppen koffie per dag worden gedronken. De machine is zeer veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Er is keuze uit 21 specialiteiten die met één druk op de knop in het kopje stromen! Daarom is de X8 bij uitstek geschikt voor grotere kantoren, zelfbedieningslocaties en catering. De X8 is een uiterst veelzijdige en betrouwbare allrounder. De koffiemachine kan in totaal 1 koffiespecialiteiten bereiden, variërend van specialiteiten met melk en melkschuim tot zwarte koffiespecialiteiten.

bol.com | €3.200,00 | bekijken >

7. JURA Z10 Aluminium Dark Inox volautomaat koffiemachine

JURA Z10 Aluminium Dark Inox volautomaat koffiemachine

Met de nieuwe Z10 als meesterwerk van Zwitserse ingenieurskunst wordt het spectrum van koffiespecialiteiten dubbel zo groot. Hij bereidt met één druk op de knop het gehele palet van warme producten van een intense espresso tot de hippe flat white. Daarnaast geeft hij met Cold-Brew-specialiteiten voor het eerst toegang tot een compleet parallel universum van koffiegenot. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Product Recognising Grinder (P.R.G.), die de gekozen specialiteit herkent en bliksemsnel de maalfijnheid exact daaraan aanpast. Bovendien heeft JURA het geavanceerde Cold Brew Process ontwikkeld – in de waarste zin van het woord een verfrissende top-innovatie.

bol.com | €2.859,00 | bekijken >

8. Jura X6 Dark Inox

Jura X6 Dark Inox

Een solide professional voor zwarte koffie en thee Wanneer de voorkeur naar zwarte koffiespecialiteiten gaat, er professioneel grote koffie moet worden bereid en heet water op twee verschillende temperatuurniveaus voor thee beschikbaar moet zijn, worden de sterke punten van de X6 meteen duidelijk. Dit apparaat is geschikt voor 10-25 koffiedrinkers op kantoor. Het duidelijk te begrijpen bedieningsconcept overtuigt vooral waar hij door personeel of door de gasten zelf wordt bediend. Natuurlijk kan bij de X6 de positie van alle koffiespecialiteiten op het display worden gewijzigd.

bol.com | €2.699,00 | bekijken >

9. JURA Espressomachine Z10 Aluminium Black (EA)

JURA Espressomachine Z10 Aluminium Black (EA)

Met de nieuwe Z10 als meesterwerk van Zwitserse ingenieurskunst wordt het spectrum van koffiespecialiteiten dubbel zo groot. Hij bereidt met één druk op de knop het gehele palet van warme producten van een intense espresso tot de hippe flat white. Daarnaast geeft hij met Cold-Brew-specialiteiten voor het eerst toegang tot een compleet parallel universum van koffiegenot. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Product Recognising Grinder (P.R.G.), die de gekozen specialiteit herkent en bliksemsnel de maalfijnheid exact daaraan aanpast. Bovendien heeft JURA het geavanceerde Cold Brew Process ontwikkeld – in de waarste zin van het woord een verfrissende top-innovatie.

bol.com | €2.675,00 | bekijken >
ep.nl | €2.699,00 | bekijken >

10. JURA Z10 Aluminium Wit (EA) volautomatische koffiemachine

JURA Z10 Aluminium Wit (EA) volautomatische koffiemachine

JURA Z10 Aluminium Wit (EA) volautomatische koffiemachine De baanbrekende Z10 met P.R.G. voor warme en koude koffiespecialiteiten Als een meesterwerk van Zwitserse techniek verdubbelt de nieuwe Z10 het assortiment koffiespecialiteiten tot 32. Hij bereidt met één druk op de knop alles van intense espresso tot koel plat wit. Bovendien opent het met cold brew-specialiteiten voor het eerst een heel parallel universum van koffiegenot. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Product Recognizing Grinder (P.R.G.), die de geselecteerde specialiteit herkent en de maalfijnheid hier in een oogwenk op aanpast.

bol.com | €2.599,00 | bekijken >
bcc.nl | €2.699,00 | bekijken >