Ongelofelijke kracht; De Nieuwe Apple iPad Pro

Apple iPad Pro 2018

Met Apple's onthulling van hun nieuwste innovaties bij de keynote van dit jaar, is het geen verrassing dat de kernproductlijn een aanzienlijke opknapbeurt heeft gekregen.

Naast het doelbewuste herontwerp van de MacBook Air en het opnieuw verschijnen van de Mac Mini, heeft Apple besloten om zijn draagbare doelgroep te voorzien van een nieuwe, dunnere versie van de iPad Pro.

Ambitieuze visuele en technische update

De Pro heeft een ambitieus nieuw ontwerp dat de verbinding tussen de interface en de gebruiker vereenvoudigt. Met Apple's "all screen" -upgrade elimineert het slimme apparaat de home-knop en kiest in plaats daarvan voor volledige intuïtieve gebarencontrole. Het scherm zelf is een upgrade van het nieuwe Liquid Retina-display en biedt levensechte kleuren dankzij ProMotion-technologie.

Betalen met je gezicht

Apple iPad Pro 2018Wat de beveiliging betreft, zal de Pro zijn gezichtsherkenningshulpprogramma behouden en gebruik maken van de nieuwe "Pay-in-a-Glance" -technologie, die wordt uitgebreid met Apple Pay en waarmee de gebruiker de betaling via gezichtsherkenning kan bevestigen.

Vijf biljoen bewerkingen per seconde

Het beschikt over de A12X Bionic-chipset (aangedreven door Neural Engine), die de mogelijkheid heeft om vijf biljoen bewerkingen per seconde uit te voeren. Met een uitgebreide lijst met prestatie-upgrades, evenals esthetische charme, is de iPad Pro een alles-in-één oplossing voor draagbare technologie-enthousiasten.

De 12,9-inch en 11-inch versies zijn nu te koop.

Bekijk op bol.com:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *