De populairste PlayStation 5 games van dit moment

playstation 5 games

“Welke games moet ik kopen voor mijn PlayStation 5?” Dit is wat jij jezelf waarschijnlijk afvraagt. Je wilt zien welke games de beste paradepaardjes van PlayStation 5 zijn. En ook welke games het maximale uit jouw PlayStation 5 naar boven halen. Hoewel de PlayStation 5 nog in de kinderschoenen staat, is er al een grote verzameling aan games beschikbaar. Waaronder een aantal titels die je met geen enkele andere game-console kunt spelen.

Wij hebben hieronder de games geselecteerd die wij als de absolute beste van de PlayStation 5 beschouwen. In de loop van de tijd zal dit artikel worden bijgewerkt met de nieuwste releases waarvan we denken dat ze de top 10 halen. Dus hou deze pagina goed in de gaten.

Welk spel je ook kiest, wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe PlayStation 5 game!

1. FIFA 22 - PS5

FIFA 22 - PS5

Dit is de FIFA 22 voor de PS5. Geniet nu alleen beschikbaar op de allernieuwste generatie consoles van de FIFA 22 Hypermotion gameplay-technologie. Dit levert meer realistische, responsieve en vloeiende gameplay-ervaring in elke wedstrijd in elke modus van FIFA 22 op alle consoles van de volgende generatie. Pre-order de game nu om de pre-order bonus in ontvangst te nemen. Pre-order bonus Pre-order de game nu om de onderstaande vier pre-order bonussen in ontvangst te nemen op de dag van release. Deze zullen via bol.

Prijs: €64,99

Bekijk op Bol.com

2. Gran Turismo 7: 25th Anniversary Edition - PS4&PS5

Gran Turismo 7: 25th Anniversary Edition - PS4&PS5

Dit is Gran Turismo 7: 25th Anniversary Edition - PS4&PS5 Inhoud Gran Turismo 7 - 25th Anniversary Edition - PS5/PS4: PS5 Disc met PS4 Game Voucher Exclusive SteelBook® case 1,000,000 CR (in-game credit) FIA Gran Turismo Championships World Series Model - Toyota GR Yaris with country-specific livery 30 manufacturer & partner PSN Avatars The Music of Gran Turismo 7 Soundtrack Pre-order Gran Turismo 7 om de volgende digitale content te ontvangen op dag van release middels een code: 100.000 CR (in-game tegoed) Pakket voor drie auto's, inclusief: MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT Stealth-model Porsche 917 LIVING LEGEND Toyota Supra GT500 '97 (Castrol TOM'S) *Internetverbinding vereist om te downloaden.

Prijs: €99,99

Bekijk op Bol.com

3. Assassin’s Creed Valhalla - PS5

Assassin’s Creed Valhalla - PS5

Dit is de standaard editie van Assassin’s Creed Valhalla voor de Playstation 5 (PS5), opvolger van de populaire voorgangers Assassin’s Creed: Odyssey en Assassin's Creed: Origins. In Assassin's Creed® Valhalla ben jij Eivor, een dappere Viking die grootgebracht is met verhalen over gevechten en glorie. Verken een dynamische en prachtige open wereld die zich afspeelt in de duistere middeleeuwen van Engeland. Overval je vijanden, breid je nederzetting uit en bouw je politieke macht op om jouw plaats tussen de goden in Walhalla te verdienen.

Prijs: €29,99

Bekijk op Bol.com

4. Deathloop - PS5 – Exclusieve bol.com editie incl. metal poster

Deathloop - PS5 – Exclusieve bol.com editie incl. metal poster

Dit is de exclusieve bol.com special edition inclusief metal poster van Deathloop voor de PS5. Deathloop is een vernieuwende firstperson shooter voor PlayStation 5 en PC van Arkane Lyon, de bekroonde studio achter de veelgeprezen Dishonored-reeks. De nieuwe IP van de studio heeft wederom het voor Arkane zo karakteristieke gameplayontwerp, dat gamers de uitdaging biedt op hun eigen manier te spelen. Over het verhaal van DEATHLOOP Spelers zitten als Colt vast in een time loop op het geheimzinnige eiland Blackreef en zijn gedwongen om dezelfde dag tot in de eeuwigheid opnieuw te beleven.

Prijs: €59,99

Bekijk op Bol.com

5. Call of Duty: Vanguard - PS5

Call of Duty: Vanguard - PS5

Dit is Call of Duty®: Vanguard voor de PlayStation 5. Strijd op alle fronten: voer luchtgevechten boven de Grote Oceaan, ga parachutespringen boven Frankrijk, verdedig Stalingrad met de precisie van een sluipschutter en beschiet oprukkende troepen in Noord-Afrika. De Call of Duty®-franchise keert terug met Call of Duty®: Vanguard, ontwikkeld door Sledgehammer Games, dat spelers meevoert in meeslepende WO2-gevechten op een ongekende wereldwijde schaal. Call of Duty: Vanguard In een uiterst meeslepende singleplayer-campagne probeert een selecte groep soldaten uit verschillende landen de grootste dreiging ter wereld het hoofd te bieden.

Prijs: €74,99

Bekijk op Bol.com

6. Horizon: Forbidden West - Collector's Edition - PS4 & PS5

Horizon: Forbidden West - Collector's Edition - PS4 & PS5

Dit is Horizon: Forbidden West Collector's Edition voor de PS4 & PS5. Een vervolg op Horizon: Zero Dawn. Sluit je aan bij Aloy terwijl ze het Verboden West trotseert - een majestueuze maar gevaarlijke grens die mysterieuze nieuwe bedreigingen verbergt. Let op: deze prijs is een indicatie, naar mate er meer bekend wordt over deze release kan de prijs worden aangepast. Dit wordt automatisch verrekend met je klantbestelling, bijvoorbeeld als de prijs tussentijds wordt verlaagd (vanzelfsprekend niet als de prijs wordt verhoogd).

Prijs: €199,00

Bekijk op Bol.com

7. F1 2021 - PS5

F1 2021 - PS5

Dit is F1 2021 voor de PlayStation 5, de officiële game van Electronic Arts van het 2021 Fia Formula One World Championship waarin je racet met coureurs uit de Formule 1 van over de wereld. Over F1 2021 Geniet van de geweldige nieuwe features van F1 2021, waaronder het spannende verhaal 'Braking Point', een carrière voor 2 spelers en een nog echtere beleving met 'Echte seizoensstart'. Leid je team naar de top in de populaire 'Mijn Team' carrièremodus die tien jaar beslaat of ga nek aan nek in multiplayer en op gedeeld scherm.

Prijs: €58,75

Bekijk op Bol.com

8. Tales of Arise - PS5

Tales of Arise - PS5

Dit is Tales of Arise voor de PS5, daag het lot uit dat je bindt! Over Tales of Arise Meer dan 300 jaar regeert Rena reeds over Dahna en plundert het de planeet van haar grondstoffen en berooft men het volk van hun waardigheid en vrijheid. Ons verhaal begint bij twee mensen, Alphen en Shionne, beide geboren op verschillende werelden, elk zoekende om hun lot te veranderen en een nieuwe toekomst te scheppen. Tales of Arise schotelt een eersteklas J-RPG ervaring aan, dankzij een diverse cast aan personages, intuitief gevechtssysteem en een adembenemend verhaal dat zich afspeelt in een wereld die het waard is om voor te vechten.

Prijs: €66,88

Bekijk op Bol.com

9. Battlefield 2042 + Steelbook - PS5

Battlefield 2042 + Steelbook - PS5

Dit is Battlefield 2042 + Steelbook voor de PlayStation 5 (PS5). Battlefield 2042 is een first-person shooter waarin je terugkeert naar de iconische grootschalige oorlogsvoering van de franchise. In een wereld uit de nabije toekomst die is getransformeerd door wanorde passen jij en je squad zich aan met een geavanceerd arsenaal op dynamische en veranderende strijdvelden. Met ondersteuning voor 128 spelers* biedt Battlefield™ 2042 omgevingen van ongekende schaal, verspreid over de hele wereld. Spelers gaan op in diverse enorme spelervaringen, variërend van verbeterde multiplayer modes zoals Conquest en Breakthrough tot het gloednieuwe Hazard Zone.

Prijs: €74,99

Bekijk op Bol.com

10. Ghost of Tsushima: Director’s Cut - PS5

Ghost of Tsushima: Director’s Cut - PS5

Dit is Ghost of Tsushima: Director’s Cut voor de PlayStation 5. Aan het einde van de 13e eeuw heeft het Mongoolse rijk hele naties verwoest tijdens hun campagne om het Oosten te veroveren. Tsushima Island is het enige dat tussen het vasteland van Japan en een enorme Mongoolse invasievloot staat onder leiding van de meedogenloze en sluwe generaal Khotun Khan. Terwijl het eiland in brand staat na de eerste golf van de Mongoolse aanval, staat de moedige samoeraistrijder Jin Sakai resoluut. Als een van de laatst overgebleven leden van zijn clan is Jin vastbesloten om koste wat kost te doen wat nodig is om zijn volk te beschermen en zijn huis terug te winnen.

