De 10 duurste LEGO sets die je op dit moment kunt kopen

Duurste Lego Sets

LEGO sets zijn er voor jong en oud. Ze zijn er ook voor kleine en grote budgetten. Maar wat zijn nu de duurste LEGO sets op de markt? We hebben de 10 duurste LEGO sets voor je op een rij gezet.

1. LEGO 10195 Republic Dropship met AT-OT Walker

LEGO 10195 Republic Dropship met AT-OT Walker

LEGO Exclusives 10195 Republic Dropship met AT-OT WalkerFlying through the skies of hostile planets, the Republic LAAT/c (Low Altitude Assault Transport/carrier) Dropship swoops down and deploys the AT-OT (All Terrain Open Transport) troop carrier for attacks on Separatist strongholds. Dropship features an opening cockpit, rotating front and rear cannons, auto-firing missiles and armament bay, and a fold-away handle on top. AT-OT features poseable legs, rotating cannons, crew compartment with weapon racks, and folding cockpit and boarding ramp. Drop ship automatically locks onto walker, then releases it with the push of a switch! Also works with #7675 AT-TE Walker.

Prijs: €2.250,00

Bekijk deze LEGO set

2. LEGO Pirates of the Caribbean De wraak van Koningin Anne - 4195

LEGO Pirates of the Caribbean De wraak van Koningin Anne - 4195

LEGO Pirates of the Caribbean 4195 De wraak van koningin AnneVanuit zijn kapiteinshut hoog boven het dek van zijn schip ziet Zwartbaard hoe kapitein Jack Sparrow en zijn piraten een muiterij tegen Angelica en de zombies uitvoeren. Kunnen onze helden het schip veroveren voor Zwartbaard tevoorschijn komt?

Prijs: €1.489,95

Bekijk deze LEGO set

3. LEGO Star Wars Super Star Destroyer - 10221

LEGO Star Wars Super Star Destroyer - 10221

De Super Star Destroyer Executor is er eindelijk! Dit fantastische schip deed dienst als commandopost tijdens de slag om Endor en was het persoonlijke vlaggenschip van Darth Vader in de klassieke Star Wars films. De Executor, met zijn dolk-achtige vorm, is een van de grootste en machtigste schepen in het Star Wars universum. Met meer dan 3000 stukjes, een lengte van bijna 124,5 cm en een gewicht van 3,5 kg boezemt elk aspect van dit fantastische LEGO® Star Wars™ model ontzag in. Inclusief DarthVader, Admiral Piett, Dengar, Bossk en IG-88 minifigures.

Prijs: €1.472,00

Bekijk deze LEGO set

4. LEGO Indiana Jones The Temple Of Doom - 7199

LEGO Indiana Jones The Temple Of Doom - 7199

Er is actie en gevaar in de dodelijke Temple of Doom! Snel, pak de legendarische Sankara Stones van het skelet-altaar en ontsnap uit de handen van Mola Ram. Door de trapdeur, recht naar beneden naar de mijntunnels. Kunnen Indy, Willy en Short Round weg komen aan boord van het mijnkarretje? Of zullen de mijnwachters of de valkuilen in de tunnel hen inhalen? De gezamenlijke lengte van de tempel en de mijngang is 94 cm. De set bevat: Indiana Jones Willie Scott Short Round Mola Ram 2 tempelwachters 2 mijnkarretjes valluik in de tempel barriere- en steenvallen in de weg zwaard-val in de tempel

Prijs: €1.250,00

Bekijk deze LEGO set

5. LEGO Star Wars Republic Cruiser - 7665

LEGO Star Wars Republic Cruiser - 7665

Deze in 2007 uitgebrachte limited edtion van de Star Wars Republic Cruiser bevat bijna 900 onderdelen en maar liefst 5 minifiguren waaronder R2-R7!

