De beste laptops voor Photoshop en andere grafische software

laptop voor photoshop

Werk je veel met grafische programma’s zoals Adobe Photoshop? Dan heb je een laptop nodig met een goede grafische kaart. Om het je gemakkelijk te maken hebben we de beste laptops met goede grafische kaarten voor je op een rij gezet. Zo kan jij de mooiste creaties met Photoshop maken, zonder dat je laptop telkens vastloopt.

1. Apple MacBook Air (November, 2020) MGN63N/A - 13.3 inch - Apple M1 - 256 GB - Space Grey

Apple MacBook Air (November, 2020) MGN63N/A - 13.3 inch - Apple M1 - 256 GB - Space Grey

Deze Macbook Air is geschikt voor alledaagse taken en is het dunste en lichtse notebook ooit gemaakt door Apple. Voorzien van een krachtige Apple M1 chip, True Tone Retina beeldscherm, Magic Keyboard, Touch ID vingerafdruksensor en een batterijduur tot wel 18 uur lang. Sneller en betere prestaties De Apple M1 processor is speciaal ontworpen voor de Macbook. De processor is energiezuiniger en veel krachtiger dan de Intel processoren die voorheen in de oude modellen zaten. Met deze nieuwe kracht draaien zware grafische programma's zoals Photoshop zeer soepel en kan je makkelijk meerdere taken tegelijkertijd aan.

Prijs: €999,00

Bekijk op Bol.com

2. ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004T - Gaming Laptop - 15.6 inch - 144 Hz

ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004T - Gaming Laptop - 15.6 inch - 144 Hz

Deze ASUS gaming laptop is geschikt voor de instap gamer. Je speelt zo nu en dan wel is Minecraft of FIFA 2020, maar alles op de allerhoogste grafische instellingen spelen, vindt je niet zo belangrijk. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Dankzij het anti-glare scherm game je gemakkelijk met de gordijnen open in het zonlicht. De CPU's van Intel hebben beschikking tot bijzonder hoge Turbo Boost kloksnelheden. Simpel gezegd betekent dit voor jou een betere en vlekkeloze ervaring tijdens lange game sessies.

Prijs: €699,00

Bekijk op Bol.com

3. ASUS Notebook X415JA-EB498T - Laptop - 14 Inch

ASUS Notebook X415JA-EB498T - Laptop - 14 Inch

Deze ASUS Notebook is een compacte, lichtgewicht laptop. Hierdoor is deze ideaal voor onderweg. De laptop is geschikt voor dagelijkse bezigheden voor werk of studie. Deze laptop adviseren wij ook voor het bekijken van je favoriete films en series. Dankzij het IPS-scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Bovendien gaat de batterij lang mee. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.

Prijs: €549,00

Bekijk op Bol.com

4. Lenovo Ideapad 5 15ARE05 81YQ006JMH - Laptop - 15.6 Inch

Lenovo Ideapad 5 15ARE05 81YQ006JMH - Laptop - 15.6 Inch

Deze laptop is ideaal voor studenten of thuiswerkers die hun dagelijkse bezigheden voor werk of studie met optimaal gemak willen uitvoeren. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave, ideaal om jouw favoriete foto's te bewerken. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.

Prijs: €749,00

Bekijk op Bol.com

5. Lenovo Ideapad 3 82C1000YMH - Chromebook - 14 Inch

Lenovo Ideapad 3 82C1000YMH - Chromebook - 14 Inch

De Lenovo Ideapad 3 Chromebook 82C1000YMH is geschikt voor basis gebruik zoals internetten, e-mailen, notities maken en het gebruik van apps. Met het Full HD scherm geniet je van een heldere kleurweergave en een scherp beeld. Verder is het een degelijke Chromebook die wel tegen een stootje kan dankzij de kunststof behuizing. Voor de rest is het toetsenbord vochtbestendig en beschikt deze chromebook over zowel een webcam als een cardreader. Onze specialist adviseert een Chromebook wanneer: ✔Je werkt in de cloud: raak nóóit meer je bestanden kwijt.

Prijs: €279,00

Bekijk op Bol.com

6. Lenovo IdeaPad 3 82KU00CKMH - Laptop - 15.6 Inch

Lenovo IdeaPad 3 82KU00CKMH - Laptop - 15.6 Inch

Deze Lenovo laptop adviseren wij voor het bekijken van je favoriete films en series. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* ✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

Prijs: €649,00

Bekijk op Bol.com

7. Apple MacBook Pro (November, 2020) MYD82N/A - 13.3 inch - Apple M1 - 256 GB - Spacegrey

Apple MacBook Pro (November, 2020) MYD82N/A - 13.3 inch - Apple M1 - 256 GB - Spacegrey

Deze Macbook Pro van Apple bezit ongelooflijke snelheid en kracht. Voorzien van een krachtige Apple M1 chip, True Tone Retina beeldscherm, Magic Keyboard, Touch bar, Touch ID vingerafdruksensor en een batterijduur tot wel 20 uur lang. Sneller en betere prestaties De Apple M1 processor is speciaal ontworpen voor de Macbook. De processor is energiezuiniger en veel krachtiger dan de Intel processoren die voorheen in de oude modellen zaten. Met deze nieuwe kracht draaien zware grafische programma's zoals Photoshop zeer soepel en kan je makkelijk meerdere taken tegelijkertijd aan.

Prijs: €1.249,00

Bekijk op Bol.com

8. HP 15s-eq2730nd - Laptop - 15.6 Inch

HP 15s-eq2730nd - Laptop - 15.6 Inch

Deze HP laptop is geschikt voor het bekijken van je favoriete films en series. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* ✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

Prijs: €599,00

Bekijk op Bol.com

9. HP Chromebook x360 14b-cb0130nd - Chromebook - 14 Inch

HP Chromebook x360 14b-cb0130nd - Chromebook - 14 Inch

Deze HP Chromebook is ideaal voor onderweg door het lichte ontwerp en de lange batterijduur. Dankzij het omklapbaar touchscreen, super dunne schermranden en een scherp Full HD beeld met heldere kleurweergave is deze chromebook goed te gebruiken voor het bekijken van jouw favoriete films en series. Daarnaast is dit model handig als je weinig opslagruimte nodig hebt en simpele taken wilt uitvoeren. Bewerk af en toe eens een vakantiefoto, gebruik de chromebook voor aantekeningen of speel een paar eenvoudige games.

Prijs: €449,00

Bekijk op Bol.com

10. HP Pavilion 15-eg0700nd - Creator Laptop - 15.6 Inch

HP Pavilion 15-eg0700nd - Creator Laptop - 15.6 Inch

Deze HP laptop is geschikt voor het bewerken van foto's in bijvoorbeeld Adobe Photoshop. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Dankzij het verlichte toetsenbord is werken in donkere ruimtes geen enkel probleem. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. ✔ Fotobewerking: de processor is hiervoor snel genoeg. ✔ Videobewerking: deze laptop beschikt over een aparte videokaart.

Prijs: €999,00

Bekijk op Bol.com