Koffiebonen speciaal voor JURA koffiemachines

JURA koffiebonen

Ben je op zoek naar lekkere koffiebonen voor jouw JURA koffiemachine? Dan zoek je waarschijnlijk niet de eerste koffiebonen in de aanbieding die je tegenkomt. JURA staat voor kwaliteit dus daar passen ook goede kwaliteit koffiebonen bij.

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van heerlijke koffiebonen die jouw JURA koffiemachine volledig tot zijn recht laten komen. Dat wordt gegarandeerd genieten!

1. Kalo - 100% Arabica Koffiebonen - Milano Espresso - 1kg - exclusieve koffie

Kalo - 100% Arabica Koffiebonen - Milano Espresso  - 1kg - exclusieve koffie

Milano Espresso Brandhoogte: middel dark gebrand. Smaakomschrijving: Een volle, stevige espressobeleving met een zinderende nasmaak. De uitgesproken en karaktervolle intensiteit van Milano maakt deze koffie ideaal voor een krachtige Ristretto of Espresso en eveneens voor een heerlijke Cappuccino. De specifieke branding zorgt er namelijk voor dat de koffiesmaak door de melk heen zijn fijne karakter behoudt. Deze koffie is zeer geschikt voor zowel een half als volautomaat. Kan prima in melk gerelateerde koffies, blijft goed overeind staan en behoud zijn stevige bite.

Prijs: €19,95

Bekijk op Bol.com

2. Segafredo Intermezzo - 1 kg

Segafredo Intermezzo - 1 kg

Koffiebonen met een pittig en robuust karakter, Deze koffiebonen bestaan uit 60% Arabica bonen en 40% Robusta bonen. Inhoud: 8 x 1 kg

Prijs: €11,99

Bekijk op Bol.com

3. Koffiebonen Borbone Miscela Rossa Linea Bar

Koffiebonen Borbone Miscela Rossa Linea Bar

Heerlijk sterk, romig en boordevol energie. Het gedurfde en aanhoudende karakter zal het gehemelte verrukken en prikkelen. 100% speciaal geselecteerde robusta. Kies 1, 2 4 of 6 kg. Hoe meer u bestelt, hoe hoger de korting! in italiano: Decisa e Cremosa: Pura energia nel gusto, forte e cremosa ed allo stesso tempo deliziosa. Presenta un carattere deciso e persistente che infonde una profonda sensazione di piacere al palato, per una magica sensazione.

Prijs: €16,50

Bekijk op Bol.com

4. Mocca d'Or Espresso Sicilia Koffiebonen

Mocca d'Or Espresso Sicilia Koffiebonen

Mocca d'Or Sicilia koffiebonen 1kg De Mocca d'Or Sicilia is de ultieme espresso, die de passie voor espresso in je los maakt! Prachtige espresso van een briljante mix van robusta en arabica koffiebonen. Door deze mix zijn deze koffiebonen ook uitermate geschikt voor een cappuccino. De Sicilia melange is perfect voor vol automatische machines. Mocca d'Or heeft deze koffiebonen gebrandt volgens de Slowroast methode. Dit houdt in dat de bonen op een lagere temperatuur voor een langere tijd worden gebrand.

Prijs: €25,95

Bekijk op Bol.com

5. Tribes Coffee A taste of Peru Koffiebonen - 1 kg

Tribes Coffee A taste of Peru Koffiebonen - 1 kg

Een genot voor de echte espresso drinker. Normaal alleen in de horeca maar voor nu ook thuis te drinken koffiebonen met chocoladetinten, een zoetige volle body en een lekker lange afdronk . Ideaal voor een verfijnde én krachtige espresso en als basis voor een echte espresso of smaakvolle cappuccino. De biologische koffiebonen voor deze melange komen uit Midden- en Zuid-Amerika, waaronder Peru. De koffiebonen zijn biologisch. Dus zonder pesticiden, kunstmest en andere chemische middelen geteeld. Dat is beter voor de grond en omgeving, en fantastisch voor de bonen en de smaak. Met koffie van Tribes haal je de espressobar in huis.

Prijs: €22,80

Bekijk op Bol.com

6. Barzini Italian Espresso Extra Dark Espressobonen - 1 KG

Barzini Italian Espresso Extra Dark Espressobonen - 1 KG

Met deze krachtige donker gebrande koffiebonen van Barzini maakt u voordelig en gemakkelijk uw favoriete kopje koffie uit uw koffiebonenmachine. De evenwichtige combinatie van smaakvolle Arabica koffiebonen en pittige Robusta koffiebonen geven u een perfecte kop koffie of espresso voor elk moment van de dag

Prijs: €13,56

Bekijk op Bol.com

7. Gran Bar Borbone Rood bonen (3Kg)

Gran Bar Borbone Rood bonen (3Kg)

Caffe Borbone rossa. Voor de liefhebber van sterke koffie. Deze donkergebrande melange is zeer intens maar heeft geen zuurgraad. Deze is vooral perfect in de combinatie met melk. Dit vanwege de power van de koffie die sterk in de "cappuccino" blijft staan.Ook zijn de bonen erg droog en daarom beter voor uw machine. Ervaar en geniet van deze Italiaanse topkoffie!

Prijs: €36,50

Bekijk op Bol.com

8. IL Leone Espresso Nero Forte - koffiebonen Espresso 1 kg - Italiaanse Espressobonen

IL Leone Espresso Nero Forte - koffiebonen Espresso 1 kg - Italiaanse Espressobonen

De IL Leone Nero Forte koffiebonen espresso is een perfect donker gebrande krachtige espresso melange. Volgens vele echte Italiaanse espresso liefhebbers de ware smaaksensatie zoals koffie moet zijn. Verpakt in stijlvolle verpakking van 1 kg. IL Leone is een zeer exclusief merk uit Italië en gemaakt in het oudste koffie huis ter wereld. Wij verzekeren onze klanten van de allerbeste Italiaanse espresso koffie. Dit unieke horeca koffie merk is nu exclusief bij ons verkrijgbaar voor de consument.

Prijs: €25,95

Bekijk op Bol.com

9. Koffiebonen Arabica Melange Sterk 1000 gram Koffie Barista Espresso - Cappuccino - Specialty Coffee - Koffie Bonen - CoffeeXperts®

Koffiebonen Arabica Melange Sterk 1000 gram Koffie Barista Espresso - Cappuccino - Specialty Coffee - Koffie Bonen - CoffeeXperts®

✔ 100% Arabica ✔ Geschikt voor elke koffiemachine met bonen ✔ Dagelijks vers gebrand ✔ Vol van smaak ✔ Voor espresso en cappuccino Smaakomschrijving: Vol, krachtig, volle aroma’s. Met tonen van donkere chocolade, noten en siroop in de stevige afdronk. Over deze Arabica Melange Sterk: Deze Arabica Melange Sterk is een krachtige volle espresso melange van 100% Arabica bonen. Zorgvuldig samengesteld uit Brazilië, Colombia en Guatemala bonen. De krachtige body en afdronk maakt deze koffie geschikt voor wie van zware koffie houdt.

Prijs: €22,95

Bekijk op Bol.com

10. Maromas Orphea 1KG Koffiebonen

Maromas Orphea 1KG Koffiebonen

FULL FLAVOUR BLEND ESPRESSO Het is meestal ORPHEA dat mensen verleidt om zonder suiker hun espresso te gaan drinken. Het enige dat je echt zult missen is de langdurige fase die de suiker normaal nodig heeft om in de buitengewoon rijke crema te zinken ... In een unieke mix met fijne Arabica, en de ongelooflijke kwaliteiten van een zeer speciale dubbelgewassen Robusta van slechts één plantage, resulterend in een espresso van buitengewone rijkdom en authenticiteit met aanhoudende aroma's en een verfijnde chocolade nasmaak zonder bittere tonen.

Prijs: €29,99

Bekijk op Bol.com