Maximaal genieten; Peugeot Whiskyset ‘Les Impitoyables’

Peugeot Whiskyset Les Impitoyables

Deze Peugeot Whiskey Tasting Set kan zomaar eens de perfecte manier zijn om te genieten van je mooiste en meest speciale bewaarde whiskey.

Peugeot Whiskyset Les Impitoyables Glas compleetDe set bestaat uit 3 delen, waaronder een speciaal ontworpen glas, een metalen voet om de whiskey te koelen en een elegante leren onderzetter.

Door de manier waarop het glas is ontworpen, helpt de koepel om de alcoholverbranding te minimaliseren terwijl de prachtige aroma’s van de whisky (of Cognac of Armagnac of wat je keuze ook is) vrijkomen. Combineer dat met de metalen basis die je voor gebruik in je vriezer legt, en je krijgt in minder dan 5 minuten een gekoelde whisky op de ideale temperatuur zonder dat je ijs hoeft toe te voegen.

Dankzij de speciale vorm en de ruime diameter van het glas komen zelfs de meest subtiele geuren en smaken tot uiting, terwijl sterke, agressieve alcoholgeuren juist worden verzacht.


De ideale vulhoogte is die waarbij het centrale uitstulpsel niet onder komt te staan. Dankzij dit uitstulpsel komen geuren snel tot hun recht. Voor maximaal genieten!

De set wordt geleverd in een mooi geschenkblik.