De 10 beste soundbars voor kraakhelder geluid

Beste sounbars

Omdat televisies tegenwoordig steeds dunner worden, is er steeds minder ruimte voor goede speakers in de televisie. Dit gaat helaas ten koste van het geluid en dus ook ten koste van de totale kijkbeleving. Een soundbar is daarom een mooie uitkomst. Een soundbar plaats je eenvoudig voor of onder de tv en zorgt voor een beter en voller geluid.

Ben je op zoek naar een goede soundbar, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de beste soundbars van dit moment voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 30-09-2023 09:44

1. Sonos Arc Zwart

Sonos Arc Zwart

Sonos Arc Met de Sonos Arc haal je gegarandeerd de meest indrukwekkende soundbar in huis. Laat je entertainment tot leven komen met het levensechte geluid. Bedien hem met de afstandsbediening van je tv, je stem, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. De ingebouwde Dolby Atmos technologie weerkaatst het geluid van het plafond naar je luisterpositie. Zo klinkt het alsof het vliegtuig uit de film rakelings over je hoofd vliegt. Een 3D-luisterbeleving met Dolby Atmos Beleef programma's, films en games met het precieze en meeslepende geluid van Dolby Atmos.

bol.com | €839,00 | bekijken >

2. Sony HT-S400 - Soundbar geschikt voor TV - Met draadloze subwoofer

Sony HT-S400 - Soundbar geschikt voor TV - Met draadloze subwoofer

Geniet van hoogwaardig geluid met de nieuwe Sony HT-S400. Deze soundbar met subwoofer plaatst je midden in een film door surround sound in bioscoopstijl na te bootsen. Daarnaast mis je geen woord meer tijdens je favoriete film of muziek, door de unieke rechthoekige vorm van de X-Balanced Speakers dat zorgt voor vocale helderheid. Surround sound De HT-S400 soundbar koppelt hoogwaardige Dolby® Digital aan Sony's virtuele surround sound-technologie: S-Force Pro Front Surround. Het plaatst je midden in de film door surround sound in bioscoopstijl na te bootsen, waarbij het geluid van alle kanten op je afkomt.

bol.com | €243,49 | bekijken >

3. Sonos Arc Wit

Sonos Arc Wit

Met de Sonos Arc haal je gegarandeerd de meest indrukwekkende soundbar in huis. Laat je entertainment tot leven komen met het levensechte geluid. Bedien hem met de afstandsbediening van je tv, je stem, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. De ingebouwde Dolby Atmos technologie weerkaatst het geluid van het plafond naar je luisterpositie. Zo klinkt het alsof het vliegtuig uit de film rakelings over je hoofd vliegt. Een 3D-luisterbeleving met Dolby Atmos Beleef programma's, films en games met het precieze en meeslepende geluid van Dolby Atmos.

bol.com | €839,00 | bekijken >