De populairste mediaspelers van dit moment

beste mediaspeler

Met een mediaspeler stream je de beste films en series of bekijk je jouw eigen foto’s en video’s rechtsreeks op je televisie. Heb je geen smart-tv of ondersteunt jouw smart-tv sommige streaming diensten niet? Dan is een mediaspeler de ideale oplossing.

Vanwege het ruime aanbod aan mediaspelers dat er op dit moment is, hebben we de populairste mediaspelers voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 18-11-2023 00:03

1. Google Chromecast met Google TV - 4K HDR - Wit

Google Chromecast met Google TV - 4K HDR - Wit

Chromecast met Google TV is de mediastreamer van Google die een stuk slimmer is, een betere 4K HDR beeldkwaliteit biedt en makkelijker in gebruik is dankzij de afstandsbediening. Deze Chromecast met Google TV werkt zowel met een iPhone als met een Android toestel. De installatie is uiterst gemakkelijk en het enige wat je nodig hebt is een smartphone, een wifi-verbinding, een televisie met een HDMI-poort en een beschikbaar stopcontact. That's it. Dit is de Google Chromecast met Google TV in het kort: Vraag naar een specifieke titel of zoek op stemming, genre, acteur en meer. Niet meer schakelen tussen apps. Gewoon lekker kijken.

bol.com | €57,99 | bekijken >

2. Nokia - Streaming Box - 8000 - 4K Ultra HD - Android - TV Box

Nokia - Streaming Box - 8000 - 4K Ultra HD - Android - TV Box

Voortaan is er altijd iets op TV ‘Er is niets op de TV’ behoort tot het verleden. Met de Nokia Streaming Box 8000 is er altijd iets op TV! Je maakt van elke TV on een handomdraai een Smart TV met Android. Dat maakt de Streaming Box ook ideaal voor gebruik op een oudere 2e TV op bijv. de slaapkamer. Je kijkt in 4K beeldkwaliteit ongestoord naar je favoriete series, films en documentaires op Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+, VIAPLAY, F1TV. Maar ook naar Nederlandse content aanbieders zoals bijv. NLZIET, NPO en Videoland. Je favoriete apps kun je eenvoudig toevoegen aan je homepagina zodat je snel toegang hebt tot deze apps. Je bepaalt zelf wat je wilt kijken en wanneer. Meer dan 7.

bol.com | €89,95 | bekijken >

3. Apple TV (2022) Wi-Fi - 4K - 64GB

Apple TV (2022) Wi-Fi - 4K - 64GB

Dit is een 3e generatie Apple TV van 64 GB. Door de 4K Ultra HD bekijk je jouw lievelingsseries, films en livesport met hoge kwaliteit en gedetailleerd beeld. De Apple TV is voorzien van de super A15 Bionic Chip processor. Hierdoor zijn apps sneller opgestart en ondervind je veel minder haperingen als je aan het gamen of televisie aan het kijken bent. Daarnaast heb je toegang tot de verschillende Apple services en geeft het besturingssysteem je de mogelijkheid om te streamen via Netflix en Apple TV+, maar ook via Apple Arcade en Fitness+. Met de functies HDR en Dolby Vision ervaar je nu hoogwaardige en levensechte beelden.

bol.com | €163,00 | bekijken >

4. Strong Android TV Box - Leap-S3 - 4K - Ultra HD - 2.0 GHz

Strong Android TV Box - Leap-S3 - 4K - Ultra HD - 2.0 GHz

Upgrade uw home entertainment met de Strong TV Box. Deze TV Box biedt een indrukwekkende 4K UHD-videoresolutie (3840 x 2160 pixels), waardoor u kunt genieten van een adembenemende kijkervaring. Neem de controle over uw entertainment met de handige Bluetooth-afstandsbediening, die ook spraakbesturingsfuncties via Google Assistant biedt. De door Google gecertificeerde TV-box zorgt voor eenvoudige navigatie en inhoudssuggesties, waardoor u snel de nieuwste blockbusters en meer kunt vinden. Daarnaast is de TV Box uitgerust met ingebouwde Chromecast, waarmee u naadloos HD-films kunt streamen vanaf uw telefoon naar uw tv-scherm.

bol.com | €49,99 | bekijken >

5. Formuler Z11 Pro Max BT Edition (Upgraded Version) + 32GB USB + Qsmarter Lader - Android 4K Set Top Box - Bluetooth remote

Formuler Z11 Pro Max BT Edition (Upgraded Version) + 32GB USB + Qsmarter Lader - Android 4K Set Top Box - Bluetooth remote

Formuler Z11 Pro Max IPTV Box – BT Edition De Formuler Z11 Pro Max BT Edition levert een ongeëvenaarde IPTV-streamingervaring, compleet met My TV Online 3-software en nu voorzien van de BT1 afstandsbediening en -cover voor een verfijnde bediening en functionaliteit. Dompel jezelf onder in een IPTV-wereld met ongekende mogelijkheden, dankzij de geavanceerde hardware, inclusief een krachtige processor, videokaart en uitgebreide netwerkmogelijkheden met WiFi 6-ondersteuning voor de nieuwste routers en versterkers.