Prijs: €1.100,00

Bekijk deze LEGO set

6. LEGO Ghostbusters Firehouse Headquarters - 75827

LEGO Ghostbusters Firehouse Headquarters - 75827

Speel beroemde scènes na uit de klassieke Ghostbusters™ films, met het 3 verdiepingen hoge hoofdkwartier in de brandweerkazerne inclusief laboratorium, woonverblijf, spookfixeerunit en nog veel meer. Vang de spoken in de protonrugzakken en herstel de orde in de stad of los bovennatuurlijke raadsels op! Inclusief 9 minifiguren: Peter Venkman, Raymond Stantz, Egon Spengler, Winston Zeddemore, Janine Melnitz, Dana Barrett, Louis Tully, bibliotheekspook en Zombie chauffeur.

Prijs: €999,00

Bekijk deze LEGO set

7. LEGO Titanic Creator Expert Titanic - 10294

LEGO Titanic Creator Expert Titanic - 10294

Sinds de Titanic in 1912 de ankers lichtte en op haar noodlottige eerste reis vertrok, heeft het beroemde schip mensen over de hele wereld weten te boeien. Nu kan ook jij een eerbetoon brengen met dit kolossale LEGO® Titanic (10294) bouwproject. Een authentiek schaalmodel Dit getrouwe model van de Titanic (schaal 1:200) bestaat uit 3 secties. Via de doorsnede kun je de details aan de binnenkant goed bekijken, zoals de eetzaal voor de eerste klasse, de grote trap, een van de ketelhuizen en diverse cabines van verschillende passagiersklassen.

Prijs: €950,00

Bekijk deze LEGO set

8. LEGO Star Wars The Ghost - 75053

LEGO Star Wars The Ghost - 75053

Maak je gereed voor de strijd tegen het Keizerrijk met dit formidabele ruimteschip van de rebellen De Ghost bekend van de spannende Star Wars: Rebels animatie tv-serie! De Rebel minifiguren besturen hetschip vanuit de twee cockpits en Zeb Orrelios speurt de ruimte af op zoek naar aanvallers in de 360-graden draaibare geschutskoepel. LEGO Star Wars De Phantom - 75048 kan worden aangekoppeld aan de achterkant. Het schip is goed bewapend met 2 boordwapens met veermechanisme en ruimte voor een extra raket en een lichtzwaard. Er zijn ontsnappingscapsules aan boord voor noodgevallen! Inclusief 4 minifiguren met wapens en accessoires: Kanan Jarrus, Hera Syndulla, Zeb Orrelios en Stormtrooper.

Prijs: €950,00

Bekijk deze LEGO set

9. LEGO Harry Potter De Wegisweg - 10217

LEGO Harry Potter De Wegisweg - 10217

Al je favoriete Harry Potter figuren komen tot leven in deze prachtige LEGO set. Veel gebouwen die in de film te zien zijn komen ook in deze set voor. Bevat 11 minifiguren: Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel, elk met een toverstaf, Rubeus Hagrid, uitgerust met zijn paraplu, Fred en George Wemel, 2 Gringott's goblins, de heer Ollivander; Lucius Malfoy (in Death Eater vermomming); Fenrir Vaalhaar En 4 nieuwe, versierde uilen. Leeftijd vanaf 14 jaar.

Prijs: €929,99

Bekijk deze LEGO set

10. Lego Star Wars 10188 Death Star

Lego Star Wars 10188 Death Star

Speel de actie en het avontuur uit de Star Wars™ films na met deze ultieme Death Star speelset. Op de dekken van deze gedetailleerde strijdmachine vind je allerlei scènes en accessoires - op minifiguur schaal - uit de Episode IV en VI films: het Death Star commandocentrum, de bewegende turbolaser geschutskoepel, een hangargondel met een TIE Advanced starfighter, tractor beam controlesystemen, de troonzaal van de keizer, een gevangenis, de keizerlijke conferentiezaal, droid onderhoudsgarage, devernietigende Death Star superlaser...

Prijs: €899,00

Bekijk deze LEGO set