De populairste Nintendo Switch spellen van dit moment

Nintendo Switch Spellen

Ben je op zoek naar een leuk spel voor de Nintendo Switch? Dan zul je er zeker één vinden in onderstaande lijst. Wij hebben de populairste Nintendo Switch spellen van dit moment voor je op een rij gezet en deze lijst wordt up-to-date gehouden.

1. Super Mario Bros. Wonder - Nintendo Switch

Super Mario Bros. Wonder - Nintendo Switch

Betreed een wonderlijke wereld in Super Mario Bros. Wonder voor de Nintendo Switch! Dankzij de wonderbloemen wordt de klassieke zijwaartsscrollende Mario-gameplay volledig op z'n kop gezet! Deze voorwerpen zorgen voor spectaculaire effecten die je moet zien om ze te geloven. Zie met je eigen ogen hoe buizen tot leven komen, zet de boel op stelten als een enorme stekelbal en ervaar nog meer onverwachte gebeurtenissen. Op een dag in het bloemenrijk..

€ 51,99

Bekijk op bol.com >

2. Mario vs. Donkey Kong - Nintendo Switch

Mario vs. Donkey Kong - Nintendo Switch

Mario vs. Donkey Kong: De rivaliteit op de Game Boy Advance bereikt wederom een kookpunt op de Nintendo Switch. Donkey Kong heeft alle Mini-Mario’s gestolen en Mario is vastberaden om al dit speelgoed terug te halen. Gebruik je verstand en je kracht om je een weg te banen door een reeks steeds moeilijker wordende levels – en in deze bijgewerkte versie van de game kun je zelfs met een tweede speler spelen in de lokale coöpstand.*³. Het gevecht tegen Donkey KongVerzamel sleutels, bereik platformen met een handstandsprong of een achterwaartse salto en breng de Mini-Mario’s in veiligheid.

€ 42,19

Bekijk op bol.com >

3. Nintendo Switch Sports - Nintendo Switch

Nintendo Switch Sports - Nintendo Switch

Dit is Nintendo Switch Sports voor de Nintendo Switch. Zwaai, trap of smash je naar de overwinning! Speel offline samen met vrienden of online met spelers van over de hele wereld. Ben jij de beste in volleybal, voetbal, bowling of badminton? Show je skills in Nintendo Switch Sports! Let op: Inclusief beenband voor het plaatsen van de Joy-Con. Maak het Joy-Con-polsbandje vast aan de Joy-Con en trek het polsbandje strak tot aan je pols om ervoor te zorgen dat je de Joy-Con tijdens het spelen niet verliest. Zorg ervoor dat je tijdens het spelen genoeg ruimte om je heen hebt. Ga tijdens het spelen niet te dicht bij de televisie staan.

€ 41,98

Bekijk op bol.com >

4. Hogwarts Legacy - Nintendo Switch

Hogwarts Legacy - Nintendo Switch

Dit is Hogwarts Legacy voor de Nintendo Switch. Hogwarts Legacy is een actie-RPG in een open wereld, die zich afspeelt in de wereld uit de Harry Potter-boeken. Verken en ontdek magische wezens, pas je personage aan, brouw drankjes, leer toverspreuken, bouw je talenten uit en word de tovenaar die je wil zijn. Ervaar Zweinstein ten tijde van 1800. Maak vrienden, vecht tegen Duistere tovenaars en bepaal uiteindelijk het lot van de tovenaarswereld. Jij creëert je eigen verhaal. Beleef het Ongeschrevene.

€ 44,99

Bekijk op bol.com >

5. Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch

Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch

In Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch racen populaire personages uit de vorige Mario series tegen elkaar op circuits van het Paddenstoelenrijk met allerlei speciale voorwerpen. Spelers hebben de mogelijkheid om met gebruik van speciale voorwerpen zijn of haar tegenstanders dwars te liggen, zoals het beruchte Spiny-schild wat de speler op koppositie automatisch aanvalt. Voor een extra dimensie zijn er antizwaartekracht-zones waarbij spelers over muren, watervallen en plafonds racen voor extra snelheid. Ben je een beginnende speler en wil je in eerste instantie meer comfort tijdens het racen? Maak gebruik van de nieuwe stuurhulpfunctie, deze zorgt ervoor dat je op de baan blijft.

€ 47,95

Bekijk op bol.com >

6. Paper Mario: The Thousand-Year Door - Nintendo Switch

Paper Mario: The Thousand-Year Door - Nintendo Switch

Paper Mario: The Thousand-Year Door: De Nintendo GameCube-game is terug met vernieuwde graphics! Ga met Mario en zijn vrienden op een RPG-avontuur en ontdek de legendarische schat achter de Millenniumpoort. Kan Mario zijn papieren missie voltooien, of gaat alles helemaal vouwt? De zoektocht naar de kristallen sterren begintWanneer Mario door prinses Peach wordt meegevraagd om te gaan schatzoeken, gaat hij naar het stadje Boevechem. Maar als hij daar aankomt, is Peach nergens te bekennen! Nadat hij lucht krijgt van de legende van de kristallen sterren, trekt hij eropuit om deze mythische schatten te vinden en hopelijk Peach aan te treffen.

€ 59,95

Bekijk op bol.com >

7. Luigi's Mansion 2 HD - Nintendo Switch

Luigi's Mansion 2 HD - Nintendo Switch

Luigi’s Mansion 2 HD: Verken diverse griezelige landhuizen en maak schoon schip als de bangelijke Luigi in deze visueel verbeterde versie van Luigi’s Mansion 2. De Schaduwvallei zit vol griezelige locaties en slimme spoken. Gelukkig heeft Luigi het juiste gereedschap bij de hand om de klus te klaren, zoals de fantoomflitser om vijanden te verlammen en zijn vertrouwde Spookzuiger om spoken of voorwerpen mee op te zuigen. En dat is maar goed ook, want zijn paranormale uitstapjes brengen hem naar diverse locaties, zoals een voormalig plantenlaboratorium, een vervallen klokkenfabriek en een met sneeuw en ijs bedekte mijn, om maar een paar voorbeelden te noemen.

€ 59,95

Bekijk op bol.com >

8. Princess Peach: Showtime! - Nintendo Switch

Princess Peach: Showtime! - Nintendo Switch

Princess Peach: Showtime! De prinses is klaar om te schitteren op de Nintendo Switch. Wanneer prinses Peach en haar entourage van Toads naar het Sprankeltheater gaan om een voorstelling bij te wonen, verschijnen Grape en haar Zure Tros ten tonele om de show te stelen. Nu is het aan Peach en Stella, de beschermer van het theater, om de voorstelling en de hele boel te redden.

€ 56,99

Bekijk op bol.com >

9. Minecraft - Nintendo Switch

Minecraft - Nintendo Switch

Dit is Minecraft voor de Nintendo Switch. In de wondere wereld van Minecraft start het avontuur met je eigen verbeelding. Je kunt blokken breken, plaatsen en er precies mee doen wat je wilt. Probeer een zo diep mogelijk gat te graven of maak een schuilplaats om 's nachts in te schuilen voor de verschrikkelijke monsters. Van stenen hut tot kasteel, van eenvoudig idee tot super-ambitieus plan; jij bepaalt hoe het spel wordt gespeeld. Wees dapper, nieuwsgierig en origineel.

€ 25,95

Bekijk op bol.com >

10. Mario Party Superstars - Nintendo Switch

Mario Party Superstars - Nintendo Switch

Dit is Mario Party Superstars voor de Nintendo Switch. Bouw een feestje met een sterrencollectie van Mario Party-borden en -minigames! De nieuwe 2021-uitgave van Super Mario Party bevat vijf klassieke borden uit het Nintendo 64-tijdperk en een collectie van 100 minigames uit de hele Mario Party-serie – en alle spelstanden kunnen ook online worden gespeeld! Een sterrencollectie van klassieke Nintendo 64-bordenMario Party is terug met vijf klassieke borden uit de Mario Party-games voor de Nintendo 64. Op het bord Peach' verjaardagstaart uit het oorspronkelijke Mario Party wordt de strijd om de meeste sterren (en het saboteren van je tegenstanders) een plakkerige boel.

€ 49,99

Bekijk op bol.com >

11. EA Sports FC 24 - Nintendo Switch

EA Sports FC 24 - Nintendo Switch

EA SPORTS FC 24 voor de Nintendo Switch is een nieuw tijdperk voor The World's Game: meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers, meer dan 700 teams en meer dan 30 competities die samenspelen in de meest authentieke voetbalervaring die ooit is gecreëerd. EA SPORTS FC24 is het volgende hoofdstuk in een meer vernieuwende toekomst van het voetbal.

€ 38,30

Bekijk op bol.com >

12. Super Mario Party - Nintendo Switch

Super Mario Party - Nintendo Switch

Dit is Super Mario Party voor de Nintendo Switch. De Mario Party-serie komt naar het Nintendo Switch-systeem met extreem veel pret voor iedereen. De originele bordspelstijl is vernieuwd en bevat nu nog meer strategische elementen, zoals specifieke dobbelblokken voor elk personage. Met de nieuwe spelstanden en minigames, gecombineerd met een traditionele bordspelstijl, kan het feestje altijd, overal en met iedereen beginnen.De game heeft ook compleet nieuwe manieren om te spelen, waaronder minigames die je met de Joy-Con-controller kunt spelen en nieuwe spelstanden voor dolle pret met je gezin en vrienden.

€ 52,00

Bekijk op bol.com >

13. Super Mario Odyssey - Nintendo Switch

Super Mario Odyssey - Nintendo Switch

Dit is Super Mario Odyssey voor de Nintendo Switch. Het is tijd voor een groots avontuur dus laat de Odyssee maar beginnen! Gaan prinses Peach en Bowser trouwen?! Bowser heeft prinses Peach weer eens ontvoerd, en dit keer heeft hij een vorstelijke bruiloft voor ogen! Maar Mario steekt er een stokje voor! De stekelige bruiloft in spe is een wereldreis begonnen om de feestelijkheden voor te bereiden.

€ 48,95

Bekijk op bol.com >

14. New Super Mario Bros. U Deluxe - Nintendo Switch

New Super Mario Bros. U Deluxe - Nintendo Switch

Speel met Super Mario of Luigi in New Super Mario Bros. U Deluxe voor de Nintendo Switch. Onderschat nooit de verbeelding van een slechterik. Zijn plannen om prinses Peach te ontvoeren zijn al zó vaak mislukt, dat Bowser dit keer besluit het hele kasteel van Peach dan maar te stelen! Als onderdeel van zijn snode plan worden Mario, Luigi en vrienden uit het kasteel verdreven en naar de uithoeken van het koninkrijk gestuurd. Om terug te keren naar Peach' kasteel moeten ze oceanen, woestijnen, moerassen en sneeuwvlaktes overwinnen.

€ 51,99

Bekijk op bol.com >

15. Animal Crossing: New Horizons - Nintendo Switch

Animal Crossing: New Horizons - Nintendo Switch

Duik nu in Animal Crossing New Horizons voor de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite, volledig speelbaar in het Nederlands. Maak je snel klaar voor een nieuw leven op een prachtig onbewoond eiland met o.a. Nook en zijn vriendjes! De populaire game Animal Crossing is bekend van de oudere Nintendo consoles zoals de Nintendo 3DS (Animal Crossing: New Leaf) en de Wii U (Animal Crossing: amiibo Festival) en nu volledig terug op de nieuwste generatie Nintendo consoles.Over Animal Crossing: New HorizonsMet het super exclusieve Eilandleven-pakket van Nook Inc.

€ 51,99

Bekijk op bol.com >

16. Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Switch (Code in a Box)

Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Switch (Code in a Box)

Verken een wereld vol magie van Disney en Pixar! Ontdek rijke verhalen terwijl je de perfecte buurt bouwt naast de geliefde personages van Disney en Pixar. Disney Dreamlight Valley is een hybride tussen een life-sim en een avonturengame met opdrachten, ontdekking en spannende activiteiten waarin zowel oude als nieuwe vrienden van Disney en Pixar terugkomen. Dreamlight Valley, wat ooit een idyllisch eiland was, was een plaats waar de personages van Disney en Pixar in harmonie leefden - tot het Grote Vergeten.

€ 38,19

Bekijk op bol.com >

17. Just Dance 2024 - Nintendo Switch - Code in a box

Just Dance 2024 - Nintendo Switch - Code in a box

.

€ 45,29

Bekijk op bol.com >

18. The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom - Nintendo Switch

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom - Nintendo Switch

Dit is The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch. In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild bepaal je zelf welk pad je aflegt door de prachtige landschappen van Hyrule en op de mysterieuze eilanden die in de lucht zweven. Weet jij het met Links nieuwe vaardigheden op te nemen tegen het kwaad dat het koninkrijk bedreigt? Beleef een gigantisch avontuur dat je nooit meer vergeet en start de reis van je leven in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom! Link kan gebruik maken van deze nieuwe krachten: Hechten - Met deze vaardigheid kan hij voorwerpen aan elkaar plakken om nieuwe wapens met unieke effecten te maken.

€ 59,90

Bekijk op bol.com >

19. Kirby en de Vergeten Wereld - Nintendo Switch

Kirby en de Vergeten Wereld - Nintendo Switch

Dit is Kirby en de Vergeten Wereld voor de Nintendo Switch. Ga met de schattige en krachtige held Kirby op avontuur in de vergeten wereld. Dit kleurrijke 3D-platformavontuur voor de Nintendo Switch-systemen is rijk aan wonderen, wildernissen en Waddle Dee’s. In dit spannende avontuur kunnen spelers gebruik maken van Kirby’s veelzijdige vaardigheden om vijanden te verslaan en hun weg te vinden door levendige 3D-werelden, waarin de resten van een verloren beschaving door de natuur zijn overwoekerd. In deze werelden moet Kirby vele platform-uitdagingen overwinnen om de Waddle Dee’s te bereiken die aan het einde van elke stage gevangen zitten.

€ 51,95

Bekijk op bol.com >

20. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury - Nintendo Switch

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury - Nintendo Switch

Verken samen een leuke wereld! Sluit je aan bij Mario, Luigi, Peach en Toad, en ga op avontuur om het koninkrijk van de Libellas te redden in Super Mario 3D World + Bowser's Fury op de Nintendo Switch! Speel alleen of met maximaal drie andere spelers, en ga op weg om Prinses Libella en haar onderdanen te redden in deze herwerkte versie van Super Mario 3D World. Vervolgens kun je alleen of met een vriend Bowser Jr. helpen om zijn vader terug te veranderen naar zijn normale staat in een geheel nieuw bonuse avontuur: Bowser's Fury. Een 'miaou'verleuk avontuur voor maximaal vier spelers.

€ 52,99

Bekijk op bol.com >