Bella Cucina! Retro koelkast in smakelijke kleuren

ETNA retro koelkasten

ETNA zorgt voor het ‘secret ingredient’ in je keuken

Rijk gevulde salades, slow cooking pasta’s of een snelle pizza: wat er ook op het menu staat, met de Retro koelkasten van ETNA blijven al je ingrediënten en gerechten langer vers en smaakvol dan ooit. Het Nederlandse keukenmerk ontwierp twee classy modellen die passen in een duurzame en kleurrijke lifestyle.

De collectie bestaat uit twee modellen: de Retro Upside Down koelkast (194 cm hoog) met apart een No Frost vriesgedeelte en de Retro koelkast met vriesvak (154 cm hoog). Alle ETNA Retro koelkasten hebben een energielabel van A++ of zelfs A+++ en zijn voorzien van LED verlichting.

Beide modellen hebben een CrispZone lade voor groenten en fruit en een FreshZone gedeelte om ook vlees en vis in optimale omstandigheden langer vers te houden. In combinatie met de Ion Air technologie wordt 95% van de bacteriën gedood en worden nare luchtjes geneutraliseerd. Daarbij heeft de KVV594 Retro Upside Down koelkast ook een ZeroZone waar vlees en vis op een constante temperatuur van 0 graden worden gekoeld. In het vriesgedeelte heeft dit model ook een XtremeFreeze sectie waar voedingswaren binnen no-time ingevroren worden zodat smaak- en voedingsstoffen beter bewaard blijven.

ETNA KVV754 – RETRO KOELKAST MET VRIESVAK (154 CM) – Energielabel A+++


De ETNA KVV754 Retro koelkast is verkrijgbaar in de kleuren: Midnight Black Velvet, Sangria Deep Red, Kir Royal Red, Bronze Tequila Sunrise, Grand Caramel Coffee, Sea Breeze Green, Pearl Caribbean Blue, Classic Silver Martini, Silk Pina Colada.

ETNA KVV594 – RETRO UPSIDE-DOWN KOELKAST (194 CM) – Energielabel A++


De ETNA KVV594 Retro upside-down koelkast is verkrijgbaar in de kleuren: Midnight Black Velvet, Kir Royal Red, Bronze Tequila Sunrise, Sea Breeze Green, Silk Pina Colada.

Sinds 1856 een ‘household name’

ETNA is al sinds 1856 letterlijk en figuurlijk een ‘household name’ in de Benelux. ETNA staat voor kwaliteit, goede service, moderne functionaliteit en trendy Nederlands design.

1. ETNA KVV128ZWA - Kastmodel koelkast - Zwart

ETNA KVV128ZWA - Kastmodel koelkast - Zwart

De ETNA KVV128ZWA is een zwarte kastmodel koelkast. Veel wensen, weinig ruimte? De ETNA KVV128ZWA is met haar ‘smart’ hoogte van 128 cm de koelkast voor keukens waarin ruimte beperkt is. Ideaal voor als je slim om moet gaan met ruimte en toch een trendy oplossing zoekt. Voordelen - Het interieur is aanpasbaar- Inclusief flessenrek Nadelen - Niet te bedienen via de app Van vele gemakken voorzien Het vriesvak bevindt zich aan de bovenkant. Daarnaast beschikt dit model over een handige groentelade, waar je al je groente en fruit in kwijt kunt. Ruim en stijlvol Dankzij het urban design past deze zwarte koelkast perfect in de industriële keukentrend van nu.

€ 324,49

Bekijken >

2. ETNA KVV7154LZWA - Retro koelkast met vriesvak - Linksdraaiend - Zwart - 154 cm

ETNA KVV7154LZWA - Retro koelkast met vriesvak - Linksdraaiend - Zwart - 154 cm

De ETNA Retro koelkast is een unieke combinatie van het verleden en het heden. Geïnspireerd op het design uit de jaren zestig en de duurzame lifestyle van nu, zal deze ETNA KVV7154LZWA Retro koelkast met linksdraaiende deur een blikvanger zijn in je keuken, kantoor of kamer. Met zijn 1-deur model en ronde vormen, is het uitgevoerd in een stijlvol zwart met chromen accenten. Het bevat de nieuwste technologieën voor een duurzame en bewuste levensstijl, waaronder een energie-efficiënte Inverter Compressor die zorgt voor een stille en zuinige werking met een geluidsniveau van slechts 38dB.

€ 769,00

Bekijken >

3. ETNA KVV793GRO - Koel- en vriescombinatie - Retro - Groen

ETNA KVV793GRO - Koel- en vriescombinatie - Retro - Groen

De ETNA KVV793GRO is geïnspireerd door het tijdloze design uit de jaren ’60 en de woontrends van nu. Een echte blikvanger voor de keuken die designliefhebbers aan zal spreken. De KVV793GRO past perfect bij een duurzame en bewuste levensstijl dankzij de toepassing van de nieuwste technieken.Groenten en fruit blijven extra lang crispy in de CrispZone lade met speciale luchtvochtigheidsregeling. De Convert FreshZone lade heeft de ideale temperatuur voor vlees en vis maar is ook in te stellen voor het bewaren van groenten en fruit. De temperatuur blijft overal stabiel dankzij de speciale MultiFlow360° ventilatietechniek, waardoor eten langer houdbaar blijft.

€ 1.314,00

Bekijken >

4. ETNA KVV7154ZWA - Retro koelkast met vriesvak - Zwart - 154 cm

ETNA KVV7154ZWA - Retro koelkast met vriesvak - Zwart - 154 cm

De ETNA KVV7154ZWA Retro koelkast is een designstuk geïnspireerd op de jaren zestig, met een moderne touch. Dit 1-deurs model in stijlvol zwart met chromen details is perfect voor je keuken, kantoor of slaapkamer. Het is uitgerust met de nieuwste technologieën die passen bij een duurzame en bewuste levensstijl. Met de efficiënte Inverter Compressor werkt de Retro koelkast extra energiebesparend en geruisloos, met een geluidsniveau van slechts 38dB. De CrispZone lade met speciale luchtvochtigheidsregeling zorgt voor extra lang houdbare, krokante groenten en fruit.

€ 809,00

Bekijken >