De 5 beste ASUS Chromebooks voor het kijken van films en series

Acer Chromebooks voor het kijken van films en series

Ben je op zoek naar een vervanger voor een trage laptop of een oude MacBook, maar wil je wat minder geld besteden? Dan is een Chromebook misschien precies wat je nodig hebt. Onderstaande ASUS Chromebooks starten razendsnel op en zijn prima voor als je jouw computer voornamelijk gebruikt voor e-mail, algemeen internetten en het gebruik van programma’s in de cloud. Onderstaand de beste ASUS Chromebooks voor het kijken van films en series.

1. Asus Chromebook Flip C434TA-AI0303 - 14 Inch

Asus Chromebook Flip C434TA-AI0303 - 14 Inch

De Asus Chromebook Flip C434TA-AI0303 is een ideale Chromebook voor het kijken van je films en series dankzij het omklapbaar touchscreen, super dunne schermranden en heldere kleurweergave. Met de snelle en stille Intel Core M processor voer je daarnaast snel en gelijktijdig meerdere taken uit. Deze Chromebook heeft tot slot een mooi design en een 14 Inch biedt voldoende werkruimte én is klein genoeg om mee te nemen. Onze specialist adviseert een Chromebook wanneer: ✔Je werkt in de cloud: raak nóóit meer je bestanden kwijt. ✔Je houdt van snelheid: start in enkele seconden op en blijft altijd snel. ✔Je geniet van gemak: beveiliging is ingebouwd en updates zijn automatisch.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

2. Asus Chromebook Flip C434TA-AI0029 - 14 Inch

Asus Chromebook Flip C434TA-AI0029 - 14 Inch

De Asus Chromebook Flip C434TA-AI0029 is een ideale Chromebook voor het kijken van je films en series dankzij het omklapbaar touchscreen, super dunne schermranden en een scherp Full HD beeld met heldere kleurweergave. Met de snelle en stille Intel Core M processor voer je daarnaast snel en gelijktijdig meerdere taken uit. Deze Chromebook heeft tot slot een mooi design door de volledig metalen behuizing. Onze specialist adviseert een Chromebook wanneer: ✔Je werkt in de cloud: raak nóóit meer je bestanden kwijt. ✔Je houdt van snelheid: start in enkele seconden op en blijft altijd snel. ✔Je geniet van gemak: beveiliging is ingebouwd en updates zijn automatisch.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

3. ASUS Chromebook C425TA-H50334 m3-8100Y 35,6 cm (14") Full HD Intel® Core™ m3 4 GB LPDDR3-SDRAM 128 GB eMMC Wi-Fi 5 (802.11ac) ChromeOS Zilver

ASUS Chromebook C425TA-H50334 m3-8100Y 35,6 cm (14

Blitz een stapje extra Vereenvoudig uw leven met de gestroomlijnde, stijlvolle ASUS Chromebook C425, de 1,3kg lichte1 14” laptop met de power om dagelijkse taken gemakkelijk aan te kunnen. De door maximaal een Intel® Core™ i5 -processor aangedreven ASUS Chromebook C425 verbetert uw productiviteit en laat u onderweg meer plezier hebben - waar u ook bent, wat u ook doet. Het compacte NanoEdge-ontwerp past moeiteloos in elke tas en de accu die de hele dag meegaat maakt een einde aan de stress over beschikbare stopcontacten, voor een zorgeloze levensstijl.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

4. ASUS Chromebook CX1700CKA-AU0030 - 17.3 inch

ASUS Chromebook CX1700CKA-AU0030 - 17.3 inch

Deze ASUS Chromebook CX1700CKA-AU0030 is uniek vanwege het grote formaat beeldscherm: dit is één van de eerste Chromebooks met een 17.3 inch scherm! Daarnaast beschikt de Chromebook over een Full HD beeldscherm dat ideaal is voor films/series. Een Chromebook met Gemiddelde Snelheid is geschikt voor de iets meer eisende programma’s. Zo kun je gemakkelijk focussen op één studieverslag, je presentatie voor morgen of het bewerken van vakantiefoto’s vanuit de cloud. Kenmerken van deze Chromebook Wel in de Chromebook: Een Full HD beeldscherm voor films & series. Een plastic behuizing. Een QWERTY toetsenbordindeling.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

5. ASUS Chromebook C424MA-EB0228 - 14 Inch

ASUS Chromebook C424MA-EB0228 - 14 Inch

Deze ASUS C424MA-EB0228 Chromebook is uniek vanwege het Full HD beeldscherm dat ideaal is voor films/series en het lichtgewicht en compacte formaat. Daarnaast beschikt de Chromebook over een een anti-reflecterend beeldscherm. Een Chromebook met Gemiddelde Snelheid is geschikt voor de iets meer eisende programma’s. Zo kun je gemakkelijk focussen op één studieverslag, je presentatie voor morgen of het bewerken van vakantiefoto’s vanuit de cloud. Kenmerken van deze Chromebook Wel in de Chromebook: Een Full HD beeldscherm voor films & series. Een displayfunctie voor aansluiting op een 2de beeldscherm. Een plastic behuizing. Een QWERTY toetsenbordindeling.

Beste prijs

bol.com | bekijken >

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *