Playstation 5 DualSense Controller

Playstation dualsense controller

Tijd om afscheid te nemen van de DualShock. Sony heeft de DualSense onthuld, de nieuwe draadloze gamecontroller voor PlayStation 5.

Deze nieuwe draadloze controller maakt gebruik van tast tijdens het gamen en gaat vooruit met de nieuwe haptische feedbackfunctie. Sony voegt ook adaptieve triggers toe die het gevoel van spanning kunnen nadoen en een ingebouwde microfoon waarmee je kunt chatten zonder een headset.

De nieuwe functies van DualSense, samen met de PS5 Tempest 3D AudioTech, zullen spelers een compleet nieuwe ervaring geven. De PlayStation 5 wordt later dit jaar uitgebracht.

1. Sony PS5 DualSense draadloze controller - Wit + FIFA 23 PS5 Voucher

Sony PS5 DualSense draadloze controller - Wit + FIFA 23 PS5 Voucher

Laat gamewerelden tot leven komen met de Sony PS5 DualSense™ draadloze controller voor de PlayStation®5-console. Ontdek een diepere, ongelooflijk meeslepende game-ervaring* waarmee je de actie daadwerkelijk in je handen kunt voelen. De DualSense™ draadloze controller biedt meeslepende haptische feedback**, dynamische adaptieve triggers** en een geïntegreerde microfoon, en dat allemaal in een iconisch en comfortabel ontwerp. Let op: Deze bundel heeft een digitale code voor de PS5 versie van FIFA 23. Je krijgt dus geen disc. Laat gamewerelden tot leven komen Voel je in-game handelingen en de omgevingen die worden gesimuleerd met behulp van haptische feedback**.

bol.com | €108,99 | bekijken >