De populairste PlayStation 5 games van dit moment

playstation 5 games

“Welke games moet ik kopen voor mijn PlayStation 5?” Dit is wat jij jezelf waarschijnlijk afvraagt. Je wilt zien welke games de beste paradepaardjes van PlayStation 5 zijn. En ook welke games het maximale uit jouw PlayStation 5 naar boven halen. Hoewel de PlayStation 5 nog in de kinderschoenen staat, is er al een grote verzameling aan games beschikbaar. Waaronder een aantal titels die je met geen enkele andere game-console kunt spelen.

Wij hebben hieronder de games geselecteerd die wij als de absolute beste van de PlayStation 5 beschouwen. In de loop van de tijd zal dit artikel worden bijgewerkt met de nieuwste releases waarvan we denken dat ze de top 20 halen. Dus hou deze pagina goed in de gaten.

Welk spel je ook kiest, wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe PlayStation 5 game!

1. Horizon: Forbidden West - PS5

Horizon: Forbidden West - PS5

Dit is Horizon: Forbidden West voor de Playstation 5 (PS5). Een vervolg op Horizon: Zero Dawn. Sluit je aan bij Aloy terwijl ze het Verboden West trotseert - een majestueuze maar gevaarlijke grens die mysterieuze nieuwe bedreigingen verbergt. Trotseer een uitgestrekte open wereld Ontdek verre gebieden, nieuwe vijanden, rijke culturen en kleurrijke personages. Een majestueus land Verken de prachtige bossen, gezonken steden en reusachtige bergen van het Amerika in de verre toekomst. Trotseer nieuwe gevaren Neem het in strategische gevechten op tegen enorme machines en hun menselijke berijders door wapens, uitrusting en vallen te maken van hun onderdelen.

Prijs: €62,99

Bekijk deze game

2. Elden Ring - Day One Edition - PS5

Elden Ring - Day One Edition - PS5

De Golden Order werd verbroken. Sta op, Tarnished, en laat gratie jullie stappen leiden. Zwaai met de kracht van de Elden Ring. Word Elden Lord in Lands Between. ELDEN RING, ontwikkeld door FromSoftware Inc. en geproduceerd door BANDAI NAMCO Entertainment Inc., is een fantasy action-RPG en het meest ambitieuze spel ooit door FromSoftware gecreëerd, in een wereld boordevol mysterie waar om elke hoek gevaar loert. Inhoud Elden Ring - Day One Edition / Launch Edition Game ELDEN RING (Een fysieke versie van de game is verkrijgbaar voor elk platform, uitgezonderd de pc-versie waar een Steam-code is voorzien.

Prijs: €54,00

Bekijk deze game

3. Gran Turismo 7 - PS5

Gran Turismo 7 - PS5

Dit is Gran Turismo 7 op de PlayStation 5 (PS5). Gran Turismo 7 borduurt voort op 25 jaar ervaring met de beste spelonderdelen uit de hele reeks. Of je nu een competitieve racer bent, een verzamelaar, een tuner, een ontwerper van bestickering, een fotograaf of een arcadefan, als je een passie hebt voor auto's kom je aan je trekken met onderdelen die zijn geïnspireerd door het heden, het verleden en de toekomst van Gran Turismo. Van klassieke bolides en circuits tot de terugkeer van het legendarische speltype GT-simulatie. En als je gek bent van racen kun je oefenen en de strijd aangaan in de speltypen FIA Championships en Sport*.Maar Gran Turismo 7 draait om meer dan racen alleen.

Prijs: €59,39

Bekijk deze game

4. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - PS5

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - PS5

Dit is LEGO Star Wars: The Skywalker Saga voor de Playstation 5. Beleef jouw favoriete momenten uit de negen Star Wars™-films in deze gloednieuwe LEGO®-videogame. Het universum is van jou! Beleef onvergetelijke momenten en aanhoudende actie, verteld met de unieke LEGO® humor. LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga is de meest uitgebreide LEGO® Star Wars™-game tot nu toe. Het bevat alle negen Skywalker-films, zoals het langverwachte slot van de reeks, Star Wars™: The Rise of Skywalker. In de game, dat in 2021 uitkomt, duiken spelers in de uitgebreide saga en kunnen ze talloze personages en voertuigen gebruiken om hun eigen unieke reis door het universum te maken.

Prijs: €46,69

Bekijk deze game

5. Ghostwire: Tokyo – PS5 (bol.com exclusive)

Ghostwire: Tokyo – PS5 (bol.com exclusive)

Dit is de exclusieve bol.com versie van Ghostwire: Tokyo voor de PS5 met tin poster. De inwoners van Tokio zijn verdwenen en de straten worden onveilig gemaakt door dodelijke, bovennatuurlijke krachten. Gebruik je elementvaardigheden om achter de waarheid van de verdwijning te komen en Tokio te redden. Tokio wordt overspoeld door dodelijke, bovennatuurlijke krachten, veroorzaakt door een gevaarlijke occultist. In één klap verdwijnt de hele bevolking spoorloos. Werk samen met een machtige spectrale entiteit die op wraak uit is en leer krachtige vaardigheden te gebruiken om de duistere waarheid achter de massaverdwijning te ontrafelen.

Prijs: €37,99

Bekijk deze game

6. Sniper Elite 5 - PlayStation 5

Sniper Elite 5 - PlayStation 5

Dit is Sniper Elite 5 voor de PlayStation 5, het nieuwste deel in de bekroonde Sniper Elite-serie. Sniper Elite 5 biedt ongeëvenaarde sniping, tactische gevechten in third-person en een verbeterde kill cam. Vecht je een weg door de meest immersieve maps tot nu toe, met vele echte locaties vastgelegd in verbluffend detail, en een verbeterd systeem voor navigeren waarmee je meer locaties kunt verkennen dan ooit tevoren. De missie Frankrijk, 1944 – Als onderdeel van een geheime operatie van de US Rangers om de Atlantikwall-forten langs de kust van Bretagne te verzwakken, komt elite-schutter Karl Fairburne in contact met het Franse Verzet.

Prijs: €54,99

Bekijk deze game

7. Deathloop - PS5 – Exclusieve bol.com editie incl. metal poster

Deathloop - PS5 – Exclusieve bol.com editie incl. metal poster

Dit is de exclusieve bol.com special edition inclusief metal poster van Deathloop voor de PS5. Deathloop is een vernieuwende firstperson shooter voor PlayStation 5 en PC van Arkane Lyon, de bekroonde studio achter de veelgeprezen Dishonored-reeks. De nieuwe IP van de studio heeft wederom het voor Arkane zo karakteristieke gameplayontwerp, dat gamers de uitdaging biedt op hun eigen manier te spelen. Over het verhaal van DEATHLOOP Spelers zitten als Colt vast in een time loop op het geheimzinnige eiland Blackreef en zijn gedwongen om dezelfde dag tot in de eeuwigheid opnieuw te beleven.

Prijs: €22,99

Bekijk deze game

8. Marvel's Spider-Man: Miles Morales - PS5

Marvel's Spider-Man: Miles Morales - PS5

Dit is Marvel's Spider-Man: Miles Morales voor de Playstation 5. In het nieuwste avontuur in het Marvel's Spider-Man-universum past tiener Miles Morales zich aan zijn nieuwe thuis aan terwijl hij in de voetsporen treedt van zijn mentor, Peter Parker, als een nieuwe Spider-Man. Maar wanneer een felle machtsstrijd zijn nieuwe thuis dreigt te vernietigen, beseft de aspirant-held dat er met grote macht ook een grote verantwoordelijkheid moet komen. Om heel Marvel's New York te redden, moet Miles de mantel van Spider-Man overnemen en het bezitten. De opkomst van Miles Morales Miles Morales ontdekt explosieve krachten die hem onderscheiden van zijn mentor, Peter Parker.

Prijs: €49,83

Bekijk deze game

9. Far Cry 6 Videogame - Yara Edition - Schietspel - PS5 Game

Far Cry 6 Videogame - Yara Edition - Schietspel - PS5 Game

Dit is Far Cry 6 - Yara Edition op de Playstation 5 (PS5). Welkom in Yara, een tropisch paradijs dat vastzit in het verleden. Anton Castillo is de dictator van Yara en wil zijn natie koste wat kost terugbrengen naar zijn oude glorie. Zijn zoon Diego volgt in zijn bloederige voetstappen. Hun meedogenloze onderdrukking heeft een revolutie ontketend. Hou deze productpagina in de gaten voor het laatste nieuws omtrent Far Cry 6. Pre-order bonus Pre-order nu om toegang te krijgen tot het Libertad Pack*. Dit pack bevat de "Libertad Outfit" voor je trouwe Chorizo en het hypermoderne wapen "Discos Locos". Deze discwerper laat je vijanden dansen op hun eigen graf.

Prijs: €34,48

Bekijk deze game

10. Assassin's Creed Valhalla Videogame - Actie en Avontuur - PS5 Game

Assassin's Creed Valhalla Videogame - Actie en Avontuur - PS5 Game

Dit is de standaard editie van Assassin’s Creed Valhalla voor de Playstation 5 (PS5), opvolger van de populaire voorgangers Assassin’s Creed: Odyssey en Assassin's Creed: Origins. In Assassin's Creed® Valhalla ben jij Eivor, een dappere Viking die grootgebracht is met verhalen over gevechten en glorie. Verken een dynamische en prachtige open wereld die zich afspeelt in de duistere middeleeuwen van Engeland. Overval je vijanden, breid je nederzetting uit en bouw je politieke macht op om jouw plaats tussen de goden in Walhalla te verdienen. Over het spel Assassin's Creed® Valhalla Het is de Negende eeuw na Christus.

Prijs: €24,99

Bekijk deze game

11. Sackboy: A Big Adventure - PS5

Sackboy: A Big Adventure - PS5

Dit is Sackboy: A Big Adventure voor de Playstation 5. Neem Sackboy mee op een episch 3D-platformavontuur met je vrienden. Ga spannende, onvoorspelbare uitdagingen aan terwijl je onderscheidende handgemaakte landen verkent door middel van diep meeslepende en expressieve bedieningselementen. Gevaarlijke platformervaring Verken hier, daar en overal terwijl je Sackboy's coole, diverse moveset gebruikt om een grote verscheidenheid aan spannende uitdagingen, woeste vijanden en verrassende verrassingen het hoofd te bieden. Opnieuw gevuld. Opnieuw gestikt. Opnieuw geritst.

Prijs: €39,99

Bekijk deze game

12. FIFA 22 - PS5

FIFA 22 - PS5

Dit is de FIFA 22 voor de PS5. Geniet nu alleen beschikbaar op de allernieuwste generatie consoles van de FIFA 22 Hypermotion gameplay-technologie. Dit levert meer realistische, responsieve en vloeiende gameplay-ervaring in elke wedstrijd in elke modus van FIFA 22 op alle consoles van de volgende generatie. Leer meer over Hypermotion gameplay-technologie De next-gen gameplaytechnologie combineert voor de eerste keer ooit twee technologieën, wat een revolutie teweegbrengt in de voetbalgameplay.

Prijs: €34,99

Bekijk deze game

13. Uncharted: Legacy of Thieves Collection - PS5

Uncharted: Legacy of Thieves Collection - PS5

Creëer je eigen nalatenschap in Uncharted: Legacy of Thieves Collection voor de PlayStation 5. Ervaar de spannende, cinematische verhaallijnen in de grootste topgames uit deze iconische Naughty Dog-franchise. Ontrafel geheimen uit de geschiedenis met de charmante dieven Nathan Drake en Chloe Frazer. Reis de hele wereld over en beleef buitengewone en wonderbaarlijke avonturen. Uncharted: Legacy of Thieves Collection bevat de bejubelde wereldwijde singleplayer-ervaringen van Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy, nu volledig geremasterd voor de PS5™-console met verbluffende graphics vol detail en een hogere framerate.

Prijs: €30,99

Bekijk deze game

14. Kena: Bridge of Spirits - Deluxe Edition - PS5

Kena: Bridge of Spirits - Deluxe Edition - PS5

Ga op een fascinerend avontuur met een uniek gezelschap en spannende gevechten in Kena: Bridge of Spirits Laat je meeslepen in een prachtige action-adventure game dat het verhaal vertelt van het meisje Kena. Zij is een Spirit Guide en moet, met haar unieke krachten, geesten helpen om de oversteek te maken van de fysieke wereld naar de geestenwereld. Tijdens haar tocht op weg naar de heilige bergschrijn komt zij kleine wezentjes tegen genaamd Rots, zij zullen Kena assisteren in het gevecht tegen diverse vijanden en grootse eindbazen. Ook kunnen deze wezentjes je helpen bij het oplossen van diverse puzzels. Vechten doe je in combinatie met de Rot, je staf en je pijl en boog.