Prijs: €69,99

Bekijk op Bol.com

11. Far Cry 6 - PS5

Far Cry 6 - PS5

Speel als guerrillastrijder Dani Rojas en bevrijd de natie Yara van dictatuur in Far Cry 6 voor de PlayStation 5 (PS5). Welkom in Yara, een tropisch paradijs dat vastzit in het verleden. Anton Castillo is de dictator van Yara en wil zijn natie koste wat kost terugbrengen naar zijn oude glorie. Zijn zoon Diego volgt in zijn bloederige voetstappen. Hun meedogenloze onderdrukking heeft een revolutie ontketend. VECHT VOOR VRIJHEID Speel als Dani Rojas, een inwoner van Yara, en word een guerrillastrijder die de natie wil bevrijden.

Prijs: €59,99

Bekijk op Bol.com

12. Far Cry 6 - Yara Edition - PS5

Far Cry 6 - Yara Edition - PS5

Dit is Far Cry 6 - Yara Edition op de Playstation 5 (PS5). Welkom in Yara, een tropisch paradijs dat vastzit in het verleden. Anton Castillo is de dictator van Yara en wil zijn natie koste wat kost terugbrengen naar zijn oude glorie. Zijn zoon Diego volgt in zijn bloederige voetstappen. Hun meedogenloze onderdrukking heeft een revolutie ontketend. Far Cry 6 Pre-order bonus Pre-order nu om toegang te krijgen tot het Libertad Pack*. Dit pack bevat: De "Libertad Outfit" voor je trouwe Chorizo. Det hypermoderne wapen "Discos Locos".

Prijs: €59,99

Bekijk op Bol.com

13. Horizon: Forbidden West - PS5

Horizon: Forbidden West - PS5

Dit is Horizon: Forbidden West voor de Playstation 5 (PS5). Een vervolg op Horizon: Zero Dawn. Sluit je aan bij Aloy terwijl ze het Verboden West trotseert - een majestueuze maar gevaarlijke grens die mysterieuze nieuwe bedreigingen verbergt. Let op: deze prijs is een indicatie, naar mate er meer bekend wordt over deze release kan de prijs worden aangepast. Dit wordt automatisch verrekend met je klantbestelling, bijvoorbeeld als de prijs tussentijds wordt verlaagd (vanzelfsprekend niet als de prijs wordt verhoogd).

Prijs: €74,99

Bekijk op Bol.com

14. Ratchet & Clank: Rift Apart - PS5

Ratchet & Clank: Rift Apart - PS5

Dit is Ratchet & Clank: Rift Apart voor de Playstation 5. Knal je een weg door een avontuur dat dimensies overstijgt. Reis door dimensies als Ratchet en Clank het opnemen tegen een boosaardige keizer uit een andere realiteit. De intergalactische avonturiers drukken hun stempel op de PS5™-console. Beweeg je met waanzinnige snelheden tussen werelden vol actie en daar voorbij, compleet met verbluffende beelden en waanzinnig wapentuig. Schandalige wapens Een kwaadaardige robotkeizer maakt overuren om het organische leven uit te roeien, met de volgende dimensie van Ratchet en Clank in zijn vizier.

Prijs: €64,99

Bekijk op Bol.com

15. NBA 2K22 - PS5

NBA 2K22 - PS5

Dit is NBA 2K22 voor de Playstation 5, de nieuwste release in de wereldbekende, bestverkochte NBA basketbalgame-serie. Over NBA 2K22: Een wereld vol Basketbal NBA 2K22 legt het hele basketbal-universum in jouw handen. SPEEL NU in echte NBA- en WNBAomgevingen tegen authentieke teams en spelers. Stel in MyTEAM je eigen droomteam samen met sterren van het heden en legendes uit het verleden. Beleef je eigen professionele loopbaan in MyCAREER en werk je omhoog naar de NBA. Laat je management-skills zien als machtige leidinggevende in MyNBA en MyWNBA.

