De populairste Nintendo Switch spellen van dit moment

Nintendo Switch Spellen

Ben je op zoek naar een leuk spel voor de Nintendo Switch? Dan zul je er zeker één vinden in onderstaande lijst. Wij hebben de populairste Nintendo Switch spellen van dit moment voor je op een rij gezet en deze lijst wordt up-to-date gehouden.

1. Nintendo Switch Sports - Nintendo Switch

Nintendo Switch Sports - Nintendo Switch

Zwaai, trap of smash je naar de overwinning in Nintendo Switch Sports! Speel offline samen met vrienden of online met spelers van over de hele wereld. Ben jij de beste in volleybal, voetbal, bowling of badminton? Show je skills in Nintendo Switch Sports! Tijd voor basketbal! Basketbal komt als gratis update naar Spocco Square in Nintendo Switch Sports. Gebruik bewegingsbesturing om zo veel mogelijk punten te scoren binnen de tijd in '3-puntsuitdaging' voor één speler. Als je zin hebt om wat competitiever te werk te gaan, kun je lokaal met maximaal vier spelers spelen in 5 op een rij of 3-puntsuitdaging, of lokaal of online dribbelen, passen en scoren in 2-tegen-2-wedstrijden.

€ 43,99

Bekijken >

2. Super Mario Party: Jamboree - Nintendo Switch

Super Mario Party: Jamboree - Nintendo Switch

Super Mario Party Jamboree: Mario en vrienden komen aan op een enorm eilandresort voor de nieuwste game in de Mario Party- Ontdek vijf nieuwe spelborden: gebruik de roltrappen in Regenboogplaza, blijf op de baan in Dobbelblokcircuit en beleef zonnige (ge)tijden naast een actieve vulkaan in Goomba-baai, om er een paar te noemen. Ook maken twee spelborden uit vroegere Mario Party-games hun rentree. Meer dan 110 minigames Bovendien zijn er meer dan 110 minigames om te spelen, de grootste selectie in de Mario Party-serie ooit. Beleef spectaculaire uitdagingen, puzzels die je vernuft op de proef stellen en zelfs enkele die je speelt met bewegingsbesturing.

€ 53,99

Bekijken >

3. Luigi's Mansion 2 HD - Nintendo Switch

Luigi's Mansion 2 HD - Nintendo Switch

Dit is de nieuwste Luigi’s Mansion 2 HD: Verken diverse griezelige landhuizen en maak schoon schip als de bangelijke Luigi in deze visueel verbeterde versie van Luigi’s Mansion 2. Waar is de donkere maan? De Schaduwvallei gaat gehuld in een onheilspellende mist! De eigenaardige donkere maan die ooit aan de nachtelijke hemel prijkte – en de spoken in het gebied rustig hield – is op mysterieuze wijze in stukjes uiteengevallen. Spookonderzoeker professor K. Wibus heeft dit vreemde fenomeen zien gebeuren en schakelt de hulp van Luigi in om de spoken die voor trammelant in de vallei zorgen, te stoppen.

€ 48,99

Bekijken >

4. Super Mario Bros. Wonder - Nintendo Switch

Super Mario Bros. Wonder - Nintendo Switch

Betreed een wonderlijke wereld in Super Mario Bros. Wonder voor de Nintendo Switch! Dankzij de wonderbloemen wordt de klassieke zijwaartsscrollende Mario-gameplay volledig op z'n kop gezet! Deze voorwerpen zorgen voor spectaculaire effecten die je moet zien om ze te geloven. Zie met je eigen ogen hoe buizen tot leven komen, zet de boel op stelten als een enorme stekelbal en ervaar nog meer onverwachte gebeurtenissen. Op een dag in het bloemenrijk..