Prijs: €44,00

Bekijk deze game

15. Tiny Tina's Wonderlands - Chaotic Great Edition - PS5

Tiny Tina's Wonderlands - Chaotic Great Edition - PS5

Begin aan een episch avontuur vol wonderen, waanzin en wapens! Kogels, magie en zwaarden komen samen in deze chaotische fantasy-wereld die tot leven wordt gebracht door de onvoorspelbare Tiny Tina, die de regels bepaalt, de wereld in een handomdraai verandert en spelers begeleidt tijdens hun reis. Maak je eigen held en plunder, loot, schiet, sla en tover je een weg door bizarre monsters en kerkers vol schatten om de kwade Dragon Lord te stoppen. Iedereen is welkom, dus kom erbij, trek je avonturierslaarzen aan en – Be Chaotic Great! Een onvoorspelbare fantasy-wereld: Tiny Tina is je gestoorde gids in een buitengewoon tabletop-rijk waar regels zelden van toepassing zijn.

Prijs: €59,99

Bekijk deze game

16. Sifu: Vengeance Edition - PS5

Sifu: Vengeance Edition - PS5

Ontdek in Sifu het verhaal van een jonge Kung-Fu student, op jacht naar de moordenaars van zijn familie. In de genadeloze beat-em-up game Sifu volg je een jonge Kung-Fu leerling die wraak wil nemen op de moordenaars van zijn familie. Zonder bondgenoten en met talloze vijanden, staat hij er alleen voor. Hij zal moeten vertrouwen op zijn beheersing van Kung-Fu om te overwinnen en de nalatenschap van zijn familie in stand te houden. Sterven betekent ouder worden Zodra je sterft herrijs je op magische wijze op dezelfde plek, met een verschil… Je bent namelijk ouder geworden.

Prijs: €41,99

Bekijk deze game

17. Dying Light 2: Stay Human - PS5

Dying Light 2: Stay Human - PS5

Dit is Dying Light 2: Stay Human voor de Playstation 5. Over Dying Light 2: Stay Human Ruim twintig jaar geleden vochten we in Harran tegen het virus. We verloren. Nu verliezen we opnieuw. De Stad, een van de laatste nederzettingen van de mens, wordt verscheurd door conflicten. De beschaving bevindt zich weer in de Middeleeuwen. En toch is er nog hoop. Je bent een buitenstaander met de kracht om het lot van de Stad te veranderen. Maar er staat een hoge prijs op je uitzonderlijke vaardigheden. Je wordt geplaagd door herinneringen die je niet kunt ontcijferen en bent vastberaden om de waarheid te achterhalen... tot je in een oorlogsgebied terechtkomt.

Prijs: €39,99

Bekijk deze game

18. Stranger of Paradise Final Fantasy Origin - PlayStation 5

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin - PlayStation 5

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin voor de PlayStation 5 is een nieuwe action RPG van Square Enix Ltd. die is ontwikkeld in samenwerking met Team NINJA van KOEI TECMO GAMES. De game geeft een gedurfde, nieuwe draai aan de FINAL FANTASY®-serie. Het verhaal Met de herinnering aan de strijd diep in hun harten begraven… In deze hardcore action RPG moet Jack talloze hindernissen overwinnen om het licht van de kristallen terug te brengen naar een koninkrijk dat door duisternis is veroverd. Vecht je een weg voorwaarts met vele mogelijkheden om je vijanden te verpulveren.

Prijs: €39,99

Bekijk deze game

19. Call of Duty: Black Ops Cold War - PlayStation 5

Call of Duty: Black Ops Cold War - PlayStation 5

Dit is Call of Duty: Black Ops Cold War voor de Playstation 5. Welkom bij de afgrond. Welkom bij Call of Duty®: Black Ops Cold War. De iconische Black Ops-serie is terug met Call of Duty®: Black Ops Cold War, het directe vervolg op het originele en geliefde Call of Duty®: Black Ops. Extra informatie Bevat de PlayStation 5-versie van de game op disc. De PlayStation 5 Standard Edition werkt op de PlayStation 5-console met een discstation. Deze versie van de game werkt niet op de PlayStation 5 digitale editie zonder discstation. Call of Duty: Black Ops Cold War is geschikt voor cross-play, cross-progressie en cross-generatie.

Prijs: €38,00

Bekijk deze game

20. F1 2021 - PS5

F1 2021 - PS5

Dit is F1 2021 voor de PlayStation 5, de officiële game van Electronic Arts van het 2021 Fia Formula One World Championship waarin je racet met coureurs uit de Formule 1 van over de wereld. Over F1 2021 Geniet van de geweldige nieuwe features van F1 2021, waaronder het spannende verhaal 'Braking Point', een carrière voor 2 spelers en een nog echtere beleving met 'Echte seizoensstart'. Leid je team naar de top in de populaire 'Mijn Team' carrièremodus die tien jaar beslaat of ga nek aan nek in multiplayer en op gedeeld scherm.

Prijs: €27,99

Bekijk deze game