Kamado Joe lanceert nieuwe grills en onthult innovatieve ‘rookkamer’

Kamado Joe III

Kamado Joe, de innovatieve fabrikant die de keramische grill markt op zijn kop zet, kondigt de lancering aan van twee nieuwe kamado-achtige grills: de Classic III en de Big Joe III. De langverwachte grills van de III-serie zijn de eerste die voorzien zijn van de baanbrekende hyperbolische rookkamer van het bedrijf, de ‘SlōRoller’. De innovatieve rookkamer is ontwikkeld door een team van onderzoekers van Harvard en maximaliseert de rooksmaak en warmteverdeling door de interne druk te veranderen om een ​​optimale cyclonische luchtstroom in de grill te creëren.

Kamado Big Joe IIIDe nieuwe Classic III en Big Joe III zullen verkrijgbaar zijn bij retailpartners over de hele wereld.

“We dagen onszelf voortdurend uit om de beste grill ooit te bouwen.” “De III-serie is geen uitzondering.” We gebruikten de beste materialen, wereldberoemde wetenschap en de beste internationale partners om grillers een grill in keramische stijl te leveren die alles op de markt overtreft, verklaart Bobby Brennan, CEO van Kamado Joe. “Het is niet alleen nieuw – het is wetenschappelijk beter.”

De SlōRoller Hyperbolic Smoke Chamber is gebouwd met technologie die nog nooit eerder in de grillindustrie werd gebruikt. De SlōRoller maakt gebruik van de gepatenteerde wetenschap ontwikkeld door Desora (een team van onderzoekers van Harvard) dat een barbecue in kamado-stijl wilde transformeren tot een van ’s werelds meest optimale rokers. De hyperbolische technologie van de SlōRoller verandert fundamenteel het luchtstroompatroon in de grill, waardoor de rook vijf tot twintig keer meer rond het voedsel draait dan bij andere grills. Door rook en warmte te verspreiden in rollende, recirculatiegolven, omringt de SlōRoller het voedsel in rook en verdeelt het gelijkmatig de hitte, wat resulteert in een verbeterde smaak en tot een vermindering van 80 procent van de hotspots.

De nieuwe serie bevat talloze innovaties. Net als hun voorgangers hebben de grillen Classic III en Big Joe III ook een dikwandige hittebestendige schaal die bij elke temperatuur rook en vocht vasthoudt. De eenvoudig te openen bovenkoepels zijn voorzien van het gebalanceerde luchthefboomscharnier en een elementbestendige, ultra-precieze Kontrol Tower topventilatie, terwijl het grote kookoppervlak eronder is gemaakt van commercieel 304 roestvrij staal. De grills van de III-serie worden ook standaard geleverd met het drielaagse Divide & Conquer (®) flexibel kooksysteem met houtskoolmand, de geavanceerde meervoudige panelen FireBox, hittebestendige aluminium zijplanken met poedercoating, een zwaar verzinkte stalen wagen en een gepatenteerde uitschuifbare aslade voor eenvoudige reiniging.

Naast de nieuwe grill-serie, voegt Kamado Joe ook nog iets toe aan het assortiment professionele grillaccessoires: De wigvormige DōJoe pizzaplaat, die de Kamado Joe Classic of Big Joe grill omtovert in een krachtige pizzaoven. De pizzaplaat creëert de optimale omstandigheden voor een perfecte korst en frisse toppings.

DōJoe pizzaplaat en SlōRoller Hyperbolic Smoke Chamber

Over Kamado Joe

Kamado JoeKamado Joe blijft de oude kamado-grill in Aziatische stijl perfectioneren. Kamado Joe is er trots op de klassieke stijl van de grill gemoderniseerd te hebben met ongeëvenaard vakmanschap, slimmere functies, innovatieve accessoires en een reeks flexibele kookoppervlakken. Met de introductie van een groeiend portfolio van nieuwe producten, blijft Kamado Joe innovatie op het gebied van outdoor-koken stimuleren.