€ 46,99

Bekijken >

5. Hogwarts Legacy - Nintendo Switch

Hogwarts Legacy - Nintendo Switch

Dit is Hogwarts Legacy voor de Nintendo Switch. Hogwarts Legacy is een actie-RPG in een open wereld, die zich afspeelt in de wereld uit de Harry Potter-boeken. Verken en ontdek magische wezens, pas je personage aan, brouw drankjes, leer toverspreuken, bouw je talenten uit en word de tovenaar die je wil zijn. Ervaar Zweinstein ten tijde van 1800. Maak vrienden, vecht tegen Duistere tovenaars en bepaal uiteindelijk het lot van de tovenaarswereld. Jij creëert je eigen verhaal. Beleef het Ongeschrevene.

€ 40,00

Bekijken >

6. Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch

Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch

In Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch racen populaire personages uit de vorige Mario series tegen elkaar op circuits van het Paddenstoelenrijk met allerlei speciale voorwerpen. Spelers hebben de mogelijkheid om met gebruik van speciale voorwerpen zijn of haar tegenstanders dwars te liggen, zoals het beruchte Spiny-schild wat de speler op koppositie automatisch aanvalt. Voor een extra dimensie zijn er antizwaartekracht-zones waarbij spelers over muren, watervallen en plafonds racen voor extra snelheid. Ben je een beginnende speler en wil je in eerste instantie meer comfort tijdens het racen? Maak gebruik van de nieuwe stuurhulpfunctie, deze zorgt ervoor dat je op de baan blijft.

€ 47,95

Bekijken >

7. The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom: Het is aan Zelda en haar wijsheid om het koninkrijk Hyrule te redden in een gloednieuw verhaal in de The Legend of Zelda-serie. De inwoners van Hyrule zijn verzonken door vreemde scheuren die plotseling zijn verschenen. Een bekende krijger is één van de vermisten. Werk samen met de mysterieuze Tri en gebruik de kracht van Tri's staf' om echo's te maken – imitaties van dingen die je om je heen vindt. Je kunt deze echo’s vervolgens altijd inzetten hoe je maar wilt om puzzels op te lossen en vijanden te vellen.

€ 53,99

Bekijken >

8. Princess Peach: Showtime! - Nintendo Switch

Princess Peach: Showtime! - Nintendo Switch

Princess Peach is klaar om te schitteren op de Nintendo Switch in Princess Peach: Showtime! Wanneer prinses Peach en haar entourage van Toads naar het Sprankeltheater gaan om een voorstelling bij te wonen, verschijnen Grape en haar Zure Tros ten tonele om de show te stelen. Nu is het aan Peach en Stella, de beschermer van het theater, om de voorstelling en de hele boel te redden.

€ 46,99

Bekijken >

9. Minecraft - Nintendo Switch

Minecraft - Nintendo Switch

In de wondere wereld van Minecraft start het avontuur met je eigen verbeelding! Je kunt blokken breken, plaatsen en er precies mee doen wat je wilt. Probeer een zo diep mogelijk gat te graven of maak een schuilplaats om 's nachts in te schuilen voor de verschrikkelijke monsters. Van stenen hut tot kasteel, van eenvoudig idee tot super-ambitieus plan; jij bepaalt hoe het spel wordt gespeeld. Wees dapper, nieuwsgierig en origineel.

€ 25,99

Bekijken >

10. Animal Crossing: New Horizons - Nintendo Switch

Animal Crossing: New Horizons - Nintendo Switch

Duik nu in Animal Crossing New Horizons voor de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite, volledig speelbaar in het Nederlands. Maak je snel klaar voor een nieuw leven op een prachtig onbewoond eiland met o.a. Nook en zijn vriendjes! De populaire game Animal Crossing is bekend van de oudere Nintendo consoles zoals de Nintendo 3DS (Animal Crossing: New Leaf) en de Wii U (Animal Crossing: amiibo Festival) en nu volledig terug op de nieuwste generatie Nintendo consoles. Over Animal Crossing: New Horizons Met het super exclusieve Eilandleven-pakket van Nook Inc.

€ 48,99

Bekijken >

11. Mario & Luigi: Brothership - Nintendo Switch

Mario & Luigi: Brothership - Nintendo Switch

Mario & Luigi: Brothership: Stap aan boord voor een (b)roerig RPG-avontuur met Mario en Luigi! De broers zijn terug voor een gloednieuwe game in de Mario & Luigi-serie, waarin ze de zeilen hijsen op Zeiland (deels schip, deels eiland) om naar het vasteland van Concordia te gaan. Speel als de besnorde broers en verken de meest uiteenlopende eilanden, van tropische regenwouden tot bruisende steden. Nieuwe vrienden Ontmoet onderweg nieuwe vrienden en bekende gezichten uit het Paddenstoelenrijk, zoals Peach en Bowser. Neem het roer in handen en vertrouw op de broederlijke band tussen Mario en Luigi om heldendaden te verrichten.

€ 53,99

Bekijken >

12. Paper Mario: The Thousand-Year Door - Nintendo Switch

Paper Mario: The Thousand-Year Door - Nintendo Switch

Paper Mario: The Thousand-Year Door: De Nintendo GameCube-game is terug met vernieuwde graphics! Ga met Mario en zijn vrienden op een RPG-avontuur en ontdek de legendarische schat achter de Millenniumpoort. Kan Mario zijn papieren missie voltooien, of gaat alles helemaal vouwt? De zoektocht naar de kristallen sterren begint Wanneer Mario door prinses Peach wordt meegevraagd om te gaan schatzoeken, gaat hij naar het stadje Boevechem. Maar als hij daar aankomt, is Peach nergens te bekennen! Nadat hij lucht krijgt van de legende van de kristallen sterren, trekt hij eropuit om deze mythische schatten te vinden en hopelijk Peach aan te treffen.

€ 49,49

Bekijken >

13. Luigi's Mansion 3 - Nintendo Switch

Luigi's Mansion 3 - Nintendo Switch

Griezel mee in Luigi's volgende griezelavontuur: Luigi's Mansion 3 voor de Nintendo Switch! Luigi denkt een fantastische vakantie te gaan beleven met Mario en zijn vrienden. Zijn droom loopt echter al snel uit op een nachtmerrie. Mario en de anderen worden namelijk gevangengenomen. Luigi zal zijn angst opzij moeten zetten om ze te redden. Gelukkig wordt onze held op sokken wederom bijgestaan door professor K. Wibus. Gewapend met de nieuwe Spookzuiger G-00 moet de groene angsthaas zich een weg zien te banen door een hotel vol eigenaardige kamers en onderweg allerlei spoken verslaan. Als je niet voorbij een bepaald obstakel kunt komen, kun je Gooigi oproepen.

€ 48,99

Bekijken >

14. Super Mario Odyssey - Nintendo Switch

Super Mario Odyssey - Nintendo Switch

Dit is Super Mario Odyssey voor de Nintendo Switch. Het is tijd voor een groots avontuur dus laat de Odyssee maar beginnen! Gaan prinses Peach en Bowser trouwen?! Bowser heeft prinses Peach weer eens ontvoerd, en dit keer heeft hij een vorstelijke bruiloft voor ogen! Maar Mario steekt er een stokje voor! De stekelige bruiloft in spe is een wereldreis begonnen om de feestelijkheden voor te bereiden.

€ 48,99

Bekijken >

15. The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom - Nintendo Switch

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom - Nintendo Switch

Dit is The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch. In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild bepaal je zelf welk pad je aflegt door de prachtige landschappen van Hyrule en op de mysterieuze eilanden die in de lucht zweven. Weet jij het met Links nieuwe vaardigheden op te nemen tegen het kwaad dat het koninkrijk bedreigt? Beleef een gigantisch avontuur dat je nooit meer vergeet en start de reis van je leven in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom! Link kan gebruik maken van deze nieuwe krachten: Hechten - Met deze vaardigheid kan hij voorwerpen aan elkaar plakken om nieuwe wapens met unieke effecten te maken.

€ 49,95

Bekijken >

16. Mario Party Superstars - Nintendo Switch

Mario Party Superstars - Nintendo Switch

Dit is Mario Party Superstars voor de Nintendo Switch. Bouw een feestje met een sterrencollectie van Mario Party-borden en -minigames! De nieuwe 2021-uitgave van Super Mario Party bevat vijf klassieke borden uit het Nintendo 64-tijdperk en een collectie van 100 minigames uit de hele Mario Party-serie – en alle spelstanden kunnen ook online worden gespeeld! Een sterrencollectie van klassieke Nintendo 64-borden Mario Party is terug met vijf klassieke borden uit de Mario Party-games voor de Nintendo 64. Op het bord Peach' verjaardagstaart uit het oorspronkelijke Mario Party wordt de strijd om de meeste sterren (en het saboteren van je tegenstanders) een plakkerige boel.

€ 47,99

Bekijken >

17. It Takes Two - Nintendo Switch

It Takes Two - Nintendo Switch

It Takes TwoGa op de meest fantastische reis van je leven in It Takes Two, een uniek platformavontuur dat puur voor coöp is gemaakt. Nodig een vriend of vriendin uit om gratis te spelen met Friend's Pass* en werk samen om een enorme variëteit aan vrolijke, onverwachte uitdagingen te voltooien. In elk level ontdek je unieke en verbonden vaardigheden voor je personages. Help elkaar langs onverwachte obstakels en lachwekkende momenten. Laat je omarmen door het oprechte verhaal van een gebroken relatie. It Takes Two is ontwikkeld door Hazelight, marktleider op het gebied van coöpgames.

€ 33,29

Bekijken >

18. New Super Mario Bros. U Deluxe - Nintendo Switch

New Super Mario Bros. U Deluxe - Nintendo Switch

Speel met Super Mario of Luigi in New Super Mario Bros. U Deluxe voor de Nintendo Switch! Onderschat nooit de verbeelding van een slechterik. Zijn plannen om prinses Peach te ontvoeren zijn al zó vaak mislukt, dat Bowser dit keer besluit het hele kasteel van Peach dan maar te stelen! Als onderdeel van zijn snode plan worden Mario, Luigi en vrienden uit het kasteel verdreven en naar de uithoeken van het koninkrijk gestuurd. Om terug te keren naar Peach' kasteel moeten ze oceanen, woestijnen, moerassen en sneeuwvlaktes overwinnen.

€ 47,99

Bekijken >

19. Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Switch (Code in a Box)

Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Switch (Code in a Box)

Verken een wereld vol magie van Disney en Pixar! Ontdek rijke verhalen terwijl je de perfecte buurt bouwt naast de geliefde personages van Disney en Pixar. Disney Dreamlight Valley is een hybride tussen een life-sim en een avonturengame met opdrachten, ontdekking en spannende activiteiten waarin zowel oude als nieuwe vrienden van Disney en Pixar terugkomen. Dreamlight Valley, wat ooit een idyllisch eiland was, was een plaats waar de personages van Disney en Pixar in harmonie leefden - tot het Grote Vergeten.

€ 39,00

Bekijken >

20. Mario + Rabbids Sparks of Hope - Nintendo Switch

Mario + Rabbids Sparks of Hope - Nintendo Switch

Vorm een team samen met Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid-Peach, Rabbid-Luigi en hun vrienden op een kosmische reis om een kwaadaardige entiteit te verslaan en je Spark-maatjes te redden. Verken de planeten in de melkweg terwijl je mysterieuze geheimen en meeslepende quests ontdekt! KENMERKEN: Stel je droomteam samen met drie helden uit een eclectische selectie van negen. Versla alle nieuwe eindbazen en ook een aantal bekende vijanden in de melkweg. Red de griezelige Sparks in de melkweg, zij geven je diverse krachten die je helpen tijdens jouw gevechten.

€ 19,99

Bekijken >