De 10 populairste Leatherman multitools

Leatherman Multitool

De kans is groot dat je als kind al de Leatherman multitool van je vader bewonderde en bedacht dat je, later als je groot bent, zelf ook een Leatherman wilt hebben. Leatherman heeft het assortiment tegenwoordig flink uitgebreid, maar hun multitools hebben nog steeds de betrouwbaarheid en bruikbaarheid die ze legendarisch maakten.

Ben je op zoek naar een Leatherman multitool? Wij hebben de 10 populairste Leatherman multitools voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 21-05-2023 22:40

1. Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede - Oranje

Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede - Oranje

De Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede het nieuwste model uit de Charge serie van Leatherman.De Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede - Oranje is een van de nieuwste uit de Charge serie. Deze versie is voorzien van CNC gefreesde G-10 Oranje greepplaten. Met deze kleur ben je nooit meer je multitool kwijt. De multitool heeft 10 verschillende tools en dat alles in een compact formaat van maar 10 cm. Een multitool die perfect in elk avontuur past.

bol.com | €245,00 | bekijken >

2. Leatherman Multitool Charge TTI Plus - Nylon Foedraal

Leatherman Multitool Charge TTI Plus - Nylon Foedraal

De nieuwe Leatherman Charge TTI Plus is vanaf 2018 het vervangende model van de Charge TTI. De draadknippers van dit model zijn nu te vervangen, dit in tegenstelling tot de voorlopers van de Charge TTI. De nieuwe meegeleverde nylon sheath is van extra slijtvast materiaal en heeft een sterke drukknoop die zorgt dat je je tool niet kan verliezen. Ook heeft deze twee elastische lusjes om bv een zaklampje in mee te nemen.

bol.com | €220,10 | bekijken >

3. Leatherman multitool charge plus

Leatherman multitool charge plus

De nieuwe Leatherman Charge Plus is vanaf 2018 het vervangende model van de Charge AL en Charge ALX. De draadknippers van dit model zijn nu te vervangen, dit in tegenstelling tot de voorlopers van de Charge Plus. De meegeleverde nylon sheath is van extra slijtvast materiaal en heeft een sterke drukknoop die zorgt dat je je tool niet kan verliezen. Ook heeft deze twee elastische lusjes om bv een zaklampje in mee te nemen. De tool is uitgerust met in totaal 19 functies waaronder een combinatietang, draadknippers, zaag, schroevendraaiers, flessenopener, vijlen, schaar en messen.

bol.com | €209,00 | bekijken >

4. Leatherman Free P4 Multitool

Leatherman Free P4 Multitool

Leatherman Free P4 Multitool Leatherman lanceert in 2019 zijn nieuwe assortiment multitools en messen, de Leatherman Free lijn. De Leatherman Free lijn kenmerkt zich door het unieke magnetische design en sluiting. Dit revolutionaire systeem maakt gebruik van magneten die ervoor zorgen dat de tool soepel opent en blokkeert. Hier komt nooit meer een nagel aan te pas. Bovendien vermindert dit mechanisme slijtage aan de individuele onderdelen waardoor een Free tool een nog langere levensduur heeft dan al zijn voorgangers. De Leatherman Free P4 heeft z'n tools aan de buitenkant zitten waardoor ze gemakkelijk geopend kunnen worden, tevens is de tool uitgevoerd met verwisselbare draadknippers.

bol.com | €194,95 | bekijken >

5. Leatherman Free P4 Multitool - 21 functies - RVS - Zilver - Nylon Etui

Leatherman Free P4 Multitool - 21 functies - RVS - Zilver - Nylon Etui

Leatherman Free P4 Multitool - 21 functies - RVS - Zilver - Nylon Etui De Free serie van Leatherman biedt de gebruiker net dat extra beetje vrijheid. Door het magnetische sluitsysteem opent een Free zakmes of multitool erg soepel en vermindert het zelfs slijtage. Zo ook bij de Leatherman Free P4 multitool. De Free P4 multitool van Leatherman beschikt over een vlijmscherp 7cm lemmet vervaardigd uit zeer hard 420HC roestvrij staal. Combineer dit met de andere 20 functies en je krijgt een zeer praktische multitool van echte topkwaliteit.

bol.com | €189,00 | bekijken >
alternate.nl | €199,90 | bekijken >

6. Leatherman Charge Plus multitool - 19 functies - RVS - zilver - sheath

Leatherman Charge Plus multitool - 19 functies - RVS - zilver - sheath

Een van de populairste tools: de zilveren Leatherman Charge Plus multitool. Deze verbeterde versie van het origineel is gemaakt van topkwaliteit materialen en biedt met 19 functies alle tools die je nodig hebt om de klus te klaren, klein of groot! Een van de populairste modellen: de zilverkleurige Leatherman Charge Plus multitool. Deze stevige tool is geschikt voor iedere klus, klein of groot! De Leatherman Wave Plus TTI beschikt over handgrepen van hard geanodiseerd aluminium en de tools zijn gemaakt van topkwaliteit roestvrij staal. Beschikt over 19 individueel te vergrendelen tools voor veilig gebruik zoals een tang, 154CM mes, snijhaak, metaalvijl en meerdere schroevendraaiers.

bol.com | €186,95 | bekijken >
conrad.nl | €209,99 | bekijken >
alternate.nl | €199,00 | bekijken >

7. Leatherman Surge Nylon Sheath Zakmes - Multitool - Zwart

Leatherman Surge Nylon Sheath Zakmes - Multitool - Zwart

Nieuw model (v.a. 13 nov 2013) met verwisselbare hardstalen knipgedeeltes in de bek. Geschikt voor rescue, klussen/bouw, off-road en outdoor Incl. Nylon Sheath 21 Tools: - Bithouder - Flesopener - Diverse Schroevendr. - Draadknipper - Gekarteld mes - Glad mes - Kabelstripper - Lineaal - Priem - Vijl - Zaag - Schaar

bol.com | €169,95 | bekijken >
alternate.nl | €164,90 | bekijken >

8. Leatherman multitool Signal Black & Silver 19-delig met schede -Zilver

Leatherman multitool Signal Black & Silver 19-delig met schede -Zilver

De Leatherman multitool Signal Black & Silver 19-delig met schede is een multitool speciaal ontwikkeld voor de outdoormensen zoals bushcraft- en survival liefhebbers. De multitool heeft 19 verschillende tools en dat alles in een compact formaat van maar 11,4 cm. Een multitool die perfect in elk avontuur past. Onderstaand de functies van deze multitool: * 420HC combi-mes (glad en gekarteld) * Zaag * Flessenopener * Uitneembare diamantslijper * Blikopener * Hamergedeelte met bithouder (incl.

bol.com | €166,74 | bekijken >

9. Leatherman multitool Signal Granite 19-delig met schede - Grijs

Leatherman multitool Signal Granite 19-delig met schede - Grijs

De Leatherman Signal is een multitool speciaal ontwikkeld voor bushcraft- en survival liefhebbers.De Leatherman multitool Signal Granite 19-delig met schede is een multitool speciaal ontwikkeld voor de outdoormensen zoals bushcraft- en survival liefhebbers. De multitool heeft 19 verschillende tools en dat alles in een compact formaat van maar 11,4 cm. Een multitool die perfect in elk avontuur past. Onderstaand de functies van deze multitool: * 420HC combi-mes (glad en gekarteld)* Zaag* Flessenopener* Uitneembare diamantslijper* Blikopener* Hamergedeelte met bithouder (incl.

bol.com | €166,74 | bekijken >

10. Leatherman Signal multitool - 19 functies - RVS - zilver - sheath

Leatherman Signal multitool - 19 functies - RVS - zilver - sheath

Ontworpen om je bij te staan in alle situaties: de Leatherman Signal multitool zilver. De Signal biedt 19 handige functies voor het dagelijkse leven maar ook als je erop uittrekt en bijvoorbeeld gaat kamperen. Een echte veelzijdige multitool! Ontworpen om je in allerlei situaties van dienst te zijn, zowel thuis als in de buitenlucht: de zilverkleurige Leatherman Signal multitool. De Leatherman Signal komt zelfs van pas in noodsituaties met het vuurstartende ferroceriumstaafje en veiligheidsfluitje. Voor de outdoor liefhebber! Beschikt over 19 uiteenlopende functies die zijn te vergrendelen voor stevigheid, zoals een zaag, hamer, twee ringsleutels, priem en draadstripper.

bol.com | €166,74 | bekijken >