De mooiste Apple Oordopjes met klasse, kwaliteit en design

apple oordopjes

Apple oordopjes leveren een ongeëvenaarde luisterervaring met al je apparaten. Alle modellen Apple oordopjes maken moeiteloos verbinding met je Apple apparaten en verpakken rijk geluid van hoge kwaliteit in een innovatief ontwerp.

Er zijn Apple Earpods met verschillende connectoren zoals een reguliere jack-plug of een lightning aansluiting. Ook van de draadloze Apple Airpods zijn meerdere modellen beschikbaar en deze worden geleverd met verschillende soorten oplaadcases. Hieronder hebben we de populairste Apple Oordopjes van dit moment voor je op een rij gezet.

1. Apple AirPods Pro met MagSafe-opbergcase

Apple AirPods Pro met MagSafe-opbergcase

Eindelijk zijn ze daar! De nieuwe AirPods Pro met MagSafe-opbergcase. Met een volle opbergcase geniet je tot wel 24 uur van je favoriete tracks die in de hoogste kwaliteit (bluetooth 5.0) gestreamd worden vanaf je bronapparaat. Dankzij de ingebouwde Active Noise Cancelling technologie kun jij je maximaal focussen op onrustige plekken. Toch liever wat meer achtergrondgeluid, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen? Apple komt ook met een transparantie modus waardoor er juist extra achtergrondgeluiden worden doorgelaten, wel zo veilig! Apple levert maar liefst drie maten eartips (S/M/L) zodat de AirPods Pro als gegoten in je oren passen.

Prijs: €199,95

Bekijk deze oordopjes

2. Apple AirPods Pro met reguliere opbergcase - 2019 versie

Apple AirPods Pro met reguliere opbergcase - 2019 versie

De Apple AirPods Pro met reguliere case zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Ditmaal met een nieuw in-ear design waardoor de oordopjes dieper in je oor zit waardoor je meer afgesloten bent van je omgeving en geniet van diepere bassen. Dit is de variant met de reguliere oplaadcase. Deze is dus draadloos oplaadbaar met een QI-charger. Met een volle opbergcase geniet je tot wel 24 uur van je favoriete tracks die in de hoogste kwaliteit (bluetooth 5.0) gestreamd worden vanaf je bronapparaat. Dankzij de ingebouwde Active Noise Cancelling technologie kun jij je maximaal focussen op onrustige plekken.

Prijs: €199,00

Bekijk deze oordopjes

3. Apple AirPods 3

Apple AirPods 3

De nieuwe AirPods 3 volgen de razend populaire AirPods 2 op. De AirPods 3 zijn voorzien van een vernieuwd compact design. Ook is de opbergcase draadloos oplaadbaar. Iets wat eerder alleen Pro modellen konden. Let op: dit kan enkel met een QI-charger welke je niet standaard meegeleverd krijgt. Dankzij de ingebouwde H1-chip van Apple verbind je je nieuwe AirPods binnen enkele seconden met al je Apple apparaten. Door Spatial Audio komt het geluid vanuit iedere hoek waardoor het lijkt alsof je midden in je favoriete serie/film zit. Ook zijn de AirPods 3 IPX4 waterbestendig, hierdoor kun je prima sporten met de oordopjes. De AirPods laden automatisch op in de opbergcase.

Prijs: €174,95

Bekijk deze oordopjes

4. Apple AirPods 2 - met draadloos oplaadbare case

Apple AirPods 2 - met draadloos oplaadbare case

De Apple AirPods 2 met draadloos oplaadbare case is voorzien van de nieuwste innovaties die maximaal gebruiksgemak leveren. Dankzij de nieuwste H1-chip verbinden je AirPods razendsnel met al je Apple-apparaten en maak je gebruik van je persoonlijke assistent door "Hé Siri" te zeggen. Bij deze uitvoering van de AirPods 2 is het mogelijk om je opbergcase draadloos op te laden met een QI-charger, handig! Met volle AirPods geniet je tot 5 uur aaneensluitend van adembenemende geluidskwaliteit. De oortjes laden vanzelf op in de oplaadcase, 15 minuutjes in de oplaadcase staat gelijk aan 3 uur luisterplezier. Met een volle oplaadcase kun je 24 uur muziek luisteren.