1. Kamado Joe Classic I - Houtskool barbecue - Starterspakket

Kamado Joe Classic I - Houtskool barbecue - Starterspakket

De Kamado Joe Classic heeft een dikwandige, hittebestendige behuizing die rook en sappen binnenhoudt ongeacht de temperatuur. Het makkelijk te openen deksel is voorzien van een scharnier met veermechanisme en weerbestendige, ultranauwkeurige Kontrol Top luchtschuif bovenin.Het makkelijk te openen deksel is voorzien van een scharnier met veermechanisme en weersbestendige Kontrol Top luchtschuif bovenin. Het grote grilloppervlak eronder is gemaakt van hoogwaardig RVS 304.

€ 869,00

Bekijken >

2. Kamado Mini Kamado Grill - zwart

Kamado Mini Kamado Grill - zwart

Deze barbecue is gebaseerd op een tradtitionele Japanse aardewerken oven. De resultaten die van deze barbecue komen zijn om met de vingers af te likken. De mini Kamado Grill is een uiterst veelzijdige houtskool grill waarmee je kan garen, grilen en roken. Dankzij zijn comacte formaat is deze kamado grill eenvoudig mee te nemen op vakantie, naar feestjes of andere gelegenheden. De heerlijkste gerechten in een handomdraai met de Mini Kamado Grill. Deze compacte grill heeft een leuk design met een groot grill oppervlak. Het grilloppervlak van de mini kamado grill is 27cm. Geschikt voor eten tot wel 4 personen.

€ 164,45

Bekijken >

3. Kamado Joe - Classic II houtskoolbarbecue met onderstel en zijtafels

Kamado Joe - Classic II houtskoolbarbecue met onderstel en zijtafels

De Classic II is de nieuwste grill in het assortiment van Kamado Joe®. Dit model is gemaakt volgens dezelfde hoge maatstaven voor wat betreft vakmanschap en innovatie waar Kamado Joe® om bekend staat. Door de vele nieuwe details is dit de meest geavanceerde kamado-grill die er momenteel op de markt is.

€ 1.339,00

Bekijken >

4. Kamado Joe - Classic - Houtskool Mand - Charcoal basket

Kamado Joe - Classic - Houtskool Mand - Charcoal basket

Kamado Joe Classic Houtskoolmand Wat is de toegevoegde waarde van de Kamado Joe houtskoolmand? De houtskoolmand voorkomt dat de kleine stukken houtskool en as zich ophopen in de opening van de firebox van de Kamado Joe. Hierdoor zorgt de houtskoolmand voor een betere airflow. En draagt daarmee bij aan een betere temperatuur beheersing. Daarnaast vergemakkelijkt het bekijken of het aanwezige houtskool nog van goede kwaliteit en voldoende capacitiet is. De mand kan eenvoudig eruit worden gehaald worden en "leeg" geschud worden.De kleine minder bruikbare stukjes houtskool zullen tussen de spijlen eruit vallen. De Kamado Joe Classic houtskoolmand is gemaakt van roestvrij staal.

€ 79,00

Bekijken >

5. Kamado Joe - Joetisserie Classic (spit / rotisserie)

Kamado Joe - Joetisserie Classic (spit / rotisserie)

Kamado Joe Joetisserie Spit Kamado Joe was de allereerste die met deze geweldige accessoire op de markt kwam. Met deze fraaie en ingenieuze Joetisserie Classic maak je van jou Kamado in een handomdraai een grill met spit uit het allerhoogste segment. Kamado Joe is de expert in het maken van innovatief ontworpen accessoires die een extra dimensie toevoegen aan het gebruik van de keramische BBQ. Met de unieke Joetisserie bouw je de keramische BBQ om als spit, terwijl je de eigenschappen van de keramische BBQ zoals de hittestraling behouden blijven! Het geheim, dat het gebruik van een spit in een keramische BBQ mogelijk maakt, is de vorm van de gegoten aluminium ring.

€ 263,82

Bekijken >

6. Kamado Joe Jr Grill Kamadobarbecue - Rood

Kamado Joe Jr Grill Kamadobarbecue - Rood

Met de innovatieve, draagbare Joe Jr. is het nu voor het eerst mogelijk om overal te genieten van de unieke ervaring van het Kamado-grillen. De Joe Jr. is ideaal voor een picknick, buurtfeestje, op de camping en nog veel meer. Hij weegt slechts 31 kg en beschikt over een grilloppervlak van maar liefst 958 cm2 – ruim voldoende voor een hele Beer Can Chicken met groenten. De dikwandige, keramische behuizing houdt de hitte, sappen en aroma’s binnen, terwijl de hitteverdelers het mogelijk maken om te experimenteren met indirecte hitte, voor meer flexibiliteit bij het grillen.

€ 479,00

Bekijken >

7. Kettle Joe - Kamado BBQ - Ketelgrill

Kettle Joe - Kamado BBQ - Ketelgrill

Kettle Joe Kamado Joe zet de innovatie voort met de Kettle Joe, een 56cm ketelgrill met unieke keramische kookfuncties die het vasthouden van warmte, het brandstofverbruik en het rookvermogen verbeteren. Met het 2-delige Divide & Conquer systeem kunt u voedsel op verschillende temperaturen bereiden. De grill wordt ook geleverd met het revolutionaire SlōRoller dat de kracht van wervelende luchtstroom benut om warmte en rook bij rooktemperaturen onder controle te houden.

€ 649,00

Bekijken >

8. Kamado Joe - Kolenmand - Charcoal Basket - Junior

Kamado Joe - Kolenmand - Charcoal Basket - Junior

Kamado Joe Junior KolenmandDe originele kolenmand van Kamado Joe Junior of op zijn "Kamado Joes" "Charcoal basket" sluiten naadloos aan in de Kamado Joe Junior Firebox. Daarnaast dragen deze bij aan een betere verbranding, temperatuur beheersing en maken het verwijderen van het as en 't schoonmaken van de Kamado Joe gemakkelijker.

€ 52,99

Bekijken >

9. Kamado Joe - Konnected Joe

Kamado Joe - Konnected Joe

Wederom komt Kamado Joe met een fantastische innovatie in het keramisch grillen. De Kamado Joe Konnected Joe Digital Charcoal Grill and Smoker. Met de Konnected Joe is het aansteken van het houtskool heel eenvoudig. Druk op de knop Automatic Firestarter (AFS) en stel gewoon de temperatuur in met het digitale Kontrol Board™ of via de Kamado Joe-app. De Kontrol Fan™ doet de rest.Met meerdere functies kun je met de Konnected genieten van keramisch grillen zoals jij het wil. De automatische modus bijvoorbeeld biedt volledig automatische aansturing, of kies de klassieke modus voor de traditionele Kamado Joe ervaring. 46 cm.

€ 1.895,00

Bekijken >

10. Kamado Joe Classic III (2019) Houtskoolbarbecue met Onderstel en Zijtafels

Kamado Joe Classic III (2019) Houtskoolbarbecue met Onderstel en Zijtafels

Kamado Joe Classic III De nieuwste Classic (46cm) van Kamado Joe. Naast de opties van de Kamado Joe Classic ll, heeft deze Kamado Joe Classic lll nog een paar extra innovaties. Het onderstel is bijvoorbeeld van gepoedercoat gietaluminium. Dit robuuste onderstel biedt ook ruimte voor accessoires. De Sloroller die in de Kamado Joe Classic lll geplaatst wordt zorgt ervoor dat de lucht circulatie geoptimaliseerd wordt. Het Divide & Conquer system bestaat uit 3 levels. Naast de asla zit er bij de Classic lll nu ook standaard een houtskoolmand bij. Deze zorgt voor nog meer schoonmaak gemak. De zijtafels zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium.

€ 1.949,00

Bekijken >