De 10 duurste LEGO sets die je op dit moment kunt kopen

Duurste Lego Sets

LEGO sets zijn er voor jong en oud. Ze zijn er ook voor kleine en grote budgetten. Maar wat zijn nu de duurste LEGO sets op de markt? We hebben de 10 duurste LEGO sets voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 30-01-2023 13:27

1. LEGO 10195 Republic Dropship met AT-OT Walker

LEGO 10195 Republic Dropship met AT-OT Walker

LEGO Exclusives 10195 Republic Dropship met AT-OT WalkerFlying through the skies of hostile planets, the Republic LAAT/c (Low Altitude Assault Transport/carrier) Dropship swoops down and deploys the AT-OT (All Terrain Open Transport) troop carrier for attacks on Separatist strongholds. Dropship features an opening cockpit, rotating front and rear cannons, auto-firing missiles and armament bay, and a fold-away handle on top. AT-OT features poseable legs, rotating cannons, crew compartment with weapon racks, and folding cockpit and boarding ramp. Drop ship automatically locks onto walker, then releases it with the push of a switch! Also works with #7675 AT-TE Walker.

bol.com | €2.250,00 | bekijken >

2. LEGO Star Wars Super Star Destroyer - 10221

LEGO Star Wars Super Star Destroyer - 10221

De Super Star Destroyer Executor is er eindelijk! Dit fantastische schip deed dienst als commandopost tijdens de slag om Endor en was het persoonlijke vlaggenschip van Darth Vader in de klassieke Star Wars films. De Executor, met zijn dolk-achtige vorm, is een van de grootste en machtigste schepen in het Star Wars universum. Met meer dan 3000 stukjes, een lengte van bijna 124,5 cm en een gewicht van 3,5 kg boezemt elk aspect van dit fantastische LEGO® Star Wars™ model ontzag in. Inclusief DarthVader, Admiral Piett, Dengar, Bossk en IG-88 minifigures.

bol.com | €1.699,95 | bekijken >

3. LEGO Star Wars B-wing Starfighter - 10227

LEGO Star Wars B-wing Starfighter - 10227

Neem het op tegen het Rijk met de Ultimate Collector Series B-Wing Starfighter! Dit fantastische LEGO Star Wars model beschikt over alles dat u zou verwachten van een Exclusive, waaronder een roterende cockpit en beweegbare vleugels voor de landing en de vlucht. Plaats deze zeer gedetailleerde B-Wing Starfighter op zijn eigen display standaard met informatieplaquette.

bol.com | €1.499,99 | bekijken >

4. LEGO Gemeentehuis - 10224

LEGO Gemeentehuis - 10224

Dit klassieke, drie verdiepingen hoge gemeentehuisgebouw is de nieuwste toevoeging aan de serie LEGO Gebouwmodules. Het prachtig gedetailleerde model heeft een ingang met grote zuilen en een wapenschild, een hoge klokkentoren met klok en een groot dakraam waardoor je naar binnen kunt kijken. Op de begane grond vinden de inwoners van de stad de grote hal, het belastingkantoor en de gehoorzaal. Met de echt werkende lift komen ze bij de kantoren van de secretaresse en de burgemeester op de eerste verdieping, waar bureaus, stoelen, schilderijen en zelfs een standbeeld te zien zijn. Er is zelfs een balkon om toespraken te houden.

bol.com | €1.350,00 | bekijken >

5. LEGO Pirates of the Caribbean De wraak van Koningin Anne - 4195

LEGO Pirates of the Caribbean De wraak van Koningin Anne - 4195

LEGO Pirates of the Caribbean 4195 De wraak van koningin AnneVanuit zijn kapiteinshut hoog boven het dek van zijn schip ziet Zwartbaard hoe kapitein Jack Sparrow en zijn piraten een muiterij tegen Angelica en de zombies uitvoeren. Kunnen onze helden het schip veroveren voor Zwartbaard tevoorschijn komt?

bol.com | €1.348,00 | bekijken >

6. LEGO Star Wars UCS Imperial Star Destroyer - 75252

LEGO Star Wars UCS Imperial Star Destroyer - 75252

Bouw een icoon van het Galactische keizerrijk, de Devastator, en zet hem neer als blikvanger of laat je kind de wereld van Star Wars ervaren. In deze geweldige Collector Series 75252 Imperial Star Destroyer model met meer dan 4700 elementen zijn alle details te bewonderen en te ervaren van de openingsscene van Star Wars: A New Hope, zoals draaibare kanonnen, een kantelbare radarschotel, enorme uitlaten, een fraai bewerkt oppervlak en natuurlijk een bouwbare modelversie van het rebellenruimteschip Tantive IV om te achtervolgen.

bol.com | €1.050,00 | bekijken >

7. LEGO Minecraft Het Dorp - 21128

LEGO Minecraft Het Dorp - 21128

LEGO Exclusives 21128 Het dorpBeleef eindeloze avonturen in het levendige Minecraft dorp. Dit gezellig drukke dorp is inclusief bibliotheek, smederij, slagerij en marktplein. Laat de ijzeren golem de straten patrouilleren om zombies en andere vijanden op afstand te houden. Werk samen met Alex en gebruik al je Minecraft ervaring om erts op te graven, dingen te vervaardigen, groenten te kweken en voor de veestapel te zorgen.

bol.com | €999,99 | bekijken >

8. LEGO Star Wars Palpatine's Arrest - 9526

LEGO Star Wars Palpatine's Arrest - 9526

Op Coruscant heeft de Jedi Consul de 4 meest vertrouwde Jedi Masters gestuurd om Senator Palpatine in zijn appartement te arresteren. Zal zijn nieuwste rekruut, Anakin Skywalker, hem komen redden? Inclusief 6 minifiguurtjes: Anakin Skywalker, Mace Windu, Saesee Tiin, Agen Kolar, Chancellor Palpatine en Kit Fisto Palpatine's appartement heeft een losse ingang met automatische deuren, Mace Windu raamkatapult, Force Jump hendel en afneembaar landing pad. Inclusief 6 lightsabers en 2 Sith bliksemschichten Draai het hoofd van Palpatine om zijn 2e gezicht te laten zien! Afmetingen ca. 10 x 40 x 26 cm. 649 onderdelen

bol.com | €999,99 | bekijken >

9. LEGO Star Wars Republic Attack Gunship - 7676

LEGO Star Wars  Republic Attack Gunship - 7676

Ga de strijd aan met de Separatists met het Republic Attack Gunship! Dit zwaarbewapende en -bepantserde Clone Wars voertuig kan door elk vijandig terrein en strijdveld vliegen, en landen. Inclusief Obi-Wan Kenobi, Plo Koon, Asajj Ventress, Commander Code en Clone Trooper minifiguurtjes De deuren aan de zijkant kunnen open Open het zijcompatiment aan de voorkant om het commandostation te verwijderen De 2 cockpits voorin en op de vleugels kunnen open 36cm lang, 43cm breed en 18 cm hoog

bol.com | €999,99 | bekijken >

10. LEGO Star Wars Republic Frigate - 7964

LEGO Star Wars Republic Frigate - 7964

LEGO Star Wars 7964 Republic FrigateBekend van Star Wars: The Clone Wars: een prachtig Republic Frigate model met afneembare ontsnappingspod, raket, cockpit die open kan, roterende turbolaser kanonnen, proton torpedo lanceerder, intrekbaar landingsgestel, bewegende luiken en een gedetailleerd interieur. Inclusief Yoda, Eeth Koth, Quinlan Vos, Clone Commander Wolffe en Wolfpack Clone Trooper minifiguren.

bol.com | €999,99 | bekijken >