De ideale desktop stand voor je iMac; Twelve South HiRise Pro

Twelve South HiRise Pro

Twelve South's HiRise Pro is een moderne stand die je iMac Pro, iMac of externe scherm op een optimale hoogte plaatst. De vier hoogte instellingen zorgen ervoor dat je display op een ergonomische kijkhoogte komt te staan zodat je comfortabel kan werken.

De HiRise Pro is compleet van metaal gemaakt en biedt extra opslagruimte voor hubs, harde schijven of gewoon je persoonlijke eigendommen. Een magnetisch front geeft snel en gemakkelijk toegang tot je stash wanneer je het nodig hebt.

Esthetisch gezien matcht de donkergrijze afwerking mooi met alle iMac modellen en de meeste schermen. Om nog beter je werkomgeving aan te vullen kan de magnetische grill omgedraaid worden zodat je kan kiezen tussen een metalen front of een stijlvolle walnoot fineer. Als laatste elegante touch is de HiRise Pro bovenop bedekt met een zwart leren toplaag om je smartphone, sleutels of bril een plek te geven.

De HiRise Pro werkt met alle huidige iMac modellen, iMac Pro en de meeste externe displays.

Twelve South HiRise Pro
Twelve South HiRise Pro
Twelve South HiRise Pro

1. Twelve South Curve stand - laptop standaard voor MacBook -zwart

Twelve South Curve stand - laptop standaard voor MacBook -zwart

De Twelve South Curve is een stijlvolle standaard voor je laptop of Macbook die perfect te gebruiken is voor bijvoorbeeld thuis of voor je werk op kantoor. Met de TwelveSouth Curve gebruik je jouw laptop of Macbook om een aangename werkplek te creeren, of combineer hem met een externe monitor om de perfecte opstelling met twee schermen te creeren. Als het tijd is om weer te verhuizen, haal je eenvoudig de stekker uit het stopcontact, vouw je het uit en laat je een modern beeld achter. Ultieme bescherming De antislip siliconen pads zorgen voor goede bescherming voor jouw laptop en met de gebogen armen zorg je ervoor dat de laptop op zijn plek blijft.

bol.com | €57,49 | bekijken >

2. Twelve South Curve Flex - MacBook standaard / verhoger - zwart

Twelve South Curve Flex - MacBook standaard / verhoger - zwart

De Twelve South Curve Flex is een laptop-/MacBook-standaard/verhoger. De Curve Flex is eenvoudig op te vouwen zodat je hem vrijwel overal mee naartoe kunt nemen! Gebruik de curve flex thuis, op je werk of op reis. De Curve Flex is een perfecte aanvulling voor het gebruik van jouw MacBook of laptop en is speciaal ontworpen voor jou hybride kantoor-/thuiswerkomgeving. De Curve Flex wordt geleverd inclusief een handige opberghoes. Ergonomisch gebruik Stel je laptop of Macbook van 2" tot 11" van je bureau af om de ultieme flexibiliteit te kunnen bieden! Zorg ervoor dat je je scherm op de juiste hoogte plaatst om een zo goed mogelijke houding te creeëren.

bol.com | €89,95 | bekijken >

3. TwelveSouth BookArc - geschikt voor MacBook - space grey

TwelveSouth BookArc - geschikt voor MacBook - space grey

De Twelve South Bookarc is een standaard voor je Apple Macbook om een ideale werkplek te creëren! Met de Twelve South BookArc sluit je je MacBook eenvoudig aan op een extern beelscherm, in combinatie met een toetsenbord en muis stel je jouw perfecte werkplek helemaal zelf samen. Klaar om de weg op te gaan? Koppel je MacBook zonder enige moeite los. De BookArc een kabelvangfunctie waardoor je geen last meer hebt van loshangende kabels. Je kunt een extern beeldscherm aansluiten samen met je toetsenbord + muis, en jouw notebook zodat je een luxe dockingstation creërt. Apple noemt deze functie ook wel: "closed-clamshell-modus".

bol.com | €69,95 | bekijken >

4. Twelve South HiRise Pro - verhoger voor MacBook - geschikt voor apart verkrijgbare MagSafe-oplader - zilver

Twelve South HiRise Pro - verhoger voor MacBook - geschikt voor apart verkrijgbare MagSafe-oplader - zilver

De HiRise Pro is een in hoogte verstelbare draadloze standaard voor jouw Macbook of laptop. Deze standaard heeft is een ergonomische, in hoogte verstelbare bureaustandaard waarmee je jouw laptop op de meest comfortabele kijkhoogte kunt zetten. HiRise Pro biedt ook de ruimte om met een los verkrijgbare MagSafe-oplader een device op te kunnen laden. Combineer met een toetsenbord en muis om jouw perfecte werkplek te creëren. Als je de voorkeur geeft aan twee schermen, kun je met HiRise de gezichtsafstand van jouw laptop instellen op dezelfde hoogte als je beeldscherm voor de ultieme opstelling met twee schermen.

bol.com | €104,80 | bekijken >