Koffiebonen speciaal voor JURA koffiemachines

JURA koffiebonen

Ben je op zoek naar lekkere koffiebonen voor jouw JURA koffiemachine? Dan zoek je waarschijnlijk niet de eerste koffiebonen in de aanbieding die je tegenkomt. JURA staat voor kwaliteit dus daar passen ook goede kwaliteit koffiebonen bij.

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van heerlijke koffiebonen die jouw JURA koffiemachine volledig tot zijn recht laten komen. Dat wordt gegarandeerd genieten!

Bijgewerkt: 30-09-2023 12:55

1. Douwe Egberts Intens Koffiebonen - 4 x 1000 gram

Douwe Egberts Intens Koffiebonen - 4 x 1000 gram

Douwe Egberts Intens, een karaktervolle en donker gebrande melange. Aromatisch, intens, zoet en smaakvol met een plezierige lange nasmaak. Donker gebrand voor een vol aroma en intense smaak. Smaakintensiteit 07 (schaal 01-09) Geschikt voor volautomaat & halfautomaat (koffiebonen) Smaaksegment Intens: Karaktervol & Intens Afkomstig van een Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantage Blend van Arabica & Robusta bonen Om je te voorzien van de koffie die perfect bij jouw smaak past, heeft D.E vier smaakprofielen ontwikkeld: Verfijnd, Rond, Intens en Espresso.

bol.com | €49,96 | bekijken >

2. Gran Bar Borbone Rood bonen (3Kg)

Gran Bar Borbone Rood bonen (3Kg)

Caffe Borbone rossa. Voor de liefhebber van sterke koffie. Deze donkergebrande melange is zeer intens maar heeft geen zuurgraad. Deze is vooral perfect in de combinatie met melk. Dit vanwege de power van de koffie die sterk in de "cappuccino" blijft staan.Ook zijn de bonen erg droog en daarom beter voor uw machine. Ervaar en geniet van deze Italiaanse topkoffie!

bol.com | €33,00 | bekijken >

3. Tribes Coffee A taste of Peru Koffiebonen - 1 kg

Tribes Coffee A taste of Peru Koffiebonen - 1 kg

Een genot voor de echte espresso drinker. Normaal alleen in de horeca maar voor nu ook thuis te drinken koffiebonen met chocoladetinten, een zoetige volle body en een lekker lange afdronk . Ideaal voor een verfijnde én krachtige espresso en als basis voor een echte espresso of smaakvolle cappuccino. De biologische koffiebonen voor deze melange komen uit Midden- en Zuid-Amerika, waaronder Peru. De koffiebonen zijn biologisch. Dus zonder pesticiden, kunstmest en andere chemische middelen geteeld. Dat is beter voor de grond en omgeving, en fantastisch voor de bonen en de smaak. Met koffie van Tribes haal je de espressobar in huis.

bol.com | €25,25 | bekijken >

4. Caffè Borbone Selection - Koffiebonen - Espresso Intenso - 1 KG

Caffè Borbone Selection - Koffiebonen - Espresso Intenso - 1 KG

Volle, sterke en romige koffie. Ideaal voor espressokoffie. Gemaakt met een fijne selectie premium Robusta-melanges. De smaak van pure energie. Sterk, romig en heerlijk tegelijk. Het heeft een sterk en aanhoudend karakter dat het gehemelte doordrenkt met een diepe, aangename sensatie die bijna magisch is.

bol.com | €14,00 | bekijken >

5. illy Intenso Espresso Koffiebonen - 1 x 250 gram

illy Intenso Espresso Koffiebonen - 1 x 250 gram

Gedurfd, energiek en to-the-point: een samenspel van echte smaken, een grote stap in de richting van het cacao-aroma, dat mooi combineert met de tonen van geroosterd brood en karamel.

bol.com | €12,91 | bekijken >

6. Caffe Coronel Top Class Koffiebonen - 1 kg

Caffe Coronel Top Class Koffiebonen - 1 kg

Caffe Coronel 100% Arabica Top Class: 1kg Onze koffie-expert, Tom Coronel Senior, heeft exclusief voor Koffiediscounter.nl koffiebonen gemaakt. Na 14 maanden van experimenteren met diverse smaken en middelen is het gelukt om die perfecte smaak te krijgen. Een Italiaanse branding, zacht en zoetig, maar vol van smaak! Tanto Corpo zoals een Italiaan zou zeggen. De koffiebonen hebben een verlaagd cafeïnegehalte, lage zuurgraad en een fruitige nasmaak. Het is een ongewassen bonensoort, 100% Arabica. Deze Caffe Coronel bonen geven een zeer volle smaak.

bol.com | €19,99 | bekijken >

7. Gran Maestro Italiano - Espresso Forte - Koffiebonen – Bonen voor Espresso – Arabica – 1kg

Gran Maestro Italiano - Espresso Forte - Koffiebonen – Bonen voor Espresso – Arabica – 1kg

De Gran Maestro Italiano Espresso Forte: Donder gebrand, 100% Arabica koffiebonen die met zorg zijn uitgekozen. Deze krachtige Espresso Forte bevat subtiele aardse tonen van tropisch hout, pure chocolade en een prikkelend bittertje. De koffie heeft een smeuïge body in combinatie met een krachtige aroma en hinten van karamel. Hierdoor is het drinken van deze 100% Arabica koffie een zwaar genot. De koffiebonen scoren een smaakintensiteit van 11/12. De koffie is ideaal voor een Espresso, maar ook voor koffie met melk is de Espresso Forte een goede basis. Gran Maestro Italiano staat bekend om hun premium koffie voor een normale prijs.

bol.com | €17,84 | bekijken >

8. Gran Maestro Italiano – Ristretto - Koffiebonen - Bonen voor Ristretto - Krachtige Smaak – 1kg

Gran Maestro Italiano – Ristretto - Koffiebonen - Bonen voor Ristretto - Krachtige Smaak – 1kg

Gran Maestro Italiano Ristretto: Donker gebrande koffiebonen die met zorg zijn uitgekozen. De donker gebrande Ristretto is stevig en intens van smaak. De koffie scoort een 12/12 op smaakintensiteit. De Ristretto heeft een Zuid-Italiaans karakter, is notig van smaak en heeft een volle body. Gran Maestro Italiano staat bekend om hun premium koffie voor een normale prijs. De premium koffie komt tot stand door het kritische selectieproces van de Italiaanse koffiebranders. Een normale prijs wordt gehanteerd omdat kwaliteit voor iedereen toegankelijk moet zijn.

bol.com | €17,84 | bekijken >

9. Kalo Koffie - 100% Arabica Koffiebonen - Milano Espresso - 1kg - exclusieve koffie

Kalo Koffie - 100% Arabica Koffiebonen - Milano Espresso  - 1kg - exclusieve koffie

2022: Onze Milano Espresso zit in de top 5 van de "Beste koffiebonentest" van Nederland! Zie: https://top-x.nl/beste-koffiebonen/ Milano Espresso Brandhoogte: middel dark gebrand. Smaakomschrijving: Een volle, stevige espressobeleving met een zinderende nasmaak. De uitgesproken en karaktervolle intensiteit van Milano maakt deze koffie ideaal voor een krachtige Ristretto of Espresso en eveneens voor een heerlijke Cappuccino. De specifieke branding zorgt er namelijk voor dat de koffiesmaak door de melk heen zijn fijne karakter behoudt. Deze koffie is zeer geschikt voor zowel een half als volautomaat.

bol.com | €19,79 | bekijken >

10. Mocca d'Or Café Del Mundo Koffiebonen

Mocca d'Or Café Del Mundo Koffiebonen

Café del Mundo is een absolute topper in ons assortiment! Een krachtige espressomelange met een uitgesproken karakter en een geweldige body. Deze melange bestaat uit koffiesoorten die afkomstig uit onder andere Guatemala, Honduras en Costa Rica. De nuances van walnoot, gember en karamel maken deze koffie zeer aantrekkelijk. Deze koffie komt het beste tot zijn recht als espresso, cappuccino en andere op melk gebaseerde koffievarianten.

bol.com | €26,95 | bekijken >