De 5 beste HP Chromebooks voor dagelijks gebruik

Acer Chromebooks voor het kijken van films en series

Ben je op zoek naar een vervanger voor een trage laptop of een oude MacBook, maar wil je wat minder geld besteden? Dan is een Chromebook misschien precies wat je nodig hebt. Onderstaande HP Chromebooks starten razendsnel op en zijn prima voor als je jouw computer voornamelijk gebruikt voor e-mail, algemeen internetten en het gebruik van programma’s in de cloud. Onderstaand de beste HP Chromebooks voor dagelijks gebruik.

Bijgewerkt: 21-11-2023 13:02

1. HP Chromebook 14a-na0755nd - 14 inch

HP Chromebook 14a-na0755nd - 14 inch

Deze HP Chromebook 14a-na0755nd is uniek vanwege het Full HD beeldscherm dat ideaal is voor films/series en het anti-reflecterende beeldscherm.Daarnaast beschikt de Chromebook over een lichtgewicht en compacte formaat. Een Chromebook met Basis Snelheid is geschikt voor de basis taken zoals even googelen, recepten opslaan en emailen. Kenmerken van deze Chromebook Wel in de Chromebook: Een Full HD beeldscherm voor films & series. Een displayfunctie voor aansluiting op een 2de beeldscherm. Een plastic behuizing. Een QWERTY toetsenbordindeling. Een ChromeOS besturingssysteem dat werkt zoals een smartphone, zo werk je met verschillende apps. Het dus anders dan een Windows Laptop.

bol.com | €379,00 | bekijken >

2. HP Chromebook 14a-na0741nd - 14 inch

HP Chromebook 14a-na0741nd - 14 inch

Deze HP Chromebook 14a-na0741nd is uniek vanwege het Full HD beeldscherm dat ideaal is voor films/series en het lichtgewicht en compacte formaat. Daarnaast beschikt de Chromebook over een een anti-reflecterend beeldscherm. Een Chromebook met Basis Snelheid is geschikt voor de basis taken zoals even googelen, recepten opslaan en emailen. Kenmerken van deze Chromebook Wel in de Chromebook: Een Full HD beeldscherm voor films & series. Een displayfunctie voor aansluiting op een 2de beeldscherm. Een kunststof behuizing. Een QWERTY toetsenbordindeling. Een ChromeOS besturingssysteem dat werkt zoals een smartphone, zo werk je met verschillende apps. Het dus anders dan een Windows Laptop.

bol.com | €339,00 | bekijken >

3. HP Chromebook Pro c640 - 14 inch Full HD TouchScreen - Intel Core i5 - 8GB - ChromeOS Zilver

HP Chromebook Pro c640 - 14 inch Full HD TouchScreen - Intel Core i5 - 8GB - ChromeOS Zilver

Voer moeiteloos en efficiënt de projecten en vergaderingen van uw dag uit met de snelle en veilige HP Pro c640 Chromebook. Deze stijlvolle aluminium Chromebook beschikt bovendien over verbeterde prestaties en privacyfuncties met een Intel® processor en een HP Privacy Camera. Korte omschrijving: 14 inch FullHD Chromebook met touchscreen. Intel Core i5 Processor met 8GB werkgeheugen en 64GB Opslag

bol.com | €498,00 | bekijken >

4. HP Chromebook 15a-na0700nd - 15.6 inch

HP Chromebook 15a-na0700nd - 15.6 inch

Deze HP Chromebook 15a-na0700ndis uniek vanwege het Full HD beeldscherm dat ideaal is voor films/series en de lange batterijduur.Daarnaast beschikt de Chromebook over een groot formaat beeldscherm. Een Chromebook met Basis Snelheid is geschikt voor de basis taken zoals even googelen, recepten opslaan en emailen. Kenmerken van deze Chromebook Wel in de Chromebook: Een Full HD beeldscherm voor films & series. Een displayfunctie voor aansluiting op een 2de beeldscherm. Een plastic behuizing. Een QWERTY toetsenbordindeling. Een ChromeOS besturingssysteem dat werkt zoals een smartphone, zo werk je met verschillende apps. Het dus anders dan een Windows Laptop.

bol.com | €379,00 | bekijken >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *