De populairste Nintendo Switch spellen van dit moment

Nintendo Switch Spellen

Ben je op zoek naar een leuk spel voor de Nintendo Switch? Dan zul je er zeker één vinden in onderstaande lijst. Wij hebben de populairste Nintendo Switch spellen van dit moment voor je op een rij gezet en deze lijst wordt up-to-date gehouden.

Bijgewerkt: 20-11-2023 11:39

1. Super Mario Bros. Wonder - Nintendo Switch

Super Mario Bros. Wonder - Nintendo Switch

Super Mario Bros. Wonder: De volgende evolutie van zijwaartsscrollende Super Mario Bros.-games in 2D komt naar de Nintendo Switch. Als je in de game een wonderbloem aanraakt, kunnen er wonderlijke dingen gebeuren – buizen kunnen tot leven komen, er kunnen hordes vijanden verschijnen, het uiterlijk van personages kan volledig anders worden – waardoor de gameplay op onverwachte manieren verandert. Er staan je dus een hoop wonderen te wachten in elk level. Gloednieuwe power-ups Naast de klassieke superpaddenstoel, vuurbloem en superster zijn er in Super Mario Bros.

bol.com | €49,99 | bekijken >

2. Hogwarts Legacy - Nintendo Switch

Hogwarts Legacy - Nintendo Switch

Dit is Hogwarts Legacy voor de Nintendo Switch. Hogwarts Legacy is een actie-RPG in een open wereld, die zich afspeelt in de wereld uit de Harry Potter-boeken. Verken en ontdek magische wezens, pas je personage aan, brouw drankjes, leer toverspreuken, bouw je talenten uit en word de tovenaar die je wil zijn. Ervaar Zweinstein ten tijde van 1800. Maak vrienden, vecht tegen Duistere tovenaars en bepaal uiteindelijk het lot van de tovenaarswereld. Jij creëert je eigen verhaal. Beleef het Ongeschrevene.

bol.com | €49,46 | bekijken >

3. Nintendo Switch Sports - Nintendo Switch

Nintendo Switch Sports - Nintendo Switch

Dit is Nintendo Switch Sports voor de Nintendo Switch. Zwaai, trap of smash je naar de overwinning! Speel offline samen met vrienden of online met spelers van over de hele wereld. Ben jij de beste in volleybal, voetbal, bowling of badminton? Show je skills in Nintendo Switch Sports! Let op: Inclusief beenband voor het plaatsen van de Joy-Con. Maak het Joy-Con-polsbandje vast aan de Joy-Con en trek het polsbandje strak tot aan je pols om ervoor te zorgen dat je de Joy-Con tijdens het spelen niet verliest. Zorg ervoor dat je tijdens het spelen genoeg ruimte om je heen hebt. Ga tijdens het spelen niet te dicht bij de televisie staan.

bol.com | €42,99 | bekijken >

4. Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch

Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch

In Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch racen populaire personages uit de vorige Mario series tegen elkaar op circuits van het Paddenstoelenrijk met allerlei speciale voorwerpen. Spelers hebben de mogelijkheid om met gebruik van speciale voorwerpen zijn of haar tegenstanders dwars te liggen, zoals het beruchte Spiny-schild wat de speler op koppositie automatisch aanvalt. Voor een extra dimensie zijn er antizwaartekracht-zones waarbij spelers over muren, watervallen en plafonds racen voor extra snelheid. Ben je een beginnende speler en wil je in eerste instantie meer comfort tijdens het racen? Maak gebruik van de nieuwe stuurhulpfunctie, deze zorgt ervoor dat je op de baan blijft.

