Verrassend veel power en klank; de iRig Micro Amp gitaarversterker

iRig Micro Amp gitaarversterker

De iRig Micro Amp is een nieuwe draagbare, eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken gitaarversterker op batterijen met app-connectiviteit en een vermogen van 15W. Dit ding is perfect voor alles, van spelen op je eigen slaapkamer tot jammen met vrienden en hij is zelfs geschikt voor het straatwerk.

iRig Micro Amp gitaarversterkerVia de USB-verbinding kan je de iRig rechtstreeks op een iPhone, iPad, Mac of pc aansluiten met de populaire meegeleverde Amplitube 4-software. Via de software krijg je de beschikking over een hele serie versterker-modellen en gitaareffecten. Het geluid gaat vanaf je computer of iOS-apparaat gewoon weer terug naar de speaker, zodat je ‘live’ kunt spelen via dit brede assortiment amps en stompboxen. Opnemen kan natuurlijk ook, in je eigen opname-software, zoals Garageband.

iRig Micro Amp gitaarversterkerEen andere coole functie van de iRig is het feit dat je hem al kunt gebruiken met slechts 6 AA-batterijen. Het vermogen halveert hiermee, maar het is nog steeds genoeg om lekker mee te oefenen met een redelijk vermogen.

De iRig is verder voorzien van 3 verschillende analoge kanalen: Clean, Drive en Lead met helder, rijk geluid. Plus alle reguliere hoofdregelaars zoals gain, bas, mid en treble. De iRig is stevig gebouwd en met zijn robuuste look is hij zeker een blik waard.

Bekijk de iRig Micro Amp gitaarversterker op Bax-shop.nl