Koffiebonen speciaal voor JURA koffiemachines

JURA koffiebonen

Ben je op zoek naar lekkere koffiebonen voor jouw JURA koffiemachine? Dan zoek je waarschijnlijk niet de eerste koffiebonen in de aanbieding die je tegenkomt. JURA staat voor kwaliteit dus daar passen ook goede kwaliteit koffiebonen bij.

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van heerlijke koffiebonen die jouw JURA koffiemachine volledig tot zijn recht laten komen. Dat wordt gegarandeerd genieten!

1. Gran Bar Borbone Rood bonen (3Kg)

Gran Bar Borbone Rood bonen (3Kg)

Caffe Borbone rossa. Voor de liefhebber van sterke koffie. Deze donkergebrande melange is zeer intens maar heeft geen zuurgraad. Deze is vooral perfect in de combinatie met melk. Dit vanwege de power van de koffie die sterk in de "cappuccino" blijft staan.Ook zijn de bonen erg droog en daarom beter voor uw machine. Ervaar en geniet van deze Italiaanse topkoffie!

Prijs: €34,95

Bekijk deze koffiebonen

2. Koffiekompaan Overstock koffie 500 gram

Koffiekompaan Overstock koffie 500 gram

Laat je verrassen door onze overstock koffiebonen! Wij verkopen onze blends liever niet wanneer ze ouder zijn dan 8 weken. Daarom branden we onze koffiebonen ook in kleine hoeveelheden. Wanneer een koffieblend ouder wordt dan 8 weken verkopen we hem niet meer als normale koffie, maar als voordelige overstock koffie. Op deze manier hoeven we niets te verspillen en kun jij profiteren van extra voordeel. Deze koffiebonen zijn dus iets minder vers maar nog steeds erg lekker. Het aanbod van onze overstock koffie wisselt met de dag. Soms zijn de koffiebonen ook helemaal niet beschikbaar. Overstock koffie kan niet geretourneerd worden. Verpakt per 500 gram.

Prijs: €8,00

Bekijk deze koffiebonen

3. Segafredo Espresso Casa Koffiebonen - 1 kg

Segafredo Espresso Casa Koffiebonen - 1 kg

Segafredo Espresso Casa koffiebonen 1000 gram. De Espresso Casa is matig sterk en heeft een tamelijke cremelaag. Het is een mix van Arabica en Robusta bonen.

Prijs: €13,29

Bekijk deze koffiebonen

4. Kalo Koffie - 100% Arabica Koffiebonen - Milano Espresso - 1kg - exclusieve koffie

Kalo Koffie - 100% Arabica Koffiebonen - Milano Espresso  - 1kg - exclusieve koffie

Milano Espresso Brandhoogte: middel dark gebrand. Smaakomschrijving: Een volle, stevige espressobeleving met een zinderende nasmaak. De uitgesproken en karaktervolle intensiteit van Milano maakt deze koffie ideaal voor een krachtige Ristretto of Espresso en eveneens voor een heerlijke Cappuccino. De specifieke branding zorgt er namelijk voor dat de koffiesmaak door de melk heen zijn fijne karakter behoudt. Deze koffie is zeer geschikt voor zowel een half als volautomaat. Kan prima in melk gerelateerde koffies, blijft goed overeind staan en behoud zijn stevige bite. Al onze koffiebonen hebben hun eigen unieke koffiebonenmelange.

Prijs: €21,99

Bekijk deze koffiebonen

5. Tribes Coffee A taste of Peru Koffiebonen - 1 kg

Tribes Coffee A taste of Peru Koffiebonen - 1 kg

Een genot voor de echte espresso drinker. Normaal alleen in de horeca maar voor nu ook thuis te drinken koffiebonen met chocoladetinten, een zoetige volle body en een lekker lange afdronk . Ideaal voor een verfijnde én krachtige espresso en als basis voor een echte espresso of smaakvolle cappuccino. De biologische koffiebonen voor deze melange komen uit Midden- en Zuid-Amerika, waaronder Peru. De koffiebonen zijn biologisch. Dus zonder pesticiden, kunstmest en andere chemische middelen geteeld. Dat is beter voor de grond en omgeving, en fantastisch voor de bonen en de smaak. Met koffie van Tribes haal je de espressobar in huis.

Prijs: €24,35

Bekijk deze koffiebonen

6. Aroma Club - Biologische Koffiebonen 1KG - No. 4 Fair Frank - Koffie Intensiteit 4/5 - Fairtrade & RFA

Aroma Club - Biologische Koffiebonen 1KG - No. 4 Fair Frank - Koffie Intensiteit 4/5 - Fairtrade & RFA

Heb jij een voorkeur voor Fairtrade en 100% biologische koffiebonen? En vind jij koffie met een volle smaak en body het lekkerst? Dan is Fair Frank jouw ultieme match! Smaakintensiteit 4/5 Medium dark roast 100% Arabica koffiebonen Afkomstig uit Peru Perfect voor Ristretto, Espresso, Lungo en Cappuccino Veelzijdig Al onze koffiebonen worden gebrand volgens de slow roast methode. Waarom? Om de smaken en aroma’s optimaal te benutten. En dat proef je. Welke blend het beste bij jou past, ligt vooral aan je smaakvoorkeur. Wij hebben daarom 5 verschillende smaken ontwikkeld. Voor iedere koffiedrinker kunnen wij zo de ultieme koffiebeleving bieden.

Prijs: €23,65

Bekijk deze koffiebonen

7. Oropuro Caffe Ischia koffiebonen

Oropuro Caffe Ischia koffiebonen

Ischia, the island with a soft soul Fluweelzachte smaak met tonen van geroosterde hazelnoot, ideaal voor wie op zoek is naar een zachte koffie. Gemaakt met de beste selecties van Arabica en Robusta uit Brazilië, India, Oeganda en Vietnam. Verpakt per 1 kg, ook te verkrijgen als set van 3 of 6 in een doos.

Prijs: €19,50

Bekijk deze koffiebonen

8. Vanneau Espresso - Proefpakket dark roast koffiebonen- 2x 250g

Vanneau Espresso - Proefpakket dark roast koffiebonen- 2x 250g

VANNEAU ESPRESSO STRONG De beste koffiebonen uit India, Indonesië en Vietnam. De koffie waar wij zelf verliefd op zijn geworden en ons heeft doen besluiten dat goede koffie voor iedereen beschikbaar moet zijn. De smaak is vol, diep en verfijnd. De licht bittere afdronk is aangenaam lang. De mooie romige schuimlaag maakt dit topproduct helemaal af. Bij bereiding als cappuccino geven de boventonen een hint van mokka mee. Een met zorg gebrande espresso voor een lage prijs. Extra Info: 60% Robusta en 40% Arabica VANNEAU ESPRESSO MEDIUM De beste koffiebonen uit Brazilië, Colombia en Vietnam.

Prijs: €14,00

Bekijk deze koffiebonen

9. L'OR Espresso - Forza Bonen - 500g

L'OR Espresso - Forza Bonen - 500g

Bevrijd de onbeteugelde kracht van de rasechte FORZA. Een volle, rijke melange van diepdonker gebrande Arabica bonen met een hint van chocolade en wijn. Deze ietwat zoete espresso laat u kennismaken met de allerfijnste aroma’s, vol en verleidelijk.

Prijs: €14,50

Bekijk deze koffiebonen

10. Barzini Italian Espresso Extra Dark Espressobonen - 1 KG - Extra sterke koffiebonen 10/10 - Donder gebrande espresso koffiebonen - Geschikt voor Cappuccino

Barzini Italian Espresso Extra Dark Espressobonen - 1 KG - Extra sterke koffiebonen 10/10 - Donder gebrande espresso koffiebonen - Geschikt voor Cappuccino

Barzini - Extra Dark - Rainforest Alliance ☕ Sterkte: 10/10 ☕ Karakteristieken: Cacao en pure chocolade ☕ Voornamelijk geschikt voor: Espresso, Cappuccino en lungo ☕ Soort boon: Arabica & Robusta ☕ Verkrijgbaar in: 1000gr Barzini - Extra Dark: een krachtige en volle koffie met subtiele hints van cacao en pure chocola. Deze donkere koffieboon bestaat uit een pittige Robusta en fijne Arabica. Met deze koffieboon zet je een heerlijke intense Espresso met een volle crèmalaag. Ook komt deze boon goed tot zijn recht als een lekkere romige cappuccino. B

Prijs: €23,00

Bekijk deze koffiebonen