bol.com | €49,99 | bekijken >

5. Mario vs. Donkey Kong - Nintendo Switch

Mario vs. Donkey Kong - Nintendo Switch

Mario vs. Donkey Kong: De rivaliteit op de Game Boy Advance bereikt wederom een kookpunt op de Nintendo Switch. Donkey Kong heeft alle Mini-Mario’s gestolen en Mario is vastberaden om al dit speelgoed terug te halen. Gebruik je verstand en je kracht om je een weg te banen door een reeks steeds moeilijker wordende levels – en in deze bijgewerkte versie van de game kun je zelfs met een tweede speler spelen in de lokale coöpstand.*³. Het gevecht tegen Donkey Kong Verzamel sleutels, bereik platformen met een handstandsprong of een achterwaartse salto en breng de Mini-Mario’s in veiligheid. Maak je vervolgens klaar om het op te nemen tegen Donkey Kong! Mario vs.

bol.com | €49,99 | bekijken >

6. EA Sports FC 24 - Nintendo Switch

EA Sports FC 24 - Nintendo Switch

EA SPORTS FC 24 voor de Nintendo Switch is een nieuw tijdperk voor The World's Game: meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers, meer dan 700 teams en meer dan 30 competities die samenspelen in de meest authentieke voetbalervaring die ooit is gecreëerd. EA SPORTS FC24 is het volgende hoofdstuk in een meer vernieuwende toekomst van het voetbal.

bol.com | €39,99 | bekijken >

7. Minecraft - Nintendo Switch

Minecraft - Nintendo Switch

Dit is Minecraft voor de Nintendo Switch. In de wondere wereld van Minecraft start het avontuur met je eigen verbeelding. Je kunt blokken breken, plaatsen en er precies mee doen wat je wilt. Probeer een zo diep mogelijk gat te graven of maak een schuilplaats om 's nachts in te schuilen voor de verschrikkelijke monsters. Van stenen hut tot kasteel, van eenvoudig idee tot super-ambitieus plan; jij bepaalt hoe het spel wordt gespeeld. Wees dapper, nieuwsgierig en origineel.

bol.com | €25,89 | bekijken >

8. Super Mario RPG - Nintendo Switch

Super Mario RPG - Nintendo Switch

In Super Mario RPG voor de Nintendo Switch komen wensen uit! Duik met Mario, Bowser, prinses Peach, Mallow en Geno in een RPG vol twists, mysteries en schatten. Ga met een groep onwaarschijnlijke helden op een eigenaardige missie om de wensvervullende Sterrenweg te repareren in Super Mario RPG op de Nintendo Switch - nu ook volledig gelokaliseerd naar het Nederlands! Stop de sinistere bende van Schmidt en maak kennis met een cast van kleurrijke personages, zoals de mysterieuze pop Geno en de vriendelijke Mallow. Onheil boven onheil Het is weer zover...

bol.com | €56,99 | bekijken >

9. Mario Party Superstars - Nintendo Switch

Mario Party Superstars - Nintendo Switch

Dit is Mario Party Superstars voor de Nintendo Switch. Bouw een feestje met een sterrencollectie van Mario Party-borden en -minigames! De nieuwe 2021-uitgave van Super Mario Party bevat vijf klassieke borden uit het Nintendo 64-tijdperk en een collectie van 100 minigames uit de hele Mario Party-serie – en alle spelstanden kunnen ook online worden gespeeld! Een sterrencollectie van klassieke Nintendo 64-borden Mario Party is terug met vijf klassieke borden uit de Mario Party-games voor de Nintendo 64. Op het bord Peach' verjaardagstaart uit het oorspronkelijke Mario Party wordt de strijd om de meeste sterren (en het saboteren van je tegenstanders) een plakkerige boel.

bol.com | €49,99 | bekijken >

10. The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom - Nintendo Switch

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom - Nintendo Switch

Dit is The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch. In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild bepaal je zelf welk pad je aflegt door de prachtige landschappen van Hyrule en op de mysterieuze eilanden die in de lucht zweven. Weet jij het met Links nieuwe vaardigheden op te nemen tegen het kwaad dat het koninkrijk bedreigt? Beleef een gigantisch avontuur dat je nooit meer vergeet en start de reis van je leven in The Legend of Zelda Tears of the Kingdom! Link kan gebruik maken van deze nieuwe krachten: Hechten - Met deze vaardigheid kan hij voorwerpen aan elkaar plakken om nieuwe wapens met unieke effecten te maken.

bol.com | €49,99 | bekijken >

11. Just Dance 2024 - Nintendo Switch

Just Dance 2024 - Nintendo Switch

.

bol.com | €39,99 | bekijken >

12. Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Switch (Code in a Box)

Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Switch (Code in a Box)

Verken een wereld vol magie van Disney en Pixar! Ontdek rijke verhalen terwijl je de perfecte buurt bouwt naast de geliefde personages van Disney en Pixar. Disney Dreamlight Valley is een hybride tussen een life-sim en een avonturengame met opdrachten, ontdekking en spannende activiteiten waarin zowel oude als nieuwe vrienden van Disney en Pixar terugkomen. Dreamlight Valley, wat ooit een idyllisch eiland was, was een plaats waar de personages van Disney en Pixar in harmonie leefden - tot het Grote Vergeten.

bol.com | €42,70 | bekijken >

13. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury - Nintendo Switch

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury - Nintendo Switch

Verken samen een leuke wereld! Sluit je aan bij Mario, Luigi, Peach en Toad, en ga op avontuur om het koninkrijk van de Libellas te redden in Super Mario 3D World + Bowser's Fury op de Nintendo Switch! Speel alleen of met maximaal drie andere spelers, en ga op weg om Prinses Libella en haar onderdanen te redden in deze herwerkte versie van Super Mario 3D World. Vervolgens kun je alleen of met een vriend Bowser Jr. helpen om zijn vader terug te veranderen naar zijn normale staat in een geheel nieuw bonuse avontuur: Bowser's Fury. Een 'miaou'verleuk avontuur voor maximaal vier spelers.

bol.com | €48,95 | bekijken >

14. Hogwarts Legacy - Nintendo Switch - Deluxe Edition

Hogwarts Legacy - Nintendo Switch - Deluxe Edition

Hogwarts Legacy - Deluxe Edition kopen voor Nintendo Switch! Wilde jij altijd al in de huid kunnen kruipen van Harry Potter? Met Hogwarts Legacy voor Nintendo Switch beleef je jouw eigen magische verhaal in de Wizarding World dankzij uitzonderlijke RPG-gameplay! Inclusief pre-order DLC Onyx Hippogriff De Hogwarts Legacy - Deluxe Edition voor Nintendo Switch bevat: - Zwarte-Kunstenpakket: - Berijdbare Terzieler - Strijdarena Zwarte Kunsten - Cosmetische set Zwarte Kunsten Begeef jezelf in een veelzijdige, adembenemende tovenaarswereld vol actie en magie en ontdek het mysterieuze verhaal als jouw eigen Harry Potter personage.

bol.com | €78,10 | bekijken >

15. Super Mario Odyssey - Nintendo Switch

Super Mario Odyssey - Nintendo Switch

Dit is Super Mario Odyssey voor de Nintendo Switch. Het is tijd voor een groots avontuur dus laat de Odyssee maar beginnen! Gaan prinses Peach en Bowser trouwen?! Bowser heeft prinses Peach weer eens ontvoerd, en dit keer heeft hij een vorstelijke bruiloft voor ogen! Maar Mario steekt er een stokje voor! De stekelige bruiloft in spe is een wereldreis begonnen om de feestelijkheden voor te bereiden.

bol.com | €49,99 | bekijken >

16. Kirby en de Vergeten Wereld - Nintendo Switch

Kirby en de Vergeten Wereld - Nintendo Switch

Dit is Kirby en de Vergeten Wereld voor de Nintendo Switch. Ga met de schattige en krachtige held Kirby op avontuur in de vergeten wereld. Dit kleurrijke 3D-platformavontuur voor de Nintendo Switch-systemen is rijk aan wonderen, wildernissen en Waddle Dee’s. In dit spannende avontuur kunnen spelers gebruik maken van Kirby’s veelzijdige vaardigheden om vijanden te verslaan en hun weg te vinden door levendige 3D-werelden, waarin de resten van een verloren beschaving door de natuur zijn overwoekerd. In deze werelden moet Kirby vele platform-uitdagingen overwinnen om de Waddle Dee’s te bereiken die aan het einde van elke stage gevangen zitten.

bol.com | €49,99 | bekijken >

17. Animal Crossing: New Horizons - Nintendo Switch

Animal Crossing: New Horizons - Nintendo Switch

Duik nu in Animal Crossing New Horizons voor de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite, volledig speelbaar in het Nederlands. Maak je snel klaar voor een nieuw leven op een prachtig onbewoond eiland met o.a. Nook en zijn vriendjes! De populaire game Animal Crossing is bekend van de oudere Nintendo consoles zoals de Nintendo 3DS (Animal Crossing: New Leaf) en de Wii U (Animal Crossing: amiibo Festival) en nu volledig terug op de nieuwste generatie Nintendo consoles. Over Animal Crossing: New Horizons Met het super exclusieve Eilandleven-pakket van Nook Inc.

bol.com | €49,99 | bekijken >

18. PAW Patrol World - Nintendo Switch

PAW Patrol World - Nintendo Switch

PAW Patrol World Verken de wereld van PAW Patrol als nooit tevoren, in een open 3D-spel waarin alles mogelijk is! Speel als je favoriete puppy's, bestuur hun voertuigen en maak een einde aan de zeppelinchaos van Burgemeester Humdinger. Geniet van een gloednieuw verhaal en op de tv-serie geïnspireerde missies, die je meevoeren naar Avonturenbaai, de berg van Jake, de jungle en Blaffenburcht. Pas je spel aan met talloze verzamelobjecten, zoals emotes, puppy-outfits, voertuigstickers, postzegels en kunstwerken voor de Chickaletta-tentoonstelling.

bol.com | €27,00 | bekijken >

19. New Super Mario Bros. U Deluxe - Nintendo Switch

New Super Mario Bros. U Deluxe - Nintendo Switch

Speel met Super Mario of Luigi in New Super Mario Bros. U Deluxe voor de Nintendo Switch. Onderschat nooit de verbeelding van een slechterik. Zijn plannen om prinses Peach te ontvoeren zijn al zó vaak mislukt, dat Bowser dit keer besluit het hele kasteel van Peach dan maar te stelen! Als onderdeel van zijn snode plan worden Mario, Luigi en vrienden uit het kasteel verdreven en naar de uithoeken van het koninkrijk gestuurd. Om terug te keren naar Peach' kasteel moeten ze oceanen, woestijnen, moerassen en sneeuwvlaktes overwinnen.

bol.com | €50,00 | bekijken >

20. Five Nights at Freddy's: Security Breach - Switch

Five Nights at Freddy's: Security Breach - Switch

Het volgende angstaanjagende hoofdstuk in de populaire Five Nights at Freddy’s reeks. Five Nights at Freddy’s: Security Breach is het nieuwste deel van de gezinsvriendelijke horrorgame die populair is bij miljoenen spelers overal ter wereld. Speel als Gregory, een jongetje dat 's nachts gevangen zit in Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex. Met de hulp van Freddy Fazbear zelf moet Gregory de bijna niet stoppende jacht zien te overleven van bekende Five Nights at Freddy's-personages - en ook nieuwe gruwelijke gevaren. De jagers en de prooi - Zodra de nachtprotocollen in werking worden gesteld, zullen de animatronics in Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex alle indringers meedogenloos opjagen.

bol.com | €33,17 | bekijken >