De 10 beste smartwatches van dit moment

beste smartwatches

De beste smartwatches doen meer dan je laten weten of je een oproep of sms op je telefoon krijgt. Ze zijn alles in één: een fitnesstracker om gezonder te worden, een digitale portemonnee en in sommige gevallen kan een smartwatch als telefoon fungeren, zelfs als je telefoon nergens in de buurt is.

Hierbij de 10 beste smartwatches van dit moment die beschikbaar zijn voor iPhone en Android gebruikers.

1. SmartWatch-Trends S205L - Smartwatch - Roze

SmartWatch-Trends S205L - Smartwatch - Roze

Overtref uw verwachtingen: met een 1,3-inch groot touchscreen waarmee u uw gezondheid intuïtiever kunt begrijpen door uw sportgegevens levendig en op een gemakkelijk te begrijpen manier weer te geven. Voldoet aan IP68 waterstandaardvereisten, met deze Smartwatch kunt u ook uw sportactiviteiten volgen tijdens het zwemmen in de regen. Bescherm en bewaak uw gezondheid: onze activiteitenhorloge bevat een aantal nieuwe functies, zoals stresstraining. Daarmee wordt het meer dan alleen een gezondheids-tracker.

Prijs: €53,95

Bekijk op Bol.com

2. KIDDOWZ Smartwatch Kinderen – GPS Horloge voor Kids – Met Tracker Kind – Kinderhorloge – jongen / meisje – Waterbestendig - HD Videobellen – Inclusief Simkaart – Blauw

KIDDOWZ Smartwatch Kinderen – GPS Horloge voor Kids – Met Tracker Kind – Kinderhorloge – jongen / meisje – Waterbestendig - HD Videobellen – Inclusief Simkaart – Blauw

De Kiddowz smartwatch is ontwikkeld om ervoor dat zorgen dat onze kinderen (jongen & meisjes) kunnen spelen in een veilige omgeving. Met dit horloge kun je jouw kind met een gerust hart buiten laten spelen. Dit allen komt door de unieke GPS tracker & de SOS knop op de Kiddowz Smartwatch. Ben jij nieuwsgierig naar allle andere functies? Wij vertellen je met liefde meer over deze waanzinnige Kiddowz smartwatch! De verschillende functies van de smartwatch op een rijtje: ✔️GPS Tracker i.c.m. gebruik van app ‘Setracker 2’ ✔️Ingebouwde Camera ✔️Waterbestendig IP67 ✔️Sms berichten ✔️Bellen ✔️SOS-knop ✔️Stappenteller ✔️Leerzaam rekenspelletje ✔️Touchscreen ✔️Luister mee functie ✔️Spraakbericht ✔️Locatie geschiedenis ✔️32mb ingebouwd geheugen ✔️Alarm, niet storen en klasmode functie ✔️Inclusief gratis simkaart GPS Tracker Het Kiddowz GPS-trackerhorloge voor kinderen maakt gebruik van Local Base Station (LBS) systemen.

Prijs: €69,95

Bekijk op Bol.com

3. Apple Watch Series 6 - 44 mm - Spacegrijs

Apple Watch Series 6 - 44 mm - Spacegrijs

Maak kennis met de Apple Watch Series 6. Deze Apple Watch meet het zuurstofgehalte in je bloed met een baanbrekende nieuwe sensor en app. Maak een ECG waar en wanneer het jou uitkomt en bekijk in één oogopslag je work‑outgegevens op het verbeterde always‑on Retina-display. Met Apple Watch Series 6 om je pols ligt een gezonder, actiever, meer connected leven binnen handbereik. De smartwatch heeft een aluminium kast die licht is in gewicht en gemaakt van hoogwaardig 100% gerecycled aluminium.

Prijs: €401,95

Bekijk op Bol.com

4. Apple Watch Series 3 - Smartwatch - 38mm - Spacegrijs

Apple Watch Series 3 - Smartwatch - 38mm - Spacegrijs

Waarmee te koppelen? De Apple Watch Series 3 vereist een iPhone 6s of nieuwer met een iOS 13 of hoger voor een optimale verbinding. De combinatie van de Watch Series 3 en Android werkt niet optimaal. De Apple Watch Series 3 is een smartwatch met een reeks aan slimme functies. Hij is erg geschikt voor jou als fanatieke buitensporter door de ingebouwd gps en een nieuwe hoogtemeter. De vernieuwde Work-out-app bevat intensieve intervaltrainingen (HIIT) en extra opties voor baantjes zwemmen. En met nog meer muziek om je pols dan ooit, ben je niet meer te stoppen.

Prijs: €225,00

Bekijk op Bol.com

5. Samsung Galaxy Watch4 Classic - Smartwatch heren - 46mm - Black

Samsung Galaxy Watch4 Classic - Smartwatch heren - 46mm - Black

Let op: momenteel ondersteunt de Samsung Galaxy Watch 4 geen iPhone en Huawei. Deze update zal later beschikbaar komen, wanneer is nog niet bekend. De Samsung Galaxy Watch4 Classic is de beste fitnesscoach waarmee je in een handomdraai inzicht in je gezondheid hebt. Dankzij het gebruik van WearOS gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open en kun je enorm veel apps gebruiken. De Galaxy Watch4 Classic is een echte krachtpatser om je pols en is nog sterker, soepeler, nauwkeuriger en helderder! Check je gezondheid in een handomdraai De Samsung Galaxy Watch4 Classic maakt bezig zijn met je gezondheid eenvoudig en leuk.

Prijs: €340,00

Bekijk op Bol.com

6. Apple Watch SE - Smartwatch - 40mm - Spacegrijs

Apple Watch SE - Smartwatch - 40mm - Spacegrijs

De Apple Watch SE inspireert je om gezonder te leven. Deze Apple Watch heeft hetzelfde grotere display als Series 6, valdetectie, een kompas en de always-on hoogtemeter. Kies uit tientallen work‑outs, en houd al je bewegings- en trainingsdoelen precies bij. De nieuwe Slaap-app helpt je om een slaaproutine te ontwikkelen en geeft inzicht in je slaappatroon. Je kan bellen, berichten versturen en muziek luisteren, direct vanaf je pols. Het is veel Watch voor minder dan je dacht. Waarmee te koppelen? De Apple Watch Series 6 vereist een iPhone 6s of nieuwer in combinatie met iOS 14 of hoger voor een optimale verbinding.

Prijs: €297,95

Bekijk op Bol.com

7. Garmin Vivoactive 4 - Health smartwatch - Zwart/Gunmetal

Garmin Vivoactive 4 - Health smartwatch - Zwart/Gunmetal

Waarmee te koppelen? De Garmin Connect app kan worden geïnstalleerd op Android 6.0 of hoger of voor iPhone gebruikers op iOS 12 of hoger. Telefoons met een Android Go software hebben enkele beperkingen. Deze software is dus niet optimaal te verbinden met Garmin watches. iPhone gebruikers met iOS 13 of hoger dienen eerst bluetooth sharing aanzetten om de Garmin Vivoactive 4 te laten verbinden. Ga hiervoor naar instellingen > privacy > bluetooth en controleer hier of de Garmin app aan staat. De Garmin Vivoactive 4 De Garmin Vivoactive 4 is een sportieve smartwatch die naast het doorsturen van berichten, het afspelen van muziek zonder telefoon en het doen van betalingen ook veel sportieve functies heeft.

Prijs: €255,95

Bekijk op Bol.com

8. Fitbit Versa 2 - Smartwatch - Zwart

Fitbit Versa 2 - Smartwatch - Zwart

Waarmee te koppelen? Om de Fitbit Versa 2 in te stellen en te synchroniseren is voor iPhone gebruikers iOS 13 of hoger vereist. Voor Android gebruikers geldt Android 8.0 of hoger en voor Windows gebruikers geldt versie 1607.0 of hoger. Vanwege bluetooth-problemen die voorkomen op bepaalde smartphones, is de Fitbit Versa 2 niet optimaal te verbinden met de volgende smartphones: Huawei P8 Lite; Huawei P9 Lite; Huawei P20 Lite Xiaomi Mi 6. De Fitbit Versa 2 is de opvolger van de succesvolle Fitbit Versa.

Prijs: €149,00

Bekijk op Bol.com

9. SmartWatch-Trends S205L - Smartwatch - Dames en Heren - Zwart

SmartWatch-Trends S205L - Smartwatch - Dames en Heren - Zwart

Overtref uw verwachtingen: met een 1,3-inch groot touchscreen waarmee u uw gezondheid intuïtiever kunt begrijpen door uw sportgegevens levendig en op een gemakkelijk te begrijpen manier weer te geven. Voldoet aan IP68 waterstandaardvereisten, met deze Smartwatch kunt u ook uw sportactiviteiten volgen tijdens het zwemmen in de regen. Bescherm en bewaak uw gezondheid: onze activiteitenhorloge bevat een aantal nieuwe functies, zoals stresstraining. Daarmee wordt het meer dan alleen een gezondheids-tracker.

Prijs: €49,45

Bekijk op Bol.com

10. VTech KidiZoom Smartwatch DX2 - Educatief Babyspeelgoed - Smartwatch Kinderen Met Spelletjes - Blauw

VTech KidiZoom Smartwatch DX2 - Educatief Babyspeelgoed - Smartwatch Kinderen Met Spelletjes - Blauw

De Kidizoom Smartwatch DX2 is zoveel meer dan alleen een horloge! Maak foto's, selfies en video's, speel uitdagende en sportieve spellen én leer klokkijken met behulp van de gesproken tijd en 3D klokweergaves. Kom in beweging en blijf bij de tijd met dit coole horloge! Eigenschappen: De nieuwe generatie selfie smartwatch! Kleuren touchscreen met analoge en digitale tijdweergave én 3D weergave Twee ingebouwde camera's: maak selfies, leg te gekke momenten en avonturen vast op foto en video én bewerk ze met coole effecten, kaders en filters Altijd en overal speelplezier met de ingebouwde spellen en activiteiten.

Prijs: €59,75

Bekijk op Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *