De 10 duurste LEGO sets die je op dit moment kunt kopen

Duurste Lego Sets

LEGO sets zijn er voor jong en oud. Ze zijn er ook voor kleine en grote budgetten. Maar wat zijn nu de duurste LEGO sets op de markt? We hebben de 10 duurste LEGO sets voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 21-11-2023 17:23

1. LEGO Creator 3in1 Exotische Papegaai - Kikker - Vis Dieren Speelgoed Set voor Kinderen - 31136

LEGO Creator 3in1 Exotische Papegaai - Kikker - Vis Dieren Speelgoed Set voor Kinderen - 31136

Kleine bouwers en gepassioneerde dierenliefhebbers van 7 jaar en ouder kunnen diep het regenwoud in trekken voor verhalen boordevol actie met deze LEGO Creator 3in1 Exotische papegaai (31136) bouwspeelgoed set. De set bevat een kleurrijke speelgoed papegaai die zijn lichaam volledig kan draaien, terwijl hij op een boomtak zit en zijn vleugels en staart beweegt en tal van andere jungle dieren figuren, zoals een speelgoed kikker. Met deze geweldige LEGO 3-in-1 set met 253 stenen kunnen kinderen 3 verschillende exotische speelgoed dierfiguren bouwen.

bol.com | €22,99 | bekijken >

2. LEGO Technic Lamborghini Huracán Tecnica- 42161

LEGO Technic Lamborghini Huracán Tecnica- 42161

Kinderen van 9 jaar en ouder kunnen genieten van een boeiend bouwproject terwijl ze alle details van dit realistische Lamborghini Huracán Tecnica (42161) auto model in elkaar zetten. De authentieke details zijn ontworpen om fans van supercars blij te maken, zoals een V10-motor, openende deuren en besturing. LEGO Technic bouwbare sets hebben realistische bewegingen en mechanismen die jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en realistische manier kennis laten maken met de wereld van techniek. Dit model auto speelgoed is ideaal om te combineren met andere LEGO Technic voertuigen, maar ook leuk op zichzelf. Geef kinderen een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app.

bol.com | €48,79 | bekijken >

3. LEGO Technic 2022 Ford GT Auto Supercar Modelbouwpakket voor Volwassenen - 42154

LEGO Technic 2022 Ford GT Auto Supercar Modelbouwpakket voor Volwassenen - 42154

Kruip in de huid van een Ford ontwerper met dit LEGO Technic 2022 Ford GT (42154) modelbouwpakket voor volwassenen, terwijl je alle details van deze supercar nabouwt. Bewonder de aerodynamische vormen die de 2022 Ford GT tot een uitzonderlijke auto maakt, zowel bovenop als ernaast. Ontdek hoe aandacht voor detail en opvallend goede looks samenkomen in een boeiend bouwproject voor volwassenen. Neem de tijd en creëer de achterwielaandrijving met differentieel, werkende V6-motor, wielen met onafhankelijke vering, voorwielbesturing, deuren die open kunnen, gedetailleerde koplampen, werkende vleugelspoiler en een motorkap die open kan.

bol.com | €77,99 | bekijken >

4. LEGO Technic Kiepwagen, 2in1 Bouwvoertuigen Speelgoed - 42147

LEGO Technic Kiepwagen, 2in1 Bouwvoertuigen Speelgoed - 42147

Op zoek naar een verrassing voor kinderen die dol zijn op alles wat met bouwen te maken heeft? Deze LEGO Technic Kiepwagen speelgoedset vormt een mooie kennismaking met de wereld van LEGO Technic. Jonge bouwers leren nieuwe technische vaardigheden en krijgen meer zelfvertrouwen dankzij de LEGO Builder app. Speel het werken op een bouwterrein na. Kinderen zullen het geweldig vinden om de speelgoedkiepwagen rond hun fictieve bouwplaats te rijden voordat ze de kiepbak omhoog brengen om hun lading te lossen. Als ze klaar zijn voor iets nieuws, kunnen ze het model ombouwen tot een graafmachine voor nog meer bouwavonturen.

bol.com | €14,99 | bekijken >

5. LEGO Technic Bugatti Bolide Sportwagen Modelauto Bouwpakket voor Kinderen - 42151

LEGO Technic Bugatti Bolide Sportwagen Modelauto Bouwpakket voor Kinderen - 42151

Inspireer kinderen vanaf 9 jaar om hun eigen racewagen te bouwen met deze LEGO Technic Bugatti Bolide (42151) auto set. Dit geavanceerde LEGO modelauto bouwpakket bevat alle levensechte details van de echte sportwagen, waaronder een werkende W16-motor, besturing en schaardeuren. De prachtige uitstraling steelt de show, met een geel en zwart kleurenschema en authentieke stickerdetails. Na het bouwen en bewonderen van de auto kunnen kinderen de LEGO raceauto met trots neerzetten. Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens het leuke en intuïtieve bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, sla sets op en houd je voortgang bij.

