De populairste robot raamreinigers van dit moment

robot raamreinigers

Het schoonmaken van je ramen wordt echt gemakkelijk met een robot raamreiniger. Een robot raamreiniger is voorzien van microvezel poetsdoeken om de ramen schoon te maken. Je hoeft alleen het doekje nat te maken met een vensterreiniger en het toestel aan het raam te bevestigen. Het toestel blijft aan het raam door een ingebouwde krachtige zuigmotor en de robot raamreiniger doet de rest.

1. Gratyfied Ramenwisser Elektrisch - Robot Ruitenreinigingsapparaat - Elektrische Glazenwasser

Gratyfied Ramenwisser Elektrisch - Robot Ruitenreinigingsapparaat - Elektrische Glazenwasser

Vind je die vlekken op je ramen ook zo lelijk? Maar heb je geen energie om die iedere keer zelf te moeten schoonmaken? Gebruik dan nu de elektrische Gratyfied ramenwisser. De Gratyfied ramenwisser zet zich automatisch vast tegen het raam en maakt automatisch schoon. Dankzij de ruimtesensoren en het zeer lichte ontwerp is deze zeer effectief en laat hij jouw ramen in een mum van tijd weer blinken! Voor- en nadelen: ✔ Zeer licht ontwerp: De Gratyfied ramenwisser weeegt slechts 1,14kg. ✔ Intelligente ramenwisser: Dankzij de smart sensoren weet de ramenwisser precies waar de randen van het raam zitten.

Prijs: €499,95

Bekijk deze robot raamreiniger

2. Ecovacs W1 Pro - Winbot - Ruitenreiniger Robot

Ecovacs W1 Pro - Winbot - Ruitenreiniger Robot

De WINBOT W1 PRO is, uitgerust met toonaangevende technologieën, de beste raamreinigingsrobot voor uw huis. Door middel van het ECOVACS cross auto-spray systeem, ontdoet de WINBOT zich van alle vuil en vlekken op uw glas. Deze slimme glazenwassersrobot creëert ook de meest efficiënte reinigingsweg met maximale raamdekking, zelfs op kleine ramen, dankzij het vernieuwde WIN-SLAM 3.0 systeem. Met onze beste, meest innovatieve veiligheidsfuncties werkt uw apparaat altijd stabiel, zelfs bij stroomuitval. Bereik brandschone ramen met een simpele druk op de knop. Cross Auto-Spray technologie met groothoek sproeiwerk en waterreservoir.

Prijs: €499,00

Bekijk deze robot raamreiniger

3. HOBOT 2S - ramenwasrobot - via App bestuurbaar

HOBOT 2S - ramenwasrobot - via App bestuurbaar

Voordelen van de HOBOT 2S ramenwasrobot ● 2 watertanks met sproeiers (2x 26 ml), genoeg om een oppervlak van 50 m² schoon te maken ● Systematische reiniging van uw ramen in rechte lijnen ● 3 bedieningsmogelijkheden: App, spraakbediening (voice), afstandsbediening ● 4 lasersensoren herkennen randen en obstakels: ideaal ook voor frameloze ramen ● Intelligent reiniging- en navigatiesysteem ● Bluetooth voor draadloze verbinding met smartphone en tablet ● Gratis app voor Android en iOS ● Stroomkabel en noodbatterij (tot maximaal 20 minuten) ● Functie voor chemisch reinigen Beschrijving De nieuwe Hobot 2S ramenwasrobot is uitgerust met maar liefst twee geïntegreerde watertanks.

Prijs: €449,00

Bekijk deze robot raamreiniger

4. Hobot - 298 raamrobot

Hobot - 298 raamrobot

Hobot 298 is een robotraamreiniger met automatische waterverstuiver en ingebouwde vensterreiniger. De robotraamreiniger HOBOT 298 is 's werelds eerste en enige gepatenteerde ultrasone watersproeier om een 15 micron dikke mist te creëren voor nog efficiëntere en perfecte glasreiniging.HOBOT 298 reinigt snel en nauwkeurig ramen en verschillende soorten glazen oppervlakken met speciale microvezeldoeken. De robot beweegt lineair en het schoonmaken gebeurt automatisch in twee richtingen. Met het enkelzijdige systeem kunt u de HOBOT 298 op verschillende glasdikten, spiegels, ramen, douchewanden en meer gebruiken. HOBOT 298 is uitgerust met een GYRO-sensor, lasersensoren en een AI-Techonology S2.

Prijs: €399,00

Bekijk deze robot raamreiniger

5. Robot Lifestyle® Robot ramenwasser RL 880 - Met afstandsbediening - Robot ruitenreiniger - Bediening via mobiele app - 56dB - 3 microvezel doekjes - Voor droog en nat reinigen

Robot Lifestyle® Robot ramenwasser RL 880 - Met afstandsbediening - Robot ruitenreiniger - Bediening via mobiele app - 56dB - 3 microvezel doekjes - Voor droog en nat reinigen

Deze ramenwasser van Robot Lifestyle reinigt moeiteloos en snel ramen, spiegels en andere gladde oppervlaktes binnen- en buitenshuis. Automatisch, via een afstandsbediening of met je mobiele telefoon. Voor- en nadelen + Veilig in gebruik + Smart reinigingsplan + Beveiligd tegen vallen + Te bedienen met je mobiele telefoon + Kan droog en nat reinigen - 20 minuten nadat de accu is uitgevallen zal de robot zuigkracht verliezen Productbeschrijving Deze mooie krachtige robot ruitenreiniger neemt het wassen van ramen spiegels en gladdes oppervlaktes moeiteloos van je over. De robot ramenwasser is gemakkelijk in gebruik en kan op 3 manieren gebruikt worden.

Prijs: €345,00

Bekijk deze robot raamreiniger

6. Gratyfied Ramenwisser Elektrisch - Robot Ruitenreinigingsapparaat - Elektrische Glazenwasser

Gratyfied Ramenwisser Elektrisch - Robot Ruitenreinigingsapparaat - Elektrische Glazenwasser

Vind je die vlekken op je ramen ook zo lelijk? Maar heb je geen energie om die iedere keer zelf te moeten schoonmaken? Gebruik dan nu de elektrische Gratyfied ramenwisser. De Gratyfied ramenwisser zet zich automatisch vast tegen het raam en maakt automatisch schoon. Dankzij de ruimtesensoren en het zeer lichte ontwerp is deze zeer effectief en laat hij jouw ramen in een mum van tijd weer blinken! Voor- en nadelen: ✔ Zeer licht ontwerp: De Gratyfied ramenwisser weeegt slechts 1,2kg. ✔ Intelligente ramenwisser: Dankzij de smart sensoren weet de ramenwisser precies waar de randen van het raam zitten.

Prijs: €324,95

Bekijk deze robot raamreiniger

7. Gratyfied Ramenwisser Elektrisch - Robot Ruitenreinigingsapparaat - Elektrische Glazenwasser

Gratyfied Ramenwisser Elektrisch - Robot Ruitenreinigingsapparaat - Elektrische Glazenwasser

Vind je die vlekken op je ramen ook zo lelijk? Maar heb je geen energie om die iedere keer zelf te moeten schoonmaken? Gebruik dan nu de elektrische Gratyfied ramenwisser. De Gratyfied ramenwisser zet zich automatisch vast tegen het raam en maakt automatisch schoon. Dankzij de ruimtesensoren en het zeer lichte ontwerp is deze zeer effectief en laat hij jouw ramen in een mum van tijd weer blinken! Voor- en nadelen: ✔ Zeer licht ontwerp: De Gratyfied ramenwisser weeegt slechts 1,35kg. ✔ Intelligente ramenwisser: Dankzij de smart sensoren weet de ramenwisser precies waar de randen van het raam zitten.

Prijs: €319,95

Bekijk deze robot raamreiniger

8. AspektProducts Robot Raamreiniger - Ruitenreiniger - Robot stofzuiger - Robot venster stofzuiger - Electrische ruitenwisser - Robot - Schoonmaker - Wit

AspektProducts Robot Raamreiniger - Ruitenreiniger -  Robot stofzuiger - Robot venster stofzuiger - Electrische ruitenwisser - Robot - Schoonmaker - Wit

Glas-reiniging, een vervelende taak waar weinig tijd voor is in uw dagelijks leven vooral als het gaat om grote en hoge ruiten. Meestal zijn na een week de ruiten alweer vies, vooral na regen of wind. Het is zeer lastig en hard werken om ze iedere week zelf schoon te maken! Echter een professionele schoonmaak inhuren is duur en gevaarlijk. LIECTROUX glazenwassen robot kost u een stuik minder moeite en een stuk minder geld op de lange termijn.

Prijs: €319,95

Bekijk deze robot raamreiniger

9. Thuys Robot Ramenwasser - Magnetische Ruitenreiniger - Elektrische Glazenwasser - Zwart

Thuys Robot Ramenwasser - Magnetische Ruitenreiniger - Elektrische Glazenwasser - Zwart

.

Prijs: €300,99

Bekijk deze robot raamreiniger

10. Gratyfied Ramenwisser Elektrisch - Robot Ruitenreinigingsapparaat - Elektrische Glazenwasser

Gratyfied Ramenwisser Elektrisch - Robot Ruitenreinigingsapparaat - Elektrische Glazenwasser

Vind je die vlekken op je ramen ook zo lelijk? Maar heb je geen energie om die iedere keer zelf te moeten schoonmaken? Gebruik dan nu de elektrische Gratyfied ramenwisser. De Gratyfied ramenwisser zet zich automatisch vast tegen het raam en maakt automatisch schoon. Daarnaast kan je hem multifunctioneel inzetten. Hij is geschikt voor zowel je spiegel, tegelmuur en ramen. Voor- en nadelen: ✔ Multifunctioneel inzetbaar: De Gratyfied ramenwisser kan worden gebruikt op je spiegel, tegelmuur en ramen. ✔ Maakt automatisch schoon: Na het bevestigen van de ramenwisser maakt deze dankzij de AI automatisch schoon.

Prijs: €274,95

Bekijk deze robot raamreiniger