Mobiel en krachtig; DJI Mavic Mini drone

DJI Mavic Mini drone

De DJI Mavic Mini drone weegt slechts 249 gram, is leuk om te vliegen en houdt het relatief veilig voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, betrouwbare drone.

Kleine drone DJI Mavic MiniDe DJI Mavic Mini bouwt voort op de technologie die ook gebruikt is voor de Mavic Pro en Mavic 2, om functies van professionele kwaliteit in een zo licht mogelijk frame te plaatsen. Door zijn lage gewicht is de drone zelfs vrijgesteld van bepaalde luchtvaartvoorschriften die gelden voor zwaardere drones van 250 gram en meer.

Hoge beeldkwaliteit

De camera van de Mavic Mini kan 2,7K-video opnemen met 30 fps, 1080p bij 60 fps en 12-megapixel foto’s met behulp van de 1 / 2,3-inch sensor. Een gemotoriseerde gimbal met drie assen ondersteunt en stabiliseert de camera, zodat de beelden vloeiend zijn en klaar om te delen op social media.

Een nieuwe afstandsbediening maakt de Mavic Mini eenvoudig te bedienen. Het kleinere, lichtere ontwerp en de verbeterde motoren zorgen voor maximaal 30 minuten vliegtijd. Wi-Fi levert stabiele controle en een HD live feed, terwijl de GPS-ontvangers en neerwaartse visuele sensoren de grond beneden detecteren voor stabiel vliegen en een nauwkeurige landing.

Beginners kunnen ervoor kiezen om in positie (P) -modus te vliegen voor basisbediening. Meer ervaren piloten kunnen meer mogelijkheden ontgrendelen in de Sport (S) -modus en makers van inhoud kunnen de CineSmooth (C) -modus kiezen om de remtijd te verlengen voor vloeiendere opnamen en meer filmische beelden.

Bijgewerkt: 29-03-2023 22:36

1. DJI Mini 2 Fly More Combo

DJI Mini 2 Fly More Combo

Maak nieuwe herinneringen met de DJI Mini 2 Fly More Combo. Deze drone is gemakkelijk te gebruiken door beginners en levert indrukwekkende prestaties en verbluffende beeldkwaliteit. Met de DJI Mini 2 zijn creatieve video’s zo gemaakt. Verken verschillende perspectieven en leg mooie momenten uit je leven vast met deze drone. Met de extra accessoires die bij de Fly More Combo zitten heb je nog meer plezier van de DJI Mini 2 drone. Compacte alleskunner De DJI Mini 2 is compact en licht en weegt met zijn 249 gram ongeveer evenveel als een appel. Door zijn compacte en handige afmetingen is deze drone ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op reis.

bol.com | €467,00 | bekijken >
cameranu.nl | €539,00 | bekijken >

2. DJI Mini 3 - Including DJI RC-N1 Remote Controller

DJI Mini 3 - Including DJI RC-N1 Remote Controller

DJI Mini 3

bol.com | €469,00 | bekijken >
cameranu.nl | €469,00 | bekijken >

3. DJI Mini 2 SE - Single unit incl. DJI RC-N1 controller

DJI Mini 2 SE - Single unit incl. DJI RC-N1 controller

DJI Mini 2 SE DJI Mini 2 SE, opvouwbare mini cameradrone met 2,7K video, intelligente modi, 10 km videotransmissie, 31 minuten vliegtijd, minder dan 249 g, gemakkelijk te gebruiken, met fototour en Street Snap. Overview Met de DJI Mini 2 SE kunt u op ongelooflijke wijze uw wereld vanuit de lucht vastleggen. Weegt minder dan 249 gram en is hij in sommige landen en regio's vrijgesteld van registratievereisten.* Eenvoudig te bedienen, een maximale vliegtijd van 31 minuten en maximaal zendbereik van 10 km. De DJI Mini 2 SE is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De eerste is de DJI Mini 2 SE.

bol.com | €349,00 | bekijken >
cameranu.nl | €349,00 | bekijken >