bol.com | €169,00 | bekijken >

6. Formuler Z11 Pro Max BT Edition - Android 4K Set Top Box - Bluetooth remote

Formuler Z11 Pro Max BT Edition - Android 4K Set Top Box - Bluetooth remote

Formuler Z11 Pro Max IPTV Box – BT Edition De Formuler Z11 Pro Max BT Edition levert een ongeëvenaarde IPTV-streamingervaring, compleet met My TV Online 3-software en nu voorzien van de BT1 afstandsbediening en -cover voor een verfijnde bediening en functionaliteit. Dompel jezelf onder in een IPTV-wereld met ongekende mogelijkheden, dankzij de geavanceerde hardware, inclusief een krachtige processor, videokaart en uitgebreide netwerkmogelijkheden met WiFi 6-ondersteuning voor de nieuwste routers en versterkers.

bol.com | €169,00 | bekijken >

7. Nokia - Streaming Box - 8010 - 4K Ultra HD - Android - TV Box - 32GB

Nokia - Streaming Box - 8010 - 4K Ultra HD - Android - TV Box - 32GB

Streamen met Nokia Met een Nokia Streaming Box 8010 maak je van elke TV in een handomdraai een krachtige Smart Android TV, of het nu om een nieuwe of oude TV gaat. De Streaming Box 8010 beschikt over de snelle Amlogic S905X4 chipset en 32 GB Flash. Door deze snelle chipset is de 8010 ideaal voor het spelen van games. Maar ook het bladeren door menu’s en het openen/laden van apps gaat hierdoor een stuk sneller en hij zal ook minder snel zijn verouderd. Daarnaast is de 8010 uitgerust met Android TVTM 11. Kijk ongestoord naar je favoriete series, films en documentaires op Netflix, YouTube, Prime Video, HBO Max, SkyShowtime, of Disney+.

bol.com | €120,00 | bekijken >

8. TV Player Xiaomi TV Stick 4K 4K Ultra HD

TV Player Xiaomi TV Stick 4K 4K Ultra HD

If you're passionate about IT and electronics, like being up to date on technology and don't miss even the slightest details, buy TV Player Xiaomi TV Stick 4K 4K Ultra HD at an unbeatable price. Resolution: 4K Ultra HD TV Player: TV Player Connectivity: Bluetooth 5.0 Wi-Fi Bluetooth Bluetooth 5.2 Wi-Fi 5 GHz Includes: Manual Remote control Adapter AC Connections: HDMI x 1 HDMI Micro USB x 1 Screen: No Remote control: Yes Colour: Black Memory: 1 GB Maximal image resolution: 3840 x 2160 px 4K Ultra HD RAM Memory: 2 GB RAM Internal Memory: 8 GB Operating System: Android Voltage: 240 V Ports: 2 Approx.

bol.com | €49,61 | bekijken >

9. MXQ Pro Android Tv Box 4K / Met Kodi 17

MXQ Pro Android Tv Box 4K / Met Kodi 17

Nu met ondersteunende 4K-resolutie, oftewel Ultra HD! Wilt u de functies van uw televisie uitbreiden en zo talloze mogelijkheden creëren? Wilt u het mogelijk maken om alle films, series en sport gratis met ondertiteling te kijken? Dan is de MXQ Pro Android Tv Box perfect voor u! Door middel van een Quadcore-processor werkt deze nu razendsnel! Nu met voor geïnstalleerde apps als Kodi! Hoe werkt dit en gaat het gemakkelijk? Met de aansluiting van deze MXQ Pro Android Tv Box verbindt u in principe een kleine computer met uw televisie. Het enige wat uw televisie nodig heeft, is een HDMI-aansluiting en er moet een stopcontact in de buurt zijn.

bol.com | €29,95 | bekijken >

10. Formuler Z11 Pro Max Bluetooth + 16GB USB + D'AZ Kaarthouder - Ontvanger - Mediaplayer - IPTV box

Formuler Z11 Pro Max Bluetooth + 16GB USB + D'AZ Kaarthouder - Ontvanger - Mediaplayer - IPTV box

De Z11 Pro Max is voorzien van een 4GB Ram DDR4 geheugen en videokaart. Ook verkrijgbaar met de Z11 Pro Max is de My TV Online 3 app, een Arm videokaart, een netwerkkaart en een Realtek processor. Door de komst van de My TV Online 3 app loopt de Z11 Pro Max sterk vooruit, dit komt omdat de app nog meer mogelijkheden voor u opent dan de voorgaande apps. Eventuele vertragingen die opdoen worden direct ingehaald, dit komt door de anti-latency functie. Door deze vernieuwingen is het mogelijk om allerlei favoriete apps te installeren. De Pro Max heeft allerlei nieuwe functies waardoor de ervaring en het gebruik ervan uniek maakt.

bol.com | €169,00 | bekijken >