KENWOOD en JVC onthullen veel nieuwe producten op IFA Berlijn

DMXDABS

JVCKENWOOD Corporation (JVCKENWOOD) zal met haar merken KENWOOD en JVC van (vrijdag) 6 september tot en met (woensdag) 11 september natuurlijk weer op de IFA in Berlijn aanwezig zijn. Dit jaar zullen er in bijna elke categorie veel nieuwe producten te vinden zijn, van car audio tot draadloze hoofdtelefoons en van home theater tot draagbare audio. Ook zullen zij weer het nodige demonstreren, waaronder dit jaar 8K high-definition video voor de beste thuisbioscoop ervaring ooit! Om te laten zien wat mogelijk is, zal deze demo in een ‘dome theater’ gehouden worden.

KENWOOD

Een line-up van car audio producten die het autorijden voor zowel de bestuurder als de passagier(s) leuker, veiliger en comfortabeler maken. Op de stand kan natuurlijk de EISA (Expert Image and Sound Association) Award Winnaar DMX8019DABS niet ontbreken. Hij zal samen met andere multimedia AV navigatie systemen, die ook draadloze Apple CarPlay en Digital Audio Broadcast (DAB+) radio bevatten te zien zijn. Naast de EISA Winnaar introduceert KENWOOD een compleet nieuwe line-up (4 modellen) Dashcams. Je extra oog op de weg, nooit meer een discussie hebben, de beelden spreken immers voor zich.

1. Multimedia AV receiver / AV navigatie systeem met wireless Apple CarPlay
DMXDABSDMX8019DABS, high-end multimedia AV radio met HD scherm (EISA Award model)

DNX9190DABS, AV navigatie systeem

2. Line-up multimedia AV receiver / AV navigatie systemen met DAB+

DMXDABDMX125DAB multimedia AV receiver

DNR4190DABS AV navigatie systeem

DNX5190DABS AV navigatie systeem

DNX7190DABS AV navigatie systeem

3. Nieuwe line-up dashcams ‘helps make drivers safe and secure’

DRV AW
DRV-A100 HD (1280 x 720) recording dashcam

DRV-A201 Full HD (1920 x 1080) recording dashcam

DRV-A301W Full HD (1920 x 1080) recording WiFi® dashcam

DRV-A501W WQHD (2560 x 1440) recording, WiFi®, en rear- view recording dashcam

Nieuwe Home Audio producten

Dit jaar gaan we ook het Home Audio assortiment uitbreiden. Te beginnen bij de micro-systemen, deze kleine maar krachtige audiosystemen met onder andere een CD-speler, USB-aansluiting, DAB+ Tuner voor digitale radio-ontvangst en Bluetooth® streaming mogelijkheid, krijgen er 2 nieuwe modellen bij en er zal een uitbreiding komen in het aantal verkrijgbare kleuren. Nieuw voor KENWOOD zijn de draagbare radio’s, klein, compact met DAB+ ontvanger en Bluetooth®, super eenvoudig in het gebruik en makkelijk mee te nemen. Deze tijdloze radio is verkrijgbaar in 3 kleuren.

M DAB WM-820DAB-W micro-home audio systeem

M-720DAB micro-home audio systeem

M-918DAB-H micro-home audio systeem

CR STDAB B W H
CR-ST50DAB-B/-W/-H DAB+ keuken / draagbare stereo radio

CR-M10DAB-B/-W/-H DAB+ keuken / draagbare mono radio

JVC

Nieuwe volledig draadloze Bluetooth® oordopjes en een draagbare draadloze Bluetooth® speaker.
Zo kan iedereen muziek luisteren op zijn eigen manier. In een wereld waar we op elk moment naar onze eigen ‘playlist’ luisteren, worden hoofdtelefoons en portable speakers steeds belangrijker. Dit is dan ook de reden waarom wij op de stand uitgebreid aandacht besteden aan onze nieuwe volledig draadloze hoofdtelefoons en draadloze speaker.

HA A10T
HA-A10T ‘Tully wireless’ oordopjes

SP-A7WT draagbare draadloze neckband speaker

Nieuwe BoomBlaster ‘Ultra-powerful sound with a deep bass’
Zelfs iconen hebben soms een update nodig, zo ook de JVC BoomBlaster. Wij zijn er in geslaagd om Bluetooth® en DAB+ toe te voegen zonder afbreuk te doen aan zijn geroemde geluidskwaliteit, afspeelmogelijkheden Radio / CD / USB / AUX / Karaoke microfoon & elektrische gitaar ingang / hoofdtelefoon aansluiting en robuuste behuizing. ‘All designed to deliver an ultra-powerful sound with a deep bass.’

RV-NB300DAB
RV-NB300DAB BoomBlaster met DAB+ en Bluetooth®

RV-NB200BT BoomBlaster met Bluetooth®

D-ILA projector upgrade van de HDR functie “Frame Adapt HDR”
JVC gaat dit najaar een firmware update uitbrengen voor alle huidige (2019) JVC D-ILA projectoren: “DLA-NX9B”, “DLA-N7B” en “DLA-N5B/W” die de beeldkwaliteit significant zal verbeteren. “Frame Adapt HDR” een volgende logische stap binnen HDR. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden analyseert “Frame Adapt HDR” elke frame, met behulp van een eigen uniek ontwikkeld algoritme, direct op de piekhelderheid en past automatisch het dynamische bereik van de projector hierop aan. Bovendien kan zelfs content zonder ‘mastering’ (Max CLL / FALL) informatie worden geanalyseerd op basis van het ingangssignaal, zodat alle HDR10 content optimaal wordt weergegeven. Benieuwd naar het resultaat, loop dan even binnen in onze bioscoop.

Nieuwe 4K / HDR projector “LX-NZ3”
LX-NZ3‘Last but not least’ gaat JVC haar line-up projectoren verder uitbreiden. Tijdens de IFA lanceert JVC een nieuwe 4K / HDR projector “LX-NZ3”. Deze projector maakt gebruik van een laserlichtbron “BLU-Escent”. Dankzij de laser is het mogelijk om een superscherp 4K (3840×2160 pixels) beeld met hoge helderheid (3.000lm) weer te geven. Bovendien is deze projector uitgerust met “Auto Tone Mapping” waarmee u zonder ingewikkelde aanpassingen eenvoudig kunt genieten van HDR10-content. Met de LX-NZ3 kan iedereen eenvoudig genieten van high-definition 4K / HDR films.

Bijgewerkt: 22-11-2023 13:08

1. Kenwood M-7000S - Smart Wifi Micro Systeem - Zwart

Kenwood M-7000S - Smart Wifi Micro Systeem  - Zwart

Met het geweldig klinkende KENWOOD M-7000S Smart Micro Hifi System kun je draadloos via Bluetooth muziek streamen, of dankzij W i-Fi genieten van je favoriete online radio zender of potcast en zelfs via Spotify Connect naar je eigen playlist luisteren. W il je niet streamen? Geen probleem! Je kan ook gewoon naar je favoriete nummers luisteren vanaf USB, CD en op DAB+ of FM-radio. Ontdek ook alle mogelijkheden met de M7000S in combinatie met de UNDOK app - Nog meer bedieningsgemak!

bol.com | €216,00 | bekijken >

2. Kenwood M-9000S - Smart Wifi Micro Systeem - Zwart

Kenwood M-9000S - Smart Wifi Micro Systeem  - Zwart

De KENWOOD M9000S is een echt multi-getalenteerd Micro HiFi-systeem! Het kan radiostations van internet, DAB+ of FM ontvangen en als je naar je eigen persoonlijke muziek collectie wilt luisteren, kun je die afspelen vanaf USB, cd of draadloos streamen via Bluetooth of Spotify Connect. Ontdek ook alle mogelijkheden met de M9000S in combinatie met de UNDOK app - Nog meer bedieningsgemak!

bol.com | €293,55 | bekijken >

3. Kenwood M-420DAB - Micro DAB+ HiFi-systeem - Zwart

Kenwood M-420DAB - Micro DAB+ HiFi-systeem - Zwart

De KENWOOD M-420DAB combineert een klassiek design met moderne mogelijkheden zoals een DAB+ receiver en audio streaming via bluetooth. Deze compacte miniset is verder voorzien van een CD speler, USB en AUX in. Wordt geleverd met afstandsbediening en past vast en zeker ook in jouw interieur.

bol.com | €125,00 | bekijken >

4. Kenwood CR-ST100S - Smart Internet Radio - DAB+ - Zwart

Kenwood CR-ST100S - Smart Internet Radio - DAB+ -  Zwart

De KENWOOD CR-ST100S WiFi-SmartRadio ontvangt je favoriete zenders via het internet, DAB+ of FM. Zo heb je altijd jouw muziekzenders bij de hand! Daarbij kun je ook nog naar je playlisten luisteren via bluetooth of Spotify Connect. De CR-ST100S is voorzien van USB, Line-in en Line-out (3.5mm) en voorzien van Dual-Alarm klok en sleeptimer. Alles overzichtelijk op de 6.1cm high TFT colour display. Bedien de radio via de bijgeleverde IR afstandsbediening of via de UNDOK app. Met zijn 2 x 10W RMS versterker en Bassreflex stereo speakers klinkt de CR-ST100S geweldig! Leverbaar in zwart en wit.

bol.com | €164,84 | bekijken >

5. Kenwood M-725DAB-B Micro HiFi Systeem - Zwart

Kenwood M-725DAB-B Micro HiFi Systeem - Zwart

Klein maar krachtig! De Kenwood M-725DAB oogt compact en overtuigt zowel technisch als optisch! Het hoogwaardige metalen chassis heeft een tijdloos design en briljant kleurendisplay, evenals een krachtige versterker en functies zoals cd-speler, USB, DAB+ of Bluetooth. 2.4“ (6.1 cm) TFT colour display DAB+ / FM-RDS Tuner Versterker met 2 x 25 W Output power Bluetooth Audio-Streaming V5.0 (A2DP) CD-Drive en USB-Port Aluminum voorpaneel en knoppen 2-Way Bass reflex speaker EQ-Presets: FLAT/CLASSIC/JAZZ/ROCK/POP AUX-Input om analoge bronnen aan te kunnen sluiten. Progameerbare CD weergave incl. Shuffle/Repeat USB-weergave incl. Shuffle/Repeat Leverbaar in stemmig zwart of gedistingeerd zilver

bol.com | €184,00 | bekijken >

6. Kenwood KMM-BT408DAB Bluetooth autoradio - inclusief DAB+ antenne - Rood

Kenwood KMM-BT408DAB Bluetooth autoradio - inclusief DAB+ antenne - Rood

Kenwood KMM-BT408DAB: Geniet van handige bediening. Kristalheldere digitale radio DAB+. Ingebouwde Bluetooth-technologie voor handsfree bellen en muziekstreaming en de mogelijkheid om uw smartphone te gebruiken als een draadloze afstandsbediening. De digitale geluidsprocessor, tijduitlijning en 13-bands EQ zorgen voor optimale geluidsafstemmingsverbeteringen. DAB+ Digital radio, analoge FM radio met RDS functies en AM radio ontvangst. Bluetooth-technologie voor veilig handenvrij bellen of streamen van muziek Schakelt bij inkomende oproepen automatisch tussen de 2 actief gekoppelde telefoons. Maak van uw smartphone een afstandbediening met de 'KENWOOD Remote' applicatie.

bol.com | €119,00 | bekijken >

7. Kenwood CR-ST80DAB Compacte Stereo DAB+ Radio - Zwart

Kenwood CR-ST80DAB Compacte Stereo DAB+ Radio - Zwart

De KENWOOD CR-ST80DAB is een compacte radio met DAB +, FM-RDS, Bluetooth-audiostreaming en TFT-kleurendisplay. Deze digitale radio past overal en is een echte blikvanger voor keukens en andere kamers. Uitgerust met de nieuwste technologie. Zo blijft er niets te wensen over! DAB+ digitale radio voor storingsvrij radio-ontvangst en hoogwaardige FM radio met RDS Bluetooth speler met A2DP-profiel om naar je gestreamde favoriete muziek te luisteren. Line-In (3,5mm jack) ingang en Line-Out (3,5mm jack) Het grote TFT-kleurenscherm is duidelijk en goed leesbaar onder alle lichtomstandigheden.

bol.com | €119,00 | bekijken >

8. Kenwood CR-ST700SCD - Wifi Smart Radio - Zwart

Kenwood CR-ST700SCD - Wifi Smart Radio - Zwart

De KENWOOD CR-ST700SCD is de SmartRadio waar op je aan het wachten was! Met zijn 43 watt aan 2 x full range speakers en ingebouwde subwoofer klinkt de CR-ST700SCD supergoed! Nu heb je alles in huis: FM, DAB+, USB MP3 playback, Bluetoothsteaming, diverse streaming services en natuurlijk internet radio via WiFi. Zelfs je (oude) CD's kun je afspelen! Sleeptimer, twee alarmklokken, line input en bedienen via je smartphone, het is bijna te veel om allemaal op te noemen. Leverbaar in zwart of zilver. Wordt de CR-ST700SCD ook jouw nieuwe SmartRadio?

bol.com | €399,00 | bekijken >

9. Kenwood CR-M30DAB DAB+ Radio - Interne accu - Zwart

Kenwood CR-M30DAB DAB+ Radio - Interne accu - Zwart

Kenwood CR-M30: Klein, compact en boordevol functies. Met DAB+ en FM worden al je favoriete radiostations afgespeeld in kristalheldere kwaliteit. Het 6,1 cm kleurendisplay toont alle ontvangbare zenders in een overzichtelijke lijst en maakt keuze heel gemakkelijk. De CR-M30DAB kan worden gevoed door de meegeleverde AC-adapter of de geïntegreerde oplaadbare batterij, zodat de CR-M30DAB overal kan worden gebruikt waar een muzikale metgezel nodig is. DAB+ / FM-RDS Receiver Bluetooth Audio-Streaming (A2DP) Clock function incl. alarm clock, sleep etc. Built-in battery 2000mAH goed voor 7 uur muziekplezier 2.4“ (6.

bol.com | €69,00 | bekijken >

10. Kenwood M-918DAB - Micro DAB+ HiFi-systeem - Antraciet

Kenwood M-918DAB - Micro DAB+ HiFi-systeem - Antraciet

Micro HiFi-systeem met CD-speler, USB, DAB+ en Bluetooth-audiostreaming Uitstekende geluidskwaliteit gecombineerd met de modernste digitale technologie; De M918DAB voegt het beste van twee werelden samen tot één.

bol.com | €199,00 | bekijken >