Prijs: €159,00

Bekijk deze oordopjes

5. Apple AirPods 2 - met reguliere oplaadcase

Apple AirPods 2 - met reguliere oplaadcase

De Apple AirPods 2 met reguliere oplaadcase is voorzien van de nieuwste innovaties die maximaal gebruiksgemak leveren. Dankzij de nieuwste H1-chip verbinden je AirPods razendsnel met al je Apple-apparaten en maak je gebruik van je persoonlijke assistent door "Hé Siri" te zeggen. Met volle AirPods geniet je tot 5 uur aaneensluitend van adembenemende geluidskwaliteit. De oortjes laden vanzelf op in de oplaadcase, 15 minuutjes in de oplaadcase staat gelijk aan 3 uur luisterplezier. Met een volle oplaadcase kun je 24 uur muziek luisteren. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! Tot slot zijn de AirPods 2 voorzien van een aanraakgevoelig deel, een soort touchscreen.

Prijs: €129,00

Bekijk deze oordopjes

6. Apple oplaadcase - Draadloze Oplaadcase voor Airpods - Wit

Apple oplaadcase - Draadloze Oplaadcase voor Airpods - Wit

Apple Airpod oplaadcase Om je AirPods op te laden, hoef je ze alleen maar in de nieuwe draadloze oplaadcase te doen en op een oplaadmat te leggen. Aan het ledlampje op de voorkant van de case kun je zien dat je AirPods worden opgeladen. En als er geen oplaadmat in de buurt is, kun je ook opladen met een Lightning-connector. ℹ Goed om te weten Dit is een AirPods case. De AirPods zijn niet inbegrepen bij de case en niet geschikt voor de Airpods Pro - AirPods laden snel op in de case - Case draadloos opladen met een Qi-mat of met de Lightning-connector

Prijs: €88,99

Bekijk deze oordopjes

7. Apple EarPods met lightning aansluiting

Apple EarPods met lightning aansluiting

Anders dan bij de veelvoorkomende ronde oortjes is het ontwerp van de EarPods gebaseerd op de geometrie van het oor. Hierdoor zitten ze voor veel meer mensen een stuk comfortabeler dan gewone oortjes. De luidsprekers van de EarPods zijn ontworpen om de uitvoer te maximaliseren en het geluidsverlies tot een minimum te beperken, voor een optimale geluidskwaliteit. De EarPods met Lightning-connector hebben ook een ingebouwde afstandsbediening waarmee je het volume instelt, het afspelen van muziek en video regelt en gesprekken beantwoordt of beëindigt met een kneepje in het snoer.

Prijs: €21,75

Bekijk deze oordopjes

8. Apple EarPods met 3,5mm headphone jack (koptelefoonaansluiting)

Apple EarPods met 3,5mm headphone jack (koptelefoonaansluiting)

Apple EarPods Stereo met microfoon- Origineel (MD827ZM/A) De originele Apple stereo EarPods voor de Apple iPhone, iPod en iPad staat garant voor een perfect geluid. De oordopjes zitten erg comfortabel zodat je haast niet merkt dat je deze draagt. De luidsprekers zijn gemaakt voor maximale geluidsuitvoer en minimaal geluidsverlies. Door de diepe en rijkere basstonen is het resultaat van deze EarPods net zo indrukwekkend als het geluid wat van de duurdere en hoogwaardige variant hoofdtelefoons af komt. Door de ingebouwde afstandsbediening en microfoon kunt u gemakkelijk gesprekken voeren, beantwoorden en beëindigen.

Prijs: €18,39

Bekijk deze oordopjes