Prijs: €64,99

Bekijk op Bol.com

16. Deathloop - Deluxe Edition - PS5

Deathloop - Deluxe Edition - PS5

Dit is de Deathloop Deluxe Edition, een vernieuwende firstperson shooter voor PlayStation 5 en PC van Arkane Lyon, de bekroonde studio achter de veelgeprezen Dishonored-reeks. De nieuwe IP van de studio heeft wederom het voor Arkane zo karakteristieke gameplayontwerp, dat gamers de uitdaging biedt op hun eigen manier te spelen. De Deluxe Editie bevat: Unique Weapon: Eat The Rich Tribunal Unique Weapon: .44 Karat Fourpounder Character Skin: "Party Crasher" Colt Character Skin: "Sharp Shooter" Julianna Original Game Soundtrack Selections Two Trinkets (equippable buffs) Over Deathloop Spelers zitten als Colt vast in een time loop op het geheimzinnige eiland Blackreef en zijn gedwongen om dezelfde dag tot in de eeuwigheid opnieuw te beleven.

Prijs: €89,99

Bekijk op Bol.com

17. Life is Strange: True Colors - PS5

Life is Strange: True Colors - PS5

Dit is Life is Strange: True Colors voor de Playstation 5. Er breekt een prachtig nieuw tijdperk aan voor het bekroonde Life is Strange, met een volledig nieuw speelbaar hoofdpersonage en een spannend mysterie om op te lossen! Het verhaal Alex Chen heeft haar 'vloek' lang kunnen onderdrukken: het bovennatuurlijke vermogen om de sterke emoties van anderen te ervaren, absorberen en manipuleren. Deze emoties ziet ze als vlammende gekleurde aura's. Wanneer haar broer in een zogenaamd ongeluk om het leven komt, moet Alex haar wispelturige kracht omarmen om de waarheid te achterhalen en de duistere geheimen van een dorpje te onthullen.

Prijs: €49,95

Bekijk op Bol.com

18. Marvel's Spider-Man: Miles Morales - PS5

Marvel's Spider-Man: Miles Morales - PS5

Dit is Marvel's Spider-Man: Miles Morales voor de Playstation 5. In het nieuwste avontuur in het Marvel's Spider-Man-universum past tiener Miles Morales zich aan zijn nieuwe thuis aan terwijl hij in de voetsporen treedt van zijn mentor, Peter Parker, als een nieuwe Spider-Man. Maar wanneer een felle machtsstrijd zijn nieuwe thuis dreigt te vernietigen, beseft de aspirant-held dat er met grote macht ook een grote verantwoordelijkheid moet komen. Om heel Marvel's New York te redden, moet Miles de mantel van Spider-Man overnemen en het bezitten.

Prijs: €44,00

Bekijk op Bol.com

19. Horizon: Forbidden West - Special Edition - PS5

Horizon: Forbidden West - Special Edition - PS5

Dit is Horizon: Forbidden West: Special Edition voor de Playstation 5 (PS5). Een vervolg op Horizon: Zero Dawn. Sluit je aan bij Aloy terwijl ze het Verboden West trotseert - een majestueuze maar gevaarlijke grens die mysterieuze nieuwe bedreigingen verbergt. Let op: deze prijs is een indicatie, naar mate er meer bekend wordt over deze release kan de prijs worden aangepast. Dit wordt automatisch verrekend met je klantbestelling, bijvoorbeeld als de prijs tussentijds wordt verlaagd (vanzelfsprekend niet als de prijs wordt verhoogd).

Prijs: €89,99

Bekijk op Bol.com

20. Hades - PS5

Hades - PS5

Dit is de special edition van Hades voor de PS5. Vecht uit de hel in Hades, ontvanger van meer dan 50 Game of the Year-awards! Deze fysieke editie bevat een aantal bonusextra's: Een downloadcode voor de Hades Original Soundtrack, door componist DarrenKorb, met twee en een half uur bloedstollende muziek gemaakt voor het spel. Een compendiumboekje van 32 pagina's in kleur, met artwork van Jen Zee, met de kleurrijke cast van goden, geesten en monsters uit de game. Over het verhaal van Hades In deze schurkachtige kerkercrawler van de makers van Bastion en Transistor, hanteer je de krachten en mythische wapens van Olympus om te ontsnappen uit de klauwen van de god van de doden, terwijl je sterker wordt en meer van het verhaal ontrafelt met elke unieke ontsnappingspoging.

Prijs: €27,90

Bekijk op Bol.com