De 10 populairste Leatherman multitools

Leatherman Multitool

De kans is groot dat je als kind al de Leatherman multitool van je vader bewonderde en bedacht dat je, later als je groot bent, zelf ook een Leatherman wilt hebben. Leatherman heeft het assortiment tegenwoordig flink uitgebreid, maar hun multitools hebben nog steeds de betrouwbaarheid en bruikbaarheid die ze legendarisch maakten.

Ben je op zoek naar een Leatherman multitool? Wij hebben de 10 populairste Leatherman multitools voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 29-09-2022 06:12

1. Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede - Oranje

Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede - Oranje

De Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede het nieuwste model uit de Charge serie van Leatherman.De Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede - Oranje is een van de nieuwste uit de Charge serie. Deze versie is voorzien van CNC gefreesde G-10 Oranje greepplaten. Met deze kleur ben je nooit meer je multitool kwijt. De multitool heeft 10 verschillende tools en dat alles in een compact formaat van maar 10 cm. Een multitool die perfect in elk avontuur past.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 249,95

2. Leatherman - Charge Plus - Woodland Camo - Nylon Sheath

Leatherman - Charge Plus - Woodland Camo - Nylon Sheath

De Leatherman multitool Charge® Plus Woodland Limited Edition 10-delig met schede - Camo is een van de nieuwste uit de Charge serie. Deze versie is voorzien van CNC gefreesde G-10 Camo greepplaten. Met deze kleur ben je nooit meer je multitool kwijt. De multitool heeft 10 verschillende tools en dat alles in een compact formaat van maar 10 cm. Een multitool die perfect in elk avontuur past.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 239,95

3. Leatherman - Charge + - Red

Leatherman - Charge + - Red

De Leatherman multitool Charge® Plus 10-delig met schede - Rood is een van de nieuwste uit de Charge serie. Deze versie is voorzien van CNC gefreesde G-10 Oranje greepplaten. Met deze kleur ben je nooit meer je multitool kwijt. De multitool heeft 10 verschillende tools en dat alles in een compact formaat van maar 10 cm. Een multitool die perfect in elk avontuur past.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 227,95

4. Multitl,Leathrm,ChargePlus

Multitl,Leathrm,ChargePlus

De nieuwe Leatherman Charge Plus is vanaf 2018 het vervangende model van de Charge AL en Charge ALX. De draadknippers van dit model zijn nu te vervangen, dit in tegenstelling tot de voorlopers van de Charge Plus. De nieuwe meegeleverde nylon sheath is van extra slijtvast materiaal en heeft een sterke drukknoop die zorgt dat je je tool niet kan verliezen. Ook heeft deze twee elastische lusjes om bv een zaklampje in mee te nemen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 205,15
conrad.nl: € 209,00

5. Leatherman Free P4 Multitool

Leatherman Free P4 Multitool

Leatherman Free P4 Multitool Leatherman lanceert in 2019 zijn nieuwe assortiment multitools en messen, de Leatherman Free lijn. De Leatherman Free lijn kenmerkt zich door het unieke magnetische design en sluiting. Dit revolutionaire systeem maakt gebruik van magneten die ervoor zorgen dat de tool soepel opent en blokkeert. Hier komt nooit meer een nagel aan te pas. Bovendien vermindert dit mechanisme slijtage aan de individuele onderdelen waardoor een Free tool een nog langere levensduur heeft dan al zijn voorgangers. De Leatherman Free P4 heeft z'n tools aan de buitenkant zitten waardoor ze gemakkelijk geopend kunnen worden, tevens is de tool uitgevoerd met verwisselbare draadknippers.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 199,95

6. Leatherman multitool charge plus

Leatherman multitool charge plus

De nieuwe Leatherman Charge Plus is vanaf 2018 het vervangende model van de Charge AL en Charge ALX. De draadknippers van dit model zijn nu te vervangen, dit in tegenstelling tot de voorlopers van de Charge Plus. De meegeleverde nylon sheath is van extra slijtvast materiaal en heeft een sterke drukknoop die zorgt dat je je tool niet kan verliezen. Ook heeft deze twee elastische lusjes om bv een zaklampje in mee te nemen. De tool is uitgerust met in totaal 19 functies waaronder een combinatietang, draadknippers, zaag, schroevendraaiers, flessenopener, vijlen, schaar en messen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 199,95

7. Leatherman Free P4 Multitool - 21 functies - RVS - Zilver - Nylon Etui

Leatherman Free P4 Multitool - 21 functies - RVS - Zilver - Nylon Etui

Leatherman Free P4 Multitool - 21 functies - RVS - Zilver - Nylon Etui De Free serie van Leatherman biedt de gebruiker net dat extra beetje vrijheid. Door het magnetische sluitsysteem opent een Free zakmes of multitool erg soepel en vermindert het zelfs slijtage. Zo ook bij de Leatherman Free P4 multitool. De Free P4 multitool van Leatherman beschikt over een vlijmscherp 7cm lemmet vervaardigd uit zeer hard 420HC roestvrij staal. Combineer dit met de andere 20 functies en je krijgt een zeer praktische multitool van echte topkwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 199,95

8. Leatherman Surge Molle Sheath Zakmes - Multitool - Zwart

Leatherman Surge Molle Sheath Zakmes - Multitool - Zwart

Geschikt voor rescue, klussen/bouw, off-road en outdoor Incl. Molle Sheath 21 Tools: - Bithouder - Flesopener - Diverse Schroevendr. - Draadknipper - Gekarteld mes - Glad mes - Kabelstripper - Lineaal - Priem - Vijl - Zaag - Schaar

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 179,00
alternate.nl: € 134,90

9. Leatherman Surge met Bruin Leren Heritage Beschermhoes

Leatherman Surge met Bruin Leren Heritage Beschermhoes

De Leatherman Surge is speciaal gemaakt voor degene die liever een grotere multitool in zijn handen heeft. Zo wordt de Leatherman Surge ook wel de grotere broer van de Leatherman Wave genoemd doordat ze op functionaliteit zeer overeen komen. Alleen is de Leatherman Surge groter uitgevoerd. De Leatherman Surge heeft namelijk een afmeting van 11,5 cm. Dit is gemiddeld 15% groter dan vergelijkbare modellen. Verder is de Leatherman Surge als enige uitgevoerd met een SDS-zaagbladhouder waardoor deze gewisseld kan worden met decoupeerzaag bladen. Standaard wordt de Leatherman Surge geleverd met een zaag en een vijl.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 169,95

10. Leatherman Free P2 Multitool - 19 functies - RVS - Zilver - Nylon Etui

Leatherman Free P2 Multitool - 19 functies - RVS - Zilver - Nylon Etui

Leatherman Free P2 Multitool - 19 functies - RVS - Zilver - Nylon Etui De Free serie van Leatherman biedt de gebruiker net dat extra beetje vrijheid. Door het magnetische sluitsysteem opent een Free zakmes of multitool erg soepel en vermindert het zelfs slijtage. Zo ook bij de Leatherman Free P2 multitool. De P2 multitool van Leatherman beschikt over een duo-lemmet van 7 centimer met een gekarteld en glad gedeelte. Dit multifunctionele lemmet is vervaardigd uit zeer hard 420HC roestvrij staal. Combineer dit met de andere 18 functies en je krijgt een zeer praktische multitool van echte topkwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 169,95