De highlights van Noorwegen via de allermooiste routes

De highlights van Noorwegen via de allermooiste routes

Wie van reizen èn van auto's houdt, moet dit meemaken. Onder begeleiding van rij- en racetrainer Dolf Dekking de mooiste routes door Noorwegen vinden.

In deze trip zie je de highlights van Noorwegen via de allermooiste routes. Noorwegen is een aaneenschakeling van bijzondere natuurgebieden die je nergens anders in Europa gaat aantreffen.

Deze autoreis is voor iedereen die van mooi en/of sportief autorijden houdt!

Er zijn nog tal van gebieden waar het nog echt lekker sturen is, waar mens en machine tot het uiterste kunnen gaan.

Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij deze autoreis stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

Naast de prachtige routes die je gaat rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

Bekijk onderstaande video voor een mooie sfeerimpressie.

De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren.

Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari.

Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje.

Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.

Meer informatie? Kijk op Dolfdekking.nl