Bella Cucina! Retro koelkast in smakelijke kleuren

ETNA retro koelkasten

ETNA zorgt voor het ‘secret ingredient’ in je keuken

Rijk gevulde salades, slow cooking pasta’s of een snelle pizza: wat er ook op het menu staat, met de Retro koelkasten van ETNA blijven al je ingrediënten en gerechten langer vers en smaakvol dan ooit. Het Nederlandse keukenmerk ontwierp twee classy modellen die passen in een duurzame en kleurrijke lifestyle.

De collectie bestaat uit twee modellen: de Retro Upside Down koelkast (194 cm hoog) met apart een No Frost vriesgedeelte en de Retro koelkast met vriesvak (154 cm hoog). Alle ETNA Retro koelkasten hebben een energielabel van A++ of zelfs A+++ en zijn voorzien van LED verlichting.

Beide modellen hebben een CrispZone lade voor groenten en fruit en een FreshZone gedeelte om ook vlees en vis in optimale omstandigheden langer vers te houden. In combinatie met de Ion Air technologie wordt 95% van de bacteriën gedood en worden nare luchtjes geneutraliseerd. Daarbij heeft de KVV594 Retro Upside Down koelkast ook een ZeroZone waar vlees en vis op een constante temperatuur van 0 graden worden gekoeld. In het vriesgedeelte heeft dit model ook een XtremeFreeze sectie waar voedingswaren binnen no-time ingevroren worden zodat smaak- en voedingsstoffen beter bewaard blijven.

ETNA KVV754 – RETRO KOELKAST MET VRIESVAK (154 CM) – Energielabel A+++


De ETNA KVV754 Retro koelkast is verkrijgbaar in de kleuren: Midnight Black Velvet, Sangria Deep Red, Kir Royal Red, Bronze Tequila Sunrise, Grand Caramel Coffee, Sea Breeze Green, Pearl Caribbean Blue, Classic Silver Martini, Silk Pina Colada.

ETNA KVV594 – RETRO UPSIDE-DOWN KOELKAST (194 CM) – Energielabel A++


De ETNA KVV594 Retro upside-down koelkast is verkrijgbaar in de kleuren: Midnight Black Velvet, Kir Royal Red, Bronze Tequila Sunrise, Sea Breeze Green, Silk Pina Colada.

Sinds 1856 een ‘household name’

ETNA is al sinds 1856 letterlijk en figuurlijk een ‘household name’ in de Benelux. ETNA staat voor kwaliteit, goede service, moderne functionaliteit en trendy Nederlands design.

1. ETNA KVV128ZWA - Kastmodel koelkast - Zwart

ETNA KVV128ZWA - Kastmodel koelkast - Zwart

De ETNA KVV128ZWA is een zwarte kastmodel. Veel wensen, weinig ruimte? De ETNA KVV128ZWA is met haar ‘smart’ hoogte van 128 cm de koelkast voor keukens waarin ruimte beperkt is. Ideaal voor als je slim om moet gaan met ruimte en toch een trendy oplossing zoekt. Voordelen - Het interieur is aanpasbaar - Inclusief flessenrek Nadelen - Niet te bedienen via de app Van vele gemakken voorzien Het vriesvak bevindt zich aan de bovenkant van het kastmodel. Daarnaast beschikt dit model over een handige groentelade, waar je al je groente en fruit in kwijt kunt. Ruim en stijlvol Dankzij het urban design past deze zwarte koelkast perfect in de industriële keukentrend van nu.

Prijs: €339,00

Bekijk

2. ETNA KVV754GRO - Retro - Kastmodel Koelkast met vriesvak

ETNA KVV754GRO - Retro - Kastmodel Koelkast met vriesvak

De ETNA KVV754GRO is een groene retro koelkast met vriesvak van 154cm hoog uit de ETNA Retro lijn. Gebruiksgemak heeft voorop gestaan bij de ontwikkeling van deze lijn. Hierdoor zijn al deze modellen voorzien van een aantal bijzondere functies die de koelkast handig in gebruik maken en ervoor zorgen dat je eten nog langer vers blijft. Zo heeft het koelgedeelte een inhoud van 229 liter, het vriesgedeelte 25 liter en 3 glazen legplateaus met lekrand die in hoogte verstelbaar zijn. Met het flessenrek en dubbele flessenbak in de deur is er voldoende ruimte voor al je drinken. De SimpleSlide deurvakjes kunnen naar wens op hoogte worden ingesteld zonder ze helemaal uit de koelkast te halen.

Prijs: €999,00

Bekijk

3. ETNA KVV128ZIL - Kastmodel koelkast - Zilver

ETNA KVV128ZIL - Kastmodel koelkast - Zilver

De ETNA KVV128ZIL is een zilverkleurig kastmodel. Veel wensen, weinig ruimte? De ETNA KVV128ZIL is met haar ‘smart’ hoogte van 128 cm de koelkast voor keukens waarin ruimte beperkt is. Ideaal voor als je slim om moet gaan met ruimte en toch een trendy oplossing zoekt. Van vele gemakken voorzien Het vriesvak bevindt zich aan de bovenkant van het kastmodel. Daarnaast beschikt dit model over een handige groentelade, waar je al je groente en fruit in kwijt kunt. Ruim en stijlvol Dankzij het urban design past deze zilvere koelkast perfect in de industriële keukentrend van nu.

Prijs: €339,00

Bekijk

4. ETNA RBT154BLA - Retro - Kastmodel Koelkast

ETNA RBT154BLA - Retro - Kastmodel Koelkast

De ETNA RBT154BLA retro kastmodel koelkast is dé must have koelkast voor elke liefhebber van de Volkswagen Bulli. De Volkswagen Bulli werd het icoon van de sixties dat een nieuw tijdperk vertegenwoordigde; een tijd waarin grenzeloze vrijheid en samen de wereld ontdekken gevierd werd. Goed nieuws, ETNA heeft deze legendarische Volkswagen Bulli als koelkast in haar assortiment. Zo kun je iedere dag van het gevoel van vrijheid en blijheid genieten, want ook thuis kun je de mooiste avonturen beleven. Zo beschikt de koelkast over 229L aan koelruimte en 25L aan vriesruimte. Dit maakt dat de inhoud van deze retro koelkast groot genoeg is voor gezinnen.

Prijs: €1.299,00

Bekijk

5. ETNA KVV793ZWA - Koel- en vriescombinatie - Zwart

ETNA KVV793ZWA - Koel- en vriescombinatie - Zwart

De KVV793ZWA heeft een tijdloos design. Deze blikvanger is voorzien van de nieuwste technieken voor een duurzame en bewuste levensstijl. De CrispZone lade met speciale luchtvochtigheidsregeling zorgt ervoor dat groenten en fruit extra lang crispy blijven. De Convert FreshZone lade heeft de ideale temperatuur voor vlees en vis en is ook in te stellen voor het bewaren van groenten en fruit. Dankzij de speciale MultiFlow 360° ventilatietechniek blijft de temperatuur overal stabiel en blijft je eten langer houdbaar. Op de LED indicatiemeter kun je de temperatuur instellen en bedien je ook andere functies zoals FastFreeze en de ECO modus.

Prijs: €1.349,00

Bekijk