bol.com | €30,99 | bekijken >

6. LEGO Gabby's Dollhouse Bakken met Cakey - 10785

LEGO Gabby's Dollhouse Bakken met Cakey - 10785

Verwen fans van DreamWorks Animation's Gabby's Dollhouse met LEGO® Bakey met Cakey Fun (10785), met leuke personages en accessoires voor kinderen van 4 jaar en ouder. Creatief bakken in Gabby's keuken kunnen kinderen zich aansluiten bij Gabby en Cakey in een activiteitenrijke keuken. Er is een mengmachine en ingrediënten zoals slagroom, fruit en chocolade, plus een chef-kattenoven. De grote gelaagde taart heeft een draaibare bovenkant die kinderen kunnen versieren met lekkere traktaties, waaronder toefjes glazuur, fruit, chocolade en 2 gouden sterren. Met een taartvormige Starter Brick ervaren kinderen al snel de vreugde van creatieve constructie.

bol.com | €9,99 | bekijken >

7. LEGO Creator Machtige Dinosaurussen - 31058

LEGO Creator Machtige Dinosaurussen - 31058

Laat de grond trillen met deze gevaarlijke T-Rex in donkergroen en beige met feloranje ogen. Maak de muil van het monster open om zijn vlijmscherpe tanden te zien, zet zijn enorme klauwen in allerlei standen en beweeg zijn kop en staart. Bij deze set krijg je ook de restanten van de laatste prooi van de T-Rex! Bouw het model om tot andere machtige dinosaurussen: een sterke Triceratops of een angstaanjagende Pterodactylus. Producteigenschappen: De set bestaat uit een 3-in-1 T-Rex met feloranje ogen, verstelbare ledematen en kop, enorme klauwen en een muil vol scherpe tanden die open kan. Inclusief prooi in de vorm van een ribbenkast om zelf te bouwen. In levensecht donkergroen en beige.

bol.com | €11,24 | bekijken >

8. LEGO City Elektrische sportwagen Bouwset - 60383

LEGO City Elektrische sportwagen Bouwset - 60383

Kinderen die van raceauto's en andere voertuigen houden, zullen helemaal weg zijn van deze LEGO City Elektrische sportwagen (60383). Met deze coole set met constructie speelgoed kunnen kinderen vanaf 5 jaar racen naar een hoger niveau tillen. De LEGO raceauto heeft een futuristisch ontwerp met neongele details, coole wielen en een grote achterspoiler. Bij de speelset zit ook een speelgoedoplaadpunt en een minifiguur van een racecoureur, voor leuke rollenspellen. Met de eenvoudige gedrukte instructies met afbeeldingen en digitale instructies in de LEGO Builder app kunnen kinderen vol vertrouwen aan de slag met het bouwen van de speelgoedauto.

bol.com | €8,99 | bekijken >

9. LEGO Creator 3in1 Magische Eenhoorn Speelgoed Set - 31140

LEGO Creator 3in1 Magische Eenhoorn Speelgoed Set - 31140

Neem fantasierijke kinderen vanaf 7 jaar mee naar een mythisch land voor een bijzondere bouw- en speelervaring met deze LEGO Creator 3-in-1 Magische eenhoorn (31140) bouwspeelgoed set voor jongens en meisjes. Het model bevat een speelgoed eenhoorn met een gouden hoorn, een kleurrijke staart en verstelbare poten en hoeven. Hij kan worden neergezet in 2 posities: op 4 poten of op zijn achterpoten op de meegeleverde regenboog standaard, deze kunnen kinderen in hun kamer zetten om te bewonderen tot de volgende magische speelsessie met de LEGO Dieren speelset. De belevenissen houden nooit op met de 3 verschillende wezens die jonge bouwers kunnen maken.

bol.com | €8,99 | bekijken >

10. LEGO Friends Pannenkoekenwinkel Creatief Speelgoed met Mini Poppetjes - 41753

LEGO Friends Pannenkoekenwinkel Creatief Speelgoed met Mini Poppetjes - 41753

Creatieve kinderen kunnen genieten van rollenspelen met dit LEGO Friends Pannenkoekenwinkel (41753) speelgoed. De avontuurlijke Luna en de verlegen Paisley halen het beste in elkaar naar boven terwijl ze samen plezier maken. De speelgoed winkel wordt geleverd met een fornuis, toppings voor de pannenkoeken en een draaiende mixer, zodat kinderen kunnen doen alsof ze de lekkernijen maken. Er is ook een kleine kassa plus een tafel en een menukaart om verhalen na te spelen. Kinderen zullen het geweldig vinden om het konijn figuur onder de struik te ontdekken. Kinderen kunnen inzoomen, hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden met de LEGO Builder app.

bol.com | €9,99 | bekijken >