De 10 duurste LEGO sets die je op dit moment kunt kopen

Duurste Lego Sets

LEGO sets zijn er voor jong en oud. Ze zijn er ook voor kleine en grote budgetten. Maar wat zijn nu de duurste LEGO sets op de markt? We hebben de 10 duurste LEGO sets voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 26-11-2022 23:20

1. LEGO 10185 Green Grocer

LEGO 10185 Green Grocer

LEGO Exclusives 10185 Green GrocerExpand your LEGO neighborhood or start a new one with the Green Grocer! Designed in a modular style, this colorful and lively building features a grocery store and classic apartments that can be built, rebuilt and rearranged to suit your own LEGO town.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

2. LEGO 10195 Republic Dropship met AT-OT Walker

LEGO 10195 Republic Dropship met AT-OT Walker

LEGO Exclusives 10195 Republic Dropship met AT-OT WalkerFlying through the skies of hostile planets, the Republic LAAT/c (Low Altitude Assault Transport/carrier) Dropship swoops down and deploys the AT-OT (All Terrain Open Transport) troop carrier for attacks on Separatist strongholds. Dropship features an opening cockpit, rotating front and rear cannons, auto-firing missiles and armament bay, and a fold-away handle on top. AT-OT features poseable legs, rotating cannons, crew compartment with weapon racks, and folding cockpit and boarding ramp. Drop ship automatically locks onto walker, then releases it with the push of a switch! Also works with #7675 AT-TE Walker.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

3. LEGO Star Wars Imperial Shuttle - 10212

LEGO Star Wars Imperial Shuttle - 10212

De Imperial Shuttle is authentiek gedetailleerd met roterende dubbele laserkanonnen op de vleugels en een cockpit met vier zitplaatsen. Verder is dit Ultimate Collector's model oa. voorzien van een afneembaar landingsgestel, een display met label voor presentatie in de vlucht- of landingsstand en met tandwielen aangedreven inklapbare vleugels. Inclusief 5 minifiguren: Darth Vader, Shuttle Pilot, Imperial Officer, Stormtrooper en Luke Skywalker. Afmetingen: 71 cm hoog op display en 57 cm breed met vleugels uitgeklapt.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

4. LEGO Star Wars Super Star Destroyer - 10221

LEGO Star Wars Super Star Destroyer - 10221

De Super Star Destroyer Executor is er eindelijk! Dit fantastische schip deed dienst als commandopost tijdens de slag om Endor en was het persoonlijke vlaggenschip van Darth Vader in de klassieke Star Wars films. De Executor, met zijn dolk-achtige vorm, is een van de grootste en machtigste schepen in het Star Wars universum. Met meer dan 3000 stukjes, een lengte van bijna 124,5 cm en een gewicht van 3,5 kg boezemt elk aspect van dit fantastische LEGO® Star Wars™ model ontzag in. Inclusief DarthVader, Admiral Piett, Dengar, Bossk en IG-88 minifigures.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

5. LEGO Star Wars B-wing Starfighter - 10227

LEGO Star Wars B-wing Starfighter - 10227

Neem het op tegen het Rijk met de Ultimate Collector Series B-Wing Starfighter! Dit fantastische LEGO Star Wars model beschikt over alles dat u zou verwachten van een Exclusive, waaronder een roterende cockpit en beweegbare vleugels voor de landing en de vlucht. Plaats deze zeer gedetailleerde B-Wing Starfighter op zijn eigen display standaard met informatieplaquette.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

6. LEGO Gemeentehuis - 10224

LEGO Gemeentehuis - 10224

Dit klassieke, drie verdiepingen hoge gemeentehuisgebouw is de nieuwste toevoeging aan de serie LEGO Gebouwmodules. Het prachtig gedetailleerde model heeft een ingang met grote zuilen en een wapenschild, een hoge klokkentoren met klok en een groot dakraam waardoor je naar binnen kunt kijken. Op de begane grond vinden de inwoners van de stad de grote hal, het belastingkantoor en de gehoorzaal. Met de echt werkende lift komen ze bij de kantoren van de secretaresse en de burgemeester op de eerste verdieping, waar bureaus, stoelen, schilderijen en zelfs een standbeeld te zien zijn. Er is zelfs een balkon om toespraken te houden.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

7. LEGO Pirates of the Caribbean De wraak van Koningin Anne - 4195

LEGO Pirates of the Caribbean De wraak van Koningin Anne - 4195

LEGO Pirates of the Caribbean 4195 De wraak van koningin AnneVanuit zijn kapiteinshut hoog boven het dek van zijn schip ziet Zwartbaard hoe kapitein Jack Sparrow en zijn piraten een muiterij tegen Angelica en de zombies uitvoeren. Kunnen onze helden het schip veroveren voor Zwartbaard tevoorschijn komt?

Beste prijs

bol.com | bekijken >

8. LEGO Brandweerkazerne - 10197

LEGO Brandweerkazerne - 10197

Alarm! Er is een brand in de stad! De brandweermannen rijden naar het bvuur vanaf deze gedetailleerde en realistische brandweerkazerne uit 1930. Inclusief een 1930-stijl brandweerwagen, 4 minifiguurtjes en een brandweerhond Veel realistische details zoals apparatuur, kapstokken en zelfs een brandweerpaal Het dak kan verwijderd worden Met veel zeldzame bouwonderdelen Ongeveer 35 cm hoog en 25 cm breed 2231 onderdelen Geschikt voor kinderen vanaf 16 jaar

Beste prijs

bol.com | bekijken >

9. LEGO Star Wars Republic Attack Gunship - 7676

LEGO Star Wars  Republic Attack Gunship - 7676

Ga de strijd aan met de Separatists met het Republic Attack Gunship! Dit zwaarbewapende en -bepantserde Clone Wars voertuig kan door elk vijandig terrein en strijdveld vliegen, en landen. Inclusief Obi-Wan Kenobi, Plo Koon, Asajj Ventress, Commander Code en Clone Trooper minifiguurtjes De deuren aan de zijkant kunnen open Open het zijcompatiment aan de voorkant om het commandostation te verwijderen De 2 cockpits voorin en op de vleugels kunnen open 36cm lang, 43cm breed en 18 cm hoog

Beste prijs

bol.com | bekijken >

10. LEGO Emerald Night Train - 10194

LEGO Emerald Night Train - 10194

Bouw je eigen stoomtrein met deze LEGO Emerald Night Train (10194). Deze mooie legoset bestaat uit 1085 stukken en is inclusief 3 minifiguren.

Beste prijs

bol.com | bekijken >