De 5 beste Acer Chromebooks voor het kijken van films en series

Acer Chromebooks voor het kijken van films en series

Ben je op zoek naar een vervanger voor een trage laptop of een oude MacBook, maar wil je wat minder geld besteden? Dan is een Chromebook misschien precies wat je nodig hebt. Onderstaande Acer Chromebooks starten razendsnel op en zijn prima voor als je jouw computer voornamelijk gebruikt voor e-mail, algemeen internetten en het gebruik van programma’s in de cloud. Onderstaand de beste Acer Chromebooks voor het kijken van films en series.

1. Acer Spin 514 CP514-1H-R0PF - 2-in-1 Chromebook - 14 inch

Acer Spin 514 CP514-1H-R0PF - 2-in-1 Chromebook - 14 inch

Deze Acer Spin 514 Chromebook is uniek vanwege het Full HD beeldscherm dat ideaal is voor films/series en het touchscreen beeldscherm. Daarnaast beschikt de Chromebook over een lange batterijduur. Een Chromebook met Gemiddelde Snelheid is geschikt voor de iets meer eisende programma’s. Zo kun je gemakkelijk focussen op één studieverslag, je presentatie voor morgen of het bewerken van vakantiefoto’s vanuit de cloud. Kenmerken van deze Chromebook Wel in de Chromebook: Een Touchscreen beeldscherm. Een Full HD beeldscherm voor films & series. Een plastic behuizing. Een QWERTY toetsenbordindeling.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

2. Acer Chromebook 315 CB315-3HT-C4Y8 - 15 inch

Acer Chromebook 315 CB315-3HT-C4Y8 - 15 inch

Deze Acer Chromebook Chromebook is uniek vanwege het Full HD beeldscherm dat ideaal is voor films/series . Daarnaast beschikt de Chromebook over een lange batterijduur. Een Chromebook met Gemiddelde Snelheid is geschikt voor de iets meer eisende programma’s. Zo kun je gemakkelijk focussen op één studieverslag, je presentatie voor morgen of het bewerken van vakantiefoto’s vanuit de cloud. Kenmerken van deze Chromebook Wel in de Chromebook: Een Full HD beeldscherm voor films & series. Een plastic behuizing. Een QWERTY toetsenbordindeling. Een ChromeOS besturingssysteem dat werkt zoals een smartphone, zo werk je met verschillende apps. Het dus anders dan een Windows Laptop.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

3. Acer CB317-1H-C6SV Chromebook - Intel N5100 - 4GB - 128GB - 17.3 Inch

Acer CB317-1H-C6SV Chromebook - Intel N5100 - 4GB - 128GB - 17.3 Inch

Mooie en snelle 17.3 Inch Chromebook. 2x USB 3.2-A en 2x USB-C

Beste prijs

bol.com | bekijken >

4. Acer chromebook CB315-3H-C07B

Acer chromebook CB315-3H-C07B

Deze 15.6-inch Chromebook 315 CB315-3H-C07B is ontworpen voor een mobiele levensstijl. Het grotere, niet-reflecterende scherm met smalle rand van 9,5 mm zorgt ervoor dat je meer gedaan krijgt. Dankzij het numerieke toetsenblok, de snelle CPU en de lange batterijduur heb je een ongekend krachtig apparaat dat van geen ophouden weet. Toekomstbestendige processor Laag stroomverbruik en responsieve software zijn mogelijk dankzij de nieuwste Intel® Celeron® N4120 processor. De hogere prestaties komen goed van pas bij grafische klassikale projecten, die soepeler verlopen zodat taken sneller worden uitgevoerd. Comfortabel en snel Het grote 15.

Beste prijs

bol.com | bekijken >
bcc.nl | bekijken >

5. ACER CHROMEBOOK 314 CB314-1H-P6K9

ACER CHROMEBOOK 314 CB314-1H-P6K9

Met de Acer Chromebook 314 schrijf je verslagen, stuur je e-mails en kijk je films op Netflix. Praat je vaak met je vrienden via Skype of een ander videochat programma? De webcam heeft een brede kijkhoek van 170 graden dus mensen in je omgeving nemen ook deel aan het gesprek. Deze Acer draait op Chrome OS. Met dit energiezuinige besturingssysteem werk je vanuit de cloud en de Chrome browser. Je logt in met je Google account en werkt in online applicaties als Google Docs en Office 365.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *