De 8 beste golf rangefinders voor een accurate afstandsmeting tot de vlag

golf rangefinders

Voorbij zijn de dagen van zoeken naar een sprinklerkop of een andere afstandsmarkering en van daaruit de afstand schatten en hopen dat je het goed hebt berekend. Tegenwoordig is het eerste dat de meeste golfers doen als ze bij hun golfbal komen, hun afstandsmeter (rangefinder) tevoorschijn halen en de afstand naar de hole meten.

Nu de populariteit van golfafstandsmeters enorm stijgt, is er een wildgroei aan aanbiedingen in een breed scala aan prijzen. Moet je echt meer dan €400,- uitgeven om een ​​goede te krijgen? Is een goedkope afstandsmeter de gok waard of levert het alleen maar frustratie op?

Om te helpen in jouw zoektocht naar een goede afstandsmeter hebben we de 8 beste rangefinders op een rij gezet.

1. Norm Rangefinder Laser OPLAADBAAR - Golf Afstandsmeter 700M

Norm Rangefinder Laser OPLAADBAAR - Golf Afstandsmeter 700M

OPLAADBARE LASER RANGEFINDER - NORM PROFFESIONELE GOLF RANGEFINDER AFSTANDSMETER WORDT GELEVERD INCL: Opbergzaktasje Schoonmaakdoekje voor de lens Engelse handleiding SNEL EN NAUWKEURIG AFSTANDEN METEN MET DEZE LASER RANGEFINDER Met de laserafstandsmeter 700 van Norm kan je snel belangrijke afstanden meten op de golfbaan, naar keuze in meters of in yard. Om de afstand tot de vlag te kennen, om over een bunker te raken of de bal voor een dogleg te plaatsen ... de afstandsmeter is een ideaal hulpmiddel om steeds de juiste club te kiezen.

Prijsindicatie: €139.95

Bekijk op Bol.com

2. Norm Rangefinder Laser - Golf Afstandsmeter 600M - Golf accessoires - Golftrainingsmateriaal - Golfbaan en jacht

Norm Rangefinder Laser - Golf Afstandsmeter 600M - Golf accessoires - Golftrainingsmateriaal - Golfbaan en jacht

PROFFESIONELE GOLF RANGEFINDER AFSTANDSMETER WORDT GELEVERD INCL: Opbergzaktasje Schoonmaakdoekje voor de lens Engelse handleiding SNEL EN NAUWKEURIG AFSTANDEN METEN MET DEZE LASER RANGEFINDER Met de laserafstandsmeter 600 van Norm kan je snel belangrijke afstanden meten op de golfbaan, naar keuze in meters of in yard. Om de afstand tot de vlag te kennen, om over een bunker te raken of de bal voor een dogleg te plaatsen ... de afstandsmeter is een ideaal hulpmiddel om steeds de juiste club te kiezen.

Prijsindicatie: €119.95

Bekijk op Bol.com

3. Rangefinder Afstandsmeter Tot 600 M Golfset Accessoires Heren en Dames - Golfballen - Inclusief Luxe Opbergtas - Nouchy®️

Rangefinder Afstandsmeter Tot 600 M Golfset Accessoires Heren en Dames - Golfballen - Inclusief Luxe Opbergtas - Nouchy®️

Met deze profesionele rangefinder bepaal je de afstand snel en nauwkeurig in meters of in yard. Ideaal om de afstand tot de vlag te acherhalen, om over een bunker te raken of de bal voor een dogleg te plaatsen. De afstandsmeter is een ideaal hulpmiddel om steeds de juiste club te kiezen en maakt het golfen nog leuker, maar ook net wat makkelijker! De afstandsmeter wordt geleverd met een luxe opbergtas. Een prachtige toevoeging voor iedere golfset. MAAK SNELLER VORDERINGEN Deze Rangefinder is je ideale metgezel bij het leren golfen.

Prijsindicatie: €94.95

Bekijk op Bol.com

4. Rangefinder voor Golf en Jacht,1500 Y/M Laser Rangefinder, 6X vergroting, AAN/UIT-helling, Flag-Lock met antivibratie ondersteuning, continue scan, met batterij, voor golfers die net iets meer willen.

Rangefinder voor Golf en Jacht,1500 Y/M Laser Rangefinder, 6X vergroting, AAN/UIT-helling, Flag-Lock met antivibratie ondersteuning, continue scan, met batterij, voor golfers die net iets meer willen.

Bozily Rangefinder voor Golf en Jacht,1500 Y/M Laser Rangefinder, 6X vergroting, AAN/UIT-helling, Flag-Lock met antivibratie ondersteuning, continue scan, met batterij, voor golfers die net iets meer willen. De perfecte rangefinder voor elke golfer. Deze rangefinder is uitgevoerd met Slope Tech, Fast Flag-Lock, 6x vergroting, 7-graden veldhoek en heeft een bereik van bereik afstand 650 yds (595 mtr). Klasse 1, 905 nm-lasertype, algemene golf- en slow-golfmodus, LCD-digitaal display en nauwkeurigheidsbereik ± 0,55 yd (50 cm).

Prijsindicatie: €135.99

Bekijk op Bol.com

5. Zoom Focus Tour Rangefinder - Gunmetal

Zoom Focus Tour Rangefinder - Gunmetal

De ZOOM Focus Tour is de nieuwe standaard voor eersteklas laserafstandsmeter technologie. Het nieuwste ontwerp van ZOOM combineert alle essentiële informatie die een golfer nodig heeft met een eenvoudige, intuïtieve bediening in een zeer compacte, elegant rangefinder. Met toonaangevende optica profiteert de Focus Tour van een scherp, helder scherm, levendige contrasten en een zeer breed gezichtsveld van 7,5 °. Deze functies maken het zoeken naar een doelwit of de vlag, een zeer eenvoudig proces, waarbij zelfs de langste afstanden in minder dan een halve seconde worden opgepikt, en correct gemeten.

Prijsindicatie: €299

Bekijk op Bol.com

6. LaserTool PF4-600 Laser Afstandsmeter - Golf Rangefinder - Laser Snelheidsmeter - Point to point meter - Golf verrekijker

LaserTool PF4-600 Laser Afstandsmeter -  Golf Rangefinder - Laser Snelheidsmeter - Point to point meter - Golf verrekijker

Multifunctionele laser meter - Verlaag je score / handicap op de golfbaan door de exacte afstand naar de vlag te weten. - Verlaag je rondetijd op het circuit oor de juiste snelheid te meten. - Maar ook als u makkelijk afstanden (ook tussen 2 punten) of hoogtes wil meten, is deze laser meter bij uitstek geschikt. Waarom de PF4-600M Waar andere merken slechts voor één of twee functies geschikt zijn, is de PF4-600M multifunctioneel en kan voor vele toepassingen worden gebruikt. Deze laser meter is geschikt voor op de golfbaan als Golf Range Finder.

Prijsindicatie: €149.99

Bekijk op Bol.com

7. Golf - rangefinder - 7x digitale zoom - afstandmeter - 1000 yards - afstand bepalen - hoogte bepalen

Golf - rangefinder - 7x digitale zoom - afstandmeter - 1000 yards - afstand bepalen - hoogte bepalen

Digitale golf range finder / afstandmeter 7x Ben je vaak op de golfbaan te vinden en speel je urenlang tegen je golfvrienden? Het kan zijn dat je ogen op een gegeven moment moe worden waardoor het lastig is om de afstand te beoordelen. De Digitale 7x golf kijker is een handig hulpmiddeltje. Voortaan weet je precies hoe hard je de bal moet slaan voor een hole-in-one! Golf monokijker Digitale 7x golf kijker meet de afstand tot aan de hole zodat je precies weet hoe ver je de bal moet slaan. Naast de afstand kun je ook de hoogte bepalen.

Prijsindicatie: €49.5

Bekijk op Bol.com

8. Easygreen 1300

Easygreen 1300

De Easygreen EASY 1300 is een top GPS Rangefinder ontworpen om de meest accurate informatie voor uw volgende slag te geven. Het gepatenteerde Plus Minus systeem geeft u de gelegenheid ieder shot te lezen als een pro. Het is niet alleen mogelijk om afstanden tot objecten te meten maar ook relatieve afstanden tussen objecten met de plus/minus knop. De EASYGREEN EASY 1300 is ontwikkeld met een duurzame waterproof behuizing met een ergonomische grip. voorzien van de beste elektronica, volledig gecoate lenzen om een snelle en accurate meting te geven. Daarnaast biedt deze de JOLT en Slopeaccuration techniek, alles om nog beter geïnformeerd te worden over de exacte lengte tot de hole!

Prijsindicatie: €201

Bekijk op Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *