Mobiel en krachtig; DJI Mavic Mini drone

DJI Mavic Mini drone

De DJI Mavic Mini drone weegt slechts 249 gram, is leuk om te vliegen en houdt het relatief veilig voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, betrouwbare drone.

Kleine drone DJI Mavic MiniDe DJI Mavic Mini bouwt voort op de technologie die ook gebruikt is voor de Mavic Pro en Mavic 2, om functies van professionele kwaliteit in een zo licht mogelijk frame te plaatsen. Door zijn lage gewicht is de drone zelfs vrijgesteld van bepaalde luchtvaartvoorschriften die gelden voor zwaardere drones van 250 gram en meer.

Hoge beeldkwaliteit

De camera van de Mavic Mini kan 2,7K-video opnemen met 30 fps, 1080p bij 60 fps en 12-megapixel foto’s met behulp van de 1 / 2,3-inch sensor. Een gemotoriseerde gimbal met drie assen ondersteunt en stabiliseert de camera, zodat de beelden vloeiend zijn en klaar om te delen op social media.

Een nieuwe afstandsbediening maakt de Mavic Mini eenvoudig te bedienen. Het kleinere, lichtere ontwerp en de verbeterde motoren zorgen voor maximaal 30 minuten vliegtijd. Wi-Fi levert stabiele controle en een HD live feed, terwijl de GPS-ontvangers en neerwaartse visuele sensoren de grond beneden detecteren voor stabiel vliegen en een nauwkeurige landing.

Beginners kunnen ervoor kiezen om in positie (P) -modus te vliegen voor basisbediening. Meer ervaren piloten kunnen meer mogelijkheden ontgrendelen in de Sport (S) -modus en makers van inhoud kunnen de CineSmooth (C) -modus kiezen om de remtijd te verlengen voor vloeiendere opnamen en meer filmische beelden.

1. DJI Mini 4 Pro - Fly More Combo - including RC331 Smart Controller

DJI Mini 4 Pro - Fly More Combo - including RC331 Smart Controller

DJI Mini 4 Pro - Fly More Combo - including RC331 Smart Controller DJI Mini 4 Pro is onze meest geavanceerde mini-cameradrone tot nu toe. Hij integreert krachtige beeldmogelijkheden, obstakeldetectie in alle richtingen, ActiveTrack 360° met de nieuwe Trace-modus en FHD-videotransmissie van 20 km, waardoor er nog meer dingen zijn om van te houden, zowel voor professionals als voor beginners. Under 249 g Stijg op wanneer de inspiratie toeslaat. Met een gewicht van minder dan 249 g is de Mini 4 Pro ontworpen voor gebruiksgemak onderweg, en het gewicht van de drone betekent dat er in de meeste landen en regio's geen training of registratie nodig is.

bol.com | €1.129,00 | bekijken >

2. DJI Mini 3 Pro - Drone - Met DJI RC Smart Remote Controller

DJI Mini 3 Pro - Drone - Met DJI RC Smart Remote Controller

DJI Mini 3 Pro met RC Smart Remote Controller De DJI Mini 3 Pro is te besturen met de smart remote controller. Gebruik deze draadloze controller in plaats van de DJI app om jouw drone te besturen. Met een gewicht van minder dan 249 g en verbeterde veiligheidsvoorzieningen is hij niet alleen reglementair, maar ook de veiligste in zijn serie. Met een 1/1,3-inch sensor en eersteklas functies, herdefinieert hij wat het betekent om Mini te vliegen. Let op: Je hebt geen vliegbewijs nodig voor deze drone. Prestatiegericht Mini 3 Pro heeft een compleet nieuwe look die is geoptimaliseerd om meer uit elke vlucht te halen.

bol.com | €869,00 | bekijken >

3. DJI Mini 4 Pro - including RC331 Smart Controller

DJI Mini 4 Pro - including RC331 Smart Controller

DJI Mini 4 Pro - including RC331 Smart Controller DJI Mini 4 Pro is onze meest geavanceerde mini-cameradrone tot nu toe. Hij integreert krachtige beeldmogelijkheden, obstakeldetectie in alle richtingen, ActiveTrack 360° met de nieuwe Trace-modus en FHD-videotransmissie van 20 km, waardoor er nog meer dingen zijn om van te houden, zowel voor professionals als voor beginners. Under 249 g Stijg op wanneer de inspiratie toeslaat. Met een gewicht van minder dan 249 g is de Mini 4 Pro ontworpen voor gebruiksgemak onderweg, en het gewicht van de drone betekent dat er in de meeste landen en regio's geen training of registratie nodig is.

bol.com | €1.043,96 | bekijken >