De 10 populairste Leatherman multitools

Leatherman Multitool

De kans is groot dat je als kind al de Leatherman multitool van je vader bewonderde en bedacht dat je, later als je groot bent, zelf ook een Leatherman wilt hebben. Leatherman heeft het assortiment tegenwoordig flink uitgebreid, maar hun multitools hebben nog steeds de betrouwbaarheid en bruikbaarheid die ze legendarisch maakten.

Ben je op zoek naar een Leatherman multitool? Wij hebben de 10 populairste Leatherman multitools voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 30-09-2023 03:57

1. Leatherman Wave Plus multitool - 18 functies - RVS - zilver - sheath

Leatherman Wave Plus multitool - 18 functies - RVS - zilver - sheath

De Wave Plus is een verbeterde versie van de originele bestseller van Leatherman. De multitool beschikt over liefst 18 snel toegankelijke tools om je tijdens je werk en in het dagelijkse leven bij te staan. Een multitool die een levenlang meegaat. Een internationale bestseller: de Leatherman Wave Plus multitool. Met liefst 18 tools die allen volledig zijn vast te zetten voor veilig gebruik. De Leatherman Wave Plus is erg praktisch: een aantal van de tools is vanaf de buitenkant toegankelijk, je hoeft de tool niet eerst uit te klappen. Beschikt over 18 volwaardige tools om de klus te klaren, waaronder een vlijmscherp mes, schaar met veer, draadstripper en meerdere schroevendraaiers.

bol.com | €134,99 | bekijken >

2. Leatherman multitool Wave Plus Black 18-delig met Molle nylon schede - Zwart

Leatherman multitool Wave Plus Black 18-delig met Molle nylon schede - Zwart

De Leatherman multitool Wave Plus Black 18-delig met schede is een multitool die internationaal een bestseller is. Één van de meest populaire multitools bij Leatherman. Erg beroemd door zijn van buitenaf toegankelijke messen die met slechts 1 hand kunnen worden gebruikt. De Wave Plus is helemaal aangepast naar deze tijd en is een moderne tool voorzien van alle wenselijke tools! De multitool heeft 18 verschillende tools en dat alles in een compact formaat van maar 10,2 cm. Een multitool die perfect in elk avontuur past.

bol.com | €134,99 | bekijken >

3. Leatherman Wingman Zakmes - Zilver kleurig

Leatherman Wingman Zakmes - Zilver kleurig

De Leatherman Wingman is, zoals de naam al doet vermoeden, ontworpen om je bij te staan bij alle dagelijkse klusjes of dat nieuwe project waar je mee bezig bent. De broekzakformaat multitool biedt je 14 praktische tools om je te ondersteunen! Het ideale gereedschap om waar dan ook bij je te dragen: de Leatherman Wingman multitool. Multifunctioneel, stevig en komt altijd van pas. De Leatherman Wingman multitool is zeer compact (ingeklapt 9,7cm) en draag je zonder veel belasting eenvoudig met je mee (198gr). Ideaal! Beschikt over 14 praktische functies om je elke dag te ondersteunen bij klusjes en projecten, zoals een mes, zaag, draadstripper en schroevendraaiers.

bol.com | €81,95 | bekijken >

4. Leatherman Surge multitool - 21 functies - RVS - sheath - doos

Leatherman Surge multitool - 21 functies - RVS - sheath - doos

Een van hun grootste multitools: de Leatherman Surge. De zilverkleurige multitool is gemaakt om gebruikt te worden door echte klushanden. Met de extra grote tools word je niet gelimiteerd en kan je aan de echte zware klussen werken! Met nylon sheath. Een van hun grootste en meest uitgebreide tools: de Leatherman Surge multitool. Een krachtige alleskunner gemaakt voor de echte zware klussen! Ideaal voor het zware werk door de extra grote tools. De lemmeten zijn verwisselbaar en vanaf de buitenkant te openen. Zo heb je extra snelle toegang! Beschikt over 21 praktische tools die je allen stevig kunt vastzetten, zoals een zaag, grote schaar, 3 schroevendraaiers en een lemmet wisselaar.

bol.com | €144,00 | bekijken >

5. Leatherman Rebar Molle Sheath Zakmes - Multitool - Zwart

Leatherman Rebar Molle Sheath Zakmes - Multitool - Zwart

Het hoekig ontwerp van de Rebar zal echte Leatherman fans doen herinneren aan de originele Leatherman PST. De Rebar is wat betreft de functies te vergelijken met een Supertool 300, maar dan kleiner en lichter . Geschikt voor klussen, monteurswerk en natuurlijk voor dagelijks gebruik. 17 Tools: Needlenose Pliers Regular Pliers Premium Steel Replaceable Wire Cutters Premium Steel Replaceable Hard-wire Cutters Electrical Crimper 420HC Knife 420HC Serrated Knife Wood/Metal File Saw Small Screwdriver Large Screwdriver Phillips Screwdriver Awl w/Thread Loop Ruler (8 inches/20 cm) Bottle Opener Can Opener Wire Stripper

bol.com | €92,95 | bekijken >

6. Leatherman Skeletool Knife KBX Coyote

Leatherman Skeletool Knife KBX Coyote

De Leatherman KBX in Coyote uitvoering is een slank, licht en robuust outdoor zakmes met zwarte coating welke met één hand te openen is. Het lemmet is half gekarteld voor het snijden van touw. De clip op de achterzijde kan tevens worden gebruikt als flesopener. Kenmerken: * Ontwerper: Leatherman * Kleur: Bruin * Staalsoort: 420HC RVS * Hardheid staal: 57 HRC * Vergrendeling: Liner Lock * Materiaal handgreep: Aluminium * Clipbevestiging: Ja * Aantal tools: 2 * Lengte lemmet: 6.5 cm * Lengte handgreep: 8.5 cm * Lengte totaal: 15 cm * Gewicht: 36.85 gram * Garantietermijn: 25 jaar

bol.com | €46,99 | bekijken >

7. Leatherman Skeletool CX Zakmes - Multitool - Zwart

Leatherman Skeletool CX Zakmes - Multitool - Zwart

Geschikt voor watersport, kamperen en hengelsport. 7 Tools: - Bithouder incl. bits - Flesopener - Diverse Schroevendr. - Draadknipper - Glad Mes - 154 CM - Karabijnhaak - Clip (verwijderbaar)

bol.com | €105,88 | bekijken >

8. Leatherman Surge Molle Sheath Zakmes - Multitool - Zwart

Leatherman Surge Molle Sheath Zakmes - Multitool - Zwart

Geschikt voor rescue, klussen/bouw, off-road en outdoor Incl. Molle Sheath 21 Tools: - Bithouder - Flesopener - Diverse Schroevendr. - Draadknipper - Gekarteld mes - Glad mes - Kabelstripper - Lineaal - Priem - Vijl - Zaag - Schaar

bol.com | €154,95 | bekijken >

9. Leatherman Bit Driver Extender

Leatherman Bit Driver Extender

De Leatherman Bit Extender, kan op de plaats worden gezet waar het bitje in de Leatherman multitool geplaatst kan worden. Een plat Leatherman bitje, of een regulier zes kantig bitje, kan vervolgens in het bit verlengstuk worden gezet, waardoor schroeven in dieper gelegen delen nu wel bereikbaar worden. De Leatherman bit extender heeft een lengte van 8 centimeter.

bol.com | €24,95 | bekijken >

10. Leatherman Sheath medium - nylon - voor o.a. Charge, Rebar, Rev, Wave

Leatherman Sheath medium - nylon - voor o.a. Charge, Rebar, Rev, Wave

Deze Leatherman sheath is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam nylon met stevigde stikels en elastisch materiaal. Het is de ideale hoes om je favoriete Leatherman multitool netjes in op te bergen en met je mee te nemen! Stevige Leatherman sheath (maat M) om je favoriete Leatherman multitool netjes in op te bergen en met je mee te nemen. Geschikt voor de Free P2, Charge, Crunch, Kick, Rebar, Rev, Sidekick, Skeletool, Wave en Wingman. Gemaakt van duurzaam, ballistisch nylon en elastisch materiaal met verstevigde stiksels voor een langere levensduur en betere toegankelijkheid. Voorzien van een hoogwaardige metalen klinknagelsluiting om je gereedschap goed af te sluiten en niet kwijt te raken.

bol.com | €21,30 | bekijken >