De 8 beste golf rangefinders voor een accurate afstandsmeting tot de vlag

golf rangefinders

Voorbij zijn de dagen van zoeken naar een sprinklerkop of een andere afstandsmarkering en van daaruit de afstand schatten en hopen dat je het goed hebt berekend. Tegenwoordig is het eerste dat de meeste golfers doen als ze bij hun golfbal komen, hun afstandsmeter (rangefinder) tevoorschijn halen en de afstand naar de hole meten.

Nu de populariteit van golfafstandsmeters enorm stijgt, is er een wildgroei aan aanbiedingen in een breed scala aan prijzen. Moet je echt meer dan €400,- uitgeven om een ​​goede te krijgen? Is een goedkope afstandsmeter de gok waard of levert het alleen maar frustratie op?

Om te helpen in jouw zoektocht naar een goede afstandsmeter hebben we de 8 beste rangefinders op een rij gezet.

1. Golftrends Afstandsmeter Golf - Laser Rangefinder Golfpro - 600M - Golftrainingsmateriaal - Golf Accessoires

Golftrends Afstandsmeter Golf - Laser Rangefinder Golfpro - 600M - Golftrainingsmateriaal - Golf Accessoires

Heb jij moeite met het inschatten van de afstand naar de hole? Weet je niet precies welk club je moet gebruiken, omdat de afstand niet bekend is? Met deze Golf Afstandsmeter word je hier op alle vlakken mee geholpen. De precieze afstand tot aan de vlag wordt met één druk op de knop gemeten! Met de Rangefinder van Golftrends meet je precies de afstand naar de hole, bunker of een sloot. De Rangefinder heeft een bereik van 600 meter, zo kun je op elke hole de afstand meten. Met één druk op de knop zie je de afstand van het punt dat je wil meten op je display. De Rangefinder stop je makkelijk in je broekzak door het compacte formaat en het minimale gewicht.

€ 119,99

Bekijk op bol.com >

2. Bushnell - Engage 1300 6x24 black, LRF advanced target detection - Rangefinder

Bushnell - Engage 1300 6x24 black, LRF advanced target detection - Rangefinder

PRIME 1300 LASER RANGEFINDER De geheel nieuwe Bushnell afstandsmeters vertegenwoordigen de volgende generatie LRF's. Met een volledig glazen optisch systeem en een verbeterd LCD-scherm, biedt de nieuwe afstandsmeter een 2x helderdere kijkervaring. Met een verbeterde lichttransmissie voor een helderder, duidelijker beeld, vergroten de nieuwe Bushnell LRF's je zicht wanneer dat het belangrijkst is. Ideaal voor boogjagers, de Prime 1300 maakt gebruik van ARC-technologie die boogschutters in staat stelt om de juiste pin te selecteren bij het schieten onder een hoek, zoals vanuit een boomstandaard.

€ 249,99

Bekijk op bol.com >

3. RedTiger Golf Rangefinder - Afstandsmeter Golf - Laser Rangefinder Golf - 1100M - Golftrainingsmateriaal - Golf Accessoires - Laser Rangefinder

RedTiger Golf Rangefinder - Afstandsmeter Golf - Laser Rangefinder Golf - 1100M - Golftrainingsmateriaal - Golf Accessoires - Laser Rangefinder

Ben je op zoek naar een nauwkeurige Golf Rangefinder die je golfspel naar een hoger niveau tilt? Dan is de RedTiger Golf Rangefinder de perfecte keuze voor jou. Met een bereik van maar liefst 1100 meter, 7 inzoom standen en handige functies zoals vlagherkenning en een meetcirkel, kun je altijd vertrouwen op deze afstandsmeter tijdens je golftraining. En het beste is dat je geen batterijen nodig hebt, want hij is oplaadbaar via usb-c! Bovendien is hij spatwaterdicht en beschikt hij over hellingschakeling voor accurate afstandsberekeningen op heuvelachtig terrein. Voordelen van de RedTiger Afstandsmeter. Afstanden meten tot wel 1100 meter. 7 inzoom standen voor optimale afstandsweergave.

€ 129,95

Bekijk op bol.com >

4. NHK-600H - Golf laser afstandsmeter - Helling compensatie - Vlaggenmast slot trillingen - Kleur zwart.

NHK-600H - Golf laser afstandsmeter - Helling compensatie - Vlaggenmast slot trillingen - Kleur zwart.

Deze afstandsmeter is uw ticket naar precisie. Of u nu een golfer bent die op zoek is naar de perfecte afstand, dit compacte apparaat zal uw golfspel naar een hoger niveau tillen. Met een bewezen technologie de metgezel voor een beter presterend rondje golf. Mis de kans niet om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen met deze range finder van Nohawk. Eenheid: M/Yard Druk lang op M en de meettoets om te schakelen. Golfversie: 1. Handmatige bediening van de hoekschakelaar 2. Lineaire afstandsmeting 3. Hellingcompensatiefunctie 4. Functie voor scannen en vergrendelen van vlaggenmasten Trilmodus: Trillen nadat de vlaggenmast is vergrendeld Multifunctionele versie: 1.

€ 89,00

Bekijk op bol.com >

5. Autura Rangefinder - Golf Afstandsmeter - Golf Accessoires - Inclusief hoes - 600m

Autura Rangefinder - Golf Afstandsmeter - Golf Accessoires - Inclusief hoes - 600m

Heb je gemerkt dat je golfbal nog steeds op een relatief lange afstand van de hole eindigt ondanks urenlang oefenen? De Golf Afstandsmeter geeft je de afstand van de vlag, de helling van de baan, en zelfs de snelheid. Deze informatie zal u helpen de juiste en rationele aanpassingen in uw bewegingen maken. Plus- en minpunten+ HD lenzen+ Lange levensduur van de batterij- Basis Weergave Waarom de Golf Afstandsmeter een bestseller is? ✔Nauwkeurige meting - U kunt er zeker van zijn dat de sensoren in dit product de meters met de grootste nauwkeurigheid meten. Als gevolg daarvan kunt u ook de juiste en rationele aanpassingen in uw bewegingen maken.

€ 98,90

Bekijk op bol.com >

6. SW-M500 - Golf - Rangefinder - Vlaggenstok lock - Hd Krachtig - 500M long range - USB oplaadbaar.

SW-M500 - Golf - Rangefinder - Vlaggenstok lock - Hd Krachtig - 500M long range - USB oplaadbaar.

Telescoop laser rangefinder, 500M monoculaire metro laser. De afstandsmeter voor de Golf sport. Deze afstandsmeter is uw ticket naar precisie. Of u nu een golfer bent die op zoek is naar de perfecte afstand, dit compacte apparaat zal uw golfspel naar een hoger niveau tillen. Met een bewezen technologie de metgezel voor een beter presterend rondje golf. Mis de kans niet om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen met deze range finder. Maak kennis met onze geavanceerde Range Finder: het perfecte hulpmiddel voor liefhebbers van het buitenleven, golfers en jagers. Dankzij de nauwkeurigheid en het compacte ontwerp is deze range finder een must in de golfsport.

€ 89,00

Bekijk op bol.com >

7. ARB 650M - rangefinder - 650M - Golf - Met Vlag-Lock - Helling Pin.

ARB 650M - rangefinder - 650M - Golf - Met Vlag-Lock - Helling Pin.

Deze afstandsmeter is uw ticket naar precisie. Of u nu een golfer bent die op zoek is naar de perfecte afstand, dit compacte apparaat zal uw golfspel naar een hoger niveau tillen. Met een bewezen technologie de metgezel voor een beter presterend rondje golf. Mis de kans niet om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen met deze range finder van Artbull. Artbull Golf Laser Afstandsmeter 650M. Telescoop. Met Vlag-Lock. Helling Pin. Afstand Meter Voor Golf. Monoculair. Meetbereik: 5-650mMaateenheid: Werf (YD), meter (M)Gezichtsveld: 6 °Vergroting: 6XMaatregel tijd: 0.3S-1.

€ 79,00

Bekijk op bol.com >

8. Rangefinder Laser - Golf afstandsmeter - 600m - Golf accessoires - Golf

Rangefinder Laser - Golf afstandsmeter - 600m - Golf accessoires - Golf

Met deze professionele RangeFinder golf afstandsmeter kun je snel belangrijke afstanden meten op de golfbaan, tot maar liefst 600 meter! Om de afstand tot de vlag te kennen, om de bal over een bunker te raken of de bal voor een dogleg te plaatsen, de laser afstandsmeter is een ideaal hulpmiddel om steeds de juiste club te kiezen. Onmisbaar voor elke golfer! Meer over deze golf afstandsmeterDeze Rangefinder laser is je ideale golf accessoire bij het leren golfen. Afstanden oefenen met behulp van een afstandsmeter is de beste manier om werkelijk te bepalen hoever je met elke club slaat en zo je clubs te ijken.

€ 99,95

Bekijk op bol.com >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *