Bella Cucina! Retro koelkast in smakelijke kleuren

ETNA retro koelkasten

ETNA zorgt voor het ‘secret ingredient’ in je keuken

Rijk gevulde salades, slow cooking pasta’s of een snelle pizza: wat er ook op het menu staat, met de Retro koelkasten van ETNA blijven al je ingrediënten en gerechten langer vers en smaakvol dan ooit. Het Nederlandse keukenmerk ontwierp twee classy modellen die passen in een duurzame en kleurrijke lifestyle.

De collectie bestaat uit twee modellen: de Retro Upside Down koelkast (194 cm hoog) met apart een No Frost vriesgedeelte en de Retro koelkast met vriesvak (154 cm hoog). Alle ETNA Retro koelkasten hebben een energielabel van A++ of zelfs A+++ en zijn voorzien van LED verlichting.

Beide modellen hebben een CrispZone lade voor groenten en fruit en een FreshZone gedeelte om ook vlees en vis in optimale omstandigheden langer vers te houden. In combinatie met de Ion Air technologie wordt 95% van de bacteriën gedood en worden nare luchtjes geneutraliseerd. Daarbij heeft de KVV594 Retro Upside Down koelkast ook een ZeroZone waar vlees en vis op een constante temperatuur van 0 graden worden gekoeld. In het vriesgedeelte heeft dit model ook een XtremeFreeze sectie waar voedingswaren binnen no-time ingevroren worden zodat smaak- en voedingsstoffen beter bewaard blijven.

ETNA KVV754 – RETRO KOELKAST MET VRIESVAK (154 CM) – Energielabel A+++


De ETNA KVV754 Retro koelkast is verkrijgbaar in de kleuren: Midnight Black Velvet, Sangria Deep Red, Kir Royal Red, Bronze Tequila Sunrise, Grand Caramel Coffee, Sea Breeze Green, Pearl Caribbean Blue, Classic Silver Martini, Silk Pina Colada.

ETNA KVV594 – RETRO UPSIDE-DOWN KOELKAST (194 CM) – Energielabel A++


De ETNA KVV594 Retro upside-down koelkast is verkrijgbaar in de kleuren: Midnight Black Velvet, Kir Royal Red, Bronze Tequila Sunrise, Sea Breeze Green, Silk Pina Colada.

Sinds 1856 een ‘household name’

ETNA is al sinds 1856 letterlijk en figuurlijk een ‘household name’ in de Benelux. ETNA staat voor kwaliteit, goede service, moderne functionaliteit en trendy Nederlands design.

Bijgewerkt: 26-05-2023 08:34

1. ETNA KVV128ZWA - Kastmodel koelkast - Zwart

ETNA KVV128ZWA - Kastmodel koelkast - Zwart

De ETNA KVV128ZWA is een zwarte kastmodel koelkast. Veel wensen, weinig ruimte? De ETNA KVV128ZWA is met haar ‘smart’ hoogte van 128 cm de koelkast voor keukens waarin ruimte beperkt is. Ideaal voor als je slim om moet gaan met ruimte en toch een trendy oplossing zoekt. Voordelen - Het interieur is aanpasbaar - Inclusief flessenrek Nadelen - Niet te bedienen via de app Van vele gemakken voorzien Het vriesvak bevindt zich aan de bovenkant. Daarnaast beschikt dit model over een handige groentelade, waar je al je groente en fruit in kwijt kunt. Ruim en stijlvol Dankzij het urban design past deze zwarte koelkast perfect in de industriële keukentrend van nu.

bol.com | €329,00 | bekijken >
bcc.nl | €347,00 | bekijken >

2. ETNA KVV754ZWA Retro - Kastmodel Koelkast met vriesvak

ETNA KVV754ZWA Retro - Kastmodel Koelkast met vriesvak

De ETNA KVV754ZWA is een zwarte koelkast met vriesvak van 154cm hoog uit de ETNA Retro lijn. Gebruiksgemak en energiezuinigheid hebben voorop gestaan bij de ontwikkeling van deze lijn. Het resultaat? Energielabel A+++ en een aantal bijzondere features die de koelkast handig in gebruik maken en ervoor zorgen dat je eten nog langer vers blijft. Zo heeft het koelgedeelte een inhoud van 229 liter en 3 glazen legplateaus met lekrand die in hoogte verstelbaar zijn. Met het flessenrek en dubbele flessenbak in de deur is er voldoende ruimte voor al je drinken. De SimpleSlide deurvakjes kunnen naar wens op hoogte worden ingesteld zonder ze helemaal uit de koelkast te halen.

bol.com | €869,00 | bekijken >

3. ETNA KVV754GRO - Kastmodel met vriesvak - Retro - Groen

ETNA KVV754GRO - Kastmodel met vriesvak - Retro - Groen

De ETNA KVV754GRO is een groene retro koelkast met vriesvak van 154cm hoog uit de ETNA Retro lijn. Gebruiksgemak heeft voorop gestaan bij de ontwikkeling van deze lijn. Hierdoor zijn al deze modellen voorzien van een aantal bijzondere functies die de koelkast handig in gebruik maken en ervoor zorgen dat je eten nog langer vers blijft. Zo heeft het koelgedeelte een inhoud van 229 liter, het vriesgedeelte 25 liter en 3 glazen legplateaus met lekrand die in hoogte verstelbaar zijn. Met het flessenrek en dubbele flessenbak in de deur is er voldoende ruimte voor al je drinken. De SimpleSlide deurvakjes kunnen naar wens op hoogte worden ingesteld zonder ze helemaal uit de koelkast te halen.

bol.com | €879,00 | bekijken >

4. ETNA KVV793ZWA - Koel- en vriescombinatie - Retro - Zwart

ETNA KVV793ZWA - Koel- en vriescombinatie - Retro - Zwart

De KVV793ZWA heeft een tijdloos design. Deze blikvanger is voorzien van de nieuwste technieken voor een duurzame en bewuste levensstijl. De CrispZone lade met speciale luchtvochtigheidsregeling zorgt ervoor dat groenten en fruit extra lang crispy blijven. De Convert FreshZone lade heeft de ideale temperatuur voor vlees en vis en is ook in te stellen voor het bewaren van groenten en fruit. Dankzij de speciale MultiFlow 360° ventilatietechniek blijft de temperatuur overal stabiel en blijft je eten langer houdbaar. Op de LED indicatiemeter kun je de temperatuur instellen en bedien je ook andere functies zoals FastFreeze en de ECO modus.

bol.com | €1.209,00 | bekijken >
ep.nl | €1.349,00 | bekijken >

5. ETNA KVV793GRO - Koel- en vriescombinatie - Retro - Groen

ETNA KVV793GRO - Koel- en vriescombinatie - Retro - Groen

De ETNA KVV793GRO is geïnspireerd door het tijdloze design uit de jaren ’60 en de woontrends van nu. Een echte blikvanger voor de keuken die designliefhebbers aan zal spreken. De KVV793GRO past perfect bij een duurzame en bewuste levensstijl dankzij de toepassing van de nieuwste technieken. Groenten en fruit blijven extra lang crispy in de CrispZone lade met speciale luchtvochtigheidsregeling. De Convert FreshZone lade heeft de ideale temperatuur voor vlees en vis maar is ook in te stellen voor het bewaren van groenten en fruit. De temperatuur blijft overal stabiel dankzij de speciale MultiFlow360° ventilatietechniek, waardoor eten langer houdbaar blijft.

bol.com | €1.269,00 | bekijken >
ep.nl | €1.349,00 | bekijken >

6. ETNA RBT1154GRO - Retro koelkast met vriesvak - SpecialEdition Groen - 154 cm

ETNA RBT1154GRO - Retro koelkast met vriesvak - SpecialEdition Groen - 154 cm

De ETNA RBT1154GRO Retro koelkast in matgroen, ontworpen in samenwerking met Volkswagen, is geïnspireerd op het iconische design van het Volkswagen Bulli busje. Het onderscheidende design, de ronde vormen, chromen details en het sprekende logo zullen het hart van vele fans sneller doen kloppen. De koelkast staat voor avontuur en reizen, maar ook voor thuiskomen en bewust genieten. Met de Inverter Compressor werkt de koelkast extra efficiënt, energiezuinig en super stil, met een geluidsniveau van slechts 38dB. Dit maakt de Retro koelkast perfect geschikt voor open ruimtes.

bol.com | €1.129,00 | bekijken >
ep.nl | €1.249,00 | bekijken >

7. ETNA KVV754BEI - Kastmodel met vriesvak - Retro - Beige

ETNA KVV754BEI - Kastmodel met vriesvak - Retro - Beige

De ETNA KVV754BEI is een beige retro koelkast met vriesvak van 154cm hoog uit de ETNA Retro lijn. Gebruiksgemak en energiezuinigheid hebben voorop gestaan bij de ontwikkeling van deze lijn. Hierdoor hebben deze modellen energielabel A+++ en een aantal bijzondere features die de koelkast handig in gebruik maken en ervoor zorgen dat je eten nog langer vers blijft. Zo heeft het koelgedeelte een inhoud van 229 liter koelgedeelte en 25 liter vriesgedeelte en 3 glazen legplateaus met lekrand die in hoogte verstelbaar zijn. Met het flessenrek en dubbele flessenbak in de deur is er voldoende ruimte voor al je drinken.

bol.com | €869,00 | bekijken >

8. ETNA KVV793BEI- Koel- en vriescombinatie - Retro - Beige

ETNA KVV793BEI- Koel- en vriescombinatie - Retro - Beige

De ETNA KVV793BEI is een hippe Retro koel/vriescombinatie in de kleur beige. Een echte blikvanger die designliefhebbers aan zal spreken. De KVV793BEI past perfect bij een duurzame en bewuste levensstijl dankzij de toepassing van de nieuwste technieken. Groenten en fruit blijven extra lang crispy in de CrispZone lade met speciale luchtvochtigheidsregeling. De Convert FreshZone lade heeft de ideale temperatuur voor vlees en vis maar is ook in te stellen voor het bewaren van groenten en fruit. De temperatuur blijft overal stabiel dankzij de speciale MultiFlow360° ventilatietechniek, waardoor eten langer houdbaar blijft.

bol.com | €1.259,00 | bekijken >
ep.nl | €1.349,00 | bekijken >

9. ETNA KVV7154GRO - Retro koelkast met vriesvak - Groen - 154 cm

ETNA KVV7154GRO - Retro koelkast met vriesvak - Groen - 154 cm

De ETNA KVV7154GRO Retro koelkast met vriesvak is een combinatie van het retro-ontwerp uit de jaren '60 en de duurzaamheid van tegenwoordig. Het enkeleurs model met ronde lijnen is uitgevoerd in een matgroene kleur met chroom accenten en zal het middelpunt zijn van je keuken, kantoor of kamer. Voorzien van de meest moderne technologieën die aansluiten bij een duurzame en bewuste levensstijl, is de Retro koelkast zeer efficiënt en energiezuinig. Bovendien is hij ultra stil dankzij de Inverter Compressor, met een geluidsniveau van slechts 38dB, waardoor hij perfect geschikt is voor open ruimtes.

bol.com | €869,00 | bekijken >
ep.nl | €999,00 | bekijken >

10. ETNA KVV7154ZWA - Retro koelkast met vriesvak - Zwart - 154 cm

ETNA KVV7154ZWA - Retro koelkast met vriesvak - Zwart - 154 cm

De ETNA KVV7154ZWA Retro koelkast is een designstuk geïnspireerd op de jaren zestig, met een moderne touch. Dit 1-deurs model in stijlvol zwart met chromen details is perfect voor je keuken, kantoor of slaapkamer. Het is uitgerust met de nieuwste technologieën die passen bij een duurzame en bewuste levensstijl. Met de efficiënte Inverter Compressor werkt de Retro koelkast extra energiebesparend en geruisloos, met een geluidsniveau van slechts 38dB. De CrispZone lade met speciale luchtvochtigheidsregeling zorgt voor extra lang houdbare, krokante groenten en fruit.

bol.com | €999,00 | bekijken >
ep.nl | €999,00 | bekijken >