De 10 populairste Leatherman multitools

Leatherman Multitool

De kans is groot dat je als kind al de Leatherman multitool van je vader bewonderde en bedacht dat je, later als je groot bent, zelf ook een Leatherman wilt hebben. Leatherman heeft het assortiment tegenwoordig flink uitgebreid, maar hun multitools hebben nog steeds de betrouwbaarheid en bruikbaarheid die ze legendarisch maakten.

Ben je op zoek naar een Leatherman multitool? Wij hebben de 10 populairste Leatherman multitools voor je op een rij gezet.

1. Leatherman Multitool Charge TTI Plus - Nylon Foedraal

Leatherman Multitool Charge TTI Plus - Nylon Foedraal

De nieuwe Leatherman Charge TTI Plus is vanaf 2018 het vervangende model van de Charge TTI. De draadknippers van dit model zijn nu te vervangen, dit in tegenstelling tot de voorlopers van de Charge TTI. De nieuwe meegeleverde nylon sheath is van extra slijtvast materiaal en heeft een sterke drukknoop die zorgt dat je je tool niet kan verliezen. Ook heeft deze twee elastische lusjes om bv een zaklampje in mee te nemen.

Prijs: €264,99

Bekijk deze multitool

2. Leatherman - Charge Plus - Woodland Camo - Nylon Sheath

Leatherman - Charge Plus - Woodland Camo - Nylon Sheath

De Leatherman multitool Charge® Plus Woodland Limited Edition 10-delig met schede - Camo is een van de nieuwste uit de Charge serie. Deze versie is voorzien van CNC gefreesde G-10 Camo greepplaten. Met deze kleur ben je nooit meer je multitool kwijt. De multitool heeft 10 verschillende tools en dat alles in een compact formaat van maar 10 cm. Een multitool die perfect in elk avontuur past.

Prijs: €251,95

Bekijk deze multitool

3. Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede - Oranje

Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede - Oranje

De Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede het nieuwste model uit de Charge serie van Leatherman.De Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede - Oranje is een van de nieuwste uit de Charge serie. Deze versie is voorzien van CNC gefreesde G-10 Oranje greepplaten. Met deze kleur ben je nooit meer je multitool kwijt. De multitool heeft 10 verschillende tools en dat alles in een compact formaat van maar 10 cm. Een multitool die perfect in elk avontuur past.

Prijs: €239,99

Bekijk deze multitool

4. Leatherman Free P4 Multitool

Leatherman Free P4 Multitool

Leatherman Free P4 Multitool Leatherman lanceert in 2019 zijn nieuwe assortiment multitools en messen, de Leatherman Free lijn. De Leatherman Free lijn kenmerkt zich door het unieke magnetische design en sluiting. Dit revolutionaire systeem maakt gebruik van magneten die ervoor zorgen dat de tool soepel opent en blokkeert. Hier komt nooit meer een nagel aan te pas. Bovendien vermindert dit mechanisme slijtage aan de individuele onderdelen waardoor een Free tool een nog langere levensduur heeft dan al zijn voorgangers. De Leatherman Free P4 heeft z'n tools aan de buitenkant zitten waardoor ze gemakkelijk geopend kunnen worden, tevens is de tool uitgevoerd met verwisselbare draadknippers.

Prijs: €219,90

Bekijk deze multitool

5. Leatherman - Charge + - Red

Leatherman - Charge + - Red

De Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede - Rood is een van de nieuwste uit de Charge serie. Deze versie is voorzien van CNC gefreesde G-10 Oranje greepplaten. Met deze kleur ben je nooit meer je multitool kwijt. De multitool heeft 10 verschillende tools en dat alles in een compact formaat van maar 10 cm. Een multitool die perfect in elk avontuur past.

Prijs: €228,99

Bekijk deze multitool

6. Leatherman multitool Charge® Plus Limited Edition Forest Camo - Groen

Leatherman multitool Charge® Plus Limited Edition Forest Camo - Groen

De Leatherman multitool Charge® Plus Limited Edition Forest Camo is een van de nieuwste uit de Charge serie. Deze versie is omdat het een Limited Edition is uitgevoerd met alle onderelen in het zwart. In tegenstelling tot de eerdere versies van de Charge is bij dit model de mogelijkheid om de draadknippers te vervangen toegevoegd.De multitool heeft 19 verschillende tools en dat alles in een compact formaat van maar 10 cm. Een multitool die perfect in elk avontuur past.

Prijs: €205,40

Bekijk deze multitool

7. Leatherman Free P4 Multitool - 21 functies - RVS - Zilver - Nylon Etui

Leatherman Free P4 Multitool - 21 functies - RVS - Zilver - Nylon Etui

Leatherman Free P4 Multitool - 21 functies - RVS - Zilver - Nylon Etui De Free serie van Leatherman biedt de gebruiker net dat extra beetje vrijheid. Door het magnetische sluitsysteem opent een Free zakmes of multitool erg soepel en vermindert het zelfs slijtage. Zo ook bij de Leatherman Free P4 multitool. De Free P4 multitool van Leatherman beschikt over een vlijmscherp 7cm lemmet vervaardigd uit zeer hard 420HC roestvrij staal. Combineer dit met de andere 20 functies en je krijgt een zeer praktische multitool van echte topkwaliteit.

Prijs: €186,96

Bekijk deze multitool

8. Leatherman multitool charge plus

Leatherman multitool charge plus

De nieuwe Leatherman Charge Plus is vanaf 2018 het vervangende model van de Charge AL en Charge ALX. De draadknippers van dit model zijn nu te vervangen, dit in tegenstelling tot de voorlopers van de Charge Plus. De meegeleverde nylon sheath is van extra slijtvast materiaal en heeft een sterke drukknoop die zorgt dat je je tool niet kan verliezen. Ook heeft deze twee elastische lusjes om bv een zaklampje in mee te nemen. De tool is uitgerust met in totaal 19 functies waaronder een combinatietang, draadknippers, zaag, schroevendraaiers, flessenopener, vijlen, schaar en messen.

Prijs: €199,95

Bekijk deze multitool

9. Leatherman Signal Green, Special edition, nylon sheath

Leatherman Signal Green, Special edition, nylon sheath

Nu de speciale editie van de Leatherman Signal in groen met hoogtelijnen op lemmet, zwart gecoate onderdelen. Leatherman Signal is een echte Outdoor multitool, ontwikkeld voor de bushcraft en survival liefhebbers. Naast de standaard functies voor Outdoor gelegenheden zoals mes, zaag en flesopener, heeft deze tool ook een aantal unieke features die je beter voorbereidt op een grote avontuur. Zo is de Signal ook voorzien van een uitneembare diamantslijper, blikopener, firesteel met signaal fluitje, hamergedeelte met bithouder en een musketon. Ook bijzonder geschikt voor jacht- en schietsport. In totaal 19 functies met o.a.

Prijs: €174,72

Bekijk deze multitool

10. Leatherman multitool Signal Cobalt 19-delig met schede - Blauw

Leatherman multitool Signal Cobalt 19-delig met schede - Blauw

De Leatherman multitool Signal Cobalt 19-delig met schede is een multitool speciaal ontwikkeld voor de outdoormensen zoals bushcraft- en survival liefhebbers. De multitool heeft 19 verschillende tools en dat alles in een compact formaat van maar 11,4 cm. Een multitool die perfect in elk avontuur past. Onderstaand de functies van deze multitool: * 420HC combi-mes (glad en gekarteld)* Zaag* Flessenopener* Uitneembare diamantslijper* Blikopener* Hamergedeelte met bithouder (incl. diverse bits)* Firesteel met signaalfluitje* Draadknipper (hard en zacht)* Punt- en combinatietang* Musketon* Krimptang * Vervangbare guthook* Priem De multitool is gemaakt van roestvrijstaal met DLC coating.

Prijs: €169,95

Bekijk deze multitool